Enige wat ik ooit met filo gedaan had. Kant en klaar. Maar wat een gepruts man. Ging direct kapotquote:
Wel elke keer een vochtige theedoek over de (resterende) filo gelegd om het zacht te houden?quote:Op woensdag 21 september 2016 21:40 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Enige wat ik ooit met filo gedaan had. Kant en klaar. Maar wat een gepruts man. Ging direct kapot
Nopequote:Op woensdag 21 september 2016 21:41 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Wel elke keer een vochtige theedoek over de (resterende) filo gelegd om het zacht te houden?
Probeer eens filo van de turk, mooi spul is dat.quote:Op woensdag 21 september 2016 21:42 schreef Sunnythesun het volgende:
Dat spul komt meestal al totaal uitgedroogd uit de verpakking klotespul.
Die van mij ook har har harquote:Op woensdag 21 september 2016 21:43 schreef MutedFaith het volgende:
Nou. Candice mag mijn sausage wel 'a good squeeze' geven.
quote:Op woensdag 21 september 2016 21:43 schreef MutedFaith het volgende:
Nou. Candice mag mijn sausage wel 'a good squeeze' geven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |