abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 15 augustus 2018 @ 09:27:52 #101
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_181197098
quote:
1s.gif Op woensdag 14 juni 2017 13:18 schreef WafaeAlkmaar het volgende:
De Nederlandse overheid is verschrikkelijk
In 2006 heb ik de praktijkschool afgemaakt. Het uwv kwam toen naar mij toe en deelde mij mee dat ik recht heb op een Wajong omdat in die tijd alle kinderen die van de praktijkschool komen een Wajong krijgen.
Hierna heb ik enige tijd gewerkt in diverse winkels. Helaas is dat werk ook maar tijdelijk. Mijn laatste baantje was bij de Spar. Eerder was ik weggestuurd omdat ik geen vast kon krijgen, toen kwam ik na een jaar Blokker terug en werd ik na een tijdelijk contract wegbezuinigd. :(
Helaas ben ik al sinds begin 2016 werkloos. Ik ben al maanden aan de slag met een jobcoach maar ik word elke dag benadeeld. Dan krijg ik een magazijnbaantje voor een dag en word ik om vage redenen weer wegbezuinigd...
Ik voel me niet gesteund. Ik heb in 2011 geprobeerd om naar mbo 1 zorghulp te kunnen maar elke keer wordt ik afgewezen door mijn Wajong en mijn verleden.
Het uwv wil dat ik een echte baan ga vinden maar helaas kom ik maar niet van mijn Wajong af. Mijn eerdere banen waren ook maar voor een paar uur in de week en altijd tijdelijk contract.
Mijn zus heeft helemaal geen Wajong gekregen toen ze in 2011 de praktijkschool verliet en zit nog meer in de put omdat zij geen werk kan vinden. Iedere meer krijgt zij rare eisen.
Je bent gewoon lui.
Man of Steal.
pi_181218760
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juni 2017 15:20 schreef Nakketikker het volgende:

[..]

kijk hier maar eens wat voor pauperloontjes er uitgedeeld worden

http://financieel.infonu.nl/geld/59486-startsalaris-mbo.html
Wel grappig eigenlijk dat men het er over heeft dat Nederland zo gelijk is, daar is gewoon niets van waar. Het enige wat hier riant is zijn de uitkeringen en de belastingen. In Nederland moet je er niet aan denken om ¤60k per jaar te verdienen als bijv. politieman, in het 'asociale' Amerika is dat de normaalste zaak van de wereld. Schoon oom van mij is sergeant geweest in Virginia en beurt nu $84k per jaar aan pensioen met nauwelijks belasting. Dat is voor mij wel de druppel geweest om de overstap te maken. De beroepen die economisch het meest opleveren zoals bijv. een programmeur mag hier niets verdienen, in Amerika kan je zo een bedrag met 6 getallen verdienen. Hier mogen alleen onnodige managers en politiek volk een redelijk salaris verdienen.

Nederland is een soort trickle-up economy, verdien je minder dan 3 keer modaal dan draag je meer dan 50% van je inkomen af om multinationals en overheidsorganisaties te kunnen spekken. Jouw geld wordt via uitbesteding en projecten gesluisd naar salarissen van non-profits en privebedrijven die verbonden zijn aan politici. Dan gewoon het proletariėrs volk blij houden met uitkeringen en wat dorpshuizen om nog verder de werkende middenmoot uit te persen met verdeel en heers tactieken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')