abonnement Unibet Coolblue
pi_166045038
Oh en hij heeft een Swaddle aan, niet geheel onbelangrijk :')
:)
pi_166045088
Zusje, geen idee waar het vandaan komt. Zijn luier en rode billetjes van vanmiddag doen tandjes vermoeden, maar dat idee heb ik wel vaker en dan is er uiteindelijk niets :') nu in ieder geval de verwarming een klein beetje aangezet, zodat het zeker niet vanwege de kou zal zijn.
Typisch wel, dat het bij jou ook zo gaat.

Waarom kun je eigenlijk nog niet fietsen dit jaar?

Verder een dikke knuffel voor alle slechte slapers, al dan niet door die kleine draakjes van ons. Er hangt iets in de lucht denk ik.

Arja, gefeliciteerd met je vent, hopelijk kun je vanavond samen een borreltje drinken!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_166045181
Flo slaapt in haar kleren onder een lakentje en een dubbele katoenen deken. Kamer is een graad of 17. Otje sliep in haar kleren en later pyjama in een winterslaapzak onder een lakentje, zelfde kamertemperatuur.

quote:
0s.gif Op dinsdag 18 oktober 2016 20:44 schreef hetzusjevan het volgende:

Verder sluit ik aan bij de club van slechte nachten. Hier is het al tijden tussen 02:00 en 03:00 uur wakker, terugleggen, instoppen, en zo 3-4 keer in korte tijd. Geen idee wat het is. Ik denk tandjes of koud.. nu maar weer slaapzak proberen, kijken of dat helpt.
Het hoeft niet eens (meer) iets te zijn. Na een tijdje wordt het vanzelf opgenomen in het ritme. Otje werd nog tot haar derde zo rond een uur of drie wakker.
pi_166048932
Lesage, hm heb je weleens geprobeerd om bij voorbaat eens tandjes in te smeren met verzachtende gel oid? Ik merk dat het hier wel helpt, ze valt dan sneller in slaap. Ik doe het nu 's nachts ook en dan slaapt ze eigenlijk meteen weer door, dus ik vermoed dat het toch tandjesleed is. Maar zeker weten doe je het nooit met die kleintjes.

Wij kunnen niet fietsen omdat E nog steeds niet fatsoenlijk blijft zitten. Ze vindt het gewoon ook echt niet leuk. Op d'r buik spelen of zichzelf optrekken / staan is de bom. Zitten is stom ofzo :'). Ik twijfel dus of ze wel sterk genoeg is om al op de fiets te kunnen/mogen.

Mnoh ophelia ik hoop het niet :') maar ja we zullen er weinig invloed op kunnen uitoefenen ben ik bang en snappen doet ze het niet (mijn vriend blijft het stug proberen 's nachts: Nee E., nu gaan we slaapie doen :( - en E reageert steevast met "huhuhuhu :D"). Ach ja ze slaapt meestal vrijwel meteen weer verder en huilt niet dus ik klaag niet ;).

Anyhow.. goede nacht iedereen en sterkte voor de nachtploeg(en) :*.
pi_166049251
Poeh, nu pas weer tijd om te reageren 😂 druk met zo'n kleintje!
Het gaat goed met ons/mij! Ik ben alweer wat meer op/beneden, wel fijn, zo opgesloten op de slaapkamer vond ik toch niks. Probeer wel wat slaap te pakken overdag, als de kraam er is maar net na het eten ook maar even, toen heeft vriend met F beneden gezeten.
F is na de voeding steeds heel druk, wapperen met armpjes, trappen met beentjes. En dus niet slapen 😳 ach ja. Het zal vast binnenkort wel beter worden!
pi_166051209
Vannacht heeft meneertje gewoon weer doorgeslapen, dus waar doe afgelopen nachten vandaan kwamen zal wel een raadsel blijven.

Balen Zusje, ik heb zelf vaak geen auto (we hebben een station en een kever uit '71, dus daar gaat vriend weleens mee naar het werk, is alleen niet zo comfortabel), dus ben blij als ik weer wat meer mogelijkheden heb door fietsen.

Justme, ze is natuurlijk ook pas net aan het wennen aan drinken en slapen buiten de buik. Het is nogal wat, wat zo'n kleintje mee moet maken. Het wordt vast beter :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_166051847
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 oktober 2016 16:19 schreef LeSage het volgende:

Wij zijn vanmorgen bij het cb geweest. We gaan nu over op 3 flessen per dag ipv 4 en ik geloof niet dat S. er ook maar een seconde last van heeft :) ook te horen gekregen dat fietsen nu echt wel moet kunnen (volgende week vrijdag is hij 9 maanden), omdat hij zo enorm sterk is, zowel zittend, kruipend als staand. Dus dit weekend maar eens een heel kort proefritje maken en langzaam opbouwen.

Noh fietsen O+ Ik vind het echt zo heerlijk
Jouw meneertje is er vroeg bij! :Y
  woensdag 19 oktober 2016 @ 09:37:16 #83
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_166052159
Hoe gaat het nu met Emmy, Arja? Hoop dat jullie wel een prima nacht hebben gehad.

Fietsen O+ Ik tel de dagen af tot wanneer het kan. Als ze 9 maanden is begint net het voorjaar weer dus ik denk dat ik er dan volop gebruik van ga maken.. O+ Ik vind dat zo lekker he. Alleen al, maar met baby wat beter mobiel zijn zonder de auto te moeten pakken lijkt me heerlijk..

Ze wordt snel groot, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het helemaal niet erg vind. Blijkbaar ben ik niet zo'n baby-baby mama... :@

Hier slaapt ze sinds kort in pyjama en herfst slaapzak (die van de hema, buitenzak zonder mouwen). Handjes zijn wel koud omdat ze daar altijd op sabbelt als ze dr speen kwijt is. Welke luier ik 's nachts gebruik scheelt ook, bij active fit slaapt ze niet door, bij baby-dry wel. Vanaf nu koop ik dus alleen nog baby-dry...

Het wordt echt beter JustMe, rustig aan de baby leren kennen, wat ze wil, wat ze kan. :)

Volgens mij wil Emma ook het liefst zitten. Vanmorgen begon ze na de fles te huilen. Toen ik haar rechtop zette was het goed. Weer even proberen te liggen, huilen, rechtop weer goed.. Ze spuugt ook veel de laatste tijd, dus daar kan het ook aan liggen, maar van mij mag ze zitten zolang dat goed gaat (niet te lang natuurlijk..). Morgen gaan we wortels proberen :D
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_166052939
Hier is M. 's avonds en 's nachts na de voeding onrustig :{ Hoofd loopt rood aan en trapt met de beentjes. Lijkt wel krampjes. Inclusief spugen. Zo'n zielig gezicht.

Normaal gesproken viel hij na de voeding prinsheerlijk in slaap, maar nu moet hij eerst van de krampjes af en dan duurt het altijd even voordat hij de rust vindt om te gaan slapen.

Hij slaapt trouwens nu nog steeds in z'n ledikantje, kleine nachtbraker van me. O+ Mama heeft al gedoucht, ontbeten, vaatwasser uitgepakt, de was gedaan en al gekolfd. Productief ochtendje tot nu toe :D
:)
pi_166053037
Nouk: wortels ik ben benieuwd wat ze er van vindt. Is het aan te raden eerst met groente te beginnen en dan pas fruit tegenwoordig?
Wij zijn er nog niet mee bezig en aan toe.
Wat betreft geen babybaby mama zijn daar ben ik heel dubbel in. Ik vind de ontwikkeling en interactie nu heel tof en ook dat ze niet meer zo fragiel is en we vliegtuigje spelen en paardrijden op schoot enzo en tegelijkertijd een soort acute heimwee naar dat hele kleine, frummelige. Het gaat zo snel allemaal.

Met emmy gaat het beter. Goede nacht gehad en vrolijk wel nog hoesten.

Soof krampjes kan goed. Hoe oud is je baby nu?
Het helpt misschien om te fietsen met de beentjes of een lichte druk op de buik uit te oefenen met je handen. En een speentje.
pi_166053052
Onze nachtbraker slaapt ook nog steeds. Hij slaapt 's avonds pas rond half 1 en (met voeding tussendoor) 's ochtends slaapt hij tot 11 uur ongeveer. Dat moet echt gaan veranderen als ik straks weer werk :')

Vannacht voor het eerst ingebakerd. Ik vind het zo'n zielig gezicht :+ en ben er nog niet over uit of ik dit wil en of L er echt baat bij heeft. We zetten wel een paar dagen door en kijken wel. We hebben m een week te leen van het cb.
pi_166053443
Nouk, hoe oud is je E.? Ik heb Willem ook regelmatig zittend neergezet hoor, maar ook regelmatig liggend. Het is nu goed gekomen en hij gaat zelf zitten en hij kruipt, dus ik neem aan dat af en toe zittend neerzetten niet erg is.

Soof, het klinkt als krampjes inderdaad. Zo zielig :(

Ik ben ook niet zo'n baby-mama. Ik vond mijn mini-baby dan wel heel erg lief, maar ik vind het nu echt veel leuker worden.

Nazil, wanneer moet je weer werken? Ik maakte me ook zorgen tijdens mijn verlof, omdat Willem pas tussen 12 en 1 sliep. Net voordat ik weer ging werken werd dat verschoven naar 22 uur.
pi_166053510
Voor fietsen met baby hebben wij een steco baby-mee! Het is wel een gesleep maar zonder mogelijkheid tot fietsen voel ik me erg beperkt. Met baby achterop zit m'n bijnakleuter wel in zo'n klein yepp voorzitje. :') maar ach, dat gaat!

Arja, mijne had ook de hoesteritis te pakken, wel zielig he! En je bent ook weer aan het werk, woei, het gewone leven. Maar dan inclusief baby! O+

Hier is baby morgen 4 maanden. Maar vast voedsel enzo duurt nog wel even hier. Ben echt blij dat het aan de borst nog super gaat, ondanks dat ik met 11 weken al ging werken. Verder heeft ie nog geen hele haast met ontwikkelen, z'n enige skill is van rug naar buik rollen. O+ Hij is ietsje trager dan z'n zus heb ik het idee. Echt zo'n tevreden ventje! En episch lief naar z'n zus lachen. Echt, als ze zo twee handen op een buik gaan blijven, wow, dat zou tof zijn. Al zullen er vast ook vele ruzies komen als hij straks haar speelgoed kan afpakken. :+
pi_166053514
Adrian, over 1 maand weer
(oh sh... En ik moet nog een cursus afronden en examen doen voor die tijd :X)
  woensdag 19 oktober 2016 @ 11:26:46 #90
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_166053587
@Soof, wat sneu die krampjes. Wat kan zo'n hoofdje dan rood worden hè? Incl. trillende onderlip? Die is altijd zo zielig.

Bijna allemaal goede nachten, lees ik verder! Lange slapers. Hier was het 23-3-6-8-11 :') Maar hij drinkt weer zonder gemorrel en spugen. Slaapt dus ook weer netjes. Ook ik heb zowaar een productieve ochtend gehad, hoera! Sja, en leve de nutrilon dan maar.

Hij ligt nu heerlijk te 'spelen' op een kleedje :)

Ik ga vanmiddag blauwe wijn kopen. Het bestuur (hardloopclub) waarmee mijn vriend gaat eten vanavond komt vooraf even naar Max kijken. Geen beschuit met muisjes meer, maar een gezellig proostmomentje, dacht ik zo :s)

[ Bericht 0% gewijzigd door Quoi op 19-10-2016 11:53:48 ]
pi_166054026
Hier geen goede nacht hoor :D.
Wel lekker uitslapen :7.
  woensdag 19 oktober 2016 @ 11:54:01 #92
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_166054086
Fixed :)
pi_166054164
Hier een prima nacht voor C, maar weer een dramatische nacht voor mezelf, dus toch maar even aan de slaappillen, heb ik besloten. :{

Nou ja, hopelijk is de spiraal snel doorbroken en kan ik straks iets meer uitgerust aan het werk. Vannacht heb ik de drie uur slaap niet gehaald. -O-
pi_166054880
Ik dacht even dat het over een ander soort spiraal ging :').
pi_166055357
Frustrerend Groof, goed om de spiraal even te doorbreken met een pilletje.

Och Soof wat zielig is dat he ;(

Quoi, gaat het dragen nu beter of heb je toch weer last van je bekken gekregen?

Wij hadden ook geen goede nacht, maar ik heb besloten er niet meer over te klagen :+ We hebben een mini baby dus het hoort erbij.
Ik droomde wel dat mijn vriend M. een chocoladepepernoot had gevoerd 8)7
pi_166055456
Haha die droom Mies :D Was jij ook degene die het hele land afgezocht had naar chocolade pepernoten tijdens de zwangerschap of was dat iemand anders? :@ :P

Vervelend dat je zo slecht slaapt Groofs. Hopelijk gaat het met de slaappil beter.

Mijn nacht was redelijk :+ In de avond wilde ze niet echt in slaap vallen, maar dat heb ik man laten oplossen *) Ze was wel gewoon rustig enzo, maar had geen zin om te slapen en ik wel dus ja :+

Ze heeft een smetplekje achter haar oor denk ik. Wat kan ik er beter opsmeren, sudocreme of zinkzalf? Of niets? Of iets anders? :+
  woensdag 19 oktober 2016 @ 12:59:55 #97
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_166055572
Een doorbroken spiraal :+

En de chocoladepepernoot, daar is 'ie weer :D

Mies, het is een stuk minder dan vorige keer! Dat + geen spierpijn na het sporten + minder tot geen bloedverlies = het lijkt zowaar weer ok te gaan hier. Wél van die pijntjes door optillen van mijn reusje: polsen, handen. En ik denk dat mijn rug vanaf nu altijd een beetje zal zeuren. Nooit meer een dagje rust zonder sjouwen :P
pi_166055591
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 12:55 schreef Miezziej het volgende:
Haha die droom Mies :D Was jij ook degene die het hele land afgezocht had naar chocolade pepernoten tijdens de zwangerschap of was dat iemand anders? :@ :P

Vervelend dat je zo slecht slaapt Groofs. Hopelijk gaat het met de slaappil beter.

Mijn nacht was redelijk :+ In de avond wilde ze niet echt in slaap vallen, maar dat heb ik man laten oplossen *) Ze was wel gewoon rustig enzo, maar had geen zin om te slapen en ik wel dus ja :+

Ze heeft een smetplekje achter haar oor denk ik. Wat kan ik er beter opsmeren, sudocreme of zinkzalf? Of niets? Of iets anders? :+
Ja dat was ik dus deze droom kon ook niet uitblijven :P
Hehe, ik laat het vriend 's nachts vaak oplossen als ik gevoed heb en zij niet wil slapen maar ik wel :7

Fijn dat het iig wat beter gaat Quoi. Ik ga er ook een beetje vanuit dat het met de tijd beter zal gaan, want je hebt tijdens de zwangerschap ook niet zo veel kunnen doen waardoor de spieren rondom je bekken minder sterk zijn.
En ja, die spierpijn zal er de komende jaren nog wel bij horen. Net als altijd moe zijn.
  woensdag 19 oktober 2016 @ 13:01:47 #99
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_166055626
Sudo of zink lijkt me ok voor zoiets Miez :Y
  woensdag 19 oktober 2016 @ 13:22:08 #100
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_166056149
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 10:53 schreef Arja het volgende:
Nouk: wortels ik ben benieuwd wat ze er van vindt. Is het aan te raden eerst met groente te beginnen en dan pas fruit tegenwoordig?
Wij zijn er nog niet mee bezig en aan toe.
Wat betreft geen babybaby mama zijn daar ben ik heel dubbel in. Ik vind de ontwikkeling en interactie nu heel tof en ook dat ze niet meer zo fragiel is en we vliegtuigje spelen en paardrijden op schoot enzo en tegelijkertijd een soort acute heimwee naar dat hele kleine, frummelige. Het gaat zo snel allemaal.

Met emmy gaat het beter. Goede nacht gehad en vrolijk wel nog hoesten.
Fijn dat het beter gaat met Emmy :)

ER wordt aangeraden eerst met groenten te beginnen. Bloemkool was geen succes laatst :+ Morgenochtend misschien nog bloemkool proberen, morgenmiddag wortels.

Als je er nog niet aan toe bent, prima toch? Je hebt nog 2 maanden om eraan te wennen...

Ik heb daar dus echt geen heimwee naar he.. Ik vind het nu veel leuker en toen ze gisterenmiddag zat te gieren in de schommelstoel lag ik ook helemaal dubbel... O+ Heerlijk was dat O+

Adrian; Emma is 4 maanden (afgelopen maandag). Ga denk ik 't bumba zitje van mn buurvrouw lenen, dan kunnen we dat proberen. Niet te lang natuurlijk. Van de week getest of ze al in de babyset van tripp trapp paste, maar dat ging nog niet, dus we blijven de newbornset nog maar gebruiken. Speel ook al met het idee de kinderwagen om te bouwen.. Maar misschien is dat nog te vroeg, al groeit ze bijna uit de bak :') Af en toe neerzetten is niet erg nee, lijkt me niet.

Gaat Willem nog steeds zo laat naar bed?

Soof; sneu van de krampjes.. Helaas uitzitten is mn ervaring hier... En vooral veel knuffelen..

Groof; balen van je slechte nachten...... ;(

Chocoladepepernoten :9 Helaas mag ik ff niet, ik wil nu echt afvallen, dus begonnen met WW. Ik wil niet hetzelfde voorbeeld voor Emma zijn als mn moeder dat voor mij was. Altijd bezig met afvallen met groeiend eetprobleem voor mij... Kan nu zeggen dat het zwanger zijn en bevallen wat dat betreft wonderen heeft gedaan, maar toch nog even die laatste paar kilo's eraf (maar gaat nu zonder frustratie en compensatie en noem alles maar op). Mijn moeder is een schat hoor en kan er verder helemaal niets aan doen, maar toch krijg je dat blijkbaar mee vanuit huis en bij mij dus iets meer dan dat...
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')