Ik vind die bavaria 0.0 nog best goed te doen en in Duitsland hadden ze vroeger (weet niet of het nu nog zo is) ook lekkere drankjes die eigenlijk als alcoholbiervervanger bedoeld waren...maar ik zie het gewoon als een losstaand type drankje en daar mag je best wel van genieten als je het zelf verder lekker vindt.quote:Op woensdag 15 maart 2017 20:44 schreef torentje het volgende:
Een zakje patat zonder zout is als een pilsje zonder alcohol. Niet te pruimen.
quote:
Belgenquote:
Zout wordt anders al duizenden jaren als conserveringsmiddel gebruikt en was een waardevol handelsproduct en de mensen uit die tijd hadden nog veel minder kennis dan de gemiddelde fokker.quote:Op zaterdag 18 maart 2017 13:27 schreef Atak het volgende:
Wtf? Eten jullie nog steeds zout? Zout is zo 2015. Paupers.
Je moet hymalala zout hebben. Vanwege redenen is dat gezond.quote:Op maandag 27 maart 2017 09:27 schreef pokkerdepok het volgende:
ik eet het aleen met zeezout. dat is culinair.
heeft dat een mooi mondgevoel?quote:Op maandag 27 maart 2017 10:00 schreef autoknutselaar het volgende:
[..]
Je moet hymalala zout hebben. Vanwege redenen is dat gezond.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |