Waarom is die menukaart alleen in het Frans en het Engels?quote:Op vrijdag 23 september 2016 13:44 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor wie nu eens een betaalbare FG 'bistro'hap wil nuttigen.
5 euro voor friet? ¤2,50 voor mayonaise?quote:Op vrijdag 23 september 2016 13:44 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor wie nu eens een betaalbare FG 'bistro'hap wil nuttigen.
En 10 euro voor een soepje.quote:Op zaterdag 24 september 2016 08:08 schreef MutedFaith het volgende:
11 euro voor frites met pindasaus en mayo.
Ja en nee, beetje ongewoon in vergelijking tot de markt. Prima te verklaren als je naar ingredienten en arbeidsuren kijkt.quote:Op vrijdag 23 september 2016 22:57 schreef Knuck-les het volgende:
[..]
5 euro voor friet? ¤2,50 voor mayonaise?
Beetje scheve verhoudingen
Want aardappel, zout, olie, mosterd, eieren zijn duur? Arbeidsuren? hahahaquote:Op zaterdag 24 september 2016 09:33 schreef XL het volgende:
[..]
Ja en nee, beetje ongewoon in vergelijking tot de markt. Prima te verklaren als je naar ingredienten en arbeidsuren kijkt.
Je zit niet ver van de waarheid. Daarbij maakt hij zichzelf ook onmogelijk in Rotterdam door zijn eigen toedoen onderwijl zich van de domme houdend. Zijn goede naam en geliefd zijn is in Rotterdam onder collega-uitbaters/koks i.i.g weg kan ik je vertellen. Nou ja, op Herman na dus en wat meepraters die door hem gefêteerd worden.(iemand zijn vriendschap kopen heet dat)quote:Op zaterdag 24 september 2016 10:17 schreef RobinOok het volgende:
Soms heb ik het gevoel dat Francois een beetje manisch depressief of bipolair is en niemand heeft om hem een beetje in de hand te houden als hij in een hyperperiode weer met allerlei fantastische ideeen komt. Dan weer dit, dan weer dat, toko erbij, kaart zus, kaart zo. Beetje hatseflats allemaal, zonder echt plan, echt visie, beetje copygedrag ook. Bang een trend te missen.
Hoewel misschien enigszins brutaal, vraag ik me in deze eigenlijk af hoe jouw relatie met François is. Puur zakelijk en elkaar kennend uit het culinaire milieu?quote:Op zaterdag 24 september 2016 12:49 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Je zit niet ver van de waarheid. Daarbij maakt hij zichzelf ook onmogelijk in Rotterdam door zijn eigen toedoen onderwijl zich van de domme houdend. Zijn goede naam en geliefd zijn is in Rotterdam onder collega-uitbaters/koks i.i.g weg kan ik je vertellen. Nou ja, op Herman na dus en wat meepraters die door hem gefêteerd worden.(iemand zijn vriendschap kopen heet dat)
Daarnaast heeft hij als PR vrouw een oud-journalist van het AD die wel zorg draagt dat hij altijd positieve berichtgeving krijgt vanuit het AD,Metro en De Buik. Dat heet dus manipulatie in goed Nederlands.
Ik rechtvaardig de prijs niet, ik zeg alleen dat deze verhouding realistischer is dan in de snackbar. Dat je het industrieel eenvoudig in grote hoeveelheden kunt klaarmaken lijkt me duidelijk en dat is de reden dat we er zo weinig voor betalen. Als je hier dan voor weinig geld een mooie verse mayo krijgt. Ik vind 7,50 voor een verse friet niet verschrikkelijk als je bedenkt dat diepvries farmfrites met gouda's glorie in de snackbar ook 3,50 kost.quote:Op zaterdag 24 september 2016 10:06 schreef lighted het volgende:
[..]
Want aardappel, zout, olie, mosterd, eieren zijn duur? Arbeidsuren? hahaha
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |