abonnement Unibet Coolblue
pi_173766330
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 19:36 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Leg eerst eens uit hoe het netjes opgelost kan worden als er geen klantentoilet is en er geen mogelijkheid is om direct het personeelstoilet te gebruiken?

Dus als jouw kind een winkel ernstig vervuilt, is dat het probleem van de winkelier? Schade voortvloeiend uit de gedragingen van je kind is gewoon voor rekening van jou als ouder. Schoonmaken kost tijd = geld. Ons uurtarief is 70 euro per uur. Dus doe het zelf of tik maar even af.

Jouw kind -> jouw verantwoordelijkheid. Maar dat schijnen heel veel ouders niet te snappen. Als je kind zo nodig moet, zet je het maar buiten bij een boom neer.

En als je kind echt pas 1 minuut voordat het alles laat lopen aangeeft dat het naar de wc moet, dans is je kind simpelweg nog niet zindelijk. Dus moet je het simpelweg oplossen door een luier om te doen. Zindelijk is een kind als het de behoefte enige tijd kan ophouden vanaf het moment dat het 'moet', zodat er tijd zat is om een toilet te vinden. Of als er geen openbaar toilet in de buurt is, dan desnoods ergens achter een boom.
Ik heb geen kind maar als je je zo star opstelt dan wel ja.
Heb jaren in een winkel gewerkt en daar hadden we ook geen klantentoilet maar als mensen het netjes vragen was het geen probleem. Stukje klantvriendelijkheid en escalatie voorkomen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')