abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 27 juni 2017 @ 15:42:11 #301
406136 Le_Professeur
Arsène Charles Ernest Wenger.
pi_171990687
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 15:27 schreef Crack_ het volgende:

[..]

nee, ik loop helemaal niet op tijd want mn conditie is helemaal kut en dan zou ik 3x in de week moeten lopen maar gemiddeld loop ik echt maar 1x per week :').

Nee joh slacklinen doe je buiten gekkie, tussen de bomen :D

Oke maar natuurlijk lopen prima, maar je voelt valt van nature naar binnen/buiten of helemaal recht. Schoenen zijn daar op aangepast. Dit kun je niet veranderen, dus je MOET schoenen hebben die bij jouw natuurlijke loop passen anders heb je simpelweg de verkeerde schoenen waardoor je minder lekker loopt
nee, schoenen proberen dit tegen te gaan. ze proberen je voet te ondersteunen, terwijl deze prima in staat zijn om zelf de klappen op te vangen, mits je ze daarin traint.

als je natuurlijk loopt, zoals op blote voeten, dan land je op de voorvoet, met meer gebogen knieën, en automatisch zo licht mogelijk. je tikt met de hak maar heel kort de grond aan.

dus nee, je hoeft niks te veranderen, juist niet. het is doodnormaal dat je voet kantelt. en welke natuurlijke looppass? hoe weet je nou wat je natuurlijke looppas is als je altijd met schoenen loopt met een kussen eronder ...

oja, zag je al zo zo'n koord spannen door de woonkamer, tussen tafelpoot en verwarming :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')