abonnement Unibet Coolblue
pi_171926960
TORONTO - De man die een gemummificeerde menselijke teen meenam uit een bar in Canada, heeft het ontvreemde lichaamsdeel teruggestuurd. De politie liet daarop aan Canadese media weten dat de teendief vermoedelijk niet wordt vervolgd.

Het vreemde object wordt gebruikt in de 'sourtoe cocktail' van het Downtown hotel. Het opvallende drankje bestaat uit een glas whisky met daarin een verschrompelde teen. Een van die beroemde ingrediėnten verdween onlangs, waarna het hotel de politie inschakelde.

De vermeende dief meldde zich daarop bij de autoriteiten. Hij stuurde de teen terug naar het hotel en bood excuses aan. Volgens de politie lijkt het object in goede staat te zijn.

Cocktail

Liefhebbers van de 'sourtoe cocktail' hebben hun favoriete drankje overigens niet hoeven missen. Het hotel zei over reservetenen te beschikken, maar wel te balen van de diefstal.

"Dit was onze nieuwe teen en het was een erg goede'', zei de manager tegen Canadese media. De betreffende teen zou onlangs zijn gedoneerd door een man die het lichaamsdeel bij een medische ingreep had laten verwijderen.

http://omg.tpo.nl/kort-ni(...)ef-geeft-buit-terug/

Blijkbaar gebruiken ze een menselijke teen in hun cocktail. Hoe ze dat precies doen vraag ik me af. Maar het is dus kannibalisme, anders zouden ze die teen niet nodig hebben.

Vuile kannibalen :r

PS: Overigens snap ik niet waarom je een teen zou stelen. Is ie wat waard of zo?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2017 02:22:39 ]
  zondag 25 juni 2017 @ 02:33:29 #2
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
  zondag 25 juni 2017 @ 02:39:20 #3
434029 KillemWieft
Freedom is scary, deal with it
pi_171927104
TPO :')
Proud member of the IDGAF+FU2 community
pi_171927423
Ik dacht me echt te herinneren dat we hier jaren geleden op de FP al eens over schreven, maar ik kan het niet meer terug vinden.

Het idee is dat die teen dus in dat drankje drijft en als die je lippen geraakt heeft, dan... Bingo of zo. Er schijnt ook weleens iemand die teen te hebben ingeslikt.
pi_171927444
Precies. De vorige teen is ingeslikt. De huidige teen is gedoneerd door een mevrouw die hem moest laten afzetten.

Kijk jij ook QI?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_171928150
:r
If you can't beat them, arrange to have them beaten. -George Carlin.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')