abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 20 april 2017 @ 09:04:42 #1
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_170347352
https://www.google.nl/amp(...)eld-van-curacao.html

quote:
Politiek en gokwereld spanden samen om Helmin Wiels te vermoorden. Dat beeld kwam naar voren in de rechtszaak tegen Burney Nini Fonseca, gisteren op Curaçao. Ex-minister van Financiën, George Jamaloodin van de partij van Gerrit Schotte, de MFK, zou de grote organisator zijn. Samen met zijn halfbroer en gokbaas op het eiland, Robbie dos Santos.

Het complotverhaal en de spelers die daarin een rol spelen, zijn op een klein eiland als Curaçao op straat al een tijdje bekend. Tijdens de rechtszaak werd die versie bevestigd door een groot aantal getuigen.

Zo legde de schutter, die Wiels op 5 mei 2013 op het strand van Marie Pampoen neerschoot, gisteren een volledige bekentenis af. Opvallend, omdat Elvis Kuwas in zijn eigen rechtszaak tot in hoger beroep gezwegen had. Hij kreeg levenslang en zit die straf voor zijn eigen veiligheid uit in de Penitentiaire Inrichting van Vught.

Venezuela
Jamaloodin vluchtte vorig jaar naar Venezuela, maar werd daar 17 maart van dit jaar aangehouden. Hij wordt binnenkort uitgeleverd aan Curaçao, waar hij in staat van beschuldiging wordt gesteld. Hij heeft de opdracht aan Fonseca gegeven om Wiels te vermoorden, zo zei de officier van justitie in zijn requisitoir.

Het motief voor de moord is waarschijnlijk de bemoeienis van Helmin Wiels geweest met de goksector op Curaçao en Sint Maarten. Vlak voor zijn dood hield de populaire politicus een toespraak waarin hij die sector beschuldigde van zwendel en belastingontduiking. Hij zwaaide toen met een dossier, dat hij naar verschillende mensen zou sturen als hem wat zou worden aangedaan.

De officier van justitie eiste aan het eind van de middag 26 jaar celstraf. Vrijdag gaat de zitting in Willemstad verder. Dan is de advocaat van Burney Nini Fonseca aan de beurt om haar pleidooi te houden.
Helmin Wiels was de partijleider van de grootste politieke partij op Curacao. Hij is in 2013 vermoordt door de maffia daar. Dezelfde maffia probeert nu via corrupte politici een Italiaanse maffiabaas in de Caribische bank te zetten.
Pain is temporary, Pride is forever.
  donderdag 20 april 2017 @ 14:00:19 #2
396386 sturmpie
for night & nature
pi_170353282
quote:
1s.gif Op donderdag 20 april 2017 09:04 schreef Keep_Walking het volgende:
Dezelfde maffia probeert nu via corrupte politici een Italiaanse maffiabaas in de Caribische bank te zetten.
waarom doen ze zo moeilijk ?
vrede, voedsel, vrijheid, veiligheid, vooruitgang
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')