abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175046509
registreer om deze reclame te verbergen
Aan dr hoofd en doen en laten te zien is dit een rasgekkie, wat het moeilijk in te schatten maakt in hoeverre ze is aangetast tijdens haar Syriëtijd. Jammer dat de psychische behandeling van deze Laura de staat tienduizenden euro's kost, maar ja, het is wel óns gekkie.
pi_175051653
quote:
0s.gif Op maandag 13 november 2017 15:06 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat een onderbuikjes weer.

De rechter zal wel goed naar het bewijs hebben gekeken en onvoldoende bewijs hebben gevonden voor lidmaatschap van IS. En gezien de verhalen valt dat ook best te begrijpen.

Wel een raar wijf verder.
Daarom is het ook zo volslagen debiel om Syriëgangers in Nederland te berechten voor de misdaden die ze 3000km verderop hebben gepleegd. Ze had gewoon uitgeleverd moeten worden aan het Assad regime om daar berecht te worden.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
pi_175063594
https://uitspraken.rechts(...)8858&showbutton=true

Al die wijven die nu terugkeren met hun addergebroed en een zielig verhaal ophangen..en iedereen trapt erin..
Lekker hard!
pi_175068188
registreer om deze reclame te verbergen
Ik vraag mij af tot hoever Laura hier een leven zal hebben. Oke, ze is vrij, maar iedereen kent haar, haar naam is bekend bij het grote publiek, welke werkgever wil het risico nemen deze vrouw aan te nemen. En hoe lang zal het duren voordat ze de eerste baksteen door de ramen krijgt. Volgens mij kan ze beter anoniem vertrekken naar een gematigd Islamistisch land waar niemand haar kent.
pi_175068668
quote:
0s.gif Op maandag 13 november 2017 16:37 schreef Wuwwa het volgende:
d en doen en laten te zien is dit een rasgekkie, wat het moeilijk in te schatten maakt in hoeverre ze is aangetast tijdens haar Syriëtijd. Jammer dat de psychische behandeling van deze Laura de staat tienduizenden euro's kost, maar ja, het is wel óns gekkie.
Waarom is het ons gekkie. Het recht om ons gekkie te zijn, gaf ze op toen ze vrijwillig naar haar islamitische heilstaat vertrok. We hadden haar gewoon hun gekkie moeten laten zijn.
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')