abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 15 december 2000 @ 11:16:16 #51
2791 RedNax
Just a fool to remember
pi_554490
Kwam dit toevallig tegen in het forum van Bad Brother geplaatst door Tiny

http://www.amihotornot.com/r/?eid=KUAYRS&key=WDK

en ook nog deze

http://www.spiegeltjespiegeltje.nl/index.php3?id=1746?code=416575

Hier kan je dus zien hoe de rest van de wereld over haar denkt

Stel geen vragen waarvan je het antwoord niet wil weten<BR>
pi_610726
Ouders enthousiast over opbloeiende Desiree in BB Huis.
"Zij is altijd ons zorgenkindje geweest"
Verschenen in: Prive 2001-01
Geschreven door: Karel Hille
Geleend van: Hunter01 (Mediawatchers)

"Ik heb niemand, ik ben helemaal alleen," zei Desiree een paar weken geleden in het Big Brotherhuis. Woorden die door je ziel snijden. Wat voor drama schuilt er achter die ene zin? Prive sprak met haar vader en moeder Jan en Driesje Stegeman. "Desiree is altijd al ons zorgenkindje geweest," zeggen ze. Een aangrijpend relaas van toegewijde ouders over hun dochter die nooit opgeeft, zelfs niet met de dood voor de ogen.

Hoeveel leed kan een mens en zeker een jong meisje verdragen? Onbevangen Driesje (4 en Jan (53) over de verschrikkingen die een belangrijk deel van het leven van hun dochter Desiree (29) hebben beheerst. "Desiree werd vijf weken te vroeg geboren," herinnert Driesje zich. "Dat het niet helemaal goed was met onze dochter openbaarde zich op vier jarige leeftijd met het knippen van de amandelen. Er ontstond een geweldige keelbloeding en na onderzoek bleek dat haar bloed de stollingsfactor 7 niet had. Er werd gedacht aan de ziekte van Willibrand, een broertje van Leukemie.

Op zevenjarige leeftijd kreeg ons meisje problemen met haar heup. De ziekte van Pertus die het afbrokkelen van de kop van de heup veroorzaakt. Ik was in verwachting van ons derde kindje. Onze wereld stortte in. Je moet je voorstellen: je bent hoogzwanger en ziet je dochtertje verschrikkelijk lijden. Het ene na het andere onderzoek volgde. Op een gegeven moment gilde ze het uit. In het ziekenhuis werd ze vanaf haar taille tot aan het tope van haar teen in spreidstand in het gips gelegd.

Toen ze uit de narcose bijkwam had ze ondraaglijke pijnen. 's Avonds met spoed terug naar de operatiekamer. Een onderhuidse bloeding had Desiree aan de rand van de dood gebracht. Het ging heel snel bergafwaarts, we mochten dag en nacht bij haar blijven. Voor het ergste werd gevreesd: ons nieuwe kindje straks in het wiegje en onze oudste in een kistje. Verschrikkelijk gewoon..." vertelt Desiree's moeder.

Haar man Jan neemt het verhaal over: "Op een gegeven moment lagen Desiree, mijn vrouw en ons eveneens te vroeg geboren zoontje Manuel in het ziekenhuis. Na vier weken mocht Desiree naar huis. Een half jaar later moest ze terugkomen om de beugel uit haar heup te laten halen hetgeen wederom met ernstige bloedingen gepaard ging.

Tot haar dertiende ging verder alles betrekkelijk goed. Ze zat op het gymnasium. Onverwacht werden we door de school gebeld: of we onze dochter onmiddellijk wilden ophalen want zij vertoonde verlammingsverschijnselen. Onderzoek wees uit dat ze suikerziekte had. Een streng dieet volgde.

Op haar zeventiende kreeg ze een vriendje met wie ze twee jaar later ging samenwonen en zelfs besloot te trouwen. We waren verbaasd, omdat we allang gezien hadden dat onze dochter niet gelukkig was. Tien maanden later, rond ons 25-jarig huwelijksfeest vroeg Driesje haar: "Gaat het wel goed tussen jullie?" We zagen ons kind immers de vernieling in gaan. Desiree wimpelde de vraag af, maar 's avonds stond ze met haar koffertje voor de deur... De volgende dag ging ze toch weer terug naar huis, maar niet lang daarna belde ze en vroeg of ik haar en Jody, de hond, wilde komen ophalen. Ons kind zakte als een kaartenhuis in elkaar. Ze wilde niet meer terug.

Vier jaar geleden kreeg ze een zwaar auto-ongeluk. Van achteren klapte een andere auto op die van haar. "Was ik maar dood geweest" was het eerste wat ze zei toen we haar opzochten in het ziekenhuis. Ze herstelde razendsnel, drieeneenhalve week later zat Desiree alweer op kantoor. Ze is assistent-makelaar. Toch was het niet goed met haar. Ze voelde zich niet prettig waar ze woonde in Deurne. Ze durfde daar niet meer te slapen. Onverklaarbaar... We zagen haar wegglijden, ze was in een neerwaardse spiraal terecht gekomen. Via een kennis kwamen we bij een paragnost terecht.

Die ontdekte kwade geesten rond Desiree en vertelde over Voodoo-ervaringen, Een afschuwelijke tijd vol onrust en angst brak aan, met veel wierrook en verbrandingen van oude spullen. Uiteindelijk ontdekten we de oorzaak: een boek met tekeningen van kinderen uit haar tijd van de lagere school. Desiree bladerde in het boek en bij een bepaalde tekening zag ik haar wit wegtrekken. Ze kreeg steeds meer pijn in haar borst. Het was een tekening van een Oosterse jongen die haar jarenlang heeft willen bezitten. Toen het boek verbrand was knapte ze zienderogen op. Nog vorig jaar werd onze dochter wederom op de soms zo wrede realiteit van het leven gedrukt: een dodelijk ongeluk maakte een einde aan het leven van haar 34-jarige neef.

En nu kan Nederland wel zeggen: wat zeurt Desiree toch?, maar het kind heeft een levenservaring waar je u tegen zegt. Wij zijnt trots op haar. Als ze zegt dat ze helemaal alleen is, betekent dat dat ze een grote liefde mist. In het Big Brother Huis zien we haar enorm opbloeien. Het gaat steeds beter. Waar we de kracht vandaan halen? Altijd positief denken, wat er ook gebeurt, het maakt je heel sterk!"

Verklaard voor mij een hoop. Ik vond haar vanaf het begin af aan al erg zielig i.t.t. de meeste anderen. (Dan vergeet ik alleen voor het gemak even het gelul over die voodoo-ervaringen )

  dinsdag 2 januari 2001 @ 14:35:40 #53
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_610755
quote:
Op 02 januari 2001 14:31 schreef Lamon het volgende:
Via een kennis kwamen we bij een paragnost terecht.

Die ontdekte kwade geesten rond Desiree en vertelde over Voodoo-ervaringen, Een afschuwelijke tijd vol onrust en angst brak aan, met veel wierrook en verbrandingen van oude spullen. Uiteindelijk ontdekten we de oorzaak: een boek met tekeningen van kinderen uit haar tijd van de lagere school. Desiree bladerde in het boek en bij een bepaalde tekening zag ik haar wit wegtrekken. Ze kreeg steeds meer pijn in haar borst. Het was een tekening van een Oosterse jongen die haar jarenlang heeft willen bezitten. Toen het boek verbrand was knapte ze zienderogen op. Nog vorig jaar werd onze dochter wederom op de soms zo wrede realiteit van het leven gedrukt: een dodelijk ongeluk maakte een einde aan het leven van haar 34-jarige neef.


quote:
(Dan vergeet ik alleen voor het gemak even het gelul over die voodoo-ervaringen )
Wat een vaag geOH zeg!
***
  dinsdag 2 januari 2001 @ 19:11:04 #54
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_611744
quote:
Op 21 november 2000 07:05 schreef FarahDibah het volgende:
Helemaal mee eens Cynix,It takes guts om even op de foto te gaan voor de Playboy,dus petje af voor Desiree.

GO DESIREE , GO DESIREE!!!!!!


JEZUS,DAT IK DIT OOIT GEPOST HEB ZEG!!!!WAAR WAS M'N VERSTAND OP DAT MOMENT
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_614898
ja dat vroeg ik mij toen ook al af Farah Dibah. (gnif gnif) wat erg he, dat stukje in de prive en vooral haar reactie op het stuk in de VOO gids.
Miranda weet het niet want ze was er niet bij toen met Georgie. ik ga veronica bellen. ben benieuwd of ze dat al gedaan heeft.
hier het stukje.....
In de Veronicagids van deze week laten Ferdi, Kim, Miranda, Darius en Annet zich nogal negatief uit over jou. Wat vind je daarvan?

"Dat was absoluut niet leuk om te lezen. Vooral de uitspraak van Miranda valt me heel erg tegen (Desiree vertelde niet aan Georgie dat zij hem genomineerd had, toen hij dat wel aan haar opbiechtte, red.). Miranda zat toen al helemaal niet meer in het huis, dus die kan daar helemaal niet over oordelen. Het zegt meer over hen dan over mij. Maar ik ga wel Veronica bellen, want ik wil mijn kant van het verhaal ook neerzetten."

Dezeuree vergeet dat heel veel mensen Mister Zap hadden. ze heeft het maar over dat er geknipt is, nou ik zag dat bewuste stukje live, en alles klopte.

[Dit bericht is gewijzigd door itsme op 03-01-2001 14:57]

pi_614968
Als Dees nou 'ns een keertje uitlegt wát er dan is weggeknipt.... (ahum)
pi_615181
Met knippen bedoelt ze dat hetgeen ze ook er altijd nog bij zei en wat zij dus ziet als relativeren, eraf moeten hebben gehaald.
Dus over Bart beginnen bv of hij er zou staan als zij eruit zou moeten en er dan direct achteraan, maar dassal welniehor, dattie der staat.

Volgens haar denkwijze heeft ze zichzelf hiermee ingedekt en zullen ze dat dan wel niet hebben laten zien.

Ze vertelde dit in een interview direct na haar exit, had na haar bezoek aan Beau, heel even een gesprekje met Bart die haar vertelde dat hij op tv had gezien dat ze helemaal verliefd op hem was. Even daarna had ze dat interview en toen de vraagsteller de naam Bart noemde reageerde ze meteen met "ja, dah willik gelijk even rechtzetten" en kwam toen met dat excuus wat ze er in de gauwigheid voor had bedacht. Dat als het op tv zo over was gekomen dat zij verliefd was op Bart er dan in geknipt moest zijn, want ze had er nl. altijd achteraan gezegd dat het "welniezo zou zijn".

Typerend voorbeeld van Desireelogica.

pi_615234
haha Dezeurologie?zal ik dat dan voortaan maar noemen. Nee het viel wel mee hoor Bart, ze hebben geknipt. ik verwachte niet dat jij er zou staan, en die verliefheid van mij viel ook wel mee hoor. en nog een staaltje dezeurologie is: Het ligt altijd aan een ander.zoek nooit maar dan ook nooit de schuld bij je zelf. als 5 mensen onafhankelijk van elkaar vertellen dat jij niet eerlijk bent dan ligt dat aan hen, zij weten het niet goed.
Dezeurologie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')