abonnement Unibet Coolblue
pi_165287651
Dank!
pi_165287663
Wat een leuke foto's Groof O+ Ik heb dat rompertje ook :9
Bedankt voor de tip, is het proberen waard. Ik zat er al aan te denken om met hydrofielen te gaan slapen ofzo en die dan bij haar in bed te leggen. Ik vind het zo knap dat je het gewoon allemaal alleen doet, ik heb maar 1 kind en een man en ik word soms al gek :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb nog wel een beetje geslapen, van 5 tot 9 ongeveer. Hopelijk kan ik vanmiddag even een dutje doen.
pi_165287715
Oh Miez.. :*
Trek op tijd aan de bel he? Hoe minder diep je erin zit, hoe makkelijker je er weer uit komt..
Mama van F. (2012) en M. (2016)
pi_165287721
Dankjewel hoor, maar ik ben ook wel gezegend met relatief makkelijker babies, denk ik.

En :* voor je spoiler. Ik weet er niet zoveel zinnigs op te zeggen. Blijf praten met hem, over wat je voelt en wat je dwarszit. Maar ja, ik heb makkelijk praten. Ik deel wat dat betreft ook nooit iets. :')
pi_165287765
Miezz als jij van jezelf weet dat je wat vatbaarder bent voor een depressie (overigens heel herkenbaar want dat is exact mijn valkuil waar ik zometeen keihard voor moet waken) ..wordt het dan niet eens tijd om hetgeen je hier beschrijft te 'spuien' tegen man?

Jullie hebben samen voor dit kindje gekozen. Heel fijn dat hij het druk heeft op zijn werk, maar het is niet dat jij thuis de hele dag op de bank ligt te chillen met Netflix op de achtergrond en baby al slapend op je buik. Ook voor jou is het hard werken.

Ik weet even niet of je bv of fv geeft maar de nachten afwisselen, als je bv geeft kolven zodat hij ook een voeding kan geven. Dan heb je om en om toch een 'betere' nacht.

Goed op jezelf passen hoor :*
  dinsdag 13 september 2016 @ 10:20:53 #206
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_165288017
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 09:58 schreef Miezziej het volgende:
Wat een leuke foto's Groof O+ Ik heb dat rompertje ook :9
Bedankt voor de tip, is het proberen waard. Ik zat er al aan te denken om met hydrofielen te gaan slapen ofzo en die dan bij haar in bed te leggen. Ik vind het zo knap dat je het gewoon allemaal alleen doet, ik heb maar 1 kind en een man en ik word soms al gek :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb nog wel een beetje geslapen, van 5 tot 9 ongeveer. Hopelijk kan ik vanmiddag even een dutje doen.
Ik ben telkens ´s nachts boos, als mijn vriend slaapt. Ik geloof dat het bij mij gewoon jaloersheid is. Want eigenlijk heb ik er niets aan als hij ook wakker is.

De hele dag thuis zitten en voor een baby zorgen is gewoon zwaar. Misschien dat het helpt dat je even het huis uit gaat ś avonds. Ik was gisteravond even heel kort alleen naar de supermarkt. Dan ben je tenminste als is het tien minuten even weer gewoon jezelf.
Als mijn vriend haar vast heeft en ik zit er naast ben ik alsnog 100% op haar gefocust, dat brengt nauwelijks rust. Misschien dat jij dat ook hebt?
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
pi_165288250
Miezz, tijd om die vent van je aan de haren te trekken. Ik 'moest' het ook, ben flink in huilen uitgebarsten toen hij in de tweede week van zijn collega's vakantie wéér pas om 20.30 uur thuis kwam (en van 06.00 uur weg was).
Nu was dit maar tijdelijk, en is hij nu weer rond 18.00 uur thuis maar het was voor hem wel een eyeopener, hij had het niet in de gaten.

Groofs, wat een vrolijk vrouwtje heb je!

Wij gingen om 20.15 uur samen met dreumes naar bed gisterenavond. Vriend moest er vroeg uit vandaag en ik was helemaal gesloopt na een middagje zwembad met de kindjes.
Hij heeft ergens gisteravond baby nog een fles gegeven en ik heb er knal doorheen geslapen, stiekem ook wel eens lekker!

En dan vanmorgen zo wakker worden..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 13 september 2016 @ 10:49:04 #208
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_165288467
Doen Miezz! Bespreken! Wat hij er ook mee doet, je bent aan jezelf verplicht om op te komen voor jezelf :Y
pi_165288540
Haha Ggirl, wat een heerlijke gniffellach O+ .
pi_165288624
oh Miezz, tijd om aan de bel te trekken denk ik.

Snachts kan de duutser hier trouwens ook niets goed doen, ik ben instant boos. Net zoals Angst is dat jaloezie, dat hij wel slapen kan. Hij slaapt gewoon ook makkelijker dan ik, en kan zelfs door een huilende T heenslapen, terwijl T naast hem ligt. Terwijl ik, als ik er een tijd uitgeweest ben echt wel een half uur nodig heb om weer in slaap te komen. Ik kan dan echt jaloers zijn..
pi_165288636
Verder gingen de 20 minuten erg goed. T keek niet eens op toen ik binnen kwam, bleef gewoon vrolijk door spelen...
pi_165288936
Dat is fijn!
pi_165289029
Jaloezie richting slapende man heb ik ook. Hij heeft er niks aan wakker te worden als ik bv geef maar toch. En hij houdt L vaak 's avonds als ik naar bed wel bij hem zodat ik een paar uur slaap zonder geluidjes van L meepak.

Ik ben 's ochtends vroeg wakker voor hem en hij slaapt dan door. Dan wil ik ook dat hij er uit gaat en mij helpt met L in bad /wassen /douchen.
pi_165289880
Groofs je kaboutervrouwtje O+

Angst wat een briljante lach.

Miez het klinkt pittig met je kleintje. En met je man. Goed aan de bel trekken en naast je man, is er niemand in je netwerk die je kan ontlasten?

Hier gaat alles super. Emmy is zo makkelijk en zo vrolijk en "kletst" zo gezellig. Ik denk dat ze max een kwartier huilt op een dag.
Vandaag gaan we een terrasje pakken, boodschappen doen en zwemmen. Die swimring maar eens uitproberen. En dan bbq :7

Oh ja ben ook wel eens jaloers op man dat hij veel meer slaapt. Erger is nog als ik niet wakker lig van de baby het wel weer is van zijn gesnurk :')
  dinsdag 13 september 2016 @ 12:08:19 #215
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_165290148
Groof wat een blij ei heb je O+ En bekende romper idd 8-) Hema rules!

Ggirl :D ze kunnen ze lekkere bekken trekken :+

Miez :* Die roze wolk is er helaas niet altijd. Hier had ik die ook niet bij mijn eerste en hikte ik tegen een depressie aan. Praat sowieso met je man, vriendin, wie dan ook. Het heeft mij geholpen om mijn hart te kunnen luchten (met name hier) en met 3 maanden kwam echt de ommezwaai ook qua hoeveelheid huilen. Maar als je het gevoel hebt dat het erger wordt, dan trek aan de bel.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  dinsdag 13 september 2016 @ 12:14:39 #216
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_165290268
Verloskundige geweest. Bij weging woog meneertje hetzelfde (..) en ze was eigenlijk helemaal tevreden. Ga zo door was haar boodschap.

Kwam wel tijdens een voeding, dus er weinig ingekregen helaas. That's a bummer. Maar dat compenseert hij wel weer.

Over anticonceptie en nacontrole gehad. Het Grote Gedoe lijkt dus gewoon voorbij. We zijn zo verschrikkelijk blij met hun even relaxte instelling! Bezoek & naar buiten gaan kan voor mijn gevoel nu lekker gaan beginnen O+

Vanmiddag naar logopedie. Erna wandelen we met meneertje naar mijn ouders die daar dichtbij wonen, in de wagen. Zo'n zin in! w/
pi_165290351
Quoi, wat heb ik toch een bewondering voor jouw positieve instelling. Echt fijn om te lezen! Ookal heb je niet de beste start, je pakt het zo geweldig op...
pi_165290395
Zeg, voor de mensen met wat grotere baby's: Wat eten die van jullie? HIer wordt de laatste tijd zo slecht gegeten, het meeste wordt resoluut op de grond gegooid, wat vooral bij de duutser voor wat irritatie zorgt. 's morgens krijgt hij meestal brood, maar op 1 of 2 blokjes na gaat dat op de grond. Of met appelstroop, smeerkaas of kaas maakt niet uit. Ja, een beetje kaas plukt hij nog van het brood. Tussen de middag hetzelfde...'s avonds wil hij nog wel een aardappel of een beetje pasta opkauwen, maar groente verdwijnt ook meestal op de grond, tenzij het courgette of mais is.

Een potje gaat er ook niet in, en van een lepel eten is ook drama. Tussendoor fruit gaat matigjes, tenzijn het druiven zijn, daar lust mijn druifje wel pap van.

Hij krijgt natuurlijk nog borstvoeding, maar het zou fijn zijn als hij net een beetje beter eet. Heeft iemand tips of aanbevelingen?
pi_165290446
Hier is het probleem dat hij het zitten in zijn stoel na twee stukjes brood/hapjes avondeten niet meer tof vindt. Dan gaat hij klimmen (jaja tuigje, maar iets in mij wil dat niet) en wil hij iets. Stuk speelgoed erbij helpt kort. Toetje vindt ie meestal wel de moeite, als we snel achter elkaar hapjes geven :') Zelf eten helpt ook te kort.
De laatste tijd laat ik hem dus maar uit de stoel, speelt hij wat, komt af en toe een hapje halen, wil op schoot. Hij wil vooral alles dat op tafel ligt geloof ik :+
Eten wat jij eet? is dat een idee? Dat is hier ook een grotere hit dan dat wat hij krijgt :') Zelfs als het hetzelfde is, mijn bord is natuurlijk toffer :+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  dinsdag 13 september 2016 @ 12:27:29 #220
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_165290465
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 12:20 schreef Jagärtrut het volgende:
Quoi, wat heb ik toch een bewondering voor jouw positieve instelling. Echt fijn om te lezen! Ookal heb je niet de beste start, je pakt het zo geweldig op...
Dankje :) Maar het gaat ook beter, dat scheelt. Vertrouwen op eigen intuītie is dus zo verschrikkelijk belangrijk (en eng als de cijfers dat nog niet ondersteunen, hopelijk volgen die snel).
pi_165290484
Eigenlijk geen tips, Jagar. Je kunt een kind niet dwingen en spelen met eten is op deze leeftijd een normaal verschijnsel. Je kunt natuurlijk wel als regel invoeren: spelen met eten, is eten weghalen. Maar daar gaat hij niet meer van eten. Ik heb destijds vooral geleerd het los te laten: eten is dan vooral een sociale aangelegenheid, en zolang zij lekker beetje bezig was met haar eten en er af en toe iets inging, was ik tevreden. De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Verder is een matje of iets onder de kinderstoel ook een idee om de rotzooi makkelijker te kunnen weghalen. Het duurt een tijd voor een kind echt snapt wat eten is (zoals wij dat invullen) en hoe je dat doet.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165290513
Spelen met eten vind ik best belangrijk eigenlijk! Lekker voelen en kneden. Mijn oudste heeft zo'n aversie tegen verschillende structuren dat ik al het eten hier lekker laat voelen, met alles :9 :P Gisteren lekker in z'n blootje gegeten, play along! Er verdwijnt dan soms zelfs iets in zn mond! :D :P
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_165290539
Een spelletje ervan maken met papa (die geīrriteerd is!) is iets anders natuurlijk. Maar waarom zo geīrriteerd? 't moet wel leuk blijven toch?
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_165290555
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 12:26 schreef pinquit het volgende:
Hier is het probleem dat hij het zitten in zijn stoel na twee stukjes brood/hapjes avondeten niet meer tof vindt. Dan gaat hij klimmen (jaja tuigje, maar iets in mij wil dat niet) en wil hij iets. Stuk speelgoed erbij helpt kort. Toetje vindt ie meestal wel de moeite, als we snel achter elkaar hapjes geven :') Zelf eten helpt ook te kort.
De laatste tijd laat ik hem dus maar uit de stoel, speelt hij wat, komt af en toe een hapje halen, wil op schoot. Hij wil vooral alles dat op tafel ligt geloof ik :+
Eten wat jij eet? is dat een idee? Dat is hier ook een grotere hit dan dat wat hij krijgt :') Zelfs als het hetzelfde is, mijn bord is natuurlijk toffer :+
hij eet meestal wat ik ook eet...Krijgt ook regelmatig van mijn bord te eten. Zitten is niet zo'n probleem, gelukkig.

quote:
2s.gif Op dinsdag 13 september 2016 12:28 schreef Franny_G het volgende:
Eigenlijk geen tips, Jagar. Je kunt een kind niet dwingen en spelen met eten is op deze leeftijd een normaal verschijnsel. Je kunt natuurlijk wel als regel invoeren: spelen met eten, is eten weghalen. Maar daar gaat hij niet meer van eten. Ik heb destijds vooral geleerd het los te laten: eten is dan vooral een sociale aangelegenheid, en zolang zij lekker beetje bezig was met haar eten en er af en toe iets inging, was ik tevreden. De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Verder is een matje of iets onder de kinderstoel ook een idee om de rotzooi makkelijker te kunnen weghalen. Het duurt een tijd voor een kind echt snapt wat eten is (zoals wij dat invullen) en hoe je dat doet.
Ja, ik vind het spelen ook niet zo erg. Hij mag het van mij ook van tafel gooien, als hij maar zo nu en dan een hapje in z'n mond stopt. We proberen hem ook de keuze te geven wat hij bijvoorbeeld op z'n brood krijgt, maar dat helpt niet. Ik probeer er ook vaak een spelletje van te maken. Een tijdje geleden hielp het om hem inderdaad een speeltje in z'n handen te geven, maar dat werkt nu ook niet meer...Vanmiddag eens proberen of hij bij mij op schoot beter wil eten.
  dinsdag 13 september 2016 @ 12:35:09 #225
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_165290566
Hier ging het ook zo, pas sinds een week eet ze iets meer ( ze is nu 13 maanden). Maar nog niet heel veel hoor!
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')