abonnement Unibet Coolblue
pi_166161238
Ah wat sneu is dat he Chanty :{ Alles dubbelcheck wat het eventueel kan zijn en niets helpt. Hoop dat het gauw over is met een beetje tlc :)
:)
pi_166161378
Mijn vriend gaat vannacht voor het eerst een flesje geven van één van mijn voorraadjes O+ Hij is morgen vrij, dus ik hoop dat ik een lange slaapruk maak.

Zo de laatste voeding :) En vannacht is dan voor vriendlief. Is het dan handig dat ik voor morgenvroeg als ik weer bv geef, eerst een stukje afkolf? Omdat hij zich anders kan verslikken vanwege teveel melk? Iemand hier ervaring mee?
:)
  zondag 23 oktober 2016 @ 22:53:08 #128
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_166161454
Ze heeft haar duim weer gevonden. Dat is blijkbaar haar grote troost want zo krijgt ze zichzelf rustig zelfs als ons dat niet lukt.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_166162267
quote:
0s.gif Op zondag 23 oktober 2016 22:36 schreef Chanty het volgende:
Mja ze was even stil en in slaap, nu is ze net weer begonnen dus ga maar weer proberen of ik haar kan kalmeren. Knoop haar idd maar in als ze nog niks anders wil. Badje wordt drama met afdrogen en aankleden, kunnen we weer opnieuw beginnen dus dat doe ik maar niet.
Ik geef meestal wel een zetpil bij zulke huils. En dan inderdaad dragen en rondlopen tot die werkt. Meestal gaat het hier dan weer een stuk beter.

Of het hangt in de lucht vandaag, want mijn W. is ook compleet overstuur. Man loopt inmiddels al een minuut of 30 met 'm rond.
pi_166162313
Sterkte chanty!

Ik heb oei ik groei aangeschaft. En ik herken alles van het tweede sprongetje. Zitten we dus middenin. Nog maar 1.5 week niet slapen, alleen maar huilen en op mij willen liggen.
pi_166162582
Piper ik sluit mij helemaal aan bij razz! Je klinkt zo warm, en jullie klinken als zo'n mooi team (op de foto's ook zo zichtbaar!)


Geboortekaartjes O+ 130 hier geloof ik op dag 3 verstuurd. Zelf ontworpen, door marcek gedrukt. Ik had alle enveloppen al klaar liggen :)

En kraamvisite had dit keer goed door dat wij met 4en wilde zijn eerst op meest directe familie/vrienden na. Bij dochter al van te voren gemeld ivm ks dat de eerste week écht alleen dat groepje mocht
We'll have love aplenty
We'll have joys outnumberd
We'll share perfect moments
You and Me
pi_166165306
Piper, je schrijft zo liefdevol over jullie gezin, dat krijgt dat kleine mensje echt al wel mee! En met veel knuffels, verzorging en liefde krijgen jullie vast een hele goede band samen.

Chanty, wat zielig voor je meisje, ik hoop dat ze toch is gaan slapen. En W. ook.

S. werd weer compleet overstuur wakker rond 2uur, dus ik zit in zijn kamer op de stoel met hem op schoot. Dan slaapt meneer meteen weer. Dadelijk toch maar weer in bedje proberen.
Hier lijkt het de laatste weken erop dat hij het weekend even moet verwerken. Veel meer prikkels, minder structuur dan doordeweeks.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_166165473
Gewoonmezelf, wat een schatje! Hoe gaat het nu met jullie, vind je al een beetje een ritme?

Groofsken, wat toch pittig die nachten met mamahonger, vind het knap dat je zo positief kunt blijven en zoveel onderneemt. Hoop voor je dat het slapen gauw beter gaat, samen met werken lijkt het me heel pittig!

Uni, een groeispurt is natuurlijk wel een goed teken én betekent ook weer goed excuus om lekker te shoppen!

Zusjevan, dat rond stappen lijkt me zo schattig. Helpen sokken met nopjes misschien tegen de gladde vloer?

Quoi, wat een leuk filmpje, hij is echt aan het ontfrummelen he. Vind het knap om te lezen hoeveel dingen je alweer onderneemt (met en zonder baby). Ik zou ook graag weer eens uit eten gaan, nou ja zal ook wel weer komen als ze wat groter zijn.

Molo, allereerst nog beterschap voor jullie beiden, wat een pech! En wat jammer van je zwager, hoe is je man eronder? Vind het overigens echt bizar dat mensen durven voorstellen dat een verse moeder maar zelf langskomt met een pasgeboren baby.

Nouk, hoe ging het met een andere speen? Hier hetzelfde gedoe met een papfles, de M speen van difrax verstopt, de L gutst het uit. Het helpt iets om de fles even te laten staan, dan dikt het wat meer in dan wanneer ik hem meteen geef.

Tombolafan, hier de geboortekaartjes pas verstuurd nadat m'n kleinste thuis was. Eerder stond m'n hoofd er niet echt naar en ik hield bezoek in het ziekenhUis af. Heb er sowieso maar weinig verstuurd (ik ken niet eens 300 mensen haha :'))

Miespoes, ik zag eerder je foto met oma, wat mooi (en ook bitterzoet gezien haar ziekte).
En goed van jullie eerste uitstapje, het wordt steeds gemakkelijker (misschien wil je straks juist wel naar je schoonouders met kerst hihi)! Hopelijk vandaag een dag zonder krampjes...

Sproetjes, het klinkt liefdevol zoals je schrijft over je zwangerschap die voor je gevoel te snel eindigde. Met een tweeling wist ik wel dat ze eerder zouden komen, maar ik herken je gevoel. Hopelijk kun je er uiteindelijk vrede mee hebben en ook genieten van het "nu".

Piper, nog van harte gefeliciteerd, geweldige foto ook. Zoals al gezegd, die band komt zeker ook door andere verzorging tot stand en ook onzekerheid hoort bij het moeder zijn, dus die heb je óók al in de pocket ;)

MissCongeniality, wat mooi om de band tussen je man en dochter te zien maar ik kan me goed voorstellen dat het voor jou niet altijd gemakkelijk is. Wisselen jullie zorg en leuke dingen doen ook af?

Soof, ga je nog kolven voor de voeding? Ik zou het laten afhangen van hoe erg je stuwing voelt.

Chanty, wat zielig hč die enorme huilbuien (en zo schattig dat duimpje dan het beste werkt). Hier van de week ananas als hapje geprobeerd, dat leverde twee enorm krijsende babies op, zo zielig. Mn stress niveau schiet dan zo hoog dat ik achteraf me echt uitgeput voel... Hopelijk kan je je ontspannen bad gauw eens inhalen. Las ook over je sollicitatie, goed van je dat je verder gaat kijken!

Sillie, heeft je man W snel weer rustig gekregen?

Nazil, wat herken je van het sprongetje? Ik heb het boek nog steeds onaangeraakt in de kast staan, toch eens bekijken haha.

LaSage, wat sneu voor S en vermoeiend voor jullie. Lukt het wel om hem goed terug te leggen over t algemeen?

[ Bericht 29% gewijzigd door Madivi op 24-10-2016 07:41:30 ]
pi_166165513
Madivi, hoe gaat het met jou en je mannen?

Och Piper :* dat zijn hele logische gevoelens, denk ik. Jammer dat het anders voelt dan je gehoopt had, een van de dingen waarop je je niet kan voorbereiden. Maar wat de andrrrn zeggen; juist die praktische - en o zo belangrijke - dingen die jij met zo veel liefde doet, zorgen voor een hechte band. En verder veel huid op huidcontact met jullie kleintje O+

Chanty, wat sneu dat ze zo hysterisch was ;( heeft ze wel goed geslapen?

Soof, ik zou niet afkolven maar gewoon aanleggen en kijken wat er gebeurt.
pi_166165584
Madivi het alleen maar bij mama willen zijn, niet goed slapen, niet alleen kunnen zijn, huilen, huilen, huilen, ineens veel meer kunnen (handjes zijn mooi en moeten overal aanzitten, de wereld is prachtig, ziet ineens veel meer).

Maar omgekeerde fokwet, hij slaapt al sinds half 12 :o en mama is nu wakker natuurlijk want ritme :+
  maandag 24 oktober 2016 @ 07:25:05 #136
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_166165601
Madivipost O+

Mijn man vindt het jammer (is vriend van zijn zus), maar 'his loss', dus zit er niet zo mee, en ik gelukkig inmiddels ook niet meer hoor. Ik snap het alleen niet, maar goed. Zo zijn mensen nu eenmaal soms.

Was de ananas te zuur ofzo denk je? Lijkt me best lastig hoor als je dan twee van die mannetjes hebt die daar helemaal geen trek in hebben :o

Piper: mijn man zegt ook weleens tegen mij dat hij jaloers is op onze band, maar ik heb ook 9 maanden voorsprong en ik blijk best wel een moeder-moeder. Maar ik zie hoe hun band is en hoe die ook nog eens groeit, hoe ze op hem reageert en hij op haar, is heerlijk om te zien. Komt wel, gewoon lekker knuffelen en je ding als moeder doen :)

MissC, hoop dat dat voor jou ook zo gaat voelen, je eigen band met je dochter, die hartstikke prima en fijn is :*

Man gaat vandaag weer werken, ik blijf zoveel mogelijk plat. Hoop dat Larfje beetje meewerkt :+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_166165606
quote:
1s.gif Op maandag 24 oktober 2016 06:18 schreef Mies_poes het volgende:
Madivi, hoe gaat het met jou en je mannen?
Hier gaat het met de jongens heel goed, ook bij de kleinste zijn de premature trekjes zo goed als weg, fijn! Ik vind het zo leuk om te zien dat het al echt verschillende persoonlijkheden zijn, met hun eigen manier van reageren, spelen en babyhumor. O+ O+

De borstvoeding is sinds ik minder ben gaan kolven heel snel aan het teruglopen, ik denk dat het een kwestie van dagen is tot ik helemaal niets meer heb. Ik had graag langer gegeven, maar t geeft ook wel extra vrijheid.

Voor m'n gevoel komt hierdoor ook een einde aan de "cocon" waar ik in zat, de wereld waarin alles alleen om de verzorging draaide. Nu echt geen excuus meer om niet af te vallen en ik voel ook een druk om de toekomst vorm te gaan geven, wat de nodige emoties met zich meebrengt... Valt me niet gemakkelijk. :{

Molo, denk idd dat het te zuur was (had wel gekookt). Las online dat het idd wel op de darmen in kan werken. Maar twee écht zielige babies is idd rot, ik ga vaak met ze op bed liggen dan óf er zit op elke knie één tegen me aan haha.

En een plaatje bij praatje (niet quoten blabla)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+ O+

[ Bericht 9% gewijzigd door Madivi op 25-10-2016 06:47:15 ]
  maandag 24 oktober 2016 @ 07:41:17 #138
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_166165644
Oh my, wat een knappe cuties zijn het toch _O_ O+

Snap dat het heel lastig is, je situatie is ook complex. Maar je hoeft niet alles in één keer te doen hč, in stapjes en langzaam aan is ook goed hč :Y
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_166165659
Madivi O+ wat een knapperts. Hoe oud zijn ze nu?

En wat Molo zegt, stapje voor stapje. En afvallen kan altijd nog hé? Hoeft niet per se nu als je er niet aan toe bent. Doe waar je jezelf goed bij voelt.
pi_166165817
Wat een leuke plaatjes madivi O+
En ik vind dat ze wat meer op elkaar zijn gaan lijken.

Buh het is weer maandag en dan moet ik mijn meisje weer wegbrengen. Ik hoop dat ze haar draai gaat vinden.
Het weekend was heerlijk ik heb zo veel tijd met haar doorgebracht en geknuffeld.
  maandag 24 oktober 2016 @ 09:08:10 #141
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_166166063
Madivi, je post O+
En uit je cocon. Op zich ook goed dat je daar dus überhaupt al aan denkt. Geeft aan dat je er toch een beetje aan toe bent (en dat kunt!). Alleen idd stapje voor stapje ;)
En wat zijn die kerels van je leuk met die koptelefoons op!

Arja, ik hoop dat het vandaag beter gaat met Emmy op het kdv!

Piper, je gaat echt minstens zo'n sterke band opbouwen, echt :Y Dat heb je voor zo'n groot deel zelf in de hand. Lekker praktisch bezig blijven hoor ;) En genieten van jullie eigen onder-onsjes, want die zullen jullie vast al hebben.

De kleine beer heeft alweer gedronken, gespeeld en ligt te tukken op de bank naast me. Kan nog net zo, voordat hij straks gaat rollen enzo. Hij neemt nu ook al de hele diepte van de bank in :o
pi_166166081
Madivi O+

Succes Arja.

Piper, het komt ongetwijfeld goed, als "babyoven" heb je inderdaad een voorsprong, maar als ik naar man en dochter kijk is dat ingelopen hoor. ;) en dat komt met James ook ongetwijfeld goed.

Ik lees wel mee maar reageren schiet er bij in op t moment.
Ik zit nog midden in mn kraamweek, en we kregen gisteren een nieuwe zuster die totaal niet bij ons paste, heel naar dominant mens en vooral ook niet leuk naar de oudste. Dus met alle moed die ik kon vinden aangegeven dat dit niet ging werken en nu hebben we dus weer een andere zuster maar dit voelt vanaf t eerste moment wel goed! Dus toch nog een leuke laatste 3 dagen.

Met James gaat het goed, hij is alweer aan het aankomen en is een heerlijk rustig mannetje. Alleen nog wat moeite met zn temperatuur maar dat komt ook wel goed.
S. 2014
J. 2016
pi_166166354
Hectisch he de kraamtijd. Goed dat je om een ander hebt gevraagd gm.
pi_166166952
quote:
1s.gif Op zondag 23 oktober 2016 20:49 schreef sproetjes het volgende:

[..]

Voornamelijk het abrupte einde van mn zwangerschap denk ik. Ik was nog bezig met toeleven naar de bevalling, genoot er zo van om (eindelijk, na 1,5 jaar proberen) zwanger te zijn en daar was ik nog niet klaar mee. Ik ben ziels gelukkig dat J er gezond en wel is hoor, echt. Maar die weken zijn me voor mijn gevoel te snel ontnomen en mijn roze wolk in de kraamweek ook door de hele ziekenhuis nasleep... We voelden ons ook constant en stel met een baby in het ziekenhuis ipv een gelukkig kersvers gezinnetje
Herkenbaar. Ik heb veel "last" gehad van het abrupte einde na 36 weken, terwijl ik nog zo aan het genieten was. Nog steeds ben ik jaloers op hoog zwangere vrouwen ;(, maar het slijt echt!

[ Bericht 4% gewijzigd door Adrian4 op 24-10-2016 10:35:09 ]
  maandag 24 oktober 2016 @ 10:39:09 #145
143586 sproetjes
ignorance is bliss
pi_166167120
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2016 10:24 schreef Adrian4 het volgende:

[..]

Herkenbaar. Ik heb veel "last" gehad van het abrupte einde na 36 weken, terwijl ik nog zo aan het genieten was. Nog steeds ben ik jaloers op hoog zwangere vrouwen ;(, maar het slijt echt!
Precies dit! Hier ook bevallen met 36 weken totaal onverwachts. Goed om te horen dat t slijt en ik niet de enige ben.
pi_166167477
Sproetjes, daar kan ik wel inkomen ja, dat dat een verwerkingsproces (en misschien ook wel rouwproces) is. De laatste weken van je zwangerschap "gemist" en dan nog een ziekenhuisperiode. Dat hakt er wel in.

Madivi, wat een knappe mannen heb je! Het lijkt me inderdaad moeilijk dat je nu naar de toekomst moet gaan kijken. Ik denk dat je wel een zware periode achter de rug hebt, maar toch ook soort van veilig als je alleen maar voor de kinderen aan het zorgen bent geweest. En dan nu ineens weer naar buiten kijken en voor jezelf gaan zorgen. Je had ook verhuisplannen toch? Hebben die al wat meer vorm?

GM, goed dat je om een andere kraam hebt gevraagd. Wij hadden de liefste en leukste kraam die ik me had kunnen wensen en we hebben een fijne kraamtijd gehad, maar toch vond ik het wel pittig, een week lang een vreemde in je huis. Als er dan helemaal geen klik is, lijkt dat me helemaal vervelend!

Iedereen bedankt voor de lieve reacties! Ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat er ook moeders zijn die jaloers kunnen zijn op de band met papa bijvoorbeeld... Vanochtend heb ik bijna een uur huid op huid met O. gelegen, zo fijn was het! Ik merk ook echt dat naarmate ik hem beter leer kennen, de band steeds sterker wordt. De roze wolk overheerst hier nog steeds, gelukkig.

En we hebben begin december lekker een weekendje in een extra luxe Landalhuisje geboekt. Ons eerste weekendje weg, ik kijk er zo naar uit! Als dit weekendje goed gaat, dan wil ik ook heel snel weer een vakantie naar het buitenland gaan plannen.
pi_166168371
PiperMaru, dat wilde ik ook nog zeggen. Ook ik ben regelmatig jaloers op de band tussen vader en zoon (maar dat zit hem ook wel in mijn onzekerheid of ik het wel goed doe als moeder hoor). Inderdaad hebben buikmama's misschien een voorsprong, maar die wordt snel ingehaald als ik het zo bij ons bekijk.

Ik kom jullie gedag zeggen :W :W :W
Mijn dreumes ( :o ) en ik kruipen naar het volgende topic.
pi_166168385
Gm, goed dat je voor jullie op bent gekomen! Het is jouw kraamtijd en daar moet je met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.

Arja, hopelijk een fijnere dag voor je meisje bij de oppas!

Madivi, fijn dat je mannetjes het zo goed doen en wat zijn ze toch mooi!! Verder doe ik een +1 op wat Piper post.

Dit vind ik zo lastig he... M. wil soms (nu) continu aan de borst en heeft last van haar buikje. Dat betekent dat ze steeds spuugt en toch verder wil drinken. Waarschijnlijk om troost te zoeken. Het heeft alleen geen zin, want ze krijgt zo veel voeding dat ze meer last krijgt van haar buikje, vicieuze cirkel dus. Ze is alleen met niets anders dan de borst te troosten -O-
  maandag 24 oktober 2016 @ 11:52:08 #149
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_166168428
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2016 11:50 schreef Adrian4 het volgende:
PiperMaru, dat wilde ik ook nog zeggen. Ook ik ben regelmatig jaloers op de band tussen vader en zoon (maar dat zit hem ook wel in mijn onzekerheid of ik het wel goed doe als moeder hoor). Inderdaad hebben buikmama's misschien een voorsprong, maar die wordt snel ingehaald als ik het zo bij ons bekijk.

Ik kom jullie gedag zeggen :W :W :W
Mijn dreumes ( :o ) en ik kruipen naar het volgende topic.
:W tot over een ietwat aantal maanden met uw grote vent :W
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 24 oktober 2016 @ 11:52:27 #150
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_166168432
quote:
1s.gif Op maandag 24 oktober 2016 11:50 schreef Mies_poes het volgende:
Gm, goed dat je voor jullie op bent gekomen! Het is jouw kraamtijd en daar moet je met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.

Arja, hopelijk een fijnere dag voor je meisje bij de oppas!

Madivi, fijn dat je mannetjes het zo goed doen en wat zijn ze toch mooi!! Verder doe ik een +1 op wat Piper post.

Dit vind ik zo lastig he... M. wil soms (nu) continu aan de borst en heeft last van haar buikje. Dat betekent dat ze steeds spuugt en toch verder wil drinken. Waarschijnlijk om troost te zoeken. Het heeft alleen geen zin, want ze krijgt van zo veel voeding binnen dat ze meer last krijgt van haar buikje, vicieuze cirkel dus. Ze is alleen met niets anders dan de borst te troosten -O-
Speentje ook niet?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')