abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170796460
Hoi allemaal,

Brengen jullie tienermeiden ook steeds meer en meer tijd door op het internet? Zitten ze ook steeds vaker met oordoppen in op de bank naar filmpjes te kijken? Vloggers zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ieder tienermeisje heeft wel eens gehoord van bijvoorbeeld Mascha van Beautygloss. Zij worden steeds vaker (onbewust) beïnvloed door vloggers en grote bedrijven spelen hierop in door deze vloggers te sponsoren. Kinderen zien vloggers als voorbeeld en identificeren zich met hen. Maar, dit brengt ook zorgen voor ouders met zich mee. Kinderen kunnen via vloggers overgehaald worden om een bepaalde aankoop te doen.

Voor de Vrije Universiteit Amsterdam doen wij, 4 masterstudenten, onderzoek naar dit fenomeen en wat de invloed is van vloggers op het koopgedrag van tienermeiden. Daarbij hebben we jullie hulp nodig! We zijn op zoek naar tienermeiden tussen de 15 en 18 jaar die onze enquête willen invullen. Heb jij een dochter van deze leeftijd die 5 minuutjes van haar tijd over heeft? Dan willen we je vragen om onze enquête via deze link naar haar door te sturen en in te laten vullen: -weg-

Onder de deelnemers verloten wij drie beautybonnen ter waarde van ¤25,-.

Wij willen benadrukken dat alle gegevens anoniem verwerkt worden, de resultaten uitsluitend gebruikt worden voor wetenschappelijke doeleinden en de deelnemers op elk moment de enquête kunnen stoppen en hun deelname kunnen staken.

Groetjes,

Anouschka, Marlou, Saskia en Thirza

P.s. We zijn uiteraard ook benieuwd naar jullie meningen en ervaringen rondom dit onderwerp! Laat het ons weten in de comments!

[ Bericht 3% gewijzigd door Stormqueen op 09-05-2017 15:17:23 ]
Het leven is niets meer of minder dan wat jij er elke dag van maakt. Dus hang slingers aan de muur, stift je lippen rood en zorg voor wijn die smaakt! - Lief Leven
pi_170796509
M'n dochter is te jong om dit in te vullen maar ze kijkt wel naar die domme wijven.
Helaas.
misunderstood
pi_170799512
Hoi. Het is niet toegestaan om zaken te verloten. Zie ook: MED / Enquetes op FOK!
disclaimer
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')