abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_172290575
registreer om deze reclame te verbergen
hebbanlogo_2016.png

Hebban is een online community voor boekliefhebbers. Je vindt er een heel groot overzicht van boeken. Je kunt aangeven welke titels je hebt gelezen, welke titels je nog wilt gaan lezen en je kunt de boeken ook van een recensie voorzien. Ook zijn er allerlei blogs en nieuwsitems te vinden.

Je hebt een digitale boekenplank waar je boeken op kunt zetten. Standaard zijn er 5 planken, maar je kunt ook zelf planken toevoegen.
– Wil ik lezen
– Aan het lezen
– Gelezen
– Favorieten
– Recensies

Je kunt andere boekenliefhebbers volgen, maar ook auteurs, recensenten en uitgevers.

Er zijn ook leesclubs, als er nieuwe boeken worden uitgegeven zoekt Hebban vaak zo’n 15 recensenten. Als je wordt uitgeloot krijg je het boek thuisgestuurd. Vervolgens ga je het lezen en samen met de 14 andere deelnemers uitgebreid bespreken en recenseren. Hierbij wordt natuurlijk wel een actieve bijdrage van je verwacht.

Ook zijn er challenges, bijvoorbeeld om zoveel boeken per jaar te lezen, of mini-challenges waarbij je een aantal boeken over een bepaald thema leest.

Ik heb zelf sinds gisteren een account, nadat er op een ander forum veel mensen enthousiast over postten. Door mijn bullet journal wist ik wat ik het afgelopen jaar gelezen heb en kon ik die boeken al invoeren. Als ik tijd heb dan ga ik wel beetje bij beetje al mijn andere boeken toevoegen. Het werkt in ieder geval allemaal vrij makkelijk en de site vind ik erg overzichtelijk. Ik vind het een leuke manier om inspiratie te krijgen over wat te lezen en om bijvoorbeeld in de gaten te kunnen houden welke nieuwe boeken er uit komen.

Wie hebben er nog meer een account?
pi_172325379
Ik heb geen account maar bezoek de website wel af en toe. Voor vinden van nieuwe auteurs en titels gebruik ik vaker Goodreads, al heb ik daar ook geen account.
pi_172403496
Ik heb geen account, maar kom er wel eens via google. Best aardige site, al vind ik 8weekly boeiender.

Maar desalniettemin: Wat is dit voor een ontzettend spam-toppic?
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_172403737
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 23:56 schreef stavromulabeta het volgende:
Ik heb geen account, maar kom er wel eens via google. Best aardige site, al vind ik 8weekly boeiender.

Maar desalniettemin: Wat is dit voor een ontzettend spam-toppic?
Hoezo spam? Ik heb er geen aandelen hoor maar ben gewoon enthousiast over iets. Maar blijkbaar zijn ze dat hier in TTK niet gewend ofzo.
En ik ben altijd van de uitgebreide OP's :+
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')