abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_173729672
Dinsdag 6 juni 2017 schreef ik over misbruik van het duitse asielrecht. Nu blijken er ook op flinke schaal schijnhuwelijken te worden gesloten om zo een EU verblijfsrecht te verkrijgen.

quote:
Er wordt misbruik gemaakt van het duitse asielrecht doordat duitse mannen in ruil voor flinke bedragen kinderen erkennen van zwangere buitenlandse vrouwen. De vrouwen kunnen op deze wijze een verblijfsvergunning verkrijgen. Omdat de mannen veelal uitkeringsgerechtigd zijn kan geen onderhoudsgeld voor die kinderen worden gevraagd. Opvallend is dat NPD-leden zich hiervoor lenen, zij verdienen er een flinke som geld aan en leggen tegelijkertijd een gapend gat in de naïeve duitse wetgeving bloot. De wetgeving is nu aangepast, zodanig dat instanties bij verdenking van misbruik onderzoek mogen doen.

Video: Missbrauch des Asylrechts: Schwangere Frauen kaufen Scheinväter für Aufenthaltsrecht
quote:
400 Beamte in mehreren Städten im Einsatz - Scheinehen: Großrazzia gegen Berliner Schleuserbande

Ein in Berlin ansässiger internationaler Schleuserring soll mindestens 70 fingierte Ehen arrangiert haben: Männer aus Nigeria heirateten Frauen aus Portugal und holten sich in Berlin ein EU-Aufenthaltsrecht. Bei einer Razzia wurden jetzt fünf Verdächtige verhaftet.

Die Polizei hat am Dienstagmorgen eine Großrazzia gegen eine international agierende Schleuserbande durchgeführt. Allein in Berlin wurden in 41 Objekten Wohnungen und Geschäftsräume durchsucht, bestätigte ein Sprecher der Bundespolizei. Fünf Haftbefehle wurden vollstreckt, darunter einer gegen einen Hauptbeschuldigten. Außerdem sei eine eine größere Menge Bargeld sichergestellt worden.

Die Durchsuchungen fanden vor allem in Spandau, Neukölln und Reinickendorf statt. Zur gleichen Zeit gab es Polizeirazzien auch in jeweils einem Objekt in Potsdam, Görlitz und Frankfurt (Main) sowie in der portugiesischen Hauptstadt Lissabon.
We can't afford the illusion anymore
pi_173751491
Vorige week hebben we overnacht in Como. Dat ligt in Noord-Italië, vlakbij de grensplaats Chiasso in Zwitserland.
Het viel ons op dat er zoveel moslims rondliepen daar. Ook in de parken zaten er veel. Blijkt dat dat een nieuw Calais aan het worden is. Alleen in juli zijn al iets van 4.200 mensen teruggestuurd die daar de grens over wilden naar Zwitserland, die wachten nu allemaal in Como op een nieuwe kans.
Wel apart. Como is best een chique badplaats aan het Comomeer.
pi_173761720
Ook dat heeft natuurlijk niets met vluchtelingen te maken, dat zijn gewoon economische migranten die hopen op een mooi leven in Zwitserland.

Ik was vorige week vlakbij, Lago Maggiore ;)
pi_173762118
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 22:04 schreef bluemoon23 het volgende:
Ook dat heeft natuurlijk niets met vluchtelingen te maken, dat zijn gewoon economische migranten die hopen op een mooi leven in Zwitserland.

Ik was vorige week vlakbij, Lago Maggiore ;)
Daar zeg je wat, het viel mij vooral op dat de meesten er gewoon heel goed uitzagen. Met kleding waaraan je zag dat die niet goedkoop was en ze zaten ook op terrassen te bestellen en zo. Het leek of ze gewoon op vakantie waren. Niet allemaal, er waren er ook die er minder goed uitzagen en in het park zaten.
pi_173762399
O, het kunnen best "vluchtelingen" Syriers zijn ofzo hoor, genoeg Syriers die geld hebben/hadden hoor.
pi_173762540
Nou ja, hoe dan ook, er zitten er heel veel om te proberen naar Zwitserland te gaan. Had er eigenlijk niks over gehoord of gelezen in het nieuws of zo.
pi_173762567
En ook rijke arabieren op vakantie ;)
https://www.theguardian.c(...)-hotspot-in-pictures
quote:
The Austrian village that's a Muslim holiday hotspot - in pictures
Ten years ago, the tourist board of Zell am See in Austria made a terrific call.
According to the Qur'an, paradise looks like a lake surrounded by snow-capped mountains
- so they started promoting their village to travel agencies in the Middle East. Now, the area receives 70,000 visitors from the Gulf States every year.
pi_173762759
Speelt toch blijkbaar al langer, bericht uit 2016.
http://www.hln.be/hln/nl/(...)ngen-te-worden.dhtml
pi_173762993
Net dat artikel op hln.be even gelezen....
De gebruikelijke "racisme" roepers op Fok zullen wel weer tekeer gaan.
Maar het zal ook jou aan de hand van de huidskleur op die foto`s opgevallen zijn dat dit nu niet direct Syriers, Irakezen of Afghanen zijn.
En nee ook geen Noord Afrikanen, ten zuiden daarvan dus, deze mensen op de foto`s hebben een flink eind gereisd door veilige gebieden om naar Italie te komen.
Gelokt door de mooie praatjes en beloftes van EU leiders en NGO`s
  zondag 17 september 2017 @ 15:39:30 #185
382180 LelijKnap
Verlichtingsfundamentalist
pi_173831704
Een aspect die mij ontgaan was:

Barcelona Declaration and Euro-Mediterranean partnership

This declaration is the founding act of a comprehensive partnership between the European Union (EU) and twelve countries in the Southern Mediterranean. This partnership aims to turn the Mediterranean into a common area of peace, stability and prosperity through the reinforcement of political dialogue, security, and economic, financial, social and cultural cooperation.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://eur-lex.europa.eu/(...)?uri=LEGISSUM:r15001

Leven is het verliezen van illusies. - LK
pi_173963289
quote:
‘De Afrikaanse bevolkingsexplosie is een ramp in wording’

Ontwikkelingshulp is niet opgewassen tegen de exponentiële bevolkingsgroei van Afrika. Dat zei migratie-expert Jan van de Beek vandaag in het radioprogramma WNL Opiniemakers op NPO Radio 1.

“Niets kan op tegen de huidige exponentiële Afrikaanse bevolkingsgroei. Dat is een explosie”, zei Van de Beek. De VN voorspelt dat de bevolking tot het einde van de eeuw verviervoudigt. “Het is een ramp in wording”, aldus Van de Beek.

Schooltje bouwen is nutteloos

De migratie-expert ziet dat ontwikkelingshulp machteloos staat tegenover de dreigende overbevolking. “Landen zoals Niger, daar wonen nu 20 miljoen mensen. Aan het einde van de eeuw is dat gegroeid tot 200 miljoen mensen. Dan kun je wel een schooltje bijbouwen, of een ziekenhuis, maar daar kun je niet tegen opbouwen.”

Werk maken van geboortebeperking

Van de Beek ziet een grote verantwoordelijkheid weggelegd voor de Afrikaanse overheden. “Vanuit de regeringen van die landen moet veel serieuzer werk gemaakt worden van geboortebeperking.”

Gewapende conflicten

De migratie-expert ziet de bevolkingsgroei als belangrijkste oorzaak van armoede. “Als je veel bevolkingsgroei hebt, krijg je een overschot aan jongen mensen. Als je veel jonge mensen hebt, en met name jonge mannen, dan krijg je ook meer kans op gewapend conflict en terrorisme.”
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
pi_173966967
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 13:18 schreef Arthur_Spooner het volgende:

[..]

bedankt captain obvious, dit roept iedereen al minstens 10 jaar
There are only 151 Pokémon.
pi_173967031
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 15:44 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

bedankt captain obvious, dit roept iedereen al minstens 10 jaar
En toch heb je nog steeds goedvolk dat niet over geboortebeperking wilt praten.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')