Ook dat nog.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:14 schreef CrashO het volgende:
Laat beide pakken lekker staan en bewaar je rode wijn niet in de fucking koelkast.
ik mag niet meer melk drinken vandaag ik heb al 600ml op en dat is 40ml meer dan toegestaan.quote:
Schopje ONZ.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:15 schreef racerdkb het volgende:
[..]
ik mag niet meer melk drinken vandaag ik heb al 600ml op en dat is 40ml meer dan toegestaan.
ik kan wel wachten tot 0:00 dan mag het weer.
wellesquote:Op donderdag 23 maart 2017 23:21 schreef yosander het volgende:
En zo gek is het toch niet om een aangebroken fles rode wijn in de koelkast te bewaren?
Je bedoelt nietes.quote:
Blijft op die manier alleen maar langer goed, zolang je het voor consumptie maar op kamertemperatuur laat komenquote:
Je wilt toch geen koude rode wijn drinken?quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:21 schreef yosander het volgende:
Kijk eens de keuringsdienst van Waarde over melk. Alleen de verpakking verschilt.
En zo gek is het toch niet om een aangebroken fles rode wijn in de koelkast te bewaren?
Kan de kwaliteit van de wijn niet ten goede doen. Koop een vacuvin pompje en kurk.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:25 schreef yosander het volgende:
[..]
Blijft op die manier alleen maar langer goed, zolang je het voor consumptie maar op kamertemperatuur laat komen
Tenzij je van mening bent dat een fles leeg moet dezelfde avond
Vind je jezelf nou grappig?quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:25 schreef racerdkb het volgende:
[..]
aangebroken flessen roo in de koelkast
ik plaats er alleen onaangebroken flessen in.
Ga je koelkast schoonmaken.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:26 schreef racerdkb het volgende:
[..]
soms wel maar nu verveel ik me gewoon.
Tuurlijk wel. Hoe lager de temperatuur hoe lager de microbiologische activiteit.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:25 schreef racerdkb het volgende:
[..]
Kan de kwaliteit van de wijn niet ten goede doen. Koop een vacuvin pompje en kurk.
Haal je het een halfuurtje eerder uit de koelkast.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:25 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Je wilt toch geen koude rode wijn drinken?
Ah oké, ik leg mijn wijn eigenlijk nooit in de koelkast, zo snel raakt dat toch niet slechter?quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:28 schreef yosander het volgende:
[..]
Haal je het een halfuurtje eerder uit de koelkast.
punt is dat je aanwezigheid van zuurstof tegen wilt gaan en daar doet je koelkast weinig tegen, zo'n vacuumkurk zal sowieso beter werken.quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:27 schreef yosander het volgende:
[..]
Tuurlijk wel. Hoe lager de temperatuur hoe lager de microbiologische activiteit.
Verschilt per wijn natuurlijk, maar als je de koelkastruimte toch hebt, kan het geen kwaad daarnaast zijn/vind ik het lekkerder als een rode wijn ietsje gekoeld is (16-19 graden).quote:Op donderdag 23 maart 2017 23:29 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ah oké, ik leg mijn wijn eigenlijk nooit in de koelkast, zo snel raakt dat toch niet slechter?
Beter misschien wel, maar ook dan heeft een lagere temperatuur zin tegen zuurstofquote:Op donderdag 23 maart 2017 23:34 schreef racerdkb het volgende:
[..]
punt is dat je aanwezigheid van zuurstof tegen wilt gaan en daar doet je koelkast weinig tegen, zo'n vacuumkurk zal sowieso beter werken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |