abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 mei 2017 @ 14:20:26 #301
167383 Molurus
ex-FOK!ker
pi_171052347
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 14:09 schreef Keyos het volgende:

[..]

De slash zit erin voor 1 van die 2. Denk dat D66 minder problemen heeft met PvdA dan CU.
Ja, dat weet ik wel zeker. Alleen zal de PvdA dus wel haar ambitie om in de oppositie te gaan zitten moeten laten varen. Als partij heeft de PvdA er geen enkel belang bij om te gaan regeren.

Maar wellicht dat die optie toch een verkenning waard is.

quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 14:09 schreef Keyos het volgende:

Al denk ik dat op de linkse agenda een hoop zaken bereikt kunnen worden met CU, dat is ook gewoon een linkse partij met pre-historisch niet-liberale standpunten die je gewoon moet negeren. Daarom snap ik ook dat gejank van D66, spreek gewoon af dat je buiten de coalitie mag zoeken naar een meerderheid voor liberale standpunten. Met CU kun je veel meer praten over beleid dan GL.
Och, er kan ook voor een uitbreiding van de Turkije-deal gezocht worden naar een meerderheid buiten de coalitie. Ik heb niet de indruk dat er op andere punten echt onoverkomelijke conflicten waren. En als ik eerlijk ben: de vluchtelingenkwestie lijkt me niet bepaald het belangrijkste punt voor een coalitie-overeenkomst. Het is vooral dat het gevoelig ligt bij het electoraat, maar het is verre van het belangrijkste politieke vraagstuk van deze tijd.
Niet meer aanwezig in dit forum.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')