abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:16:54 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172266547
Etappe 8: Dole - Station des Rousses, 187,5 km

Het was weer een enerverende rit. Er was veel wind nodig om wat van de rit te maken en dat bleef uit. Goed, er was wel wat wind, maar enorm hard waaide het nu ook weer niet. Daarnaast was het terrein ook niet altijd open en was er behoorlijk wat gedraai en gekeer. Daardoor moesten we het doen met Castroviejo die zijn bidon leegspoot tegen de billen van een toeschouwer met een beperking. Het kansloze kopgroepje van de dag bestond deze keer uit vier renners, met Van Baarle als grootste motor. Ze deden nog een poging om aan de gapende muil van het peloton te ontkomen, maar waren uiteindelijk toch een vogel voor de kat. In de finale was het wel steeds nerveus, omdat de renners toch rekening hielden met waaiers. Daardoor rookten enkele ploegen hun renners al vroeg op, waaronder onze vrienden van Lotto Jumbo. Daarna raakten de overgebleven mannen elkaar ook nog eens kwijt, dus werd het al snel weer een kansloos verhaal. In de laatste kilometers kwamen Arnaud Demare en Nacer Bouhanni elkaar weer eens tegen en ze bleken nog steeds geen vrienden te zijn. Elkaar beuken terwijl je 60 aan het rijden bent, altijd verstandig. Gelukkig kregen ze een stevige boete van 200 Zwitserse frank, dus dat gedrag zullen ze nooit meer vertonen. In de sprint leek vervolgens Quick Step voor het eerst met een goed treintje te komen, maar daar dacht Fabio Sabatini anders over. De enige lead-out van het peloton die nog slechter is dan Robert Wagner kreeg het voor elkaar om 20 meter op kop te rijden en daarna weer af te haken, terwijl er nog een meter of 400 gereden moest worden. Dimension Data nam overtuigend over, want Reinardt Janse van Rensburg beschikte over goede benen. Hij reed waarschijnlijk de beste lead-out van zijn leven en bracht Edvald Boasson Hagen in een zetel naar de finish. Boasson Hagen ging aan en Kristoff probeerde mee te gaan, maar toen werd toch wel duidelijk dat Kristoff veel snelheid mist. Kittel moest weer eens van wat verder komen en kwam pas op het allerlaatste moment naast Boasson Hagen, vooral omdat hij zich had verkeken op de finish. Voor iedereen leek te finish sneller te komen dan verwacht en dus moest Kittel zich op het allerlaatste moment nog helemaal smijten om zijn wiel voor dat van Boasson Hagen te kunnen drukken. Op de foto's was het uiteindelijk niet te zien, maar hij bleek nipt gewonnen te hebben. Zes millimeter, een beetje zielig voor Boasson Hagen is het wel. Voor Kittel alweer zijn derde van de Tour, hij gaat er na de rustdag nog een paar winnen. Demare viel tegen en Groenewegen kwam niet verder dan een zesde plaats. Dat was het wel zo'n beetje. Gelukkig gaan we de komende dagen eindelijk kijken naar echt wielrennen. We gaan de bergen in, te beginnen met de Jura.




Dole is een stad met ongeveer 25.000 inwoners in de Jura. Voor de derde keer maakt deze plaats deel uit van de Tour de France. Het debuut kwam in 1939, met een overwinning voor de Luxemburger François Neuens. Daarna duurde het wel een tijd voor de koers weer in Dole kwam, pas in 1992 was dat het geval. Toen fungeerde Dole als de startplaats van een rit met aankomst in Saint-Gervais, aan de voet van de Mont Blanc. Rolf Järmann wist toen te winnen, voor Perico Delgado. Dole is best een oude stad en in vroegere tijden was het nog een redelijk belangrijke stad ook. Zo was het ooit de hoofdstad van de Franche-Comté, in de tijd dat dit gebied nog niet bij Frankrijk hoorde. Dat Dole niet altijd bij Frankrijk hoorde was niet tot de zin van de verschillende Lodewijken die aan de macht zijn geweest in Frankijk. In 1479 werd de stad bijvoorbeeld volledig platgebrand door koning Lodewijk XI. Vonden de mensen in Dole niet zo leuk, dus begonnen ze een opstand. Een paar eeuwen later werd Dole opnieuw belegerd door de Fransen en na heel wat gevechten moesten de bewoners toch buigen voor de wil van Lodewijk XIV. Sinds de Vrede van Nijmegen hoort Dole bij Frankrijk en sindsdien is het hier een stuk rustiger. Zo rustig, dat een groot scheikundige en bioloog hier zonder problemen kon opgroeien. Dole is de geboortestad van Louis Pasteur, de bedenker van het pasteuriseren en ook de ontdekker van het vaccin tegen hondsdolheid. Nadat hij al die briljante ontdekkingen had gedaan werd de stad dan wel weer ingenomen door de Pruisen, maar verder bleef het hier toch redelijk gemoedelijk tot de Tweede Wereldoorlog. De Duitsers vonden het in 1940 wel een goed idee om de stad te bombarderen. Ondanks al deze vervelende gebeurtenissen staan er toch nog wat mooie gebouwen overeind in de stad. Zo is de kerk het aanzien waard, van de Collégiale Notre-Dame kan je een fraai plaatje schieten als je een goede plek zoekt langs de Doubs. Als je die rivier volgt kom je nog wel meer bouwwerken tegen. Zo staat er ondanks alle ontberingen nog steeds een Romeinse brug overeind. Langs de oevers van de Doubs start het peloton op de parkeerplaats van de lokale voetbalclub, in de stad van Hubert-Félix Thiéfaine. Dit is een Franse zanger, die ik tot vandaag niet kende. In Frankrijk schijnt hij wel redelijk bekend te zijn.



Na een rondje van 7,5 kilometer door Dole begint de rit aan de rand van de stad pas echt. Het begin van deze etappe is bijzonder makkelijk. Over vlakke en brede wegen wordt er richting het zuiden gereden. In het begin van de rit rijden de renners door wat kleine dorpjes, maar na Vaudrey gaat het 14 kilometer volledig rechtdoor tot Arbois, waar de renners na 28 kilometer passeren. Tot Arbois is het vlak, maar daarna gaat het voor het eerst tijdens deze rit omhoog. Het gaat een kilometer of vijf aan 4% omhoog, vervolgens blijft het nog vijf kilometer verder omhoog lopen, maar dan vals plat. In de buurt van Montrond, waar na 45 kilometer de tussensprint ligt, wordt het helemaal vlak. Na de tussensprint gaat het dan weer een kilometer omhoog aan 5%, maar vervolgens is het drie kilometer vlak. De renners rijden nu ook over een brede en rechte weg over een plateau. Tot Champagnole, na 53 kilometer, blijft het peloton over deze weg rijden. Het gaat richting dit dorp ook nog even naar beneden, zonder veel moeilijkheden. In Champagnole zijn er wat bochten en daara rijdt men over de Ain, de rivier die deze stad doorkruist. Van Champagnole wordt er richting Ney gereden en het is zowaar even vier kilometer vlak. Na Ney gaat het over een smal weggetje twee kilometer omhoog aan 6%, waarna het weer afzwakt. Veel zware klimmetjes zijn er in het begin van deze rit nog niet, we bevinden ons nog niet echt op interessant terrein. Met dit korte klimmetje achter de rug gaat het nog twee kilometer vals plat verder richting Mont-sur-Monnet. In dit dorpje, waar de koers na 63 kilometer passeert, wordt het weer even vlak. Meer dan 60 kilometer achter de rug en we hebben nog weinig interessante klimmetjes gezien en ook de omgeving houdt nog niet over. De klim na Arbois is nog wel redelijk leuk en het bruggetje in Champagnole mag er wel zijn.



Na de doortocht in Mont-sur-Monnet rijden de renners verder over een best wel slechte weg, door een landschap waar waarschijnlijk weinig schilderijen van zijn gemaakt. Het is vijf kilometer zo goed als vlak en daarna is er zelfs nog een korte afdaling. De wegen zijn hier ook niet al te breed en er zijn wel wat vervelende bochten, zo is er een bocht van 180 graden als de renners richting Fontenu gaan fietsen. Dat is een klein dorpje in de buurt van het Lac de Chalain. Dat is een prima meertje, met mooi blauw water, een strand en meerdere campings. In de buurt van dit meer slaat men linksaf en wordt er via een smal landweggetje richting Songeson gereden. Van Songeson gaat het verder richting Menétrux-en-Joux en hier loopt de weg ongeveer vier kilometer omhoog aan iets minder dan vijf procent. Na dit klimmetje is het wel weer zes kilometer zo goed als vlak, maar dan krijgen we wel het gevoel dat we echt in de Jura zitten. Er wordt langs de Cascades du Herisson gefietst, een mooi natuurgebied met allerlei rotsen en vooral veel watervallen. Eindelijk eens wat natuurschoon tijdens deze rit. Hoewel we wel van de helikopterbeelden afhankelijk zijn om er iets van mee te krijgen. De renners volgen de weg en komen dan door een dorpje met de prachtige naam La Fromagerie. Van hier gaat het over brede wegen verder richting Bonlieu, waar na 84 kilometer de bevoorradingszone is. Het is nu ook vlak, hoewel het profielkaartje van deze rit iets anders doet vermoeden. Na Bonlieu gaat het ongeveer zes kilometer heel geleidelijk naar beneden, over dezelfde brede weg. Paar bochtjes, maar geen gevaren. Na een tijd slaan de renners rechtsaf en komen ze op een iets minder brede weg terecht, richting Crillat. In Crillat, waar het peloton na 92 kilometer passeert, begint de weg al vals plat omhoog te lopen, maar even verderop in Saint-Maurice-Crillat begint de eerste echte klim van de dag pas volgens de organisatie. De Col de la Joux, zes kilometer lang en 4,7% gemiddeld. In totaal gaat het iets meer dan acht kilometer omhoog. Na 101,5 kilometer komen de renners boven op deze klim van de derde categorie, die nooit echt heel lastig wordt. Meer dan zeven procent wordt het nooit, terwijl het tussendoor nog een aantal keer zo goed als vlak is.




Tijdens de klim rijden de renners over een relatief smalle en slechte weg, door een donker bos. Ook in de afdaling zal dat het geval zijn. De afdaling is best pittig, omdat er een aantal lastige bochten zijn. Gelukkig duurt het niet zo lang, het eerste deel van de afdaling is amper drie kilometer lang. Daarna is het tussen de dorpjes Prénovel en Les Piards een aantal kilometer vlak, waarna men in Les Piards weer anderhalve kilometer mag klimmen aan 6%. Na dit korte knikje omhoog zal het liefst 16 kilometer naar beneden gaan. Het eerste deel van deze lange afdaling zitten de renners op een smalle weg, met een bijzonder slecht wegdek. Hier zijn ook nog een paar bochten, maar al snel bereikt het peloton een bredere weg en deze weg is ook enorm recht. Het gaat meer dan tien kilometer heel bescheiden naar beneden, zonder ook maar één lastige bocht. Richting het eind van de afdaling mag je het zelfs geen afdaling meer noemen. Het is praktisch vlak als de renners door Saint-Lupicin rijden, na 120 kilometer. Even verderop rijdt men door Lavans-lès-Saint-Claude en hier volgt een bocht naar links, waarna men op een grote weg terecht komt. Deze weg loopt lichtjes naar beneden, door een bosrijke omgeving. Paar bochten hier, maar dat mag door die brede weg geen naam hebben. Na een tijd rijden de renners over een rivier en daarna is het vier kilometer vlak, in de aanloop naar de volgende klim. De Côte de Viry staat op het punt van beginnen, een klim van de tweede categorie. In totaal 7,6 kilometer lang en 5,2% gemiddeld. Een iets serieuzere klim dan de vorige, maar alsnog niet heel wereldschokkend. Na 138,5 kilometer rijden de coureurs door het dorpje Viry en hier ligt ook de top van de klim. De klim is verder niet bijzonder mooi. Geen schitterende omgeving en het wegdek dateert nog van voor de Tweede Wereldoorlog. Het is dan ook geen veelgebruikte klim in de Tour de France, hoewel de klim wel al eens de revue is gepasseerd in de Tour de l'Ain. Ook mooi.




Voorbij de top van de klim blijft het nog korte tijd vals plat omhoog lopen, maar daarna slaan de renners al snel linksaf en ruilen ze een behoorlijk brede weg in voor een wat smallere weg. Hier gaat het twee kilometer behoorlijk naar beneden, met onderweg nog twee haarspeldbochten. Daarna is er dan weer een kort knikje omhoog, van anderhalve kilometer. Dit is misschien wel het venijnigste stuk van deze rit, want het gaat nu ineens keihard aan 10% omhoog. Dat gaat voor veel renners een verrassing zijn, lijkt me. Na 143 kilometer komen de renners door Choux en hier is dat steile onding afgelopen, waarna het vervolgens wat langer naar beneden gaat. De afdaling die volgt is zes kilometer lang en nog best lastig. De weg is weer eens smal en ook nog eens slecht. In de Jura mogen ze van mij best wel eens het asfalt verversen, dat is geen overbodige luxe. Er liggen een aantal zeer lastige bochten in de afdaling, die moeilijk in te schatten zijn. Er wordt gefietst door een donker bos, dus overzicht is er niet echt. Aan het eind van de afdaling passeren we het dorpje Vulvoz en zijn we eigenlijk weer bijna terug op het punt waar we eerder waren. Als we de doorgaande weg volgen komen we weer uit in de buurt van Chassal, aan de voet van de Côte de Viry. We volgen de doorgaande weg daarom maar niet en slaan rechtsaf, richting Larrivoire. Al snel begint de weg weer omhoog te lopen, het zal nu 4,5 kilometer aan 3% omhoog gaan. Ziet er op het profiel weer een stuk spectaculairder uit, maar stelt in feite weinig voor. De weg is hier wel weer iets beter en ook wat breder, dat is een bonus. Na dit klimmetje gaat het weer zes kilometer naar beneden, in de richting van Saint-Claude. Deze afdaling is wat makkelijker dan de vorige, er zijn alleen in het begin wat vervelende bochten, maar al snel wordt de weg wat breder en daarmee de bochten ook wat makkelijker. Na 159 kilometer moeten de renners dus in staat zijn om heelhuids Saint-Claude te bereiken, de geboortestad van Alexis Vuillermoz. Deze slissende Fransman van AG2R, ook wel Pikachu genoemd, zal gemotiveerd aan de start staan. Saint-Claude is overigens een mooie stad, met vooral een aantal opvallende bruggen, waaronder de Pont de Pierre.



In Saint-Claude hebben we al 159 kilometer afgewerkt en dus is het nog minder dan 30 kilometer tot de finish. Na de passage in deze stad is het nog twee kilometer vlak, maar dan fietsen de renners door Rochefort en hier begint de laatste klim van de dag. Helaas niet het Belgische Rochefort, dus geen goed bier, in plaats daarvan een behoorlijke klim. De Côte de la Combe de Laisia-Les Molunes, een hele mond vol, gaat bedwongen worden. In totaal is de klim bijna twaalf kilometer lang en 6,4% gemiddeld. De beklimming van de eerste categorie is redelijk onregelmatig. Het begint met een kilometer aan 5%, gevolgd door een kilometer aan 8%. Dat is dan ook meteen de zwaarste kilometer van de klim, het zwakt af richting 6% en dat blijft drie kilometer zo. Daarna volgt er halverwege de klim een kilometer aan 7%, maar daarna is het twee kilometer weer wat vlakker en komt het gemiddeld niet boven de 5%. Richting de top van de klim gaat het twee kilometer omhoog aan iets minder dan 8%, daarna is er weer een wat makkelijkere kilometer aan 5%, voor het richting de top nog even steil wordt. Na 175,5 kilometer, op 12 kilometer van de finish, komen de renners boven. Het is niet de zwaarste klim ooit, maar wel een behoorlijk mooie. De renners rijden langs steile rotswanden en hebben aan de andere kant van de weg juist weer een prachtig uitzicht over een vallei. Een aantal van die rotswanden zijn zo bijzonder dat ze zelfs een eigen naam hebben, zo rijdt men op zes kilometer van de top langs Chapeau de Gendarme, een rotspartij met een bijzondere vormgeving en ook nog eens een waterval pal langs de kant van de weg. Richting de top verlaten de renners overigens de grote weg. Ze nemen een bocht van 180 graden en rijden dan via een vrij smalle weg door wat gehuchten heen. Het is bepaald geen doorgaande weg, want ze sluiten het hier doodleuk af als er wat sneeuw valt. Daarom konden de karretjes van Google hier ook niet rijden, dus geen idee hoe het er allemaal precies uit ziet.




In een van die kleine gehuchtjes ligt de top van de klim, die dus niet echt een klinkende naam heeft. De Côte de la Combe de Laisia-Les Molunes, schiet niet echt op. Les Molunes is de gemeente waar we ons nu in bevinden, dan slaat in ieder geval een deel van de naam alvast ergens op. Na de top van de klim gaat het heel kort naar beneden, maar daarna is het drie kilometer zo goed als vlak. Op zeven kilometer van de streep gaat het twee kilometer wat steviger naar beneden, met ook nog wat bochtjes. Tegen die tijd zijn de coureurs weer op een bredere weg beland, wat de afdaling wat makkelijker maakt. De bochten zijn prima in de schatten, alleen het asfalt laat wat te wensen over. Op vijf kilometer van de streep volgt er een bocht naar rechts en dan begint de weg meteen omhoog te lopen. Het begint redelijk steil, met een kilometer aan 6%, gevolgd door twee kilometer vals plat. Op iets minder dan vier kilometer van de streep rijden de renners door het bergdorpje Lamoura, waar het dus wat afvlakt. Hier nemen de coureurs een bocht naar rechts en vrij snel daarna een bocht naar links. Na die tweede bocht komen ze terecht op de brede weg richting het skistation. Deze weg heeft een aantal flauwe bochtjes, maar eigenlijk gaat het drie kilometer zo goed als rechtdoor tot de streep. Op drie kilometer van de streep loopt het ook nog een paar meter naar beneden, maar verder gaat het heel lichtjes bergop verder richting de finish. In de laatste kilometer is er nog een flauwe bocht naar links, gevolgd door een flauwe bocht naar rechts, terwijl het nog een paar meter stijgt. Ook in de laatste meters zijn er nog wat korte bochtjes. Mocht het op de een of andere manier een sprint worden dan is het geen overbodige luxe om de laatste kilometers nog eens te verkennen. Na 187,5 kilometer finishen de renners dan naast de parkeerplaats van het lokale skistation.




Allemachtig, wat heb ik me een ongeluk gezocht. Op het wereldwijde web zoeken naar Station des Rousses brengt je zeer zeker niet naar de finishplaats van deze rit. Het dorp Les Rousses ligt een aantal kilometer verderop en daar kom je al snel terecht als je zoekt naar het station. De plaats waar we finishen staat beter bekend als La Serra, hoewel een deel van de vakantiehuisjes dan wel weer de naam Station des Rousses draagt. Station des Rousses lijkt de overkoepelende naam te zijn van dit skigebied. In totaal wonen er in het skigebied van Les Rousses 6400 mensen, verdeeld over verschillende dorpjes. Eén van die dorpjes, Lamoura, passeerden we nog aan het eind. Het draait in deze omgeving natuurlijk volledig om wintersport. Zo is er hier 200 kilometer aan piste, waar je uiteraard kan skiën, maar ook biatlon schijnt in deze contreien tot de mogelijkheden te behoren. Het is de tweede keer dat de Tour hier is. De eerste keer was in 2010, toen ging de zevende rit van Tournus naar Station des Rousses. De overwinning ging naar Sylvain Chavanel, die zijn tweede rit in een week pakte en bovendien de gele trui mocht aantrekken. Hij reed vanuit de achtergrond naar voren en sloot voor de top van de laatste klim aan bij zijn ploeggenoot Jêrome Pineau, die hij al snel weer ter plaatse liet. Niemand kwam meer in zijn buurt, want nummer twee Rafa Valls eindigde op iets minder dan een minuut. De rit zag er toen wel anders uit. Het eerste deel van de laatste klim van deze rit is gelijk aan de laatste klim van die rit, maar een paar kilometer voor de top wordt er nu een andere weg gekozen. De weg die men in 2010 koos bleef omhooglopen tot op vier kilometer van de streep, daarna werd het pas vlak. Nu is het relatief vlakke gedeelte dus langer. Of het een vooruitgang is zullen we vanzelf wel merken.



Om 12:10 begint de rit officieus en een kwartier later officieel. De uitzending van Sporza begint net als de afgelopen dagen om 14:10, de renners zijn dan als het goed is al een kilometer of 70 onderweg en hebben de eerste klimmetjes van de dag achter de rug. In deze kilometers hoeven we nog niet veel te verwachten, er zal alleen een stevige strijd zijn om in de kopgroep van de dag te komen. De finish wordt verwacht tussen 16:59 en 17:26, best vroeg. In startplaats Dole zal het belachelijk warm zijn, dik boven de 30 graden. Weinig kans op regen en ook weinig kans op wind. In de buurt van de laatste klim, in Saint-Claude, zal het iets minder warm zijn. Net onder de 30 graden, alsnog vrij warm dus. In de middag is er wel een kleine kans op neerslag, wat we met het slechte wegdek in de Jura absoluut niet moeten willen. Weinig wind, maar dat is sowieso niet echt relevant tijdens deze rit.

Op papier lijkt dit een ideale rit voor de vluchters. We zijn al een week bezig en nog geen een keer heeft een kopgroep het gehaald. Dan komt het moment dat een groep vluchters het gaat halen steeds dichterbij en dit lijkt een geschikte rit om de ban te breken. Het is dan wel een bergrit, maar eigenlijk zou ik het liever een veredelde heuvelrit willen noemen. De beklimmingen zijn waarschijnlijk niet zwaar genoeg om voor grote verschillen tussen de favorieten te zorgen en de volgende rit is een stuk zwaarder. Daardoor ligt het voor de hand dat de mannen die voor de gele trui gaan hun krachten nog even sparen. Veel bergritten niet, dus het kan ook zo zijn dat men iedere mogelijkheid aan gaat grijpen om te proberen tijd te pakken op de concurrentie, maar met het oog op de negende rit verwacht ik dat het tussen de favorieten vrij rustig gaat blijven. Dit terrein, zonder al te zware beklimmingen, is wel ideaal voor veel renners. Ook de jongens die nie zo goed in het hooggebergte voor de dag komen kunnen hier een gooi doen naar de overwinning, zie ook Chavanel in 2010. Het lijkt mij vrij waarschijnlijk dat er een omvangrijke kopgroep wegrijdt, die het peloton de rest van de dag niet meer ziet. Het gaat wel een gevecht worden om in die kopgroep te belanden.
1. Cummings. Een paar maanden geleden lag Cummings nog volledig in de kreukels. Tijdens de Ronde van het Baskenland reed hij in de rit naar Bilbao samen met nog wat jongens tegen een paaltje en hij brak meerdere botten, waaronder zijn borstbeen. Het was eigenlijk vrijwel meteen uitgesloten dat hij nog de Tour zou rijden, maar daar dacht hij zelf anders over. Hij herstelde wonderbaarlijk snel en tijdens de nationale kampioenschappen van Groot-Brittanië was hij weer van de partij. Voor de gezelligheid won hij maar meteen de tijdrit en een aantal dagen later reed hij ook tijdens de wegrit iedereen naar huis. Tijdens de Tour hebben we hem al regelmatig in beeld gezien, in zijn nieuwe trui. Hij deed weer wat hij altijd doet, achteraan bungelen, ver weg van de stress en de valpartijen blijven. Krachten sparen, voor die ene rit. Want Cummings kiest altijd een rit uit en die rit wint hij dan ook meteen. Het lukte in 2015 en in 2016 en ook deze Tour gaat hij weer een dag hebben dat alles lukt. Dit lijkt me een zeer geschikte rit voor hem, vergelijkbaar met de rit die hij vorig jaar won. Als ik renner was en ik was van plan om tijdens deze rit aan te vallen, dan wist ik wel in welk wiel ik ging zitten bij de start.
2. Vuillermoz. De lokale jongen. Hij zal hier graag zijn kans grijpen, hoewel hij misschien last heeft van stalorders. Bij AG2R draait alles om Romain Bardet en Vuillermoz is een van de belangrijkste knechten van Bardet. Wat dan weer perspectief biedt is dat Bakelants een aantal dagen geleden in de aanval mocht gaan, dan mag een andere renner van AG2R dat vast ook. Voor Vuillermoz zou dat mooi zijn, al is het laatste deel van deze rit dan weer niet helemaal in zijn voordeel. Lijkt ook niet echt over de beste vorm ooit te beschikken, maar dat terzijde.
3. Roglic. Ging de vorige rit twee keer op z'n plaat, maar de schade lijkt mee te vallen. Het plan van Roglic was om geel te pakken in Düsseldorf en daarna maar te kijken hoe ver hij kon komen in het klassement, maar dat plan bleek al snel geen droomplan te zijn. Ondertussen staat hij al acht minuten achter Froome en daardoor kan hij wel lekker gaan vrijbuiten. Mist de tactische kennis om dan daadwerkelijk te winnen, maar Rittenkaper Roglic gaan we hopelijk nog vaak in de aanval zien. Samen met Gesink, het liefst. Hoewel ik denk dat Gesink deze rit nog even laat schieten. Heeft al vaker aangegeven dat we hem pas in de tweede en derde week hoeven te verwachten.
4. Minnaard. Laat ik maar eens een keer een Nederlander noemen, om alle vermoedens dat ik de Nederlanders dood zou zwijgen van tafel te vegen. Marco Minnaard is een totaal onopvallende jongen, zonder groot palmares. Toch is de Zeeuw steeds beter gaan fietsen en in deze Tour komt hij tot nu toe verrassend goed mee. Nu klinkt een 50e plaats in de rit naar La Planche des Belles Filles niet spectaculair, maar het wil wel zeggen dat hij een heel eind kan komen als hij in een kopgroep terecht weet te komen zonder veel spectaculaire klimmers. De jongens van Wanty namen een snipperdag de afgelopen rit, dus een van die mannen gaat sowieso in de aanval. Voor Guillaume Martin zal het wat te vroeg zijn, dus dan kom je uit bij Degand of Minnaard.
5. Navarro. Een rit in de bergen, potentieel een prooi voor de vluchters. Van de Tour van 2016 heb ik geleerd dat je dan maar het beste altijd de naam van Navarro kan noemen. Hij is zo'n beetje het tegenovergestelde van Cummings. De Brit kiest altijd één of twee ritten uit, Navarro streept ze allemaal aan. Gaat altijd in de aanval, overal waar het kan en komt dan aan het eind altijd tekort. Dat gaat nu weer zo zo zijn.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:17:10 #2
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172266550
Duurde wel een beetje lang dit hoor
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172266556
Kittel zit dus gewoon nog mee en Wellens is samen met Demare gelost. Wtf. Weer de warmte dus.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:17:56 #4
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266566
Wellens is dus viesslecht
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172266567
Kun je de voorbeschouwing van RR in de OP zetten Tagliano?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:18:09 #6
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266575
Geschke heeft het zwaar zo te horen?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:18:15 #7
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172266577
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:17 schreef Dale__Cooper het volgende:
Kun je de voorbeschouwing van RR in de OP zetten Tagliano?
Goeie
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172266581
Benieuwd wat er na de sprint gaat gebeuren.
pi_172266583
Sunweb heeft al dat werk dus gedaan zodat Kittel zo direct nog verder uit kan lopen. Bedankt jongens!
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:18:46 #10
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266585
Wellens kan gewoon echt niet met de hitte omgaan.

Ook dom van hem om dan proberen aan te vallen, dan raak je natuurlijk meteen helemaal overhit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266586
Mooi moment om weg te rijden zo na de sprint
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:19:03 #12
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266595
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:18 schreef TheArt het volgende:
Sunweb heeft al dat werk dus gedaan zodat Kittel zo direct nog verder uit kan lopen. Bedankt jongens!
#creatingmemories
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266610
Titi zit er klaar voor
pi_172266616
Ik ga even een broodje eten.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172266617
Laatste groep in koers met Demare, Konovalovas, Rowe, Wellens, Teunissen en Renshaw.
pi_172266620
Wat is Sunweb aan het doen :?
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:20:43 #17
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266624
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:20 schreef TheArt het volgende:
Laatste groep in koers met Demare, Konovalovas, Rowe, Wellens, Teunissen en Renshaw.
Ai, dat valt me wel tegen van Mike.

Zonde man, lijkt geen ontwikkeling meer in te zitten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266627
1 Kittel, 2 Cobrelli, 3 Matthews
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_172266629
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ai, dat valt me wel tegen van Mike.

Zonde man, lijkt geen ontwikkeling meer in te zitten.
Gelukkig heeft hij nog een blog op Hetiskoers.nl
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:21:03 #20
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172266630
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ai, dat valt me wel tegen van Mike.

Zonde man, lijkt geen ontwikkeling meer in te zitten.
Ben jij soms een kloon van Groenen?
pi_172266634
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:20 schreef meneertje1972 het volgende:
1 Kittel, 2 Cobrelli, 3 Matthews
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:18 schreef TheArt het volgende:
Sunweb heeft al dat werk dus gedaan zodat Kittel zo direct nog verder uit kan lopen. Bedankt jongens!
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:21:39 #22
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266642
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:21 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ben jij soms een kloon van Groenen?
Ik vind dit in potentie geen goede running gag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:21:43 #23
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266643
Goed sprintje.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172266645
Kristoff heeft echt een mensonterend tempo.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:21:45 #25
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172266647
Leuk sprintje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172266652
Matthews loopt dus toch nog iets in op Kittel.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:22:30 #27
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266662
Pikachu, Calmejane en nog wat volk nu.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:22:37 #28
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266664
Chavanel _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:22:38 #29
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266665
Ontsnappinggenot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:22:41 #30
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172266667
Ach ja, Greipel en Matthews boeien niet. Kittel lekker uitgelopen op Demare
pi_172266671
Gasten. Je weet toch dat ze nu gaan wegrijden. Nu moet je opletten.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:22:52 #32
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172266672
Nu komt iedereen wel weg natuurlijk
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:23:17 #33
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266678
Nergens een Djumbo te zien. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266686
Nou Gees, waar ben je.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:23:54 #35
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266694
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Nergens een Djumbo te zien. :D
Nu wel, drie zelfs!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:23:55 #36
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266695
Jumbo's gezien, drie stuks in de mongolengroep.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266696
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Nergens een Djumbo te zien. :D
3 minuten achter.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:24:01 #38
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266697
Drie lotto's _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172266700
Gewoon drie Djumbo's in deze groep. :')
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172266701
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jumbo's gezien, drie stuks in de mongolengroep.
Groenewegen, Wagner en nog iemand.
pi_172266702
48 in het uur, ondanks een klim van 400 hoogtemeters ^O^
pi_172266703
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jumbo's gezien, drie stuks in de mongolengroep.
Geen Wellens daar.
pi_172266705
DJUMBO WAAR ZIJN JULLIE.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:24:38 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266708
Zouden ze het excuus van de airco daadwerkelijk gaan aanvoeren na de rit?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266709
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Geen Wellens daar.
Die zit in een groep nog verder. Die met Demare. Die zitten al 3 minuten achter.
pi_172266715
Wel mooi dat ARD dit gewoon uitzendt.

Vielen Dank!!
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:25:03 #47
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266718
Lolbrelli
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172266719
Kijk daar is de groep met Demare en Wellens.
pi_172266723
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:24 schreef TheArt het volgende:

[..]

Die zit in een groep nog verder. Die met Demare. Die zitten al 3 minuten achter.
Juist, sterven in het allerlaatste wiel.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:25:14 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266725
Wellens hier ja.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266727
Demare buiten tijd
pi_172266733
Cummings ook redelijk onzichtbaar nog.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:25:40 #53
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172266734
En het publiek wordt gek!!!
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:25:46 #54
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266737
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:25 schreef CP360 het volgende:
Demare buiten tijd
Natuurlijk niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:26:20 #55
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172266750
Deze hoge snelheid gaat misschien wel renners buiten de tijd schoppen
pi_172266761
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:26 schreef Momo... het volgende:
Deze hoge snelheid gaat misschien wel renners buiten de tijd schoppen
als ze er straks een kopgroep 5, 6 minuten krijgt, kunnen ze wel terugkomen.
pi_172266767
Navarro, Vuillermoz, Burghardt en nog iemand.
pi_172266773
Deze ontsnapping ziet er serieus uit
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:27:15 #59
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266778
Burghardt is ook echt actief vandaag.

Maar waarom?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:27:27 #60
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266782
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172266793
Cummings schiet in actie.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:27:53 #62
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266797
Lotto mee!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172266799
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:27 schreef heywoodu het volgende:
Lotto mee!
Gees
pi_172266801
Daar komt Gesink.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:28:15 #65
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172266804
Komop jongen
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:28:20 #66
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266808
Cofidis is Lemoine trouwens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266809
Wat een laf getuur naar elkaar als ze de achtervolging inzetten.
pi_172266811
Vierde man voorin lijkt Sütterlin te zijn.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:28:26 #69
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172266813
Nou dat is niet Navarro.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172266816
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:26 schreef TheArt het volgende:
Navarro, Vuillermoz, Burghardt en nog iemand.
Dat is Dani niet.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:28:50 #71
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266825
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:28 schreef TheArt het volgende:
Vierde man voorin lijkt Sütterlin te zijn.
Correct.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:28:59 #72
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266832
Voor Vuillermoz wel een ideale groep, die jongens kunnen allemaal niet klimmen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266833
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:28 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat is Dani niet.
Klopt. Was ergens gemeld. Nu zie ik duidelijk dat het niet klopt. Is Lemoine ja.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:29:00 #74
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172266834
Te veel willen mee zitten.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:29:13 #75
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172266836
Ik vind het nog niet echt meevallen

Wel een enorme strijd om weg te komen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172266840
Niet dit kutgroepje aub.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172266843
Het is ook Frank en geen Vuillermoz.
pi_172266850
Wat lachwekkend.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:29:37 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266853
Als het Frank is dan mag deze groep per direct in een ravijn rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266856
Grappig hoe sky het steeds wil proberen het stil te leggen maar het niet lukt
pi_172266857
Colbrelli :') Altijd meedoen in de tussensprint, maar in de sprintfinale is hij nooit ergens te bekennen :') :') :')
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:29:52 #82
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172266859
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als het Frank is dan mag deze groep per direct in een ravijn rijden.
nounounou
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:29:56 #83
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266862
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als het Frank is dan mag deze groep per direct in een ravijn rijden.
Sooow
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172266865
SkyGODEN _O_
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:30:21 #85
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172266868
Frank staat nog vrij kort in klassement. Niet dat hij een groot gevaar is maar toch
pi_172266872
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:29 schreef Belgosome het volgende:
Colbrelli :') Altijd meedoen in de tussensprint, maar in de sprintfinale is hij nooit ergens te bekennen :') :') :')
Wellens probleem
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:30:35 #87
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172266877
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als het Frank is dan mag deze groep per direct in een ravijn rijden.
Kon een goede lach toch niet onderdrukken
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:30:35 #88
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266878
Prachtige kopgroep, laat maar rijden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172266884
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als het Frank is dan mag deze groep per direct in een ravijn rijden.
Je kunt eerder gewoon dat hele peloton met een zweep langsgaan. Die zijn te laf om een extra trap te doen. Lekker bij elkaar in het wiel hangen.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:32:45 #90
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266917
Enige Jumbo vooraan is ook Gesink. Die kan niet overal op reageren natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266923
Sky wil het lamleggen. Vervelende ploeg. Matig.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172266925
Sky probeert het nog steeds stil te leggen _O-
pi_172266928
Laat maar.
pi_172266931
Roglic, de teleurstelling van deze Tour
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:33:28 #95
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172266933
Dat Skymannetje is vervelend
pi_172266935
Waar zijn Sjors en Primos.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172266937
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:33 schreef Belgosome het volgende:
Roglic, de teleurstelling van deze Tour
Wat?
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:33:41 #98
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172266938
Zat Nierman maar in de auto
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:33:51 #99
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266943
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:33 schreef Belgosome het volgende:
Roglic, de teleurstelling van deze Tour
3x gevallen, gek zeg
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:33:54 #100
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172266944
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:33 schreef Belgosome het volgende:
Roglic, de teleurstelling van deze Tour
Zowiezo rare renner, ook soms uit het niks is hij echt geweldig bezig.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:33:54 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266946
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:33 schreef marcodej het volgende:
Waar zijn Sjors en Primos.
Sjors mag nog niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:33:54 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172266947
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:33 schreef Belgosome het volgende:
Roglic, de teleurstelling van deze Tour
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172266950
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:33 schreef marcodej het volgende:
Sky wil het lamleggen. Vervelende ploeg. Matig.
Zag je die knees. Lol. Sukkel joh
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:34:01 #104
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172266951
Is dat onze Maurits?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:34:03 #105
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172266953
Daar rijdt hij toch mooi mee die Roglic
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:34:13 #106
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266957
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:34 schreef Mani89 het volgende:
Is dat onze Maurits?
Jawel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266965
En hier is Primoz.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:34:55 #108
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266973
Neeeeee niet stilvallen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172266974
Manamamnanamnanmanman
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:01 #110
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172266976
Godver ze leggen het stil
pi_172266977
Ik ga mijn laptop kapotslaan.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:17 #112
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172266980
Waar is Rolland!?
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:18 #113
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172266981
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:34 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Zag je die knees. Lol. Sukkel joh
Christian Kneus :T

En ze zijn weg
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:22 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266984
Hoerenkots :r
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:23 #115
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172266985
Wat is dit :')
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:25 #116
333483 Aguero
oooooooo
pi_172266986
Wat een nepkopgroep, kut Sky.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:28 #117
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172266988
Is dit het :{
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:29 #118
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172266990
Wat een mensonterende kopgroep
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:35 #119
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172266994
Frank of Vullermoz dus als ze vooruit blijven
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:43 #120
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172266996
Wattagemeter says no!

Stoppen dus!
pi_172266997
Rijdt Geesink voor die 4? :-)
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:47 #122
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172266998
Een overwinning in de Tour voor Frank, ik ga echt alles onderkotsen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:50 #123
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172266999
Jaa fransen ploegen genot :D
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:50 #124
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267000
Topshow, iedereen mad
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:52 #125
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172267003
Jongens toch :')
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:35:59 #126
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267006
Calmejane heeft SCHIJT aan sky
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:36:06 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267010
Die overwinning in de Vuelta was al kotswaardig genoeg. Laat mijn maagzuur met rust.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267013
Sjas Patatje
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:36:17 #129
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172267016
Calmajane heeft zin in friet
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:36:18 #130
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267017
Kalme jan gaat nog patat eten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:36:19 #131
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267018
Kom op jongens, koersen!
pi_172267021
SKYGODEN _O_
DE bazen van de wielerwereld _O_ _O_
pi_172267033
Dit wordt gewoon voor de klassementsmannen, als er slechts 4/5 voorop zijn.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:37:03 #134
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267036
TV kan uit tot 5 uur dus :)
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:37:18 #135
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267042
Best een leuk parcoursje en dan lijkt het nog een schijtetappe te worden

Al hebben we misschien nog kans dat de kopgroep te klein is en ingelopen wordt, of dat het gat in ieder geval speelbaar blijft
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172267044
Fail NOS met uren niks uitzenden en nu de leukste uren zijn ze er niet bij.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_172267046
Alles is waardeloos aan deze tour.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:37:43 #138
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267053
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:37 schreef meneertje1972 het volgende:
Fail NOS met uren niks uitzenden en nu de leukste uren zijn ze er niet bij.
Maar TROS Muziekfeest dan?
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:37:44 #139
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267054
Brambilla gaat voor de sjas.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267055
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:37 schreef marcodej het volgende:
Alles is waardeloos aan deze tour.
Zin in de Vuelta
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:37:49 #141
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267057
Kan Gees niet alsnog nu gaan
pi_172267059
Als je nog wat wil Gees, moet het nu.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:38:03 #143
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267064
Tis nog niet helemaal klaar
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172267071
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:37 schreef marcodej het volgende:
Alles is waardeloos aan deze tour.
De Tour is sowieso de grootste kutkoers van het jaar.

En elk jaar toch weer inschakelen als de kudde masochisten die we zijn.
Jack does it in real time...
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:38:17 #145
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267075
Demare al op vijf minuten (lol)
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267080
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267085
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:38 schreef DeeBee het volgende:

[..]

De Tour is sowieso de grootste kutkoers van het jaar.

En elk jaar toch weer inschakelen als de kudde masochisten die we zijn.
Van Wimderon mogen we dit niet vinden.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:38:39 #148
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267086
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Demare al op vijf minuten (lol)
wellens dus ook, genot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172267088
En we beginnen weer
pi_172267090
Lekker voor Sky
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:38:57 #151
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267095
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wellens dus ook, genot
Het is 40 graden ofzo dan?
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:38:58 #152
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172267096
Toch weer koers _O_
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:39:06 #153
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267100
Niemand neemt Sky serieus.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:39:17 #154
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267105
Ik kijk al uit naar _________/ genot in augustus/september
pi_172267110
Ook het peloton vindt dit een waardeloze kopgroep.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267111
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wellens dus ook, genot
Spaart zich voor morgen
pi_172267114
Vanavond weer uren napraten waarom Jumbo de slag heeft gemist en hoe het Sky lukt om op wattage te rijden.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_172267119
Waar kijken jullie livestream?
pi_172267120
Lotto speelt nu de kaart Roglic. Gesink is klaar.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:39:44 #160
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172267121
Ik hou van de aanvalslust van de franse ploegen. Het maakt niet uit hoe kansloos, als je niet aanvalt kom je ook niet alleen aan :D
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:39:57 #161
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267127
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:39 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik kijk al uit naar _________/ genot in augustus/september
Valt dit jaar mee. Vuelta heeft het leukste parcours van de drie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:39:59 #162
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172267128
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:39 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik kijk al uit naar _________/ genot in augustus/september
De Vuelta heeft dit jaar echt een prima parcours imo
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:40:32 #163
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267135
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:39 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Spaart zich voor morgen
In een bus met zes man zit je niet van weelde
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:40:39 #164
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267138
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Valt dit jaar mee. Vuelta heeft het leukste parcours van de drie.
Even kaartjes bekijken
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:40:48 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267141
De Roog gaat met wat kameraden naar de kop van de koers rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:41:05 #166
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267144
GPS moeten we even niet zo serieus nemen op het moment.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267149
Nog steeds geen echte kopgroep los? Spannend joh!
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:41:20 #168
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267152
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:39 schreef Belgosome het volgende:
Waar kijken jullie livestream?
ARD, gewoon op tv
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172267154
Ik eet nu tijgerboterhammetjes met zalm en Philadelphia.

En een glaasje appelsap uit een pak wat al 3 maanden over datum is.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:41:42 #170
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172267159
RIP marcodej
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:41:48 #171
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267161
Nu het omhoog gaat, gaan de mindere klimmers niet meer zo snel...
pi_172267162
Iedereen is voor SKY O+ _O_ ^O^
pi_172267163
Waarom rijdt sky dit tempo dan
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:42:01 #174
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267165
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:41 schreef marcodej het volgende:
Ik eet nu tijgerboterhammetjes met zalm en Philadelphia.

En een glaasje appelsap uit een pak wat al 3 maanden over datum is.
#livingonedge
pi_172267166
Leuk dit
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:42:16 #176
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267170
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:41 schreef skysherrif het volgende:
Waarom rijdt sky dit tempo dan
Omdat de computer dat zegt
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:42:16 #177
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267171
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:41 schreef skysherrif het volgende:
Waarom rijdt sky dit tempo dan
Waarom zouden ze harder gaan?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172267172
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:38 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Van Wimderon mogen we dit niet vinden.
Nee, lekker kijken naar van die aids als de koers stil leggen, want 'computer says no!'.

Kijk, het is de grootste wedstrijd ter wereld en het niveau ligt gigantisch hoog, maar qua wielrengenot is het daarom niet heel fantastisch.
Jack does it in real time...
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:42:47 #179
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267188
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:42 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Nee, lekker kijken naar van die aids als de koers stil leggen, want 'computer says no!'.

Kijk, het is de grootste wedstrijd ter wereld en het niveau ligt gigantisch hoog, maar qua wielrengenot is het daarom niet heel fantastisch.
Goede kwaliteit is niet per se altijd het meest vermakelijke ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172267191
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:42 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Waarom zouden ze harder gaan?
Ze gaan toch best hard? Bedoel ik juist
pi_172267194
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:41 schreef marcodej het volgende:
Ik eet nu tijgerboterhammetjes met zalm en Philadelphia.

En een glaasje appelsap uit een pak wat al 3 maanden over datum is.
Ik ga voor een broodje met cervelaat en ketchup, een erg onderschatte combinatie.

Plus koffie.
pi_172267202
Groepje los met o.a. Roglic en Bennett.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:43:32 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267203
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:43 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik ga voor een broodje met cervelaat en ketchup, een erg onderschatte combinatie.

Plus koffie.
#viesdik
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:43:34 #184
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267204
Etappe 3 _O_ Bohh

Etappe 5, keurig

Etappe 7, leuk heuveltje vlak voor finish. Niks mis mee

Goeie bergritten ook

Ik doe alvast mn broekje uit
pi_172267205
Gees en Roglic in de counterattack.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:43:44 #186
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267208
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:43 schreef TheArt het volgende:
Groepje los met o.a. Roglic en Bennett.
Maar niet de Gees?
pi_172267222
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:43 schreef Momo... het volgende:

[..]

Maar niet de Gees?
Die sloot nu net ook aan.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:44:21 #188
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267227
Ik wil gewoon een trio vooraan met De Roog, De Gees en Sjors.
pi_172267231
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:43 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik ga voor een broodje met cervelaat en ketchup, een erg onderschatte combinatie.

Plus koffie.
Cervelaat is echt smerig. Zeker icm koffie.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:44:50 #190
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267237
Ik eet een babybel kaasje
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:45:23 #191
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267253
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:44 schreef Momo... het volgende:
Ik eet een babybel kaasje
Je bent minderjarig?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267255
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:44 schreef Momo... het volgende:
Ik eet een babybel kaasje
Ik moest opzoeken wat dat was.

Alleen dat?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267256
De NOS komt er zo in als het status quo is.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_172267257
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

#viesdik
Heinz ketchup light dus ik maak me geen enkele zorgen.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:45:42 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267261
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:44 schreef Momo... het volgende:
Ik eet een babybel kaasje
Karige lunch
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:45:46 #196
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172267265
Ik eet nu koude pannenkoeken met poedersuiker.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:45:54 #197
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267270
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:45 schreef marcodej het volgende:

[..]

Ik moest opzoeken wat dat was.

Alleen dat?
Tussendoortje
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:46:01 #198
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267273
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:45 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Heinz ketchup light dus ik maak me geen enkele zorgen.
40 suikerklontjes in Heinz ketchup

Lekker man
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:46:12 #199
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267278
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:45 schreef meneertje1972 het volgende:
De NOS komt er zo in als het status quo is.
Van Lunteren!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:46:13 #200
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267279
We mogen wel weer bidden voor Columbiafan. Sütterlin die moet afhaken terwijl Burghardt er nog steeds bij zit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267281
Laatste 3 in koers: Demare, Delage en Konovalovas. Demare moest ook in die groep lossen.

In die groep werd origineel ook Teunissen gemeld, maar het is niet Teunissen, maar wel road captain Curvers.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:46:21 #202
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172267288
Hier gaat zo de barbecue vast aan
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:46:53 #203
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267302
Mogen we het hier nog hebben over incident tussen Sagan en Cavendish?
pi_172267305
Rijden gesink roglic en bennett nu voor het peleton?
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:47:09 #205
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267306
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mogen we het hier nog hebben over incident tussen Sagan en Cavendish?
Hier mogen we het overal over hebben.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:47:16 #206
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267311
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mogen we het hier nog hebben over incident tussen Sagan en Cavendish?
Ja
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:47:19 #207
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267313
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mogen we het hier nog hebben over incident tussen Sagan en Cavendish?
Valt er nog iets over te zeggen dan?
pi_172267317
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mogen we het hier nog hebben over incident tussen Sagan en Cavendish?
Tuurlijk
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:48:04 #209
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172267336
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:46 schreef TheArt het volgende:
Laatste 3 in koers: Demare, Delage en Konovalovas. Demare moest ook in die groep lossen.

In die groep werd origineel ook Teunissen gemeld, maar het is niet Teunissen, maar wel road captain Curvers.
FDJ gaat dus proberen Demare naar de finish te rijden.

Ziet er niet goed uit dat hij het vandaag al lastig heeft; dan wordt het morgen helemaal een hel.
pi_172267340
Komt een groep aan nu. Dit kan wel eens de goede vlucht zijn.
pi_172267346
Hier heeft Philip Freriks al eens een reportage over gemaakt.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:48:55 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267361
Keukelare is niet goed wijs.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267365
Sky krijgt het vooralsnog niet voor elkaar. Ik vind het mooi
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juli 2017 @ 13:49:12 #214
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172267366
Michael Antwerpes, verdomme spontaan zin in biatlon *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:49:18 #215
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267367
Wordt nog lachen met Curvers morgen, die komt niet voor het donker thuis.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:49:24 #216
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267371
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Keukelare is niet goed wijs.
Als hij wint staan wij allemaal te juichen (behalve Sporttv)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172267373
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:48 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

FDJ gaat dus proberen Demare naar de finish te rijden.

Ziet er niet goed uit dat hij het vandaag al lastig heeft; dan wordt het morgen helemaal een hel.
Kan ook ziek zijn/worden, nachtje zonder airco kan er wel inhakken.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:50:17 #218
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267391
Zonder Demare kunnen ze meteen de sprintritten aan Kittel geven
pi_172267406
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:50 schreef Momo... het volgende:
Zonder Demare kunnen ze meteen de sprintritten aan Kittel geven
Pasqualon gaat er eentje winnen.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:51:36 #220
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267421
letourdata twitterde op zaterdag 08-07-2017 om 13:50:33 The average speed is still at 47 km/h and the riders have mostly gone on flat and uphill terrains.#TDF2017 #TDFdata https://t.co/YvafnsaDXz reageer retweet
sow
pi_172267422
Op deze reportages zit niemand te wachten ARD.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267434
Demare 6 kilometer achter. :D
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:52:14 #223
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267436
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:51 schreef marcodej het volgende:
Op deze reportages zit niemand te wachten ARD.
Straks op 3 km van de finish komt Flecha nog met een filmpje het schijnt
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:52:21 #224
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172267441
Demare dus een dikke 8 minuten achterstand
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:52:30 #225
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267446
RIP Demare
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:52:39 #226
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267448
JAAAAAAA ik zag weer een trambordje _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267460
Demare gewoon buiten tijd. Gelukkig rijden we in Frankrijk.
pi_172267466
Halve peloton in de attack
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:53:22 #229
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267471
Laat die kopgroep nu lekker gaan jongens
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:53:32 #230
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267480
Gelukkig kunnen we bijna naar de Belg.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:53:32 #231
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267481
Wellens nu ook bij Demare?
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:53:34 #232
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267482
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
JAAAAAAA ik zag weer een trambordje _O_
Verandering = veel beloven? Stonden ze er weer?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172267484
De ARD is aan het kutten nu.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267492
Organisatie zal het wel door de vingers zien, elk jaar wel een groep die buiten tijd komt maar als nog weer aan de start mag staan
pi_172267496
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:53 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Verandering = veel beloven? Stonden ze er weer?
En iets over ruziën.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:54:03 #236
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267497
Een Herbertje bij ARD
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:54:08 #237
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267498
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:53 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Verandering = veel beloven? Stonden ze er weer?
Absoluut. Wel een beetje op een vreemde plek, maar alsnog in beeld.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267511
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:53 schreef Belgosome het volgende:
Organisatie zal het wel door de vingers zien, elk jaar wel een groep die buiten tijd komt maar als nog weer aan de start mag staan
Hoe groot is die groep?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:54:30 #239
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267512
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:53 schreef Belgosome het volgende:
Organisatie zal het wel door de vingers zien, elk jaar wel een groep die buiten tijd komt maar als nog weer aan de start mag staan
Meestal is het dan een vrij grote groep. Demare is zowat alleen nu
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:54:46 #240
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267519
Poging 715
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:54:55 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267523
Flinke tetten van de wedstrijd nu wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:55:02 #242
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172267526
Als je niet bij deze groep zit doe je iets fout.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:55:07 #243
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267531
Kopgroep van 80 man rijdt weg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172267532
Dit zijn zo'n beetje 30-35 man. Met DE GEES.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:55:32 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267547
Jezus deze groep is echt belachelijk groot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172267549
waaier :-) Zou zo leuk zijn als Froome in groep 2 zit.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:55:58 #247
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267561
Wat een groep joh :D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:56:00 #248
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267562
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jezus deze groep is echt belachelijk groot
Toch redelijk vertrouwen in Gesink als er geen klassementsrijders in zitten.
pi_172267569
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267576
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:54 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Meestal is het dan een vrij grote groep. Demare is zowat alleen nu
Groep met o.a. Demare en Wellens
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:57:01 #251
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267580
quote:
Niet geklikt na zien van link. Kom op Marco
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:57:12 #252
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172267585
Wat een kopgroep :D

Iedereen met CM is blij
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:57:12 #253
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267586
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267592
30 sec toch al.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:57:40 #255
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267605
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:56 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Groep met o.a. Demare en Wellens
Ja, zo'n 7 man of zo. Dat is niet bepaald groot
pi_172267618
Dit zijn 40 man joh.
pi_172267622
Zitten gesink, roglic en bennett er allemaal bij?

Peleton lijkt trouwens best stil te vallen.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:58:38 #258
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267629
Lauw _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:58:38 #259
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172267630
Het zijn echt 40-45 man
pi_172267632
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:58 schreef skysherrif het volgende:
Zitten gesink, roglic en bennett er allemaal bij?

Peleton lijkt trouwens best stil te vallen.
Gesink als enige volgens mij.
pi_172267634
Dit is de groep. :D
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267638
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:58 schreef skysherrif het volgende:
Zitten gesink, roglic en bennett er allemaal bij?

Peleton lijkt trouwens best stil te vallen.
Iedereen buiten Sky + klassementsrijders + sprinters
pi_172267641
Komen er nog even 6 aan _O-
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:10 #264
333483 Aguero
oooooooo
pi_172267646
Groep Grmay in de chasse.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:14 #265
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172267647
Wat een groep :D
Daar moet toch haast wel een verdwaalde klassementsrenner tussen zitten?
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:25 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267654
Kom op Tiesj!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172267660
Ten Dammetje totaal onzichtbaar?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172267665
Le Tour lijst
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:45 #269
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172267668
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:59 schreef marcodej het volgende:
Ten Dammetje totaal onzichtbaar?
Zit er bij hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:46 #270
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267670
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:59 schreef noodgang het volgende:
Wat een groep :D
Daar moet toch haast wel een verdwaalde klassementsrenner tussen zitten?
Ja vast iemand die maar op minuutje of 2 staat ofzo
pi_172267671
Wel leuk, zo'n grote groep. Dan kunnen ze het ook heel lang vol gaan houden en is de winnaar ook niet meteen bekend.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:48 #272
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172267672
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:59 schreef noodgang het volgende:
Wat een groep :D
Daar moet toch haast wel een verdwaalde klassementsrenner tussen zitten?
Sowieso mannen die er kort op staan. Sky mag aan de bak
  zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:50 #273
62913 Blik
The one and Only!
pi_172267674
Mooi, kan nu de F1 aan :)
pi_172267675
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:59 schreef Aguero het volgende:
Groep Grmay in de chasse.
Die gaan nog wel aan komen sluiten denk ik.

Dit gaat Sky trouwens niet leuk vinden, zo'n groep.
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59:53 #275
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267677
Deze groep _O- _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:00:07 #276
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267686
Buchmann en Latour mee
pi_172267688
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:58 schreef TheArt het volgende:

[..]

Gesink als enige volgens mij.
Dat zou toch wel slecht zijn, met zo'n grote groep terwijl rogic het al een paar keer probeerde.
pi_172267691
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:59 schreef TheArt het volgende:

[..]

Die gaan nog wel aan komen sluiten denk ik.

Dit gaat Sky trouwens niet leuk vinden, zo'n groep.
Henao zit mee.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 14:00:18 #279
333483 Aguero
oooooooo
pi_172267692
Op die 3e categorie klim zal die kopgroep wel uitgedund worden.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172267699
LaTour zit mee die heb ik. 1"07 op geel.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_172267710
Dit zijn 50 man ofzo
pi_172267713
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 13:59 schreef Ajacied422 het volgende:
Le Tour lijst
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Minnaard en Ten Dam ook!!
pi_172267714
Hier zitten geen koekenbakkers tussen. Met Landaatje erbij hebben Gees en Lau sowieso verloren.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:01:04 #284
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267715
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 14:00 schreef meneertje1972 het volgende:
LaTour zit mee die heb ik. 1"07 op geel.
gefeliciteerd
pi_172267720
Latour, Buchmann en Lands de best geklasseerden.
pi_172267721
Prachtige start deze etappe. Koers... soms is de start het meest spectaculaire..
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:01:13 #287
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267723
Bijna 50 man joh. _O-

Wel Marco Minnaardgod _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267726
LaTour rijdt virtueel in geel nu.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:01:19 #289
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267728
Lollerlanda
pi_172267736
Echt maar een Djumbo ook.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 8 juli 2017 @ 14:01:43 #291
333483 Aguero
oooooooo
pi_172267739
Landa, Henao en Knees mee van Sky.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:01:43 #292
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172267740
Buchmann, iemand in België heeft nu het broekje maximaal op de enkels gelegd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172267746
Buchmann gaat geel pakken. _O_
Latour gaat lossen
  zaterdag 8 juli 2017 @ 14:02:02 #294
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172267755
Wie is die Lotto renner die de hele tijd op kop aan het sleuren is? Niet de Gendt toch?
pi_172267763
Dit gaat Sky controleren totdat de kopgroep breekt.
pi_172267768
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 14:02 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Wie is die Lotto renner die de hele tijd op kop aan het sleuren is? Niet de Gendt toch?
Jup, wel De Gendt.
pi_172267773
Aaaah wat is het fucking mooi daar. Ik wil daar een tiny house.
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_172267779
50 man _O-
  Redactie Sport zaterdag 8 juli 2017 @ 14:03:06 #299
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172267782
Naesen niet? Dacht m wel te zien..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:03:10 #300
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172267784
Met die renners in de groep kan dit gat niet echt groot worden
  Moderator zaterdag 8 juli 2017 @ 14:03:37 #301
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172267799
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 14:03 schreef Momo... het volgende:
Met die renners in de groep kan dit gat niet echt groot worden
Het is wel een hele grote kopgroep tegen voorlopig alleen Sky
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')