Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt.quote:Op donderdag 6 juli 2017 18:20 schreef Atak het volgende:
Gefrituurde str... laat maar. Alles smaakt hetzelfde: vet, vies en zout.
Ik gebruik mijn heteluchtoven. Dan bak ik meestal gepaneerde chickenwings en frieten, en dan bepaal ik zelf hoeveel zout en wat voor olie ik gebruik. Olijfolie en geen conserveringsmiddelen.quote:Op donderdag 6 juli 2017 18:21 schreef Najieto het volgende:
[..]
Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt.
Ik had twee jaar geleden zo'n apparaat en ik zal het waarschijnlijk verkeerd gedaan hebben maar mijn huis rook 3 dagen naar patat. Heeft er ook mee te maken dat ik in een zeer kleine sociale huurwoning woon zonder fatsoenlijke afvoer. Zelfs als ik een tartaar bak ruikt mijn huis er 2 dagen naar.quote:Op donderdag 6 juli 2017 18:21 schreef Najieto het volgende:
[..]
Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt.
Een Mexicano dus.quote:Op vrijdag 7 juli 2017 17:38 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het was even zoeken, maar ik heb hem gevonden:
[ afbeelding ]
Blijkbaar heten die dingen tegenwoordig zo. Wist ik niet. Vroeger was het gewoon een zebrapad.quote:
Die zijn lekker op een stokbroodje met satesausquote:Op vrijdag 7 juli 2017 17:38 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het was even zoeken, maar ik heb hem gevonden:
[ afbeelding ]
Wil je dit niet doen? Ik probeer een maandje gezond te leven.quote:Op vrijdag 7 juli 2017 18:51 schreef afstandbediening het volgende:
[..]
Die zijn lekker op een stokbroodje met satesaus
Sorryquote:Op vrijdag 7 juli 2017 18:52 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wil je dit niet doen? Ik probeer een maandje gezond te leven.
Patat met babi pangang?quote:
Gooi je die mayo dan ook over de sate?quote:
quote:
Is ook erg lekker en het vult goed.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |