Why?quote:Op woensdag 26 april 2017 22:41 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Ik eet de vulling en de bodem op, maar laat het glazuur staan.
quote:
Maar... maar... dat glazuur is het lekkerst.quote:Op woensdag 26 april 2017 22:41 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Ik eet de vulling en de bodem op, maar laat het glazuur staan.
Idem. M.i. de enige juiste manier van een tompouce eten.quote:
Wat vind je er vies aan?quote:
Zo dusquote:Op woensdag 26 april 2017 22:35 schreef Ingolstadt het volgende:
Dak eraf, dan de bovenste helft van de pudding opeten, dan de bodem met het resterende gedeelte van de pudding opeten, en vervolgens de bovenkant.
Word je echt kotsmisselijk van, en die dingen zijn nog 10x vreselijker om naar binnen te krijgen dan een tompouce zonder er als een kind uit te zien die taart eetquote:Op woensdag 26 april 2017 23:26 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Wat vind je er vies aan?
Ik vind een Bosschebol nog lekkerder dan seks.
(Oke, dat ook weer niet, maar het komt er wel dicht bij in de buurt).
Ja.quote:Op woensdag 26 april 2017 22:29 schreef tombolafan het volgende:
Op z'n kant leggen en dan snijden, dan drukt/breekt ie niet
LOL, ik moest meteen aan dit "onderzoek" denken!! En ik was die ultieme techniek nog niet vergeten!quote:
Dit en de onderste plaat eet ik niet op.quote:Op donderdag 27 april 2017 16:40 schreef Joosie200 het volgende:
Daklichter, dak gebruiken om de roomlaag er vanaf te lepelen en dan de rest opeten.
Echt een geweldige life hackquote:Op woensdag 26 april 2017 22:29 schreef tombolafan het volgende:
Op z'n kant leggen en dan snijden, dan drukt/breekt ie niet
Ik eet het precies hetzelfde.quote:Op woensdag 26 april 2017 22:35 schreef Ingolstadt het volgende:
Dak eraf, dan de bovenste helft van de pudding opeten, dan de bodem met het resterende gedeelte van de pudding opeten, en vervolgens de bovenkant.
Even offtopic, dom woord is dat. Vaak grootmoeders wijsheden in een hipster jasje.quote:
Wat moet er onder de vier sterretjes staan?quote:Op vrijdag 28 april 2017 17:28 schreef gekkiehenke het volgende:
Haha, mensen die in 2017 nog van die ****verwekkende zooi vreten.
Watte?quote:Op vrijdag 28 april 2017 17:31 schreef MCH het volgende:
[..]
Wat moet er onder de vier sterretjes staan?
Dat past niet over vier sterretjesquote:
haha, een aluhoedjequote:Op vrijdag 28 april 2017 17:28 schreef gekkiehenke het volgende:
Haha, mensen die in 2017 nog van die ****verwekkende zooi vreten.
Ah, jij hebt mijn methode al omschrevenquote:Op donderdag 27 april 2017 16:54 schreef realAIVD het volgende:
[..]
LOL, ik moest meteen aan dit "onderzoek" denken!! En ik was die ultieme techniek nog niet vergeten!
De uniforme tompoeshapjes zijn echter niet mijn streven, dus ik licht meestal het dakje, leg dat als een echte vrouw opzij, ga dan met een vorkje zitten scheppen in de roomlaag tot ik er voldoende van weggeten heb om de rest met onderkant naar binnen te werken...en dan kan ik eindelijk van de bovenkant gaan genieten.
Je begrijpt: een tompoes is verre van mijn favoriete gebak...eigenlijk mag dat wat mij betreft niet eens die naam hebben
Wat leuk dat je mijn topic komt bezoekenquote:Op vrijdag 28 april 2017 21:43 schreef Leandra het volgende:
[..]
Ah, jij hebt mijn methode al omschreven
Maar mijn mond is niet zo breed.quote:Op vrijdag 28 april 2017 21:16 schreef DemonRage het volgende:
Nog een om te proberen: kwartslag draaien en dan in je mond stoppen, dan druk je de beide "koeken" niet op elkaar.
En maar blijven afvragen waarom die nare ziektes de wereld nog niet uit zijn.quote:
Stop met ademen, de lucht om je heen is nogal vervuildquote:Op vrijdag 28 april 2017 22:28 schreef gekkiehenke het volgende:
[..]
En maar blijven afvragen waarom die nare ziektes de wereld nog niet uit zijn.
Stop met het eten van onzin, beste medemens.
Yup, gewoon dit. Omklappen en als een normaal gebakje met een vorkje opeten.quote:Op woensdag 26 april 2017 22:29 schreef tombolafan het volgende:
Op z'n kant leggen en dan snijden, dan drukt/breekt ie niet
Met koningsdag geprobeerd... Werd alsnog een kliederboeltje omdat de koek omsloeg ipv doorbrak... :/quote:Op donderdag 4 mei 2017 21:24 schreef minilot het volgende:
[..]
Yup, gewoon dit. Omklappen en als een normaal gebakje met een vorkje opeten.
Laat iedereen er maar lekker een kliederige deconstructie-aanpak op nahouden; wij opz'nkantleggers weten wel beter.
Dit zou ik ook wel eens willen uitproberen. Denk dat dit wel een goede manier is. Heb je alleen wel een vorkje nodig.quote:Op zondag 30 april 2017 00:43 schreef Ferdii het volgende:
Op de enige juiste beschaafde manier,
het dakje schuif je tussen 2 punten van het vorkje, vervolgens maak je een breek beweging. Hierdoor breekt er een stukje van het dakje af en kan je vervolgens het onderliggende stukje opeten.
Bovenstaande herhaal je enkele keren totdat de tompouce op is.
Voordelen:
- geen geknei
- geen messen ed nodig
- alles in evenredige porties eten, (dus niet eerst alle glazuur etc)
Wil je dat samen met mij doen?quote:Op donderdag 4 mei 2017 22:02 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Dit zou ik ook wel eens willen uitproberen. Denk dat dit wel een goede manier is. Heb je alleen wel een vorkje nodig.
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Somebody that I used to know
quote:Op donderdag 4 mei 2017 22:15 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |