abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 23 maart 2017 @ 20:39:58 #1
462999 Verfassungsschutz
Streitbaren Demokratie
pi_169729607
quote:
Justitie Italië verdenkt ngo’s van hulp aan mensensmokkelaars in Libië
Er worden vraagtekens gezet bij de financiering van reddingsoperaties en bij mogelijke contacten met smokkelaars in Libië.


De Italiaanse justitie onderzoekt de rol van hulporganisaties bij de redding van bootvluchtelingen die vanuit Libië naar Europa proberen te komen. Met reddingsschepen net buiten de territoriale wateren van Libië zouden die, tegen de wens van regeringen in, proberen een humanitaire corridor te creëren.

In een verklaring voor de Schengen-commissie van het Italiaanse parlement zei Carmelo Zuccaro, officier van justitie in de Siciliaanse stad Catania, dat er op dit moment geen formeel strafrechtelijk onderzoek loopt, maar dat er wel een aantal dossiers is geopend. Hij wil onder andere weten waar het geld voor de reddingsmissies vandaan komt en door wie de reddingsschepen zijn gebeld als ze vluchtelingen in nood oppikken.

„Ik ben ervan overtuigd’’ dat de ngo’s niet altijd eerst door de operatieve centrale van de Italiaanse kustwacht worden gebeld om hulp te verlenen, zei hij, suggererend dat ze mensensmokkelaars soms rechtstreeks met hen contact zoeken.
Een van de organisaties die met name werden genoemd is SOS Méditerranée. De Italiaanse woordvoerder daarvan ontkende dat de organisatie buiten de Italiaanse kustwacht om tussenbeide komt.
[..]
En zoals iedereen al vreesde gebeurt het nog echt ook.
Stabile Preise – Sichere Renten – Mehr Arbeitsplätze
pi_169730155
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:39 schreef Verfassungsschutz het volgende:

[..]

En zoals iedereen al vreesde gebeurt het nog echt ook.
Schiet uit het water dat tuig.
pi_169731217
Goed dat er eens gekeken gaat worden naar het optreden van die louche NGO's. Het is complete waanzin dat zij een veerdienst vormen voor kansloze Afrikaanse schooiers. Mijn inziens is dat op zichzelf al mensensmokkel.
  vrijdag 24 maart 2017 @ 00:41:12 #4
451005 Grems
Clown World
pi_169737484
Stelletje racistische totaalfascisten daar bij justitie :r

Een beetje West-Europa chanteren door onze redders te gaan blokkeren. Hoe komen we nu door de Vergrijzing heen? Hoe krijgen we onze landen nu multicultureel? Op schema omgevolkt?

Italië :r :r :r
pi_169738721
Zouden de Europeanen niet eens wat meer kinderen moeten krijgen? Waarom roept Juncker daar niet toe op?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')