abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175037650
registreer om deze reclame te verbergen
:9~ :9~

dIt903Y.jpg

Het jammere is dat ik deze niet meer zie de laatste tijd.
  maandag 13 november 2017 @ 09:19:51 #77
242879 Onnoman
The On And Only
pi_175037657
quote:
zelfde jaar zelfde topic
what are the odds :)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_175037697
27910.jpg

16241.jpg

AHI_434d50323533353533_1_LowRes_JPG.JPG

lastig kiezen
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  maandag 13 november 2017 @ 09:46:41 #79
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n
pi_175038082
registreer om deze reclame te verbergen
AHI_434d50313034303636_1_LowRes_JPG.JPG
pi_175040955
quote:
Ik heb beide topics even laten samenvoegen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_175094164
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!

1280_90_80_kar_tc_limited_rogge_recht_cmyk_2017_2.png
pi_175095831
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 15 november 2017 19:06 schreef JuliaMm het volgende:
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!

[ afbeelding ]
hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaar -O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_175099928
quote:
0s.gif Op woensdag 15 november 2017 19:06 schreef JuliaMm het volgende:
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!

[ afbeelding ]
Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn).

Kortom, wat een bijzondere naam...
Somebody that I used to know
pi_175099987
Ik vond vorig jaar trouwens de Tony puur met kruidnoten errug lekker :9~
Maar als ik 'm in huis haal ga ik me er misselijk aan eten ;(

001612034_001_400406_708.jpg
Somebody that I used to know
pi_175100543
quote:
2s.gif Op woensdag 15 november 2017 22:29 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn).

Kortom, wat een bijzondere naam...
melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_175100765
quote:
1s.gif Op woensdag 15 november 2017 22:50 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout.
Oke :) Ik vind roggebrood met chocoladehagelslag ook erg lekker, maar dacht dat ik daar een uitzondering in was. Blijkbaar zijn er meer liefhebbers, aangezien ze het nu in de markt zetten.
Somebody that I used to know
pi_175100928
jumbo_puur_chocoladetablet_hazelnoot_200g.png
.
pi_175122664
quote:
1s.gif Op woensdag 15 november 2017 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaar -O-
Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:)
pi_175139080
quote:
7s.gif Op maandag 13 november 2017 09:46 schreef borbit het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
pi_175139233
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 november 2017 20:24 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
pi_175140392
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 november 2017 20:32 schreef Phone8 het volgende:

[..]

Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden. :P
pi_175140858
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 november 2017 21:15 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden. :P
Helemaal mee eens :)

Ragusa is trouwens ook ontzettend lekker😋
  zaterdag 18 november 2017 @ 00:33:32 #93
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n
pi_175145048
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 november 2017 20:24 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
AHI_434d50313034303636_1_LowRes_JPG.JPG
pi_175212250
81xItzTreJL._SL1500_.jpg

Gelukkig niet meer te verkrijgen in Nederland :+
So which way is the wind blowin',
And what does your heart say?
pi_175212285
quote:
1s.gif Op donderdag 16 november 2017 22:42 schreef Phone8 het volgende:

[..]

Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:)
Marqt heeft ook een groot assortiment :o
So which way is the wind blowin',
And what does your heart say?
  dinsdag 21 november 2017 @ 09:39:12 #96
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_175212351
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 november 2017 20:32 schreef Phone8 het volgende:

[..]

Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel.

Maar normaal gesproken is het wel beter als je minimaal 50% cacao hebt.
And so is the past
pi_175213783
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 november 2017 09:39 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel.

Maar normaal gesproken is het wel beter als je minimaal 50% cacao hebt.
Er zit wel degelijk verschil in chocolade.
  dinsdag 21 november 2017 @ 11:01:49 #98
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_175213883
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 10:54 schreef Phone8 het volgende:

[..]

Er zit wel degelijk verschil in chocolade.
Ik zeg ook nergens dat dat niet zo is maar alle chocolade is te smelten mits op de juiste manier gedaan.
And so is the past
pi_175218911
Ik vind zelf Tony caramel en zeezout lekker. Maar heb wel het idee dat er weinig zeezout meer in zit de laatste tijd :{
I solemnly swear i'm up to no good
pi_176741365
1 Kitkat
2 Bueno
3 snickers

Dusss
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')