Haar been is er niet al te best aan toe volgens de laatste berichten en ze heeft waarschijnlijk een hersenschudding.quote:Op donderdag 14 september 2017 09:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Hopelijk niet ernstig! Wel eng man
Ik heb al spleetoogjes johquote:Op donderdag 14 september 2017 09:53 schreef Arch-Indar het volgende:
[..]
Even een filtertje voor snapchat zoeken die je ogen chinees maakt....
Wat ben jij voor iemand!quote:Op donderdag 14 september 2017 09:53 schreef LovelyLady het volgende:
Ik heb nog nooit buikspek gegeten
Dan mis je iets, het is, mits goed gebakken/geroosterd, heerlijk mals en vet.quote:Op donderdag 14 september 2017 09:53 schreef LovelyLady het volgende:
Ik heb nog nooit buikspek gegeten
Ai sterkte voor je zusquote:Op donderdag 14 september 2017 09:53 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Haar been is er niet al te best aan toe volgens de laatste berichten en ze heeft waarschijnlijk een hersenschudding.
Te overleven gelukkig maar wel shit.
Ja heel shit zeg...quote:Op donderdag 14 september 2017 09:53 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Haar been is er niet al te best aan toe volgens de laatste berichten en ze heeft waarschijnlijk een hersenschudding.
Te overleven gelukkig maar wel shit.
Speklapjes wel maar daar ben ik niet zo'n fan van eigenlijkquote:Op donderdag 14 september 2017 09:54 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat ben jij voor iemand!
Ook nooit speklapjes?
Me too, mijn ogen zijn erg gevoelig voor teveel licht.quote:
Thanks!quote:
Yes.quote:Op donderdag 14 september 2017 09:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja heel shit zeg...
Zat zij op de fiets?
quote:
Heerlijk, in jus.quote:Op donderdag 14 september 2017 09:55 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Speklapjes wel maar daar ben ik niet zo'n fan van eigenlijk
Die zijn lekker.quote:Op donderdag 14 september 2017 09:55 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Speklapjes wel maar daar ben ik niet zo'n fan van eigenlijk
En knapperigquote:Op donderdag 14 september 2017 09:54 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dan mis je iets, het is, mits goed gebakken/geroosterd, heerlijk mals en vet.
quote:Op donderdag 14 september 2017 09:56 schreef Arch-Indar het volgende:
[..]
Die zijn lekker.
Wel met zonder zwoerd....
Met zonder?quote:Op donderdag 14 september 2017 09:56 schreef Arch-Indar het volgende:
[..]
Die zijn lekker.
Wel met zonder zwoerd....
Gegrild krijgen ze een lekker knapperig korstje.quote:
Met zonder?quote:Op donderdag 14 september 2017 09:56 schreef Arch-Indar het volgende:
[..]
Die zijn lekker.
Wel met zonder zwoerd....
En een shot of 2 akevitt om de boel weg te spoelenquote:
*gruwel*quote:Op donderdag 14 september 2017 09:58 schreef Fogel het volgende:
[..]
En een shot of 2 akevitt om de boel weg te spoelen
Gewoon nippenquote:Op donderdag 14 september 2017 09:58 schreef Fogel het volgende:
[..]
En een shot of 2 akevitt om de boel weg te spoelen
Ja, ik bak ze altijd, haal ze uit de pan en doe ze even in alu folie, dan bak ik uien, champignons en tomaat, en maak daar een jus van en dan gooi ik de lappen daarin, even een paar minuten pruttelen en klaar.quote:
Je moet ze knapperig eten jonguh!quote:Op donderdag 14 september 2017 09:59 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Ja, ik bak ze altijd, haal ze uit de pan en doe ze even in alu folie, dan bak ik uien, champignons en tomaat, en maak daar een jus van en dan gooi ik de lappen daarin, even een paar minuten pruttelen en klaar.
Meestal vries ik dan een deel in, in een bakje met jus.
Ja ik weet, maar wil je nou met of zonder zwoerd?quote:Op donderdag 14 september 2017 10:00 schreef Arch-Indar het volgende:
[..]
[..]
[..]
https://twitter.com/onzetaal/status/450205844932939776?lang=en
Knapperig eet ik ze alleen op een broodje, zo krijg je ze hier op de markt bij de smulbar ook.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Je moet ze knapperig eten jonguh!
Wat ben jij voor iemand
Zonder liever, want met, die eet mijn moeder altijd op. Die zit dan na het eten nog 30 minuten te knagen...quote:Op donderdag 14 september 2017 10:01 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja ik weet, maar wil je nou met of zonder zwoerd?
Ok gotta go nu echt
Soort van herkauwen dus.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:04 schreef Arch-Indar het volgende:
[..]
Zonder liever, want met, die eet mijn moeder altijd op. Die zit dan na het eten nog 30 minuten te knagen...
Nee, want ze "bewaard" alle stukjes zwoerd van de speklapjes en neemt die dan mee na het eten en gaat die een voor een zitten opeten...quote:
Gewoon niet bakken, rauw opeten!quote:Op donderdag 14 september 2017 10:05 schreef -Miauw- het volgende:
Doe mij maar een goede biefstuk dan.
Maar liever niet door mij gebakken
Biefstuk van ca 3 cm dikte; 2 minuten aan elke kant op relatief hoog vuur, daarna direct in alufolie en 5 minuten laten rusten.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:05 schreef -Miauw- het volgende:
Doe mij maar een goede biefstuk dan.
Maar liever niet door mij gebakken
Hmm. Ik weet niet. Ik zou toch wel baat hebben bij een vriendin die me niet zo goed kan zien denk ik.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:00 schreef UitStraling het volgende:
Spleetogen zijn meh, liever grote ronde onschuldige vragende onderzoekende ondeugende ogen
Dan is ie perfect roze (en niet bloederig rood) van binnen.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:12 schreef Voxs het volgende:
'Uit het kookboek van de man uit Limburg'
Ja Lekker hoor,.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:13 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dan is ie perfect roze (en niet bloederig rood) van binnen.
Ik ga het binnenkort weer proberen ok.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:10 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Biefstuk van ca 3 cm dikte; 2 minuten aan elke kant op relatief hoog vuur, daarna direct in alufolie en 5 minuten laten rusten.
En terwijl ze rusten kan je de champignons voor op de biefstuk in dezelfde pan bakken.
Ik dacht dat jij al je collega's al zelf deed?quote:
Dit is zeker weer een referentie naar iets wat ik niet weet of niet onthouden hebquote:
Anne is me iets te energiek vandaag.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:18 schreef Voxs het volgende:
[..]
Ik dacht dat jij al je collega's al zelf deed?
Anne staat genoteerd!quote:Op donderdag 14 september 2017 10:20 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Anne is me iets te energiek vandaag.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |