abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173031569
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
18s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 23:21 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je Google niet stuk is? Maar als je op Koudenberg-Calgarary zoekt, vind je het inderdaad waarschijnlijk niet. :')

[..]

Ik kan niet vinden dat er menselijke rassen bestaan; die bestaan, dat is een biologisch, onveranderlijk feit.

En nee, er zijn geen "superieure" of "inferieure" rassen. Iemands ras is een invariable, irrelevante biologische eigenschap. Net als dat mensen met blond haar of bruine ogen of van 2 meter lang niet "beter" of "slechter" zijn dan mensen die die onveranderlijke kenmerken niet bezitten.

Neemt niet weg dat de omvolking die ingezet is, naast een enorme financiėle last voor de oorspronkelijke Europeanen, ook een culturele en religieuze nieuwe last is. En het racisme van de opstellers van dit "geinige plannetje" valt niet te ontkennen. En ja, racisme (je baseren op invariabele irrelevante eigenschappen) is dom. Maar die domheid ligt niet bij degenen die opmerkzaam genoeg zijn dit in te zien, maar bij degenen die het hele snode plan gesmeed hebben.
Ow je bedoelt die 18e eeuwse shit van die Duitser gebaseerd op schedelgrootte?

Gefeliciteerd, dan behoort een groot deel van Azie en Afrika ook gewoon tot het 'kaukasisch ras'.
"Pools are perfect for holding water"
pi_173031635
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 23:06 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

En dat is te wijten aan?
Makkelijke vraag, zonder kort antwoord.

Allereerst is onze welvaart na de tweede wereldoorlog langzaamaan, maar uiteindelijk enorm, toegenomen. Onze landen werden aantrekkelijk voor immigranten.

Daarbij hebben politici het onderwerp immigratie tot een taboe gemaakt. De West-Europese landen zijn zonder instemming van het volk immigratielanden geworden.

Een deel van de politici gelooft daadwerkelijk in de toegevoegde waarde van immigratie. Een deel denkt dat het allemaal zo'n vaart niet zal lopen. En er is een kritisch deel, dat vaak niet serieus genomen wordt, en ook in het democratische systeem onderdeel is van het grotere geheel en dus geen deuk in een pakje boter slaat.

Daar wil ik dan nog aan toevoegen dat verdragen die internationaal als heel belangrijk gezien worden, het VN vluchtelingen- en mensenrechtenverdrag, ons dicteren om immigratielanden te zijn.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')