abonnement Unibet Coolblue
pi_170535477
Ha zou daar markt voor zijn? dat je ergens in een grote stad een plekje maakt waar alle warme maanden van het jaar een permanent * elke dag ) poppodiummetje zou staan en dan open lucht? en dan handje vol bandjes eropgooien of uurtje ter afwisseling een dj of dansact en ook bierkraampje? * en dit alles natuurlijk ook gratis natuurlijk? en betaald door de hardwerkende mensen?
pi_170535697
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 00:35 schreef possetje het volgende:
Ha zou daar markt voor zijn? dat je ergens in een grote stad een plekje maakt waar alle warme maanden van het jaar een permanent * elke dag ) poppodiummetje zou staan en dan open lucht? en dan handje vol bandjes eropgooien of uurtje ter afwisseling een dj of dansact en ook bierkraampje? * en dit alles natuurlijk ook gratis natuurlijk? en betaald door de hardwerkende mensen? en dan met bandjes erop die zingen over dat werkende mensen suf zijn en alleen popbandjes cool zijn want die slapen elke dag uit?
  vrijdag 28 april 2017 @ 00:59:26 #3
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_170535733
gooi jezelf weg

:')
pi_170535742
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 00:35 schreef possetje het volgende:
Ha zou daar markt voor zijn? dat je ergens in een grote stad een plekje maakt waar alle warme maanden van het jaar een permanent * elke dag ) poppodiummetje zou staan en dan open lucht? en dan handje vol bandjes eropgooien of uurtje ter afwisseling een dj of dansact en ook bierkraampje? * en dit alles natuurlijk ook gratis natuurlijk? en betaald door de hardwerkende mensen? en dan met bandjes erop die zingen over dat werkende mensen suf zijn en alleen popbandjes cool zijn want die slapen elke dag uit? en dat de bandjes dan fans hebben die gelijk dan ook alle werkende mensen die er op af komen probeert te zakkenrollen of in elkaar slaat?
pi_170535755
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 00:35 schreef possetje het volgende:
Ha zou daar markt voor zijn? dat je ergens in een grote stad een plekje maakt waar alle warme maanden van het jaar een permanent * elke dag ) poppodiummetje zou staan en dan open lucht? en dan handje vol bandjes eropgooien of uurtje ter afwisseling een dj of dansact en ook bierkraampje? * en dit alles natuurlijk ook gratis natuurlijk? en betaald door de hardwerkende mensen? en dan met bandjes erop die zingen over dat werkende mensen suf zijn en alleen popbandjes cool zijn want die slapen elke dag uit? en dat de bandjes dan fans hebben die gelijk dan ook alle werkende mensen die er op af komen probeert te zakkenrollen of in elkaar slaat? en dat er dan ook gelijk 90 loverboys ook staan die de dochters van de hardwerkende mensen dan aanbieden voor 90 euro voor sex, maar dan alleen aan mensen die geld hebben : dus : werkende mensen?
pi_170535765
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 00:35 schreef possetje het volgende:
Ha zou daar markt voor zijn? dat je ergens in een grote stad een plekje maakt waar alle warme maanden van het jaar een permanent * elke dag ) poppodiummetje zou staan en dan open lucht? en dan handje vol bandjes eropgooien of uurtje ter afwisseling een dj of dansact en ook bierkraampje? * en dit alles natuurlijk ook gratis natuurlijk? en betaald door de hardwerkende mensen? en dan met bandjes erop die zingen over dat werkende mensen suf zijn en alleen popbandjes cool zijn want die slapen elke dag uit? en dat de bandjes dan fans hebben die gelijk dan ook alle werkende mensen die er op af komen probeert te zakkenrollen of in elkaar slaat? en dat er dan ook gelijk 90 loverboys ook staan die de dochters van de hardwerkende mensen dan aanbieden voor 90 euro voor sex, maar dan alleen aan mensen die geld hebben : dus : werkende mensen? en dan gelijk ook een rode kruis busje erbij waar tieners of werkende mensen ( tegen betaling dan ) zich kunnen laten testen op soa?
pi_170535797
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 00:35 schreef possetje het volgende:
Ha zou daar markt voor zijn? dat je ergens in een grote stad een plekje maakt waar alle warme maanden van het jaar een permanent * elke dag ) poppodiummetje zou staan en dan open lucht? en dan handje vol bandjes eropgooien of uurtje ter afwisseling een dj of dansact en ook bierkraampje? * en dit alles natuurlijk ook gratis natuurlijk? en betaald door de hardwerkende mensen? en dan met bandjes erop die zingen over dat werkende mensen suf zijn en alleen popbandjes cool zijn want die slapen elke dag uit? en dat de bandjes dan fans hebben die gelijk dan ook alle werkende mensen die er op af komen probeert te zakkenrollen of in elkaar slaat? en dat er dan ook gelijk 90 loverboys ook staan die de dochters van de hardwerkende mensen dan aanbieden voor 90 euro voor sex, maar dan alleen aan mensen die geld hebben : dus : werkende mensen? en dan gelijk ook een rode kruis busje erbij waar tieners of werkende mensen ( tegen betaling dan ) zich kunnen laten testen op soa? en dan van een afstandje snypers op het dak gooien die dan de werkende mannen neerschieten die op de dochters van werkende mensen aangeboden door de loverboys afkomen om daar sex mee te hebben?
pi_170541193
Niet doen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')