abonnement Unibet Coolblue
pi_164861562
Wie leest er anno 2016 nog handleidingen? :P Intuitieve designs ftw. Hier ook schuldig hoor, handleiding nooit gelezen en veel dingen wist ik dus niet, thnx LeSage. Zonneklep en vakje had ik wel gevonden maar nooit over nagedacht om daar luiers in te doen :D.

Net terug van CB. E kan nog steeds niet goed zitten maar lijkt haar energie in de fijne motoriek te steken. Stats: 71cm en 8390 gram.

Groeicurves onder spoiler. Nooit verwacht dat ze zo vlot naar de middenlijn zou gaan en dat hoefde uberhaupt niet maar het is zo fijn om te zien dat ze zo goed groeit O+.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164861654
Mooie curve hoor zusje :Y
pi_164862055
Miezziej herkenbaar dat onzekere maar je doet het hartstikke goed! Ik vond de eerste maanden heel pittig, maar het wordt echt beter.

Nazil (en anderen met slaaptekort) slaap je zelf overdag wat bij? Zo niet, doen! daar knap je zelf ook van op.
:* voor jullie allemaal.

Dot, ook herkenbaar.. Lastige situatie. Uiteindelijk was hier slaap toch belangrijker, anders werd het er ook niet gezelliger op :P. Ritme van mini stelde zich op een gegeven moment vanzelf bij en toen hadden wij onze avonden samen weer terug.
pi_164862545
Dot, je kunt het een paar dagen proberen, om en om. Sommige baby's hebben meer behoefte aan ritme dan anderen. S. hoeft echt niet precies op dezelfde tijden naar bed. Dat scheelt ooit meer dan een uur per dag. Zelf goed kunnen slapen is wel echt heerlijk.
En het is toch altijd een beetje zoeken naar wat wel en niet werkt.

Hier is net een makelaar geweest (waarschijnlijk ook dé makelaar), zo spannend. Wel een tof gesprek. Ze vond het wel gedurfd om met baby te verhuizen. En ikzelf vind dat ook :o
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_164862604
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:28 schreef Molo het volgende:
Jagär, veel succes/plezier morgen met de promotie, spannend moment! Jij gaat na je verlof weer verder met promoveren toch?
Yes, dat is het idee. Kerst 2017 moet ik klaar zijn. Sta nu met mini te wachten totdat hij klaar is, spannend!
pi_164863034
Jagar, wat spannend! Zal wel goedkomen, toch?
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_164863152
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 11:06 schreef LeSage het volgende:
Jagar, wat spannend! Zal wel goedkomen, toch?
Ja, zeker wel, maar toch spannend! Nu proberen mini zo stil mogelijk te houden, best lastig nog!
pi_164863650
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:15 schreef hetzusjevan het volgende:
Miezziej herkenbaar dat onzekere maar je doet het hartstikke goed! Ik vond de eerste maanden heel pittig, maar het wordt echt beter.

Nazil (en anderen met slaaptekort) slaap je zelf overdag wat bij? Zo niet, doen! daar knap je zelf ook van op.
:* voor jullie allemaal.

Dot, ook herkenbaar.. Lastige situatie. Uiteindelijk was hier slaap toch belangrijker, anders werd het er ook niet gezelliger op :P. Ritme van mini stelde zich op een gegeven moment vanzelf bij en toen hadden wij onze avonden samen weer terug.
Ja, poging tot in ieder geval. Kraam is er nog tot woensdag dus die zorgt er wel voor dat ik ga liggen
pi_164863973
Haaai!

Mijn baby is volgende week 11 maanden :') houopgaweg, wat is dat voor grap :o
Het gaat te snel, echt echt. Ik probeer zo hard te genieten van de kleine man. Ik merk ook dat ik de laatste tijd heel bang ben. Voor ongelukken, voor dood, voor wegvallen van belangrijke personen. Komt vooral door die kleine man, die zo snel alles wil. Hij heeft zo'n haast en ik krijg er zo'n naar onderbuikgevoel van. Ik moet almaar denken aan een klasgenootje van mijn broer op de middelbare school. Zij is op haar 18e doodgeschoten. Gevalletje verkeerde tijd/verkeerde plek. Haar ouders zeiden toen dat ze nu snapten waarom ze altijd overal zo'n haast bij had, alles z.s.m. wilde. Ohhh man, als ik daar aan denk word ik zo bang. ;(
Ik ben altijd heel dubbel over dit soort zwartekatterij, en in dit geval wil ik er gewoon helemaal niet in geloven. Maar júist in deze gevallen ben ik zo gevoelig de laatste tijd.
Ik wil het liefst mijn gezin in een bubbel. Ik had van te voren niet gedacht dat ik zo'n moeder zou zijn, en ik wil het ook helemaal niet. Zķ ongezond! Maar loslaten doet dus gewoon mentaal en fysiek pijn! :o Dat constante zenuwachtige gevoel in mijn borst. Blargh.
Mijn 10!!!-jarige loopt vandaag voor het eerst alleen van school naar huis :') (nu is hij ook een bangerdje, heel voorzichtige jongen, dus voor mij kwam dat altijd extra goed uit. Alex daarentegen :X )

Hoe word ik daarin nou beter, dat ruimte geven? Iemand tips? Of moet ik dan in het kleuter-pubertopic zijn :+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_164864006
Verder gaat het hier trouwens allemaal goed :P Mijn bijna11maander eet wat minder inmiddels, en dat vind ik wel fijn. Hij ontwikkelt zich leuk, brabbelt steeds meer en wordt nķg sterker :') Het is een aap!
Verder knuffelt hij heel graag met alles dat zacht is, en dan smelt ik O+ O+
Volgende week CB voor stats en prikjes! Ben heel benieuwd.

plaatje d'r bie!


dijen :9

[ Bericht 16% gewijzigd door pinquit op 26-08-2016 12:14:59 ]
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_164864994
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 07:11 schreef LeSage het volgende:
Haha, waarschijnlijk voor anderen niet zo spannend, maar ik zal even denken of ik alles nog weet.

Die pads op de riempjes altijd in de nek tegen insnijden. Die stukjes op de rand van de maxi-cosi zijn om de riempjes achter te klemmen. Kussentje uit de baby-inzet kun je eruit halen, dan kan dat veel langer mee, ook als ze geen mini meer zijn. Vakje achterin altijd reserve luiers in stoppen, voor het geval dat. De hendel kun je doorbuigen tot helemaal achteraan, dan is het een standaard. En de zonneklep zit achterin de maxi-cosi, maar dat is NERGENS terug te vinden :')

Ik geloof dat dit het wel ongeveer was.
Alleen nog de super belangrijke tip: als je de baby alvast in de maxi-cosi zet, meteen de riempjes vast doen. Bij haar was iemand het ooit vergeten na de les en toen hobbelde ze er zo 2 trappen mee naar beneden.. Gelukkig was het kindje toch blijven zitten.
Veel die dat niet weten idd. En als ik dan even mag aanvullen. De gordels moeten strak getrokken worden om je kindje, thv borst mag er net een vinger tussen borst en gordel kunnen. Ik zie er zoveel die dat niet doen, bij opa en oma trek ik ook altijd na (en nee dat is niet zielig) En ook een winterjas kun je beter niet in MC aandoen, hierdoor zitten de gordels namelijk een stuk minder strak en bij een ongeval schijn je dat te merken. In de auto vaak zelfs niet nodig, beter kun je zo'n winterzak gebruiken.
pi_164866086
Nazil goed je rust pakken nu het kan. Daar knap je zo van op een dutje overdag.
Gebruik je crčme voor je tepels na het voeden? Dat vond ik heel erg helpen.

Miez :* je doet het echt heel goed. Veel baby's schijnen rond de 6 weken de huil piek te hebben en daarna neemt het weer af.
Fijn dat je even 4 uurtjes achter elkaar kon slapen daar knap je al enorm van op.

Dat vakje aan de achterkant van de maxicosi zit hier al prop vol met de regenhoes en t muskietennet.
Ik heb vanmorgen de verkleiner eruit gehaald want meneer past er nu al niet meer in :D even wennen zn grote baby.
Wel een goede tip dat het kussentje eruit kan, ga ik zo even naar kijken want dan ligt zijn hoofd wat stabieler

Zusje mooie curve ^O^

Pinq dat had ik met vlagen ook wel, die angst. Ik was na de geboorte van Mats zo bang dat mijn man wat zou gebeuren als hij voor zijn werk op pad was. Ik heb mezelf gewoon moeten dwingen om niet aan zulke dingen te denken want kon er echt heel bang van worden.
Lekker spekkie heb je daar ♡

Jagar succes voor je man. Al denk ik dat hij nu al wel klaar is :D
Hoe is het gegaan?
pi_164866373
Pinquit, wat een heerlijk mannetje. Ik las je verhaal nog voordat je een deel weg haalde. Waarom heb je het weggehaald? Voelde het niet fijn om het hier te hebben staan? Ik vind je gevoelens namelijk niet raar of gek. Ik meen dat Franny ook een tijd zo met akelige gevoelens heeft rondgelopen. Goed juist om erover te schrijven. :*

Jagär, heeft Duutser het gehaald?

:* voor alle mama's met verse baby's. Jullie doen het goed. Volg je gevoel, durf daarop te vertrouwen! Moedergevoel- en instinct is zo sterk!

Wij pakken de draad weer op. Twix is nog wel wat schrikachtig en wil niet dat we aan zijn gezichtje komen. Hij komt wel regelmatig een lekkere open mond kus aanbieden. O+ Mijn kleine vrijneus. De pokken zijn ingedroogd en ik moet me beheersen niet al die prachtige korstjes eraf te krabbelen. Vanmorgen even wezen schommelen in de speeltuin, vanmiddag gaan we naar een vriendin van mij met een zoon van een jaar. Kunnen ze even samen spelen.
pi_164866514
Ik haalde niks weg malteser, t zijn 2 berichten :D alles staat er nog ;)
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 13:43:12 #40
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164866515
OMG arja en molo, die single-vragen :') Zoiets kan ook alleen een kerel vragen he!
En herkenbaar de geslachtsverwisseling. Op het werk waren er twee collega's die vroegen of het een jongen is :') A. lees je mail! B. ze draagt een pakje met roze en bloemetjes!!!!! :+ Ahwel... maakt niet uit.

Zusje wat is de curve mooi bijgetrokken zeg!

Pinq lekkere spekkies idd O+ Verder geen tips, ik ben ook wat overbeschermend op sommige punten (met name vallen). Ik zie echt overal gevaar waar mijn oudste zich ontzettend zou kunnen bezeren. Weet niet hoe vaak ik op een dag zeg: "pas op! voorzichtig!".

Jagar alles goed gegaan? *O*

Nazil dat het in het begin pijn doet is niet zo gek, was hier de eerste paar weken ook bij de eerste. Het gaat over, echt waar! En wat ikke zegt: smeren met purelan!

Ok de rest ben ik kwijt.

Kind wilde nergens slapen net, niet op mijn arm, niet aan de borst, niet in de doek, niet in de box en eigenlijk ook niet in bed... maar wel heeeeeel moe. Ik heb uiteindelijk tegen alle principes in haar laten huilen; eerst steeds terug gegaan om te troosten maar dat werkte niet. Toen tien minuutjes laten huilen en ineens werd ze rustig. Weer naar haar toe gegaan en over haar hoofdje geaaid tot ze sliep. Niet de fijnste manier maar ik moest wat -O-
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164866719
Ikke ja crčme heb ik ook maar 'mag' met de hydropads nu niet. Maar net heeft hij alweer live gedronken en dat ging best aardig O+
Slapen probeer ik maar dat zou ik as we speak moeten doen. Ben er niet zo goed in. Naja zo rust ik ook uit.

Pinquit O+ die foto!
pi_164867055
Oh pinq, wat een boefje O+
pi_164868082
Goeie foto, Pinq!

Samen met je baby in de tuin, het romantische plaatje dat ik erbij had is verdwenen. We lagen samen op handdoeken en speelmat, en toch weet meneer het voor elkaar te krijgen een blaadje op te eten en vervolgens zijn fruithapje uit te kotsen :'( speelmat dus maar goed afgespoeld..
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_164868422
Yes, alles goed gegaan. We hebben een dr pappa! *O*
pi_164868505
Gefeliciteerd, Jagar! En natuurlijk ook voor de duutser :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_164868541
Purelan bedoelde ik ja :Y
Jammer dat dat niet samen mag nazil heeft hier heel goed geholpen.
Enne...telefoon weg en slapen jij ~O> ;)

Niks mis met even huilen Chanty. Al kan het wel heel vervelend voelen om je baby te laten huilen.
Mats moest ook altijd 10 minuten huilen voor hij sliep, hij leeft nog steeds en is een heerlijke peuter die prima kan slapen.
Hopelijk heeft je meisje een goede ruk gemaakt en is ze zo weer wat vrolijker.

Lesage :D :7 sorry ik moest lachen. Kinderen O+ heerlijk

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164868589
Jagär gefeliciteerd *O*
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 15:22:14 #48
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164868747
Ohhh ikke spekkies O+

Ze slaapt nog hier! Dus kan even lekker wat in huis doen, al is het eigenlijk te warm voor het huishouden :')

Jagar en vooral man gefeliciteerd *O*
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164869326
Ikke O+ .

En Pinq :o O+ .

Wij zijn weer terug van een midweekje camping, en ik kan het iedereen aanraden. ^O^ C heeft één keer gehuild (dinsdagochtend toen ik een poging deed tot douchen met haar in de wandelwagenbak erbij :') ) en verder was ze fantastisch geweldig makklelijk O+ :P .
We hebben echt genoten.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 15:58:23 #50
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164869514
Dr Jägarman gefeliciteerd! Is altijd echt speciaal om te zien, dit doe je echt maar eens in je leven *O*

Wij zijn op weg naar een weekend weg met drie andere FOKsters *O*
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')