Ik had er gemaakt met meer dan rijstbloem, ook tarwemeel en tapioca poeder en dergelijke.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 19:02 schreef realAIVD het volgende:
Rice noodle rolls zijn by far m'n favoriete dimsum....maar dan gevuld met char siew
Dit al eens geprobeerd?
http://www.notquitenigell(...)un-nqns-mums-recipe/
werkt aardig, al moet ik zeggen dat ik dit zelf meestal als goede reden heb om gewoon bij de chinees te dimsummen...met kannetjes witte wijn en allerhande andere hapjes
hmmm, meteen zin in!
Dus je wil een gehakt al met uienringen maken? Gewoon een gefrituurde gehaktbal? Of echt een structuurloze bal zoals in de snackbar?quote:
Gewoon een berenhap. Wat is daar zo lastig aan? Een gehaktbal met ui en pindasaus.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 13:57 schreef Steenkool het volgende:
[..]
Dus je wil een gehakt al met uienringen maken? Gewoon een gefrituurde gehaktbal? Of echt een structuurloze bal zoals in de snackbar?
quote:Op woensdag 2 augustus 2017 14:00 schreef Myraela het volgende:
[..]
Gewoon een berenhap. Wat is daar zo lastig aan? Een gehaktbal met ui en pindasaus.
Dat wil ik ook eens maken, echt heerlijk.quote:
Dan vind ik het nogal raar voor op een bucketlist.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 14:00 schreef Myraela het volgende:
[..]
Gewoon een berenhap. Wat is daar zo lastig aan? Een gehaktbal met ui en pindasaus.
herkenbaar, maar ik heb tig afnemers om dat ze mijn erwtensoep zo ouderwets lekker vinden (echt een partij bejaarden die zich afvragen wanner ik weer eens los ga)quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 20:13 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Dat stond ook ooit op mijn kooklist. Ik mijn best doen, varkenspoten en al.
Pas toen ik liters en liters klaar had, realiseerde ik me dat ik er eigenlijk niet zo dol op ben en dat een beetje maken misschien wel slim was geweest.
Hier ook een erwtensoepmaker voor velen. Maak je 10 liter, mag je blij zijn als je er zelf ook een bord van eet en 1 portie kunt invriezen.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 15:31 schreef liedetector het volgende:
[..]
herkenbaar, maar ik heb tig afnemers om dat ze mijn erwtensoep zo ouderwets lekker vinden (echt een partij bejaarden die zich afvragen wanner ik weer eens los ga)
psies...quote:Op woensdag 2 augustus 2017 15:36 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Hier ook een erwtensoepmaker voor velen. Maak je 10 liter, mag je blij zijn als je er zelf ook een bord van eet en 1 portie kunt invriezen.
Volgens mij was t jouw foto in t foodgawkerstopic die de combinatie überhaupt op mijn bucketlist heeft doen verschijnen.quote:
De vraag is: "Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?".quote:Op woensdag 2 augustus 2017 15:09 schreef Steenkool het volgende:
[..]
Dan vind ik het nogal raar voor op een bucketlist.
Je kent het idee van een bucketlist?
Ik vraag je gewoon wat je precies bedoelt. Met je hoofd.
Mijn vraag zou eerder zijn waarom je een spoetnik met satésaus een berenhap noemt.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 16:07 schreef Myraela het volgende:
[..]
De vraag is: "Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?".
Er staan allemaal simpele dingen, waarom zou een berenhap dan niet in het lijstje passen.
Inderdaad. Gewoon dingen waar je nog nooit aan toe bent gekomen. Dat hoeft echt geen haute cuisine te zijn.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 16:07 schreef Myraela het volgende:
[..]
De vraag is: "Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?".
Er staan allemaal simpele dingen, waarom zou een berenhap dan niet in het lijstje passen.
Quote/editfoutje van L_S
En ik denk HuH??? spoetnik met saté saus....ik ken spoetnik als een drankjequote:Op woensdag 2 augustus 2017 16:08 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Mijn vraag zou eerder zijn waarom je een spoetnik met satésaus een berenhap noemt.
Maar dat zal wel een friet-patatdiscussie worden.
En wat staat er op jouw lijstje Steenkool?quote:Op woensdag 2 augustus 2017 15:09 schreef Steenkool het volgende:
[..]
Dan vind ik het nogal raar voor op een bucketlist.
Je kent het idee van een bucketlist?
Ik vraag je gewoon wat je precies bedoelt. Met je hoofd.
Zo'n mooi groot braadstuk met knapperig zwoerd, waar Piet het altijd over heeft! Dat lijkt me verrukkelijk.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 16:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
En wat staat er op jouw lijstje Steenkool?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |