pffftquote:
Je zou groen maken jij vlerk!!!!quote:Op zondag 16 juli 2017 21:13 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Rode curry schmurry.
Vrij smakeloos, eigen schuld hoor.
Zie, jij bent ook geconditioneerdquote:
Oh ik vind 'm altijd wel lollig, al draaft hij ietssssssss doorquote:
Waarom eigen schuld?quote:Op zondag 16 juli 2017 21:13 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Rode curry schmurry.
Vrij smakeloos, eigen schuld hoor.
Groen of rood?quote:
quote:
quote:Op zondag 16 juli 2017 21:13 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Rode curry schmurry.
Vrij smakeloos, eigen schuld hoor.
Ze loog vanmiddag, looooooogquote:
Intussen heeft dat merk een gigantische spontane naamsbekendheidquote:
Die was opquote:
Sjonge, niet de nodige ingrediënten ingegooid.quote:Op zondag 16 juli 2017 21:14 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Waarom eigen schuld?
[..]
Groen of rood?
Zoals alle ergerlijke reclamesquote:Op zondag 16 juli 2017 21:15 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Intussen heeft dat merk een gigantische spontane naamsbekendheid
Want het werkt wel
Zelf maken de volgende keer?quote:
Kook dan een keer voor die meid joh!quote:Op zondag 16 juli 2017 21:17 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Zelf maken de volgende keer?
En dan ook meteen erin gooien wat je lekker vind?
Heerlijkquote:Op zondag 16 juli 2017 21:16 schreef Molo het volgende:
Ik vond en vind dit nog steeds echt goooooorrrrrrr
Juistquote:
Nee normaal werkt het prima hoor.quote:Op zondag 16 juli 2017 21:17 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Zelf maken de volgende keer?
En dan ook meteen erin gooien wat je lekker vind?
Wat zijn Aziatische sjalotjes en wat is heilig basilicum?quote:Op zondag 16 juli 2017 21:20 schreef marcb1974 het volgende:
1 tl korianderzaad
1 tl gemalen komijn
8-10 kleine groene chilipepers, zonder zaad
2 stengels citroengras, alleen het witte deel, fijngehakt
2,5 cm galanga, fijngehakt
1 tl zeer fijn gehakte limoenschil of -blaadjes
4-5 tenen knoflook, fijngehakt
3-4 aziatische sjalotjes, gehakt
5-6 korianderwortels, fijngehakt
2 tl garnalenpasta
hand heilig basilicum, fijngehakt
alles in de vijzel en gaan.
@Molo, 2 maanden in de vriezer houdbaar of 2 weken in de koelkast.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/thaise-sjalotjes/quote:Op zondag 16 juli 2017 21:23 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat zijn Aziatische sjalotjes en wat is heilig basilicum?
Ah! Robins site, had het kunnen wetenquote:
Das toeval, die kwam gewoon naar boven bij het googlen.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |