Lekker weertje voor een festival Waar?quote:Op zaterdag 9 september 2017 09:11 schreef minilot het volgende:
Straks laat ontbijten met koffie, sap, spinazieomelet en broodjes. Vanavond patatje op een festival.
Moet de zaak nog recenseren na zoveel keren er al te zijn geweest.quote:Op vrijdag 8 september 2017 21:39 schreef Duveldrinker het volgende:
Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..
quote:Zit je nou in de open regen op een terras of zat je onder een parasol?
Rotterdam! De zon schijnt hier hoor.quote:Op zaterdag 9 september 2017 09:36 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
[..]
Lekker weertje voor een festival Waar?
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.quote:Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.
[ afbeelding ]
Het is een eilandquote:Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.
Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen...
Als je de taro eerst fermenteert krijgt dit gerecht een hele extra dimensie (en is het extra gezond). Mijn oudste heeft bergen gefermenteerde taro gegeten als baby en peuter. Helaas niet de bijbehorende pasifika buikomvang gekregen ;-)quote:Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.
[ afbeelding ]
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.quote:
oh, oke! Tajer ken ik wel, wist niet dat het nog een andere naam hadquote:Op zondag 10 september 2017 10:14 schreef dodoria het volgende:
[..]
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.
Het was erg lekker! Heel makkelijk te maken ook.quote:Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.
Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |