abonnement Unibet Coolblue
pi_174067624
Wow wat een haast heeft Ella :o :D
Wie weet gaat ze L wel achterna :s) Wat is dat toch met die haastige babies ;)

Fijne dag vandaag Selvaria!

Het had heel mooi kunnen zijn, een goede nacht hier in't zkh. Maar helaas :') De, tegenwoordig, normale 3 nachtvoedingen. Waarbij het 1x 1,5 uur duurde voordat ze weer stil en in slaap was :O
Er valt gewoon niet tegen op te slapen :{

Met de oudste volgde ik heel erg zijn ritme, dat was een fijn ritme voor iedereen. Tot nu toe heb ik O ook gevolgd in haar ritme maar dat blijkt voor mij niet te doen. Ik wil toch gaan kijken of er iets te sturen valt. Elke ochtend wordt ik geradbraakt wakker en 's nachts ben ik steeds zo moe dat ik allerlei nare gedachtes krijg om haar alsjeblieft te laten stoppen met huilen :@
Zijn er leestips?

natuurlijk doet vriend ook wat ie kan. Hij gaat vaak met haar beneden zitten zodat ik kan slapen. Vorige week heeft hij 2x tot half 2 met haar beneden gezeten :{ Ze is nu 3x uit logeren geweest maar daar zijn de nachten ook niet beter gegaan. Flesjes kv of nu een paar keer met pap accepteert ze tot nu toe niet
pi_174067634
fazz hoe is de nacht gegaan? Lijkt me dat een dergelijke hoestbui voor moet komen willen ze erop kunnen monitoren of heb ik dat mis?
Hopelijk is het niets en gebeurt het niet meer!

skittles wat een goed nieuws!

Een kruipende en zittende Ella! *O*

En L die graag staat haha. Lijkt me idd spannend en ceremonie met zo'n kleintje. Fijne dag vandaag!
pi_174067668
Ze heeft nog wel een milde hoestbui gehad maar niet meer zo ernstig als afgelopen dagen. Straks hoor ik of we naar huis mogen :)
pi_174067962
Hopelijk mogen jullie naar huis straks!
Jullie nachten klinken zoals ze hier ook zijn. Alleen is ze hier pas 4 weken en had ik de hoop dat het met de tijd beter wordt. Ik kan me voorstellen dat je gesloopt bent na al die maanden. Ik lees graag mee voor tips om het tzt iets te kunnen sturen wellicht.
Kun je haar voor de nacht wakker maken voor een voeding of hoeft ze dan niets?
  vrijdag 29 september 2017 @ 12:00:55 #155
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_174070408
Pittig, Fazz. Hoe oud is O nu? Ben je bekend met het boek "de tevreden baby"? Ik vond het zelf niet nodig om een dergelijk rigoureus schema te maken omdat O (de mijne dus :P) wel een heel goed schema van haarzelf heeft, maar wellicht voor jullie wel fijn? Als het je wat lijkt kan ik 'm naar je opsturen :*
pi_174070634
Fazz, heeft ze echt honger of wil ze bij je zijn? Wat hier bij O hielp was slapen op zijn eigen kamer, en bij wakker worden ging m'n man troosten. Pas als hij ontroostbaar was en dus duidelijk honger kreeg ik hem. Uiteindelijk zijn we toen binnen een week van 4 nachtvoedingen naar 1 gegaan. Heeft m'n man overigens wel wat nachtrust gekost.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_174070961
Wow L en Ella, wat gaan jullie hard!

M heeft nog niet zo'n haast geloof ik. _O-
pi_174071649
Pollewop heeft ook geen haast hoor Cygne :D
Die kannsomehow nogsteeds niet los zitten maar trekt zich wel op om te gaan staan.
Kruipen/tijgeren gaat daarentegen wel als een dolle. Vooral als broer met speelgoed ergens zit waarvan ze denkt dat het voor haar is :')
pi_174072234
Wat een snelle baby's hier idd.

Kevin heeft wel haast, want hij wil met zijn broer spelen. Hij kan alleen nog helemaal niets tot grote frustratie van hemzelf. Vooral de toettoet auto's zijn erg in trek (lampjes, geluid). We noemen hem ons stokstaartje, want als ie iets interessants ziet of hoort trekt ie zijn nek uit en krijgt ie hele grote ogen. Dit effect dus:


De nieuwe feature is "gillen" en die wordt nu ten alle tijden toegepast: bij extreme blijheid en bij extreme frustratie. Bijna continue als ie wakker is dus }:|

Fazz, wat een moeilijke nachten. Ik heb geen tips helaas. sorry.
pi_174073582
Sylver: Wat goed van Ella! *O*

SWF: babynestje ( waar hij op dat moment in lag), kleertjes, baby en aankleedkussenhoesje ( ahhh waar moet ik beginnen!! Oops vies doekje op aankleedkussen)

Selvaria: Wat goed van L. Een fijne dag vandaag! *O*

Faz: Wat moeilijk ;( Ik heb helaas ook geen tips. -O-

pff... E. was vannacht aan het spoken. Hij wilde maar niet slapen, Heb vannacht denk maar 3 uurtjes slaap gehad. Gelukkig vanmorgen 2,5 uur geslapen toen hij lag te slapen. Na het voeden sliep hij weer na zo'n 20 minuten. Hopelijk draait hij het dag en nachtritme niet om....
pi_174098536
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 13:07 schreef BlueEyes het volgende:
Pollewop heeft ook geen haast hoor Cygne :D
Die kannsomehow nogsteeds niet los zitten maar trekt zich wel op om te gaan staan.
Kruipen/tijgeren gaat daarentegen wel als een dolle. Vooral als broer met speelgoed ergens zit waarvan ze denkt dat het voor haar is :')
O+
Speelgoed vindt M ook tof. Hij kan zo fijn spelen. Genot om naar te kijken. Vanavond had man de houten treinbaan gebouwd. Zaten ze samen te spelen. _O- O+

[ Bericht 10% gewijzigd door Cygne op 30-09-2017 23:40:57 ]
pi_174104882
Snap ik eindelijk mijn baby. Besluit ie n sprongetje/regeldag te nemen.. #slapeloze nacht.
pi_174105235
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 03:37 schreef Memoru het volgende:
Snap ik eindelijk mijn baby. Besluit ie n sprongetje/regeldag te nemen.. #slapeloze nacht.
_O-

Dit gaat je nog zo'n twintig keer gebeuren het eerste jaar. :P

Sterkte wel, slapeloze nachten zijn hoe dan ook ruk.

L. heeft het fantastisch gedaan op de bruiloft. Ze zag er wel belachelijk schattig uit met haar bolle beentjes en kale koppie in haar jurkje, maar wat was (is) ze leuk. O+ Tijdens de ceremonie kaande ze komkommers en tomaatjes en de rest van de tijd heeft ze vanaf onze, maar nog vaker vanaf de armen van totale vreemden rondgekeken en gekird. Ze sliep vanaf 14.00 in totaal 10 minuten en was tot 20.30 vrolijk. _O-
pi_174105381
L wilde natuurlijk zoveel mogelijk van de dag meekrijgen! Fijn dat ze het zo goed deed!

memoru soms kunnen we ze even niet snappen denk ik. N is hier de vorige nacht de hele nacht ontevreden wakker geweest. Wij dus ook..loop ik met haar naar beneden om 9:00 zodat vriend haar een eerste flesje kan geven valt ze in slaap en hebben we haar om 14:00 echt wakker moeten maken voor een voeding waarna ze weer sliep tot 18:00!
Vannacht ging perfect terwijl we niets anders hebben gedaan. Sommige nachten moeten we maar gewoon doorheen denk ik.

oh en cygne ik zag gisteren de speelfoto nog, wat leuk! Daar kijk ik echt naar uit, de interactie en spelen :)
  zondag 1 oktober 2017 @ 08:48:51 #165
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_174105497
Oeh, ik zag gisteren de foto nog Cygne O+

Fijn he, Memoru }:|

Wat leuk, Selv! O+ Knap dat ze het zo lang vol hield!

Er was gisteren iets met Ella, maar geen idee wat. Ze werd 's avonds na een half uurtje slapen wakker en moest heel erg huilen. Ik kreeg d'r niet meer stil. Mee naar beneden genomen waar ze wel rustig werd. Maar elke keer als we naar boven gingen ging ze heel hard huilen. Zelfs als ik haar vast bleef houden. Ze probeerde wel te slapen, maar het lukte niet. Het leek een beetje op honger, maar ze wilde echt niks drinken.
Uiteindelijk om 21.30 toch maar paracetamol gegeven en om 22.15u lukt het slapen eindelijk.
Rest van de nacht ging gelukkig wel goed, ze wilde alleen elke keer als ze wakker werd niks drinken, maar alleen de speen. Mijn borsten waren wel blij toen ze na 10 uur niet gedronken te hebben eindelijk weer wilde :P
Maar nog steeds geen idee wat er aan de hand was. Paracetamol leek wel te helpen. Misschien tandjes? Ik zie alleen nog niks.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_174106758
Wat fijn dat de bruiloft zo goed ging Selvaria! Dat vraagt overigens wel om een foto van L van die dag!

Blijft toch lastig dat ze niet kunnen zeggen wat er mis is Sylver.

Wij hadden gisterenavond weer twee baby's die niet wilden slapen, maar deze keer was man Ook gewoon thuis dus hebben we beide met een baby rustig een film kunnen kijken. En aangezien ze de hele avond wakker waren hebben ze vannacht supergoed geslapen! Van 11 tot 5:30 en 6:30! Alleen een beetje jammer dat O om 4:30 Bumba begon te schreeuwen (zijn favoriete knuffel) die gewoon naast hem in bed lag, en daarna nog dik een uur door bleef praten.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_174106963
Grappig. Ik wist ook niet wat er aan de hand was met mijn baby gisteravond. Heel veel ontroostbaar hard huilen. Tot het flesje van 23 uur. De nacht ging ook weer (boven verwachting) goed.
pi_174108137
Hier vannacht 7 x er uit. Maar hij krijgt 2 boven tanden, dus ach dan snap ik dat je er zelf ook de pest in hebt ´s nachts.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_174108251
J. deed gisteravond gezellig mee met de niet-willen-slapen-baby’s :P Hij was zelf gelukkig vrolijk en uiteindelijk sliep hij vannacht ook ineens weer goed (tot 5.15 en daarna tot 8.30 door).

Ik ben ook wel benieuwd naar een outfitfoto van L. Selv! En wat fijn dat ze het zo goed deed.

Memoru hebben jullie nog een beetje geslapen? Hier snap ik ook nog niks van mijn baby hoor.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 1 oktober 2017 @ 11:05:14 #170
269689 crew  Viv
pi_174109057
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 10:36 schreef ReginaFalange het volgende:
Hier vannacht 7 x er uit. Maar hij krijgt 2 boven tanden, dus ach dan snap ik dat je er zelf ook de pest in hebt ´s nachts.
Nou dat scheelt alweer 11 x met laatst! *O*

:* voor alle slechte nachten

FF dat klinkt wel gezellig, ieder een baby op schoot. O+
pi_174109306
Oei, veel slechte nachten. Sterke allemaal! c_/ .

Selvaria, klinkt als een leuk feestje en heerlijk dat ze het zo goed deed. *O* .

Y heeft afgelopen twee avonden wat last van krampjes gehad. Dat heeft hij vrijwel nooit. Volgens mij heb ik de 'boosdoener' gevonden, want als hij er last van heeft, dan is dat eigenlijk altijd na een nogal grote chocolade inname van mij. *) . :') . Wel jammer.

Verder had ik vanochtend zo'n klassiek momentje, dat ik wakker werd en Y naast me zag liggen, terwijl de laatste herinnering die ik had was dat ik was gaan slapen en Y in de co-sleeper lag. Meestal heb ik nog wel een vage herinnering van even wakker worden en kind de borst geven, maar nu echt helemaal niets. 8)7 .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_174111084
Wat fijn dat L het zo goed deed Selv *O*

Oh dat is wel jammer Franny, chocolade :9

Jammer van al die slechte nachten ;( c_/

Hier weer een goede nacht gehad. Ik dacht dat het toeval was maar het gaat nu al 5 nachten op rij goed *klopt af*.
V krijgt tussen 11 en 12 z’n laatste fles en slaapt dan door tot 5/5:30 Om vervolgens binnen no time weer in slaap te vallen tot ongeveer 8 O+
Ik voel me herboren!
  zondag 1 oktober 2017 @ 14:24:19 #173
149959 SQ
snelle trees
pi_174114086
Mijn baby wordt standaard 4-8 keer wakker per nacht. Terug in zijn bedje leggen lukt gewoon niet. Overdag wel trouwens. Daarom slaapt hij nu tussen ons in. Dan hoef ik niet zo wakker-wakker te worden.

Probeer vooral niet te wanhopen of te panikeren, want het wordt écht beter. Ik trap er soms in te denken dat mauw makkelijker was, maar dat geloof ik eigenlijk niet zo. Dat heeft ook zeker een jaar geduurd. Maar uiteindelijk leren vrijwel alle kinderen gewoon slapen. Zelfs lou van skittles slaapt nu door, op haar eigen kamer, en als het lou lukt, dan kan het bij iedereen.

En ook dan krijgt niet elk kind hetzelfde ritme. Er zijn peuters die niet vóór 21:00 hun bed in te krijgen zijn. Sommigen staan hun leven lang om 5:15 naast hun bed en sommigen moet je om 9 uur er uit trappen. Er zijn kinderen die met 18 maanden al stoppen met middagslaapjes en kinderen die dat tot hun zevende nog nodig hebben.

Er is geen gouden maatstaf. En er zijn voor de meeste gevallen ook geen magische trucs. Maar ze komen er wel, en tot die tijd overleven wij het óók. Hopelijk troost de gedachte dat je dit over 5 jaar allemaal bent vergeten ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door SQ op 01-10-2017 14:34:31 ]
disclaimer
  zondag 1 oktober 2017 @ 16:27:39 #174
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_174116962
Ik zag ook M nog spelen. Wat een leukerd O+ Lijkt me een leuke fase, al denk ik dat van elke fase :P

Hoe is het nu met jou, SQ? :*
pi_174117510
Amen, SQ. Daarom gaan wij ook maar mee in de flow.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')