abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 1 januari 2017 @ 15:40:19 #1
180547 Tem
Freedom is impossible
pi_167808665
2017 wordt een enerverend politiek jaar. In Amerika is Donald Trump de commander in chief en in Europa begint het nationalisme steeds sterker te worden door de toenemende zorgen en onvrede wat betreft de EU, globalisatie, vluchtelingenstromen en toenemende onzekerheid wereldwijd.

op 15 maart 2017 vinden de Tweede Kamerverkiezingen 2017 plaats en in ons politieke landschap is het alles behalve gezapig.
Een sterke versnippering van partijen aan de rechterkant van het politieke spectrum zorgt misschien voor een vermindering van zetels voor de gevestigde partijen als de PVV en VVD. Aan de linkerkant lijkt het erop dat men nog geen goed antwoord heeft om de ruk naar rechts af te buigen.

Al met al duidt alles erop dat het een flink spektakel gaat worden.
Zoals gebruikelijk op FOK! tijdens de tweede kamer verkiezingen hebben we daar een apart tijdelijk forum VKZ voor. Hier kan je terecht voor informatie, discussie en live-topics.

Dus, als je een topic wil openen wat te maken heeft met de verkiezingen in maart, willen we je vragen dit in VKZ te doen. Wanneer je merkt dat een topic in het forum beter in VKZ past, geef dit dan even aan door een topic report (TR) te plaatsen zodat de moderators het topic kunnen verplaatsen. Hiermee proberen we de versplintering op het forum enigszins te voorkomen.

Alvast bedankt en veel plezier in VKZ de komende tijd. ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Tem op 01-01-2017 15:49:43 ]
W.F. Hermans:
"De meeste mensen houden hun paranoia voor de waarheid."
Fuck Trump
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')