abonnement Unibet Coolblue
  zondag 23 juli 2017 @ 17:51:00 #1
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624425
Etappe 21: Montgeron - Paris Champs-Élysées, 103 km

Zoals verwacht werd de strijd om de eindzege nooit spannend. Bij het eerste tussenpunt was Froome veel sneller dan zijn naaste belagers, wat natuurlijk ook geen verrassing is. De strijd om het podium werd daarentegen nog wel spannend. Bardet is normaal al een slechte tijdrijder, maar hij besloot om nu zijn slechtste tijdrit ooit te rijden. Hij verloor zoveel tijd dat zelfs Mikel Landa nog in de buurt kwam. Uran wipte na het eerste tussenpunt al over Bardet heen en schoof zo door naar de tweede plaats. Bardet naar drie, maar of hij die plaats kon vasthouden was nog geen zekerheid. Uiteindelijk hield hij aan de meet één seconde over op Landa. Voor Landa wel zuur, hoewel er nog een rit te rijden is. Verder waren er maar weinig verschuivingen in het klassement. Contador reed een sterke tijdrit en schoof een plaats op ten koste van Barguil, maar dat was het dan ook wel. De strijd om de dagzege was wel wat spannender, maar eigenlijk ook weer niet. Al vroeg op de dag zette Maciej Bodnar een scherpe tijd neer en lang kwam niemand in de buurt. Kwiatkowski was de eerste die het spannend wist te maken. Onderweg was hij sneller dan Bodnar, maar aan de streep kwam was hij één seconde trager. Na Kwiatkowski was het wachten op Roglic, de grote favoriet voor deze tijdrit. Daar werden ze bij Lotto Jumbo blijkbaar nogal zenuwachtig van, dus ging er vanalles mis bij de voorbereiding. Roglic werd op een fiets gezet waar hij niet mee kon schakelen en daardoor kon hij nooit het noodzakelijke tempo ontwikkelen. Toen het bergop ging moest hij wisselen van fiets, omdat hij anders stil kwam te staan. Ondanks al dat geklungel werd hij 14e, een gooi naar de dagzege was met een goede mecanicien mogelijk geweest. Uiteindelijk kwamen de klassementsrenners ook niet echt in de buurt van Bodnar, alleen Froome kwam nog kort. Op zes seconden van de tijd van Bodnar rolde hij over de streep, terwijl hij bijna de falende Bardet inhaalde. Uran reed ook voor het eerst in twee jaar eens een goede tijdrit, toevallig net op het goede moment. Een plaats bij de eerste tien in een tijdrit, dat was even geleden. Enfin, een zege dus voor Bodnar, de Pool van Bora. Al een aantal jaar een zeer goede tijdrijder, maar op een tijdrit in de Eneco Tour na won hij nog nooit wat op het hoogste niveau. Vaak dichtbij, maar winnen is moeilijk. Nu dan eindelijk een zege voor hem in een grote wedstrijd, nadat hij in de rit naar Pau al een mooie poging waagde. Niet geheel onverdiend en bij de afwezigheid van veel grote tijdrijders ook niet geheel onlogisch. Na de tijdrit rest er nog maar een rit, de jaarlijkse optocht richting Parijs. Het einde van drie weken Tour, een Tour die die niet altijd even boeiend was. Zeg maar gerust een saaie Tour, ondanks het feit dat het qua tijdsverschillen redelijk dicht bij elkaar bleef. Froome wint zijn vierde en neemt naar alle waarschijnlijkheid Uran en Bardet mee op het podium.




Na een lange verplaatsing met het vliegtuig zitten we niet meer in het zuiden van Frankrijk, maar in een voorstad van Parijs. In Montgeron, om precies te zijn. De stad, waar de Tour de France haar oorsprong kent. Op 1 juli 1903, om 15:16, werd hier het startsein gegeven voor de allereerste rit van de allereerste Tour de France. 17 uur en 45 minuten later zou deze rit eindigen Lyon en Maurice Garin zou daar eerste winnaar in de historie worden. Eén jaar later keerde de Tour terug naar Montgeron, toen ook voor de eerste rit. Weer richting Lyon, weer met een afstand van meer dan 450 kilometer. Daarna kwam de Tour merkwaardig genoeg niet meer terug naar Montgeron, tot 2003. Ook toen een startplaats, maar dan zonder einde in Lyon. Het ging naar Meaux, over slechts 168 kilometer. Alessandro Petacchi zou de rit winnen, een sprintje dus. Nu keren we weer terug naar deze stad in de agglomeratie van Parijs, waar 23.000 mensen wonen. Een van de kleinere steden dus in deze omgeving, eigenlijk gewoon een klein en slaperig forenzenstadje. Geen reet te beleven, hoewel ze er nog wel een paar aardige gebouwtjes hebben. Twee aardige chateautjes vooral, Pavillon du Moustier en Château de Chalandry. De koers start in de buurt van het lokale sportcomplex, tussen de afgrijselijk lelijke oostblokflats in. In de eerste kilometers van de rit wordt er door de stad gereden, waarna men aan de rand van de stad de herberg Reveil Matin passeert. Dit is de exacte locatie van de Tourstart van 1903.



Onderweg krijgen we natuurlijk weer alle traditionele plichtplegingen. Het op een slakkengangetje gezellig babbelend en lachend rondfietsen, de glaasjes champagne voor Froome en co. Even later gaan ze natuurlijk met z'n allen op een rijtje rijden, achter het peloton, met daar dan weer achter een wagen van Sky die ineens geel is geworden. Echt fantastisch, nu al zin in. Hoewel ik eerlijk gezegd dit spektakel al een jaar of drie heb gemist, want het is mensonterend. Enfin, men fietst een tijdje langs de Seine door allerlei voorsteden van Parijs. De meeste van die steden zijn zo lelijk dat je er nog niet eens doorheen zou willen fietsen, maar dat gaat dus wel gebeuren. Haha. Nouja, ergens in de buurt van Longjumeau, na een kilometer of 20, slaan de renners rechtsaf en daarna gaat het een kilometer of 12 rechtdoor tot Parijs. Aan de rand van de stad is er een bocht naar links, waarna men rechtdoor fietst richting de Seine. Daar zijn er wat bochtjes, waarna er een aantal kilometer langs de rivier wordt gefietst, tot het lokale circuit wordt bereikt na 45 kilometer.



Op het lokale circuit begint de rit dan eindelijk, hoewel dat vaak ook tegenvalt. Paar flopdemarrages, want renners geloven er tegenwoordig ook niet eens meer in dat ze het kunnen halen. Drie kilometer na het oprijden van het circuit rijden de renners voor het eerst over de finish en daarna volgen er acht rondjes van iets meer dan 6,5 kilometer. Iedereen zal dit rondje wel kennen, maar voor de volledigheid toch maar weer een korte beschrijving. Over de Champs-Élysées naar de Arc de Triomphe, daar helemaal omheen fietsen, dan weer terug over de Champs-Élysées. Over het Place de la Concorde en dan langs de Tuileries weer terug naar de Champs-Élysées. Heel erg spannend is het niet. Na 63,5 kilometer is er nog een tussensprint. Deze tussensprint ligt net na de derde passage van de streep, anderhalve kilometer verder op de Champs-Élysées. Na die acht rondjes en in totaal 103 kilometer koers zal de Tour voorbij zijn.



Voor de 43e keer vormt de Champs-Élysées het slotstuk van de Tour de France. De laatste jaren is het iedere keer een rit voor de sprinters. Vorig jaar redde Greipel hier zijn Tour, na een aantal kansloze sprints wist hij op de Champs-Élysées toch nog een rit. Het jaar daarvoor ging dat hem beter af, toen won Greipel er zijn vierde rit van die Tour. De twee jaar daarvoor was Marcel Kittel met afstand de sterkste en de vier jaar daar weer voor was deze rit iedere keer een prooi voor Mark Cavendish. In 2008 won Gert Steegmans verrassend en in 2007 ging de rit naar Daniele Bennati. 2006 was het jaar dat Thor Hushovd won op de Champs-Élysées en 2005 was dan weer het laatste jaar dat de rit niet eindigde in een massasprint. Alexandre Vinokourov muisde er vanonder in de straten van Parijs en hij won, net voor de sprinters. Op die manier schoof hij ook nog een plekje op in het klassement, het kan dus nog wel in deze rit. Net als de afgelopen jaren hoop ik weer op een nieuwe Vino, maar waarschijnlijk wordt het wel weer heel erg saai. Er zijn al een hoop goede sprinters naar huis, zoals Sagan, Demare, Cavendish en Kittel, maar er blijven nog genoeg sprinters over die zullen willen rijden voor een laatste sprint. De ploeg van Lott Soudal bijvoorbeeld, net als vorig jaar is dit voor Greipel de laatste kans om toch nog een rit te winnen.



In Parijs gaat het blijkbaar niet eens zo heel warm worden. Graadje of 23, met bijzonder veel kans op regen in de avond. En laten de renners nu net in de avond moeten rijden. Net als de afgelopen jaren is de koers weer wat later, hoewel er deze keer geen vrouwen in de weg rijden. Pas om 16:40 start de rit en de entree in Parijs wordt om 17:50 verwacht. De finish daarna ergens tussen 19:11 en 19:25. Regen wordt verwacht vanaf 17:00, dus net als de renners onderweg zijn. Daarnaast ook nog eens veel wind, hoewel je daar in de stad zelf ongetwijfeld minder van merkt. Alsnog is regen en Parijs geen goed idee, zeker omdat er over gladde steentjes gereden moet worden. Misschien nog wat valpartijtjes aan het eind, dat zou deze rit enigszins draagbaar maken.

Regen of niet, dit wordt natuurlijk weer een massasprintje. Laffe renners zijn laf, dus veel actie ondernemen is er niet bij. Zo'n Landa bijvoorbeeld, die zou voor een podiumplaats kunnen rijden. Slechts één seconde achterstand op Bardet en daarmee de derde plaats. Vino had het wel geweten, die was de hele rit in de aanval gegaan. De kans dat Landa dat doet is niet zo groot, waarschijnlijk mag hij het van Sky niet eens. Een sprintje dus, wellicht wat chaotisch. Als het echt gaat regenen krijg je sowieso nog wel wat paniek aan het eind en daarmee een ontregelde sprint. Kan lachen worden, maar aangezien deze Tour al met al een behoorlijke flopshow was verwacht ik dat het nu ook weer saai en voorspelbaar gaat zijn.
1. Greipel. Als het echt regent is hij niet op z'n best, dan wordt het glad en chaotisch en eng en dan hoor je in de achtergrond iemand in het Duits om z'n moeder roepen. Alsnog hoort Greipel te winnen, want in de afgelopen 12 grote rondes waaran hij meedeed wist hij steeds een rit te winnen. Dit zou 13 op een rij moeten worden. Kan natuurlijk niet zo zijn dat Greipel een grote ronde rijdt zonder een rit te winnen.
2. Matthews. Nog even wat extra puntjes binnenhalen, om de groene trui wat meer glans te geven. Hij heeft er hard voor gereden, maar alsnog veel geluk dat Kittel uitviel. Anders was het een lastig verhaal geworden, want Kittel had deze rit natuurlijk met speels gemak gewonnen. Nu maakt Matthews zelf ineens kans om deze rit te winnen, want de concurrentie is niet meer zo denderend.
3. Boasson Hagen. Als Janse van Rensburg weer een beetje uit de kreukels is kan hij Boasson Hagen goed naar voren loodsen en dan mag Boasson Hagen zelf weer tot de conclusie komen dat er in een vlakke sprint altijd wel wat jongens sneller zijn. Gelukkig heeft hij al een overwinning op zak, het zal hem niet veel meer uitmaken.
4. Kristoff. Paar dagen terug hard gevallen en daarna nog slechter rondgereden dan daarvoor. Afgelopen vrijdag gaf hij ook de vrijheid aan zijn loodsen om hun eigen ding te doen. Dat deden ze niet, wat dan weer niet zo slim van die jongens is. Nu mogen ze weer gaan werken voor Kristoff, die ongetwijfeld nog steeds niet goed genoeg zal zijn om te winnen.
5. Groenewegen. Met het wegvallen van Kittel zag het er ineens mooi uit voor Groenewegen. Na Kittel leek hij de sterkste, maar in de tussentijd verloor Groenewegen zijn belangrijkste man, Timo Roosen. Timo had Groenewegen een beetje vooraan moeten houden, dat wordt nu lastig. Als je afhankelijk bent van Tom Leezer en Robert Wagner ga je ergens in 95e positie aan de sprint beginnen en dan wordt het moeilijk om nog te winnen.
pi_172624447
Ik ben blij als we morgen eindelijk van Han Kock af zijn.
pi_172624448


Lekkere manier om je vriendin ten huwelijk te vragen zeg :')

Ik zou nee zeggen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172624458
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:52 schreef Chiappucci het volgende:
Ik ben blij als we morgen eindelijk van Han Kock af zijn.
Ik mag aannemen dat hij nog de renners bij de criteriums aan de tand gaat voelen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 17:53:13 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172624468
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:52 schreef franklop het volgende:
[ afbeelding ]

Lekkere manier om je vriendin ten huwelijk te vragen zeg :')

Ik zou nee zeggen
Je zal maar de rest van je leven tegen die kop van Gautier aan moeten kijken. Extra goede reden om nee te zeggen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172624476
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je zal maar de rest van je leven tegen die kop van Gautier aan moeten kijken. Extra goede reden om nee te zeggen.
Valide punt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172624478
Voor de Tour van 2018

pi_172624503
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:53 schreef Marcoss het volgende:
Voor de Tour van 2018

[ afbeelding ]
Dumoulin wordt flink overschat.
pi_172624519
Het is nog niet eens zeker dat ie meedoet
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172624522
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Dumoulin wordt flink overschat.
Niet geloven in de Zuid-Afrikaanse safaris als voorbereiding. :')_
Jack does it in real time...
pi_172624526
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Dumoulin wordt flink overschat.
De NOS gaat de boel ook weer kapot jynxen
  zondag 23 juli 2017 @ 17:56:10 #12
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624529
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:55 schreef vaarsuvius het volgende:
Het is nog niet eens zeker dat ie meedoet
Dan krijg je je geld terug. Maar ik verwacht weinig tijdritkilometers volgend jaar. Niet echt interessant voor Tom
pi_172624531
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:50 schreef franklop het volgende:

[..]

:o die heb ik niet gezien! Waar ?!?!
pi_172624541
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:55 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Niet geloven in de Zuid-Afrikaanse safaris als voorbereiding. :')_
Tom zit nu op La Plagne.
pi_172624542
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:56 schreef Evertjan het volgende:

[..]

De NOS gaat de boel ook weer kapot jynxen
Gelukkig is hem dat in de Giro niet fataal geworden.
pi_172624546
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:52 schreef Chiappucci het volgende:
Ik ben blij als we morgen eindelijk van Han Kock af zijn.
Is hij dood morgen?
  zondag 23 juli 2017 @ 17:57:16 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172624552
Alsof John Izaguirre hier wat had klaargespeeld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 17:57:27 #18
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172624560
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:55 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Niet geloven in de Zuid-Afrikaanse safaris als voorbereiding. :')_
Toevallig kwam Michael Matthews met dat idee. Die heeft even wat goede kennis meegenomen naar Sunweb.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 17:57:40 #19
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172624565
CHUTE
pi_172624568
Ethiopiërs kunnen niet fietsen.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 17:57:50 #21
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624571
Man man man

Hoe krijg je het voor elkaar
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 17:57:56 #22
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172624572
Gvd faalhazen :')
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 17:58:04 #23
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172624576
Dom Afrikaantje
pi_172624579
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:56 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dan krijg je je geld terug. Maar ik verwacht weinig tijdritkilometers volgend jaar. Niet echt interessant voor Tom
ASO gaat er alles aan doen voor een Bardet vriendelijke parkoers
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 17:58:18 #25
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172624581
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:57 schreef Ajacied422 het volgende:
Ethiopiërs kunnen niet fietsen.
Verkeerde account, Mani.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 17:58:32 #26
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172624589
Afrikanen en fietsen. :')
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 17:58:47 #27
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172624595
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Verkeerde account, Mani.
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:58 schreef Mani89 het volgende:
Afrikanen en fietsen. :')
:D!
pi_172624597
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Verkeerde account, Mani.
Zo goed?
pi_172624598
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:57 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Is hij dood morgen?
Daar zou ik niet al te rouwig om zijn, maar ik vrees dat ie nog wel even meegaat.
  zondag 23 juli 2017 @ 17:59:04 #30
194695 franklop
Fran knock
pi_172624608
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:58 schreef Evertjan het volgende:

[..]

ASO gaat er alles aan doen voor een Bardet vriendelijke parkoers
niet handig begin dan met de TTT in etappe 3
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172624613
Ik heb 1 euro gezet op Dylan
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 17:59:25 #32
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172624614
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Zo goed?
Klasse.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 17:59:40 #33
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624617
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:59 schreef Evertjan het volgende:
Ik heb 1 euro gezet op Dylan
Gedurfd
pi_172624625
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:59 schreef Evertjan het volgende:
Ik heb 1 euro gezet op Dylan
Kun je toch 2 cheeseburgers voor halen, lekker man.
pi_172624631
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:59 schreef franklop het volgende:

[..]

niet handig begin dan met de TTT in etappe 3
Wel als dat de enige tijdrit km's zijn
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 18:00:39 #36
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172624634
OWHNEEE FIETSWISSEL
  zondag 23 juli 2017 @ 18:00:40 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172624636
Ik moest wel lachen laatst, ik zag dat er een continentaal team in Qinghai Lake reed waar veel van die Afrikaantjes voedsel en onderdak krijgen en dat team heet letterlijk Bike AIDS.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172624638
Aru komt u maar
  zondag 23 juli 2017 @ 18:00:59 #39
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624641
Motortje in fiets en gaan
pi_172624642
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:00 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Wel als dat de enige tijdrit km's zijn
Ik zou niet zo blindvaren op Sunfield, komt weinig goeds van.
pi_172624666
New York
pi_172624667
Al die fietswissels van Froome :')
pi_172624677
Zou Barguil een leuk vriendje hebben in Frankrijk?
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172624679
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:02 schreef Chiappucci het volgende:
Al die fietswissels van Froome :')
Fietsen zijn ook niet gemaakt op de rijstijl van Froome
pi_172624680
De chauffeurs van de auto's, zoals de ploegleiders, krijgen die een cursus of training oid?
  zondag 23 juli 2017 @ 18:03:25 #46
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172624689
Ik begin mij steeds meer te ergeren aan barquil
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 23 juli 2017 @ 18:03:34 #47
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_172624691
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:02 schreef Chiappucci het volgende:
Al die fietswissels van Froome :')
Het is lastiger om alleen de batterij te vervangen.
Géén kloon van tvlxd!
pi_172624692
Volgens mij zitten ze bij Eurosport al even aan de champagne, half onverstaanbaar aan het brabbelen daar. _O-
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:04:06 #49
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172624697
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Volgens mij zitten ze bij Eurosport al even aan de champagne, half onverstaanbaar aan het brabbelen daar. _O-
Eurosport kijken :') :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172624703
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Volgens mij zitten ze bij Eurosport al even aan de champagne, half onverstaanbaar aan het brabbelen daar. _O-
Jose Beens zeker? Zijn de vetkwabben die in de weg zitten.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172624707
Als deze man nog leefde zou Froome gewoon opgepakt worden voor wildplassen...

"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172624712
Heee. Het druppelt. Kom er maar in jury
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:04:50 #53
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172624715
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Dumoulin wordt flink overschat.
Froome wordt flink overschat.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172624728
Ik ben ooit nog eens op de Eiffeltoren geweest
Komt wel erg dichtbij zo de Tour
pi_172624738
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:04 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Froome wordt flink overschat.
:')
  zondag 23 juli 2017 @ 18:06:44 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172624745
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:05 schreef Evertjan het volgende:
Ik ben ooit nog eens op de Eiffeltoren geweest
Komt wel erg dichtbij zo de Tour
Lekker uren in de wachtrij zeker.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:06:59 #58
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172624752
Haha Voeckler die allergisch is voor aandacht :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172624769
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:05 schreef Evertjan het volgende:
Ik ben ooit nog eens op de Eiffeltoren geweest
Komt wel erg dichtbij zo de Tour
Ik ook. Heb alle beziendswaardigdheden gezien in Parijs.

Mooiste was Sacre Coeur
pi_172624779
Hoe laat is de finish?
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 18:09:08 #61
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 18:09:27 #62
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172624795
Die graphics _O-
pi_172624796
_O-
pi_172624797
Lol animatie :')
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:09:40 #65
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624800
Wat is dit dan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:09:41 #66
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172624801
:')
pi_172624806
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:08 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Ik ook. Heb alle beziendswaardigdheden gezien in Parijs.

Mooiste was Sacre Coeur
Lekker man, beetje biertjes drinken op de trap en van het uitzicht genieten
  zondag 23 juli 2017 @ 18:09:53 #68
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624808
:') :')
  zondag 23 juli 2017 @ 18:10:13 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172624811
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:09 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Lekker man, beetje biertjes drinken op de trap en van het uitzicht genieten
En lastig worden gevallen door verkopers met allerlei teringzooi, leuk
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:10:18 #70
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624813
Champs! Eindelijk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:10:32 #71
335263 freaky40
pi_172624819
Augmented reality.
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 23 juli 2017 @ 18:10:55 #72
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172624831
Parijs is eigenlijk gewoon een grafstad.
pi_172624842
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:09 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Lekker man, beetje biertjes drinken op de trap en van het uitzicht genieten
Dat uitzicht is erg mooi daar. Wel opletten voor mensen die je proberen bandjes aan te smeren voor om je arm. Kost je 5 euro en ze blijven je gewoon volgen.
pi_172624843
Ik hoop elk jaar op een Vinokourovje op de Elysees.

Meestal vergeefse hoop. :')
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:11:43 #75
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172624844
Walgelijke piramide :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:11:50 #76
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_172624847
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:10 schreef MrBanaan1 het volgende:
Parijs is eigenlijk gewoon een grafstad.
Gaan ze nu elk rondje pas op de plaats maken door dat Palias de ....?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_172624853
Wanty gaat weer voor de 2800 euro _O-
  zondag 23 juli 2017 @ 18:12:18 #78
194695 franklop
Fran knock
pi_172624857
Ho, we zijn los
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 18:13:06 #79
194695 franklop
Fran knock
pi_172624874
Slimme reclame van Samsung :D
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:13:15 #80
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172624880
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:10 schreef MrBanaan1 het volgende:
Parijs is eigenlijk gewoon een grafstad.
Ga je niet voor je lol heen idd :N
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172624886
Dielan moet zich in het wiel van Greipel vastbijten en dan wint ie.
pi_172624895
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:11 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Dat uitzicht is erg mooi daar. Wel opletten voor mensen die je proberen bandjes aan te smeren voor om je arm. Kost je 5 euro en ze blijven je gewoon volgen.
Sowieso nooit ergens op in gaan. Je hebt ook van die "dove" met een petitie die je vervolgens zakkenroller :')
pi_172624900
Zozo reclame voor chemtrails :o

Frankrijk...
  zondag 23 juli 2017 @ 18:14:09 #84
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172624903
Hopelijk houdt Hayman zich rustig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:14:22 #85
194695 franklop
Fran knock
pi_172624905
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:13 schreef Columbiafan het volgende:
Dielan moet zich in het wiel van Greipel vastbijten en dan wint ie.
Ben wel benieuwd welke ploegen allemaal gaan meewerken met Lotto-Soudal
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172624914
Greipel wint vandaag trouwens.

En anders Dylan natuurlijk
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:15:01 #87
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172624918
Chute van Froome zou wel genot zijn.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:15:30 #88
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624927
Als er nou een serieuze groep los komt zou dit nog wel aardig zijn

Zoveel sprintploegen zijn er ook weer niet die echt serieus werk kunnen leveren
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172624930
De Luts heeft misschien wel een Vino'tje in zijn poten
pi_172624933
Voeckler en Zubeldia die samen met Contador ontsnappen zou ook leuk zijn.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172624936
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:15 schreef MrBanaan1 het volgende:
Chute van Froome zou wel genot zijn.
Ja, leuk, een tour die beslist wordt door een val in de laatste etappe. Dan wint Uran. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172624946
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:13 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Sowieso nooit ergens op in gaan. Je hebt ook van die "dove" met een petitie die je vervolgens zakkenroller :')
Ja inderdaad. Erg oppassen daar
pi_172624949
Cummings in het laatste wiel _O_
pi_172624951
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:14 schreef Mani89 het volgende:
Hopelijk houdt Hayman zich rustig.
Bijna in laatste positie!
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:17:03 #95
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172624953
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:15 schreef MrBanaan1 het volgende:
Chute van Froome zou wel genot zijn.
Dan maakt de jury opeens bekend dat het klassement een kwartier eerder al opgemaakt is :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:17:33 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624959
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:15 schreef Tagliano het volgende:
Als er nou een serieuze groep los komt zou dit nog wel aardig zijn

Zoveel sprintploegen zijn er ook weer niet die echt serieus werk kunnen leveren
Lotto
Trek
LottoNL
Sunweb
DiDa
Cofidis
pi_172624964
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:16 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ja, leuk, een tour die beslist wordt door een val in de laatste etappe. Dan wint Uran. :')
Stel dat Froome echt valt met erg , abandon, dan zou er echt wel chaos uitbreken en dan zou Uran ook wel aangevallen worden denk ik.. Maar ja zoiets gebeurt toch niet vaker dan 1 keer per 100 jaar
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172624966
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:17 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Dan maakt de jury opeens bekend dat het klassement een kwartier eerder al opgemaakt is :')
Is dat sowieso niet het geval (was vorig jaar volgens mij wel het geval)?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:18:02 #99
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624970
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:17 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Lotto
Trek
LottoNL
Sunweb
DiDa
Cofidis
Hoeveel mannetjes gaat een LottoNL op kop zetten?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:18:13 #100
194695 franklop
Fran knock
pi_172624976
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:17 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Lotto
Trek
LottoNL
Sunweb
DiDa
Cofidis
LottoNL gaat niet meewerken denk ik. Ze hebben nog maar 5 man
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172624979
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:18 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hoeveel mannetjes gaat een LottoNL op kop zetten?
Rogla telt voor 3
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:18:27 #102
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624982
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Rogla telt voor 3
Da's waar :P
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:18:32 #103
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172624983
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:18 schreef franklop het volgende:

[..]

LottoNL gaat niet meewerken denk ik. Ze hebben nog maar 5 man
Ze gaan dit echt niet laten lopen
pi_172624984
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:15 schreef MrBanaan1 het volgende:
Chute van Froome zou wel genot zijn.
Ik ben benieuwd hoeveel van de kijkers of fans het hiermee eens is. Waarschijnlijk op één hand te tellen
pi_172624993
De Luts is veel te vroeg :{w
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:19:22 #106
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172624997
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:18 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd hoeveel van de kijkers of fans het hiermee eens is. Waarschijnlijk op één hand te tellen
Een kleine chute zonder erg terwijl er een kopgroep weg is zou leuk zijn voor de spanning
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:19:29 #107
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172625000
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:18 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd hoeveel van de kijkers of fans het hiermee eens is. Waarschijnlijk op één hand te tellen
Hij hoeft niet uit te vallen oid. Gewoon, beetje tijd kwijt, andere fiets. Chaos alom.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:19:41 #108
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625003
Burghardt, die is voor m'n gevoel ook ieder jaar in de aanval hier
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:19:59 #109
335263 freaky40
pi_172625007
Koen de Kort kneus. Moet altijd aan 1 van die typetjes van De Vliegende Panters denken.
Allemaal cabaretteketet!
pi_172625014
De Noorse bocht is niet meer zo Noors
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:20:37 #111
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625016
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:20 schreef showtimer het volgende:
De Noorse bocht is niet meer zo Noors
Opvallend leeg wel daar :o
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172625017
Die Egyptenaren konden wel beeldhouwen zeg, die hiërogliefen zien er nog piekfijn uit.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 18:20:40 #113
194695 franklop
Fran knock
pi_172625018
Iemand in de Chasse
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 18:21:14 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625033
Djumbo gaat rijden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172625035
Zouden zij dezelfde kapper hebben?
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:21:56 #116
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625047
Vermote die voor een jagend peloton rijdt is nog wel lichtelijk ironisch
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:22:06 #117
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625050
Martens in beeld en genoemd :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:22:39 #118
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172625059
Zou Ten Dam dadelijk een rondje geven :T
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:22:52 #119
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625063
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:19 schreef freaky40 het volgende:
Koen de Kort kneus. Moet altijd aan 1 van die typetjes van De Vliegende Panters denken.
Dit gelul moeten ze gewoon niet meer doen als we al op de CE bezig zijn.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625066
Druppels
  zondag 23 juli 2017 @ 18:22:59 #121
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172625069
Wel een kopgroep met enkele erkende hardrijders
pi_172625076
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:19 schreef MrBanaan1 het volgende:

[..]

Hij hoeft niet uit te vallen oid. Gewoon, beetje tijd kwijt, andere fiets. Chaos alom.
Ah zo, ik ben zeker voor chaos.

Last maar komen

Wat zou er gebeuren als Froome serieus valt en op een flinke achterstand komt.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:23:29 #123
194695 franklop
Fran knock
pi_172625078
Interview van 40-45 minuten met De Kort..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625079
Druppels
pi_172625080
Rogla zit al in de focus 8-)
pi_172625096
pluie
pi_172625104
Regen is wel feest
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:25:13 #128
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625105
en toen kapte de stream ermee :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:25:20 #129
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172625106
Hier gaan mensen geheid vallen, nat weer enzo.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:25:23 #130
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172625109
Natte steentjes :9~
pi_172625115
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:25 schreef Van_Poppel het volgende:
Natte steentjes :9~
Dat was bij de dames toen wel comedy capers. :')
  zondag 23 juli 2017 @ 18:26:05 #132
194695 franklop
Fran knock
pi_172625122
-

[ Bericht 100% gewijzigd door franklop op 23-07-2017 18:26:12 ]
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625123
Bidonneke
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:26:09 #134
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172625125
Bidons vliegen over de steentjes heen
pi_172625130
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:55 schreef vaarsuvius het volgende:
Het is nog niet eens zeker dat ie meedoet
Voor bookmakers maakt dat niet echt uit.
Desnoods zetten ze Joop Zoetemelk nog op de lijst. Iedere zot die daarop wil inzetten is pure winst. ;)
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625132
20 seconden, ze gaan het redden!!1
pi_172625134
Ik voorspel zeker valplartijen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:26:39 #138
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172625139
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:26 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Voor bookmakers maakt dat niet echt uit.
Desnoods zetten ze Joop Zoetemelk nog op de lijst. Iedere zot die daarop wil inzetten is pure winst. ;)
Als de renner niet mee doet dan wordt inzet teruggegeven :)
  zondag 23 juli 2017 @ 18:26:51 #139
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172625144
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:26 schreef kilon het volgende:
20 seconden, ze gaan het redden!!1
Volgens wet van Herbert niet
  zondag 23 juli 2017 @ 18:27:23 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625151
Nu inzetten op een sjuut in de laatste bocht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172625152
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:04 schreef vaarsuvius het volgende:
Als deze man nog leefde zou Froome gewoon opgepakt worden voor wildplassen...

[ afbeelding ]
Regarde-moi dans les yeux!
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625155
Dit is wel een gevaarlijke groep
pi_172625158
Herbert voor het interview met De Kort: "het lijkt er niet op dat het gaat regenen" Herbert na het interview: "de eerste spetters zitten op de lens"
pi_172625160
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:05 schreef Evertjan het volgende:
Ik ben ooit nog eens op de Eiffeltoren geweest
Komt wel erg dichtbij zo de Tour
Parijs is niet ver.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625165
WAAR IS DE JURY??
  zondag 23 juli 2017 @ 18:28:21 #146
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172625170
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:27 schreef McGrath het volgende:
Herbert voor het interview met De Kort: "het lijkt er niet op dat het gaat regenen" Herbert na het interview: "de eerste spetters zitten op de lens"
Iets dat je ook letterlijk in 2 seconden kan opzoeken met een buienradartje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172625177
De jury moet in de Seine springen en z'n bek houden
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 18:28:41 #148
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172625178
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:25 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat was bij de dames toen wel comedy capers. :')
Idd, toen miste eigenlijk alleen nog dat Benny Hill muziekje eronder. :P
  zondag 23 juli 2017 @ 18:29:22 #149
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_172625187
Inb4 chute Groenwegen
pi_172625189
Al die parijzenaars die nazi zijn geworden...... (heil i-phone)
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 18:29:52 #151
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_172625196
Heeft Hansen ook meegedaan?
  zondag 23 juli 2017 @ 18:30:02 #152
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172625201
Sneu voor Barguil dan wel.
pi_172625202
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Iets dat je ook letterlijk in 2 seconden kan opzoeken met een buienradartje.
Of gewoon naar de lucht buiten kijken
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:30:11 #154
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625205
Zojuist de meest kolderieke goal op het EKV tot nu toe gezien
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:30:58 #155
194695 franklop
Fran knock
pi_172625220
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:30 schreef Tagliano het volgende:
Zojuist de meest kolderieke goal op het EKV tot nu toe gezien
Gifje?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:31:04 #156
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172625224
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:30 schreef Tagliano het volgende:
Zojuist de meest kolderieke goal op het EKV tot nu toe gezien
Gifje?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172625227
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:14 schreef Mani89 het volgende:
Hopelijk houdt Hayman zich rustig.
pi_172625228
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:26 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Als de renner niet mee doet dan wordt inzet teruggegeven :)
Aha.
Geen 'echte' bookmakers dus.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625232
Niet op eurosport iig.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:31:34 #160
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625234
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:30 schreef franklop het volgende:

[..]

Gifje?
Effe zoeken

Daarvoor kreeg een Schotse vrouw een voorzet waarbij ze alleen voor het doel stond maar het lukte haar niet de bal met haar borst aan te nemen derhalve hands
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:31:56 #161
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625242
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:28 schreef kilon het volgende:
WAAR IS DE JURY??
OMG DRIE DRUPPELS WAAR IS DE JURY?? :'(

:')

rot toch op met heel die kutjury man :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:32:02 #162
194695 franklop
Fran knock
pi_172625245
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:31 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Effe zoeken

Daarvoor kreeg een Schotse vrouw een voorzet waarbij ze alleen voor het doel stond maar het lukte haar niet de bal met haar borst aan te nemen derhalve hands
Cup A?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 18:32:33 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172625255
Aike probeert Barguil uit te schakelen, die gaat de ploeg dus verlaten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172625256
Die mini's van Sunwep :')
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:32:47 #165
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625264
http://www.flashscore.nl/wedstrijd/pb9RNViE/#video

Geen gifje, wel een video. Vooral de herhaling van de zijkant is genot
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 18:32:50 #166
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172625267
Izagirre
  zondag 23 juli 2017 @ 18:32:52 #167
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625269
Barguil bijna RIP
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:32:57 #168
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625271
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:32 schreef franklop het volgende:

[..]

Cup A?
Viel ook al tegen ;(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172625275
Het verschil is 16 seconden met 40km te gaan. Waarom is dit nu wel ineens spannend?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172625276
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:32 schreef franklop het volgende:

[..]

Cup A?
Europa Cup A.
De Schotten blijven graag bij de EU.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625281
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:56 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Gelukkig is hem dat in de Giro niet fataal geworden.
Dankzij Eurosport. :P
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:33:25 #172
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625285
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:32 schreef Pino112 het volgende:
Izagirre
;(
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:34:00 #173
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172625291
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:32 schreef Tagliano het volgende:
http://www.flashscore.nl/wedstrijd/pb9RNViE/#video

Geen gifje, wel een video. Vooral de herhaling van de zijkant is genot
Jaap Stam tegen Mexico.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172625294
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:33 schreef marcodej het volgende:
Het verschil is 16 seconden met 40km te gaan. Waarom is dit nu wel ineens spannend?
omdat er weinig werkers voor de springploegen over (schijnen te) zijn
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172625297
20 seconden. Wat een spanning.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172625298
Wel typisch dat De Gendt nu niet in de kopgroep zit....
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:34:45 #177
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625300
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:34 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jaap Stam tegen Mexico.
Dit was voor mijn tijd vrees ik
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:35:11 #178
194695 franklop
Fran knock
pi_172625304
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:32 schreef Tagliano het volgende:
http://www.flashscore.nl/wedstrijd/pb9RNViE/#video

Geen gifje, wel een video. Vooral de herhaling van de zijkant is genot
Bal werd al van richting veranderd
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 18:35:15 #179
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172625305
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dit was voor mijn tijd vrees ik
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172625306
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:32 schreef Tagliano het volgende:
http://www.flashscore.nl/wedstrijd/pb9RNViE/#video

Geen gifje, wel een video. Vooral de herhaling van de zijkant is genot
keurig klaargelegd
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:35:30 #181
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625310
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:35 schreef franklop het volgende:

[..]

Bal werd al van richting veranderd
Dat maakt hem voor mij juist nog wat kolderieker :@
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:36:03 #182
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625318
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172625323
Ik zie Groenewegen wel weer lek rijden. ;(
leven zoals het leven is
  zondag 23 juli 2017 @ 18:36:50 #184
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172625331
Ik kijk nu ook :)

Wat een groep vol erkende hardrijders vooruit zeg _O_
pi_172625338
José trekt een blikje open.
  Moderator / Redactie Sport zondag 23 juli 2017 @ 18:37:12 #186
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_172625339
Hup Kopgroep.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 23 juli 2017 @ 18:37:17 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625340
Blikje cola voor Wuyts
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172625348
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:36 schreef Jason22 het volgende:
Ik zie Groenewegen wel weer lek rijden. ;(
Of de hekken in gereden door wegkapitein Wagner :')
pi_172625351
Ik denk dat Groenwegen vanaf plek 25 de sprint gaat beginnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172625355
Hoe is het opeens koers geworden? Ontsnappen tijdens deze etappe is toch nut done? Schakel net in.
pi_172625358
Je zou bijna vergeten dat Majka mee heeft gereden.
pi_172625364
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Thezeurminator het volgende:
Hoe is het opeens koers geworden? Ontsnappen tijdens deze etappe is toch nut done? Schakel net in.
Op de Champs-elysees wel, is altijd zo
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:39:11 #193
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625366
De TLJ-mannetjes zijn alweer van kop af
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172625367
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Thezeurminator het volgende:
Hoe is het opeens koers geworden? Ontsnappen tijdens deze etappe is toch nut done? Schakel net in.
Vanaf de rondjes "mag" het wel.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172625370
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Thezeurminator het volgende:
Hoe is het opeens koers geworden? Ontsnappen tijdens deze etappe is toch nut done? Schakel net in.
Wel voor de gewone renners
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:39:26 #196
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625372
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Thezeurminator het volgende:
Hoe is het opeens koers geworden? Ontsnappen tijdens deze etappe is toch nut done? Schakel net in.
Voor de Champs not dun, erop wel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 18:39:29 #197
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172625374
Dit was al de 3de Tour van Boekman, maar dat geheel terzijde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172625377
de gendt wat een held, meest strijdlustige renner van deze tour
  zondag 23 juli 2017 @ 18:39:48 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625378
De Gendt :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172625379
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Thezeurminator het volgende:
Hoe is het opeens koers geworden? Ontsnappen tijdens deze etappe is toch nut done? Schakel net in.
Het is bijna elk jaar dat er een kopgroepje 10 a 20 seconden pakt voor zo lang het duurt. Dit is business as usual
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172625389
Verrassend dat Kittel naar Katusha-Alpecin gaat.
pi_172625407
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Ajacied422 het volgende:
Je zou bijna vergeten dat Majka mee heeft gereden.
Juist niet toch? Heeft persoonlijk Thomas en Contador geneutraliseerd.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:41:53 #203
194695 franklop
Fran knock
pi_172625412
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:40 schreef Ajacied422 het volgende:
Verrassend dat Kittel naar Katusha-Alpecin gaat.
Wel dat Kristoff dan eventueel naar Quick Step gaat. Al kan hij dan weer voor het voorjaar gaan.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625421
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:40 schreef Ajacied422 het volgende:
Verrassend dat Kittel naar Katusha-Alpecin gaat.
Is dit officieel?
pi_172625430
De droomtrein nu al gevormd.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172625431
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:42 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Is dit officieel?
Dat wordt bij Sporza als een feit beschouwd zowat.
pi_172625434
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:41 schreef franklop het volgende:

[..]

Wel dat Kristoff dan eventueel naar Quick Step gaat. Al kan hij dan weer voor het voorjaar gaan.
Dan heeft Pat toch minder vertrouwen in Nando voor de keien dan ik dacht.
pi_172625435
Waarom maakte het peloton zo'n slinger op het rechte?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:43:10 #209
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625441
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:38 schreef Ajacied422 het volgende:
Je zou bijna vergeten dat Majka mee heeft gereden.
Valverde ook een uitermate kleurloze Tour :{
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:43:17 #210
194695 franklop
Fran knock
pi_172625443
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:42 schreef vaarsuvius het volgende:
Waarom maakte het peloton zo'n slinger op het rechte?
Uitwijken voor de sprinttrein van LottoNL
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625456
quote:
2s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:43 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Valverde ook een uitermate kleurloze Tour :{
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:44:02 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172625459
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dan heeft Pat toch minder vertrouwen in Nando voor de keien dan ik dacht.
Je kan geen vertrouwen hebben in een blessuregevoelige brokkenpiloot. Of vertrouwen misschien wel, maar het is nogal een risico om vol voor hem te gaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:44:05 #213
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625463
Toch zou ik daar best eens op zo'n tribune willen zitten op zo'n dag als vandaag :Y
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:44:10 #214
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625467
D'n Roog aan het werk
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:44:25 #215
362868 crew  Slobeend
of all places
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:44:29 #216
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625479
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja leuk he :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625492
Ik wist niet dat Mani al een zoontje heeft.
quote:
Een jongetje van 8 jaar oud heeft zondagmorgen het alarmnummer 112 gebeld en de centralist van de meldkamer uitgescholden. „Voor zo'n jong ventje een aardige vocabulaire, al zou niemand zo te woord willen worden gestaan, ook niet onze collega's op de meldkamer, die toch wel het nodige gewend zijn”, meldt de politie Amersfoort op Facebook.

Een dag eerder had de jongen ook al 112 gebeld en een centralist uitgescholden. De jongen belde zonder simkaart, maar al gauw lukte het de politie om zijn woonadres te achterhalen.
pi_172625497
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:44 schreef Slobeend het volgende:
Wuyts negeert José weer.
3 weken op elkaars lip eist z'n tol
  zondag 23 juli 2017 @ 18:45:51 #219
194695 franklop
Fran knock
pi_172625510
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:44 schreef Dr_Flash het volgende:
Toch zou ik daar best eens op zo'n tribune willen zitten op zo'n dag als vandaag :Y
Mwoa, was vooral gezellig met het overige publiek, maar verder vond ik het net bijster bijzonder hoor.

Wel kunnen JUICHEN voor Evans
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625515
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:45 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

3 weken op elkaars lip eist z'n tol
Dat was op dit forum wel te merken na de Giro.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:46:26 #221
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172625523
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:45 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik wist niet dat Mani al een zoontje heeft.

[..]

Dit gaat helemaal niet over wielrennen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172625525
Wat is het spannend he menson?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172625527
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat was op dit forum wel te merken na de Giro.
_O-
pi_172625532
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je kan geen vertrouwen hebben in een blessuregevoelige brokkenpiloot. Of vertrouwen misschien wel, maar het is nogal een risico om vol voor hem te gaan.
Pat lijkt me niet iemand die altijd op safe speelt.
pi_172625534
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:46 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dit gaat helemaal niet over wielrennen.
Papa is op z'n tenen getrapt.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:47:10 #226
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172625535
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:46 schreef marcodej het volgende:
Wat is het spannend he menson?
Als ik jouw posts zo eens op een rijtje zet, krijg ik langzamerhand wel het idee dat jij het best spannend vindt
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172625540
Half uurtje nog
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:47:38 #228
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625541
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:45 schreef franklop het volgende:

[..]

Mwoa, was vooral gezellig met het overige publiek, maar verder vond ik het net bijster bijzonder hoor.

Wel kunnen JUICHEN voor Evans
Lijkt me gewoon leuk om een keertje meegemaakt te hebben, verder niet :)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625547
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:46 schreef marcodej het volgende:
Wat is het spannend he menson?
:O
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:48:25 #230
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625556
Er komt ook nog een tussensprint toch??
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625557
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:39 schreef Mani89 het volgende:
Dit was al de 3de Tour van Boekman, maar dat geheel terzijde.
Buchmann is volgens FOK! de grote favoriet voor Tourwinst volgend jaar.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:48:30 #232
194695 franklop
Fran knock
pi_172625559
quote:
14s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:47 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Lijkt me gewoon leuk om een keertje meegemaakt te hebben, verder niet :)
Gewoon doen dan :Y Besloot het toen ook 2 dagen van tevoren met een vriend van me.

Alleen nu wel minder ideaal door de late finish.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625563
Waarom gaat Rowe op kop rammen :P?
pi_172625564
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:47 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Half uurtje nog
En dan toch weer afkicken.

Gelukkig volgende week Donostia-Donostia Klasikoa.
pi_172625565
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:44 schreef Slobeend het volgende:
Wuyts negeert José weer.
Meestal is het andersom.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:49:05 #236
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_172625566
Is de eindstand al vastgelegd of fietsen we door tot het einde?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 18:49:14 #237
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172625568
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

En dan toch weer afkicken.

Gelukkig volgende week Donostia-Donostia Klasikoa.
Ach, genoeg sport te zien, afkicken wordt simpel :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172625569
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

En dan toch weer afkicken.

Gelukkig volgende week Donostia-Donostia Klasikoa.
Vanaf morgen Wallonië op TV volgens jozee.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:49:36 #239
448036 Achterhoker
Hauptsache Alkohol
pi_172625572
Leg het maar uit...
Fade to Black
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:49:51 #240
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625574
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef franklop het volgende:

[..]

Gewoon doen dan :Y Besloot het toen ook 2 dagen van tevoren met een vriend van me.

Alleen nu wel minder ideaal door de late finish.
Wie weet, volgend jaar of zo :)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625575
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Meestal is het andersom.
Nee man, Miesjel mist veel vaker iets.
pi_172625576
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

En dan toch weer afkicken.

Gelukkig volgende week Donostia-Donostia Klasikoa.
met het afscheid van Haimar _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625577
Het is jammer dat Leezer moet werken voor Groenewegen, anders had hij de eindzege nog kunnen pakken. ;(
leven zoals het leven is
pi_172625579
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:49 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ach, genoeg sport te zien, afkicken wordt simpel :+
wielrennen > overige sport :P
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:50:24 #245
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625584
Leezer moet zich nu laten afzakken. Rowe loopt te knallen voorop.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625586
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:41 schreef franklop het volgende:

[..]

Wel dat Kristoff dan eventueel naar Quick Step gaat. Al kan hij dan weer voor het voorjaar gaan.
Ik geloof nooit dat Kristoff dat doet. Lefevere heeft niet veel geld meer te besteden en hij zou geen kopman zijn in klassiekers en niet naar de Tour gaan.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:50:44 #247
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625590
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:49 schreef Jason22 het volgende:
Het is jammer dat Leezer moet werken voor Groenewegen, anders had hij de eindzege nog kunnen pakken. ;(
Oh ja hoere -O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625591
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nee man, Miesjel mist veel vaker iets.
Juist Wuyts blaat er altijd doorheen als José iets opmerkt.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 18:51:09 #249
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172625596
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:50 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

wielrennen > overige sport :P
Dat is onjuist.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:51:12 #250
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172625597
Kristoff naar Djumbo als opvolger van Boom.
pi_172625598
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

En dan toch weer afkicken.

Gelukkig volgende week Donostia-Donostia Klasikoa.
Toch wel lekker om weer tijd te hebben voor andere dingen :P
pi_172625601
Dat Sky nu voorin rijdt. _O-

Ik heb ineens zo'n GEVOEL jongons, Wagner sleurt Dielan zo als eerste die Champs op. _O_

quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:48 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

En dan toch weer afkicken.

Gelukkig volgende week Donostia-Donostia Klasikoa.
Bauke Mancebo gaat weer SCHROEIEN.
Jack does it in real time...
pi_172625602
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:50 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

wielrennen > overige sport :P
veldrijden begint al bijna weer :9
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625605
Ik heb zo'n gevoel dat Groenewegen gaat winnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:51:43 #255
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172625608
Wel vreemd, zo'n groene fiets bij Matthews en eentje met bollen voor Barguil. Zijn deze twee jongens dan toch belangrijker dan HET TEAM?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:51:49 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625609
Ik hoop dat Wagner lek rijdt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172625614
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat is onjuist.
biatlon > overige sporten
opgelost
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625618
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:51 schreef Slobeend het volgende:
Kristoff naar Djumbo als opvolger van Boom.
Kopmannen zijn al goed genoeg, zoeken jongens voor de tweede lijn.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 18:52:32 #259
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172625627
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:51 schreef komrad het volgende:

[..]

biatlon > overige sporten
opgelost
Deze man weet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172625631
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel vreemd, zo'n groene fiets bij Matthews en eentje met bollen voor Barguil. Zijn deze twee jongens dan toch belangrijker dan HET TEAM?
Wat te denken van de sponsorkleuren? Dit zullen ze niet leuk vinden... ;(
leven zoals het leven is
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:52:42 #261
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172625632
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Kopmannen zijn al goed genoeg, zoeken jongens voor de tweede lijn.
Heb jij suggesties à la Wielerflits?
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:52:47 #262
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625634
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:50 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

wielrennen > overige sport :P
Wat is hierna het eerstvolgende top-toernooi dan, in een andere sport? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:52:54 #263
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172625638
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Kopmannen zijn al goed genoeg, zoeken jongens voor de tweede lijn.
Dan kan Kristoff mooi knechten voor Tankink
pi_172625641
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel vreemd, zo'n groene fiets bij Matthews en eentje met bollen voor Barguil. Zijn deze twee jongens dan toch belangrijker dan HET TEAM?
Echt hè. :') _O-
pi_172625646
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Deze man weet.
daar over gesproken: Is Laura al van de berg af?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625647
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nee man, Miesjel mist veel vaker iets.
Ja en euh nee, want Wuyts heeft iets wat ik persoonlijk wel herken. :D
Op basis van het heden een link leggen naar het verleden. En dan een lang verhaal beginnen. :D
De Cauwer boeit dat allemaal veel minder (zeker als het uit een periode komt dat hij zelf geen wielrenner of ploegleider was), en dus wordt Wuyts vaak straal genegeerd en lult José gewoon door over wat er op het moment gebeurt.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625650
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:53 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Echt hè. :') _O-
Misschien doet Giant niet zo moeilijk :P
pi_172625653
quote:
5s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Wat is hierna het eerstvolgende top-toernooi dan, in een andere sport? :?
WK zomerbiatlon :)
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625661
quote:
5s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Wat is hierna het eerstvolgende top-toernooi dan, in een andere sport? :?
PDC World Darts Championship
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:54:20 #270
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172625663
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:53 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Ja en euh nee, want Wuyts heeft iets wat ik persoonlijk wel herken. :D
Op basis van het heden een link leggen naar het verleden. En dan een lang verhaal beginnen. :D
De Cauwer boeit dat allemaal veel minder (zeker als het uit een periode komt dat hij zelf geen wielrenner of ploegleider was), en dus wordt Wuyts vaak straal genegeerd en lult José gewoon door over wat er op het moment gebeurt.
Ik zie het precies andersom zo'n beetje.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:54:33 #271
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625668
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel vreemd, zo'n groene fiets bij Matthews en eentje met bollen voor Barguil. Zijn deze twee jongens dan toch belangrijker dan HET TEAM?
Ik vraag me altijd af hoe ze dat doen. Krijgen ze daar stickersetjes voor van de ASO of wat? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625669
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Kopmannen zijn al goed genoeg, zoeken jongens voor de tweede lijn.
Sprintprofessoren, wegkapiteins :9~
pi_172625676
Bouhanni bokst zich naar voren.
Jack does it in real time...
pi_172625681
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

PDC World Darts Championship
hoho de Koppenbergcross is eerder :9
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625683
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:53 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Ja en euh nee, want Wuyts heeft iets wat ik persoonlijk wel herken. :D
Op basis van het heden een link leggen naar het verleden. En dan een lang verhaal beginnen. :D
De Cauwer boeit dat allemaal veel minder (zeker als het uit een periode komt dat hij zelf geen wielrenner of ploegleider was), en dus wordt Wuyts vaak straal genegeerd en lult José gewoon door over wat er op het moment gebeurt.
Zo klopt het wel ja, daarom is De Cauwer ook zo goed. *)
pi_172625684
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:54 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik zie het precies andersom zo'n beetje.
Da's grappig.
Maar niet vreemd: ik zie alles andersom zo'n beetje. Zelfs bij de opticien kunnen ze de juiste bril niet meer regelen.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:55:24 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625689
Dadelijk even kijken hoe WE een PLAK gaan halen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172625695
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:55 schreef komrad het volgende:

[..]

hoho de Koppenbergcross is eerder :9
Hij had het over een andere sport, voor mij valt veldrijden onder wielrennen. ;)
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:56:08 #279
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625699
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

PDC World Darts Championship
Ja daar ga ik ook wel naar kijken, maar dat staat natuurlijk niet in verhouding tot de Tour. Wimbledon is al geweest, geen voetbal, geen Olympische Spelen, het is gewoon kantklossen tot de Vuelta begint.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625709
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:56 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Ja daar ga ik ook wel naar kijken, maar dat staat natuurlijk niet in verhouding tot de Tour. Wimbledon is al geweest, geen voetbal, geen Olympische Spelen, het is gewoon kantklossen tot de Vuelta begint.
WK zwemmen, WK atletiek

net kantklossen
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172625712
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:55 schreef Szura het volgende:
Dadelijk even kijken hoe WE een PLAK gaan halen
Wij geven geen ene FUCK om zwemmen.
Jack does it in real time...
pi_172625716
EK Basketbal, Binck Bank Tour, San Sebastian...maar het is even afkicken van de /tour altijd.

Edit: US Open
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172625717
Volgens de Wet van Herbert gaan de koplopers het niet redden.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172625725
World Matchplay niet volgen :').
pi_172625726
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zo klopt het wel ja, daarom is De Cauwer ook zo goed. *)
Ik vind José ook geweldig.
Maar ik kan ook best genieten van die ouwe anekdotes van Wuyts, die zich daar dan helemaal in verliest.
Net als vroeger De Neel. In de Pyreneeën altijd handenwringend wachten op de doortocht door Saint-Marie-de-Campan, dan kon Jean weer beginnen over het Stiefkind der Goden, Eugène Christophe. Smeets zweeg dan altijd beleefd.
Ik doe het ff rustig aan.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 18:57:57 #286
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625731
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:56 schreef komrad het volgende:
WK atletiek
Nou, vooruit :)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 18:57:59 #287
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172625733
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:57 schreef Ajacied422 het volgende:
World Matchplay niet volgen :').
Ben een beetje klaar met darts ieder weekend. Barry Hearn is een enge lul :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 18:58:39 #288
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172625746
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:56 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Wij geven geen ene FUCK om zwemmen.
Richie Porte vindt dit niet leuk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 18:59:08 #289
194695 franklop
Fran knock
pi_172625755
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Ben een beetje klaar met darts ieder weekend. Barry Hearn is een enge lul :r.
Daarom heb ik al even niet gekeken
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172625775
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:55 schreef Szura het volgende:
Dadelijk even kijken hoe WE een PLAK gaan halen
Ben je Duits dan?
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:00:09 #291
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625778
Ik kijk eigenlijk zo veel darts als mogelijk. Heb niet zo'n last van Barry Hearn hoor :N
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625781
quote:
5s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Wat is hierna het eerstvolgende top-toernooi dan, in een andere sport? :?
Zaterdag 29 juli. Nationale Fierljep Manifestatie in It Heidenskip.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172625782
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Ben een beetje klaar met darts ieder weekend. Barry Hearn is een enge lul :r.
Gewoon die World Series niet volgen. Wat een stervende aids is dat zeg. De top 8 die tegen derdewereldlandendarters gooit (Australië valt nog wel mee) en dan dezelfde voorspelbare show.
pi_172625795
wk atletiek natuurlijk!
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172625799
De Cauwer is wel echt slecht in jaartallen en plaatsen en namen, Wuyts geeft altijd voorzetjes over zijn verleden (dat van de Cauwer dus) maar die faalt dan altijd weer jammerlijk om ze in te koppen want hij weet geen enkel detail meer.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172625803
LOL Sky heeft echt plannen, jawadde

stelletje vuile ratten ;)
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172625805
Voetbal natuurlijk.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:01:21 #298
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172625806
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:00 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Zaterdag 29 juli. Nationale Fierljep Manifestatie in It Heidenskip.
NOW We're talking business _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172625818
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:01 schreef vaarsuvius het volgende:
De Cauwer is wel echt slecht in jaartallen en plaatsen en namen, Wuyts geeft altijd voorzetjes over zijn verleden (dat van de Cauwer dus) maar die faalt dan altijd weer jammerlijk om ze in te koppen want hij weet geen enkel detail meer.
Niet haten op José. :{w
pi_172625819
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:52 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Heb jij suggesties à la Wielerflits?
Eisel, Brammeier. Verlengen met Castelijns, Keizer en Lindeman.
pi_172625821
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:01 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

NOW We're talking business _O_
Ja, nou?
Ik doe het ff rustig aan.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')