Even een topic openen met de volgende vraag:
In het weekend is "hapjes-avond" een regelmatig terugkerende favoriet. Het komt er op neer dat er uiteenlopende zaken op tafel staan waar je (al borrelend) van kunt pakken. Over het algemeen is meer dan de helft van de zaken die er op tafel staan niet tot nauwelijks bewerkelijk, het moet ook een beetje makkelijk (of vooraf te maken) zijn.
De laatste tijd komt dat vaak op dezelfde zaken neer:
mini kaas-fonduetje met brood, wortel, 3 kleuren paprika, charcuterie, blauwe kaas, stroopje, dadelbroodje, druiven, etcetera
of
gehaktballetjes in satesaus met brood, hummus met wortel, 3 kleuren paprika, charcuterie, blauwe kaas, stroopje, dadelbroodje, druiven, etcetera
Natuurlijk is het ook wel eens wat anders, maar ik ben op zoek naar nieuwe ideeën!
Wat zetten jullie zoal op tafel als tapas of als mezze of gewoon als lekker hapje bij de borrel?!