Dat is gevaarlijkquote:Op vrijdag 26 mei 2017 13:43 schreef Villas__Rubin het volgende:
Ik bak patat er ook in (wokpan), omdat ik geen frituurpan heb.
Pannetje koud water ernaast om te blussen, wat kan er fout gaan. .quote:
OMG GOED PLAN DAT IK DAAR NIET AAN DACHT IK GA HET METEEN PROBERENquote:Op vrijdag 26 mei 2017 13:45 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Pannetje koud water ernaast om te blussen, wat kan er fout gaan. .
Klein beetje offtopic, want geen koekenpan, maar gehaktstaven zijn ook prima klaar te maken met een broodrooster. Gewoon boven de opening leggen waar de boterhammen ingaan op de langste stand en dan als ie klaar is draaien en nog een paar keer.quote:
Hoezo is dat gevaarlijk?quote:
Omdat de olie in de fik kan vliegen. Je hebt geen temperatuurcontrole in een wokpan vol met olie. En als zo een pan in de hens vliegt dan is dat gevaarlijk. Friteuses zijn niet voor niets uitgevonden. Het is mij alleen een raadsel waarom er altijd een kijkvenster in de deksel zit. Zodra je die erop zet zie je NIETS meer.quote:
Zodat mensen die op zoek zijn naar iets fatsoenlijks die troep eenvoudig kunnen herkennen als troep.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 13:54 schreef Geralt het volgende:
Het is mij alleen een raadsel waarom er altijd een kijkvenster in de deksel zit.
Ohw? Damn, nooit geweten.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 13:54 schreef Geralt het volgende:
[..]
Omdat de olie in de fik kan vliegen. Je hebt geen temperatuurcontrole in een wokpan vol met olie. En als zo een pan in de hens vliegt dan is dat gevaarlijk. Friteuses zijn niet voor niets uitgevonden. Het is mij alleen een raadsel waarom er altijd een kijkvenster in de deksel zit. Zodra je die erop zet zie je NIETS meer.
Als je het op een gasfornuis doet zou ik helemaal uitkijken.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 13:57 schreef Villas__Rubin het volgende:
[..]
Ohw? Damn, nooit geweten.
Nou, dat moet ik dan misschien maar niet meer doen dan.
Al zet ik het vuur nooit zo hoog, en is het eigenlijk ook nog nooit misgegaan.
Jaquote:Op vrijdag 26 mei 2017 14:11 schreef Villas__Rubin het volgende:
Maar is dat ook met zonnebloemolie dan? Want daar deed ik het altijd mee.
Schat dat er in Nederland meer doden en gewonden vallen door frituren dan door terrorisme, en dan bedoel ik de handeling, niet het eten van het product ervan.quote:Op zaterdag 27 mei 2017 09:22 schreef yue het volgende:
Als je een thermometer hebt en ervoor zorgt dat de olie niet in de buurt van het brandpunt komt dan is het niet zo onveilig toch? Als je er ook voor zorgt dat je de pan niet omstoot.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |