abonnement Unibet Coolblue
pi_164143014
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:18 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

dat trekt nog bij. Babies hebben nog amper pigment ;)
Aha, bedankt voor de opheldering.

Epische tetters :D

Het is niet dat ik me daar zorgen om maakte, maar ik vond het gewoon opmerkelijk.
  zondag 31 juli 2016 @ 22:30:01 #252
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164143066
Dat groeit idd en wordt vanzelf donkerder naarmate ze ouder worden.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 31 juli 2016 @ 22:39:15 #253
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_164143322
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:26 schreef Molo het volgende:

[..]

* Molo kijkt naar de UI van Nouk :@
:D
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_164147215
Buh.
Ik haat het om wakker te worden van een meteen non stop krijsende baby, die helemaal onder de poep zit en haar lakens ook, waardoor ik meteen aan de bak moet.
Ik ben geen ochtendmens..

Emmy zelf is meteen weer gelukkig met een flesje.

Ze past haar leukste pakjes niet meer. Zo jammer.
En ik weet niet in welke doos de grotere maten zitten.
pi_164147275
Ik kom me hier ook melden. S is een week oud en tot nu toe een makkelijk mannetje met flink wat pit. Ik ben lichamelijk volledig hersteld maar mentaal zit ik nog vol in de kraamtranen. Niet dat ik het niet zie zitten of dat we het allemaal wel aankunnen, maar al die mensen die iets van je willen en die langs willen komen. En het feit dat de kraamweek voorbij is, en dat we gister onze geweldige kraamhulp hebben uitgezwaaid. En ook heel veel tranen van geluk om m'n vriend die de rots in de branding is voor ons. Ik ben normaal niet zo'n emotioneel iemand dus dit is even wennen.
Ik ga proberen een beetje aan te haken hier.

Vervelend arja!
pi_164147298
Welkom fien!
Jij bent de baas over wie er wanneer op bezoek mag komen en waar je behoefte aan hebt. Mensen hebben dat te accepteren.
pi_164147502
Hoi Fien, welkom met je kleine man O+ .

En inderdaad, probeer de tijd te nemen voor alle bezoek. Geef aan dat het niet uitkomt, die dag, dat je al bezoek hebt die middag, weet ik veel. Maar probeer je grenzen te vinden en aan te geven. Dat scheelt, echt. :*

Bij mijn eerste was ik zo trots dat de hele wereld meteen langs mocht komen, maar bij mijn tweede en derde heb ik bezoek met veel meer rust toegestaan en dat was voor mij eigenlijk veel beter.

Ik merkte dit keer ook hoe belangrijk het voor me was (met het oog op verwerking en nogal flinke wonden down under) om alleen te zijn als de vk langskwam in de kraamweek. Dus op de ochtenden dat die langskwam, wilde ik geen bezoek.
pi_164147510
En kraamtranen, ach, ze horen er ook bij natuurlijk. Ik heb vorige week onophoudelijk gehuild toen mijn auto gecrasht was :') .
pi_164147514
Zo hee, ik post een paar dagen niet en er is altweer een heel topic bijna gevuld. Ik heb niet alles gelezen.

Fien gefeliciteerd!! (Kan ik de naam van S nog ergens teruglezen?) Wij hebben de eerste paar weken bewust veel mensen op afstand gehouden. In de kraamweek zijn alleen ouders en broers + aanhang gekomen. Dan heb je met twee paar ouders en in totaal 3 broers alsnog bijna iedere dag visite, maar is het te overzien.

Wij zijn gisteren voor het eerst met z'n tweeën zonder baby op pad geweest. Naar de ikea en ergens lunchen, heel burgerlijk dus, maar wel fijn om even weer met z'n tweetjes te zijn. Wel stom dat ik van een paar uur rondslenteren door de ikea en het tillen van een paar dozen mijn onderste buikspieren weer voel. Ik moet echt wat harder aan het herstel gaan werken.

Met M gaat het verder ook helemaal goed. Hij is meestal heel vrolijk, en de krampjes lijken ook af te nemen :) Nu nog maar een paar huilmomentjes per dag, in plaats van uren achter elkaar een plakbaby willen zijn. Hij brabbelt al een beetje met ons en lacht nu ook veel. Gisterochtend werd hij wakker terwijl ik naar hem keek en toen zette hij meteen zijn liefste glimlach op O+
pi_164147517
Arja, bluh, daar zou ik ook geen zin in hebben (en ik ben wel een ochtendmens :P ).

Molo, wat stoer, twee nachtjes kamperen! Vind je het niet spannend hoe warm je jullie prul moet kleden enzo? Ik drufde nog niet in een tent, dus wij huren een caravan, maar wel een hele stoere.
pi_164147531
Verwerking gaat op zich prima Molo, ik denk er niet zo veel aan. Van onderen is alles wel ongeveer hersteld, dat scheelt een hoop. En als ik er heel concreet aan terugdenk dan schiet ik nog wel vol (of reageer ik fel op anderen :P )...

Maar ik ga wel naar het nagesprek. Daar heb ik deze keer wel behoefte aan nog.

[ Bericht 0% gewijzigd door groofskendezoveelste op 01-08-2016 12:44:22 ]
  maandag 1 augustus 2016 @ 08:39:52 #262
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_164147623
Dat vindt niemand leuk Arja :D

Ik vind alleen al wakker worden van huilende baby lastig :@ Daarom vanmorgen m'n wekker gezet. Was wel ff lastig na laatste voeding om half 6, maar ach. Ze heeft dus weer doorgeslapen en nu ligt ze nog te slapen :') Ik vind het heel fijn dat ik mezelf even aangekleed en opgefrist heb voor zij komt.

Wat lekker Luna, even samen op pad. Als sm terug is van vakantie gaan wij dat ook even doen denk ik.. Wat fijn dat de krampjes af lijken te nemen en dat er minder huilmomentjes zijn!

Groof; ik zou ook huilen om een gecrashte auto, kraamtranen of niet! :o

Welkom Fien!

Hier ook alleen beide gezinnen en aanhang op bezoek in het begin. We gaven een kraamfeest dus hebben iedereen op die manier afgehouden.. Dit weekend voor het eerst kraamvisite gehad, mensen die niet op het kraamfeest konden komen. Zou de volgende x weer zo doen.
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_164148110
Welkom Fien!!
Kraamvisite: ik werd er gek van. Wij hadden blokjes tijden waarop we mensen ontvingen en dat was prima te doen, maar hoeveel mensen er dan ineens onaangekondigd op de stoep stonden!! Met als toppunt een stel op zaterdagavond om 20:30. Ik was toen doodmoe en wilde naar bed }:| .

En wat betreft dat emotioneler zijn: dat is bij mij nog niet goedgekomen. Ik heb inmiddels maar geaccepteerd dat W. mij permanent een weekdier heeft gemaakt.
pi_164148188
Ik denk dat ik een beetje raar ben.
De eerste 5 dagen in het ziekenhuis wilde ik niemand zien, dat was een kwestie van overleven. Zelfs beide nieuwe opa's en oma's wilde ik liever niet zien. Ze zijn natuurlijk eventjes wezen kijken, maar het kon gewoon even niet anders.
Toen ik thuis kwam moest ik huilen want toen had ik behoefte aan bezoek, maar toen kwam er niemand. Geen kwade zin, maar ze durfde niet. Man heeft vriendinnen en familie opgebeld of ze langs wilde komen omdat ik daar zo behoefte aan had en de koffie en beschuit met muisjes klaar stonden.
Mijn mam en schoonpa kwamen steeds voor bliksembezoekjes , die hebben met door de eerste weken dat man weer ging werken gesleept O+
pi_164148229
Welkom Fien!
pi_164148825
Emmy wordt eigenlijk nooit huilend wakker. Ik hoor haar vaak al wakker worden en wat pruttelen en dan ga ik de fles maken. Soms slaapt ze dan weer als ik terugkom :')

Kraamtranen heb ik alleen van geluk gehad, wanneer ik werd overvallen door het besef dat ik een dochtertje heb O+
Oh ja en toen ik met baarmoederslijmvliesontsteking na een paar dagen weer terug moest naar het ziekenhuis. Dat was wel slikken.
pi_164150227
Hoi Fien, gefeliciteerd!

En kraamvisite was best leuk, maar wel vermoeiend
De eerste week nadat ik thuis was vond een vriendin en man en twee kleine kinderen het ook leuk om langs te komen, inclusief grafherriespeeltjes en geschreeuw. Toen kwam ik erachter dat je daar vlak na een bevalling/buikoperatie he-le-maal gek van wordt. Een uur zitten brullen van vermoeidheid na afloop. Daarna was man veel alerter. Max 1 bezoekje per dag. En vroeg op de avond en anders niet. En gelukkig had hij er ook geen moeite mee om te zeggen: Zo, en nu schop ik jullie er weer uit, want ik ga douchen en zij gaan slapen. Keileuk dat jullie er waren! Dahaaag! Schijt aan hebben hoor, iedereen snapt dat, en anders hebben ze pech. :7
pi_164150680
Wij geven ook 2 kraammiddagen voor ooms en tantes ergens in september pas. Ik merk gewoon dat ik echt heel erg wil coconen met baby en vriend, en afgelopen week ook met de kraamhulp. Wat een topmens is dat. Ik vraag me ook af hoe mensen dat doen met de borstvoeding als ze de hele dag bezoek ontvangen. Er zit hier best een hoop tijd in de borstvoeding nu, wat ik overigens helemaal niet erg vind maar ik heb geen zin om aan iedereen m'n boobies te flashen. Bezoek komt ook altijd wanneer m'n baby honger heeft en dat werkt dan op m'n zenuwen. Al ga ik dan gewoon met baby naar boven en kunnen ze het bekijken maar relaxt ben ik dan niet.
pi_164150787
Ja hier stond van de week ineens een buurvrouw van een aantal huizen verderop op de stoep inclusief kado. In de kraamweek! En voor de kraamhulp het doorhad stond ze binnen. Gelukkig heeft de kraamhulp haar na een kwartier ook weer weggebonjourd. Ik dacht even dat ik niet goed werd. En als we nu naar buiten gaan lopen we expres de andere kant op, want we hebben al 2x gehad dat als we langsliepen dat mens weer boven de wagen hing.
pi_164151240
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 11:33 schreef Sara82 het volgende:
En gelukkig had hij er ook geen moeite mee om te zeggen: Zo, en nu schop ik jullie er weer uit, want ik ga douchen en zij gaan slapen. Keileuk dat jullie er waren! Dahaaag! Schijt aan hebben hoor, iedereen snapt dat, en anders hebben ze pech. :7
Ik leerde dit tijdens mijn zwangerschap al. Nuttigste life skill ooit! :D
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:40:02 #271
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_164151595
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 08:18 schreef groofskendezoveelste het volgende:
Arja, bluh, daar zou ik ook geen zin in hebben (en ik ben wel een ochtendmens :P ).

Molo, wat stoer, twee nachtjes kamperen! Vind je het niet spannend hoe warm je jullie prul moet kleden enzo? Ik drufde nog niet in een tent, dus wij huren een caravan, maar wel een hele stoere.
Nou, we nemen gewoon veel pakjes enzo mee, dekentjes en verschillende diktes slaapzakjes, kont wel goed :)
Koelbox en waterkoker gaan ook mee, dus heel basic kamperen is het niet hoor, voorzieningen FTW!
Caravan klinkt ook fijn, kun je ook heerlijk buiten zijn en genieten van de fijne dingen van kamperen :)
We hebben voor de zekerheid wel een schaduwtent gekocht gisteren, SPF50 bescherming erin en alles _O_

Fijn dat mentaal ook goed gaat, al is nagesprek wel handig en fijn ja.
Ik zag je post van de week over verwerking in het Z&G topic, vandaar. Lijkt me pittig, zo in je up.
Ik heb echt zo vaak zitten janken bij mijn man, dat was denk ik wel stuk makkelijker. Janken van blijdschap/g geluk met een heerlijk gezond en liefst meisje en gemis van naasten die ik ook graag had willen laten kennismaken met mijn lieve baby was het hier vooral.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:42:17 #272
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_164151635
Kraamfeest is echt niks voor mij, maar het lijkt me zo druk en veel tegelijk ook eigenlijk.
Hoe doe je dat met baby op schoot willen bij mensen zonder dat baby knetteroverprikkeld wordt en hoe als je tussendoor (borst)voeding wilt geven?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_164151679
Emmy moet tegenwoordig even huilen als de fles op is :D
Zo'n kort gefrustreerd zeurhuiltje. Ik begin verschillende huiltjes te onderscheiden. Ze lacht daarna vrij snel weer. En ze krijgt echt genoeg.
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:45:03 #274
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_164151686
Ik gooi twee topics door elkaar geloof ik :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 1 augustus 2016 @ 12:46:26 #275
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_164151718
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 12:44 schreef Arja het volgende:
Emmy moet tegenwoordig even huilen als de fles op is :D
Zo'n kort gefrustreerd zeurhuiltje. Ik begin verschillende huiltjes te onderscheiden. Ze lacht daarna vrij snel weer. En ze krijgt echt genoeg.
Helpt een fopspeen erin na de fles niet? Tot ze goed voelt dat ze echt wel vol is, dat helpt hier als het gebeurt wel, na twee minuten is het miepen dan voorbij :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')