Dat klinkt heerlijk.quote:Op zondag 25 juni 2017 19:30 schreef Lonaa het volgende:
Het eten was prima. Prijs/kwaliteit was goed. Wel kwam alles heul snel na elkaar. Allebei een glas Libanese rode wijn. Vooraf Libanees brood, hummus, baba ganoush met verse groente erdoor en een pittige peper spread. Avjar-achtig. Daarna direct 3 stukjes falafel en 3 stukjes gefrituurd brood met gehakt en ui met knoflooksaus. Als hoofdgerecht kozen we vis. Rijst met paprika, ui, garnalen en een kruidendressing. Was Mwoah. Als dessert baklava, dat is altijd awesome.
50 euro betaald en ze hebben niet om mijn spaarkaart gevraagd, dus die kan in de hergebruik.
ik had wel zin in vis ja, maar ja. Voor 50 euro is het ook wel prima.quote:Op zondag 25 juni 2017 19:32 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Dat klinkt heerlijk.
Zal ook voor de vis zijn gegaan maar dat klinkt inderdaad mwoah.
Baklava vind ik niet lekker
En het * vragen van de volle spaarkaart boks*
Ik zou nadrukkelijk vragen of dit het juiste bedrag is, zo ja dan vind ik het prima.quote:Op zondag 25 juni 2017 19:37 schreef RobinOok het volgende:
Als een restaurant de helft vergeet op de rekening te zetten, houden jullie dan ook je mond?
Ieuw Zo niet lekker.quote:
Natuurlijk, ben een Nederlander.quote:Op zondag 25 juni 2017 19:37 schreef RobinOok het volgende:
Als een restaurant de helft vergeet op de rekening te zetten, houden jullie dan ook je mond?
ik wou bijna baklava opperenquote:Op zondag 25 juni 2017 19:58 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ieuw Zo niet lekker.
Vandaag wel weer wat anders (heel lekkers) gehad en ik kom er maar niet achter hoe ze dat maken. Het is een bleek deeg dat volgens mij niet gebakken is (wel 1,5 uur roeren) gevuld met room of mascarpone) en dan overgoten met stropig suikerwater.
nog nooit zoiets meegemaakt, maar gok van nietquote:Op zondag 25 juni 2017 19:37 schreef RobinOok het volgende:
Als een restaurant de helft vergeet op de rekening te zetten, houden jullie dan ook je mond?
Ik ook niet trouwens, meerdere malen wel te veelquote:Op zondag 25 juni 2017 20:01 schreef liedetector het volgende:
[..]
nog nooit zoiets meegemaakt, maar gok van niet
Ik ook tenzij het personeel echt kut was.quote:Op zondag 25 juni 2017 20:05 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb nu ook niet gratis eten gehad... Een groot verschil op de rekening meld ik altijd.
Gevonden https://www.plezierindeke(...)awet-el-jibn-recept/quote:
suiker EN kaas beide mijn nemsis...ik passquote:Op zondag 25 juni 2017 20:05 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Gevonden https://www.plezierindeke(...)awet-el-jibn-recept/
Dat ga ik eens maken (terwijl ik zelden zoet eet)
Ja, je hebt bij 1 stuk meer suiker binnen dan normaal in een week of tweequote:Op zondag 25 juni 2017 20:07 schreef liedetector het volgende:
[..]
suiker EN kaas beide mijn nemsis...ik pass
lol.. ik denk voor een jaar en meer melkrpoduct dan de afgelopen 45 jaarquote:Op zondag 25 juni 2017 20:08 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, je hebt bij 1 stuk meer suiker binnen dan normaal in een week of twee
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |