abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 23:41:43 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163746473
Etappe 13: Bourg-Saint-Andéol - La Caverne Pont du Pont-d'Arc, 37,5 km (ITT)

Ik heb al veel gekke dingen gezien, maar dit nog nooit. Een rennende wielrenner. In pure paniek naar boven joggend op een berg. Iedere keer als ik er weer aan denk schiet ik in de lach. Het zorgde ervoor dat een etappe die op niets uit leek te draaien ineens een memorabele etappe werd, waar we het jaren later nog steeds over gaan hebben. De etappe begon met een grote kopgroep van 14 man, die al vrij snel een grote voorsprong kregen van het peloton. Toen het na een tijd goed begon te waaien schoot het peloton toch in gang en leek het voor de kopgroep toch nog lastig te worden. Dit veranderde toen Simon Gerrans op kop van het peloton onderuit ging en wat Skyborgs in zijn val meenam. De rem ging erop in het peloton en de vluchters mochten gaan bepalen wie er zou winnen. Het werd weer een geweldige dag voor de Belgen, De Gendt en Pauwels bleven over. Navarro leek nog even terug te komen, maar de Spanjaard, die normaal toch beter zou moeten klimmen dan de Belgen, was er toch wel helemaal klaar mee. In de sprint die niet echt een sprint was bleek De Gendt duidelijk de betere. Zo heeft hij nu een overwinning op de Stelvio en de Ventoux op zijn palmares staan. Het blijft een merkwaardige renner. Hoewel we dit ook weer niet kunnen zien als een echt overwinning op de Ventoux, aangezien we zes kilometer onder de top bleven hangen, door de wind. Hij is wel de eerste winnaar bij Chalet Reynard, ook wat waard.

Ondertussen probeerde Quintana wat in de groep daarachter, maar hij kwam niet weg. Froome probeerde het ook een keer en hij kwam wel weg. Porte volgde al meteen, maar de rest was daar niet toe in staat. Quintana viel stil, wat toch best verrassend was. Mollema leek goed te zitten en op het moment dat je dat begon te denken viel hij meteen aan. Zo sterk als tijdens deze Tour heb ik hem nog niet gezien. Hij reed relatief simpel naar Froome en Porte toe. Ze leken tijd te pakken op de rest, tot we ineens een opstopping zagen. Er leek iets gebeurd te zijn met een motor, maar wat precies was niet duidelijk. Tot Porte in beeld kwam, die met zijn fiets aan het kloten was. Ineens schakelde de regisseur naar iemand in het geel. Die aan het rennen was. Huh? Froome was aan het rennen. De Keniaan in hem kwam naar boven. Totaal verbijsterd en in totale paniek rende hij als een kip zonder kop rond. Blijkt maar weer dat hij toch echt totaal geen koersinzicht heeft. Als er iets is met je fiets moet je wachten op je reservefiets, niet wegrennen van de neutrale wagen en de wagen van de ploeg. Hij leed er alleen maar meer tijdsverlies door, omdat eerst het groepje achter hem er voorbij moest voor hij eindelijk een auto zag. Van de auto van Mavic kreeg hij een fiets die niet echt geschikt voor hem was, waardoor het er allemaal nog lulliger uit begon te zien. Hij kon niets met die fiets, het geheel werd nu echt slapstick. Uiteindelijk kreeg hij dan toch een fiets van de ploeg en ging hij verder naar de streep. Hij verloor heel veel tijd. Daar leek het tenminste op. Uiteindelijk zijn er allerlei gekke dingen gebeurd. Iedereen zou nu de tijd hebben gekregen van het moment van de aanrijding. Beetje vreemd.

Het is een raar precedent. Natuurlijk konden Froome en Porte waarschijnlijk niet veel doen aan de valpartij, maar we bevinden ons nu wel op een hellend vlak. Nu moeten we voor ieder incident ineens gaan goochelen met tijdsverschillen, als je consequent wil blijven. Je kan er nu echter al vanuit gaan dat het niet consequent gaat zijn. Als zoiets alleen Mollema was overkomen had er geen haan naar gekraaid, vermoedelijk. Technisch gezien had Froome uit koers genomen moeten worden, omdat het verboden is om je zonder fiets richting de finish te verplaatsen. Natuurlijk had hij niet uit koers genomen moeten worden, maar het is toch ook vreemd dat iemand die de regels overtreedt juist beloond wordt. Hij komt best goed weg, mogen we wel zeggen. Het is wel de vraag wat we van dit incident moeten leren. Er waren eigenlijk teveel supporters en misschien ook wel teveel motoren. Toch is het tijdens iedere bergrit hetzelfde en altijd gaat het goed, alleen nu even niet. Je zou ook kunnen zeggen dat incidenten bij de koers horen en dat je er verder niets mee hoeft te doen. Het is in ieder geval te hopen dat we dit soort incidenten niet meer krijgen, dat zou al een hoop discussie schelen. Toch blijft etappe 12 van de Tour de France van 2016 voor altijd in ons geheugen. Het leverde geen tijdsverschillen op, maar gelukkig hebben we de beelden nog!






De eerste tijdrit van deze Tour de France heeft Bourg-Saint-Andéol als startplaats. Dit is een debutant in de Tour, nog nooit eerder is men in dit dorpje met 7500 inwoners geweest. We zitten in de Ardèche, regio Rhône-Alpes. Een stukje ten noordwesten van de Mont Ventoux, aan de oevers van de Rhône, ligt dit schattige dorpje. Ze zijn wel bekend met wielrennen, ieder jaar passeert de Classic Sud Ardèche hier. Daarnaast hebben ze al eens een andere wedstrijd van de ASO mee mogen maken. In 2010 kwam er een rit in het Criterium du Dauphiné aan in Bourg-Saint-Andéol. De overwinning ging naar de Argentijn Juan José Haedo. Vaak zie je wel dat beklimmingen of dorpen eerst debuteren in de Dauphiné, voor ze een plaatsje in de grote Tour krijgen. De start van deze korte maar lastige tijdrit is in het centrum van het dorp, bij een rotonde met een fonteintje en langs een aantal gezellige terrasjes. Het lijkt me best een aangenaam dorpje. Mooie ligging aan een rivier, maar ook mooie gebouwtjes, waaronder een mooie kerk.



De tijdrit begint meteen met een beklimming van bijna zeven kilometer aan 4,9%. De eerste meters zijn nog vlak, maar zodra de renners Bourg-Saint-Andéol buitenrijden begint het meteen gevoelig op te lopen. Voor de renners het dorp verlaten krijgen ze eerst nog met twee rotondes te maken, waarvan de tweede nog wel enige stuurmanskunst vereist. Het loopt omhoog over een brede weg. In het begin van de klim zijn er een paar flinke bochten, maar daarna gaat het een paar kilometer rechtdoor en is het vooral op de grote plaat naar boven stampen. Richting de top komen er weer een paar bochten en is het klimmetje nog wat lastiger. Na zeven kilometer van deze tijdrit komen de renners boven op de Côte de Bourg-Saint-Andéol, bij een of andere lelijke zendmast. Op de top hebben de renners al meer dan 300 hoogtemeters overwonnen, om maar aan te geven dat het niet echt een simpele tijdrit is. Na zeven kilometer wordt ook al de eerste tussentijd gemeten. Gelukkig zijn er genoeg meetpunten opgenomen in deze tijdrit. We gaan een goed beeld krijgen van de prestaties van de renners onderweg.



Na dit klimmetje volgt er niet gelijk een afdaling. De renners bevinden zich op een plateau en daar blijven rijden ze een aantal kilometer over. We zitten in een bos, dus de wind zal hier niet veel invloed hebben. Het loopt lichtjes naar beneden, dus dit is vooral een stuk voor de jongens die een enorm grote plaat rond kunnen draaien. Als de renners een kilometer of vijf door een bos hebben gefietst bereiken ze wel wat meer open terrein en daar kan de wind wel wat invloed hebben. Er zitten een paar kleine knikjes in de weg waar het een beetje omhoog loopt, maar het loopt voornamelijk lichtjes naar beneden. Er zitten niet heel veel bochten in dit deel van het parcours. Pas in de buurt van Saint-Remèze, waar de renners na 15,5 kilometer passeren, komen er weer wat obstakels. Bij het binnenrijden van dit dorp is er een rotonde waar de coureurs links af moeten slaan. Best een link bochtje. Ze verlaten dan ook de grote weg en komen op een wat smaller weggetje terecht, dat dwars door het dorp gaat. Aan het eind van dit straatje moeten de renners een bocht naar links nemen en direct weer een bocht naar rechts. Dit allemaal dwars tussen de huizen door. Linke passage. Even verderop is er weer een bocht naar rechts die wat lastiger is, met daarna nog een bochtje naar links. Daarna is het niet meer zo moeilijk en rijden ze simpel het dorp uit.



Een paar kilometer buiten het dorp, in het gehucht Les Arredons, ligt het tweede meetpunt van de dag, na 18,5 kilometer van de tijdrit. We zitten hier zo'n beetje op de helft van de tijdrit dus. Volgens het profiel is de weg hier vlak, maar het lijkt er eerder op dat de weg zo nu en dan nog vals plat omhoog loopt. Het terrein is niet volledig open, er staan behoorlijk wat bosjes en struikjes langs de kant van de weg. Het is tijdens deze tijdrit eigenlijk nooit echt vlak. Het gaat steeds op en af. Er zitten ook aardig wat bochten in het parcours en dat gaat in de komende kilometers alleen nog maar erger worden. Het einde van het plateau komt bijna in zicht en daarna zal de afdaling van deze rit gaan beginnen. Voor de echte afdaling begint zijn er al een paar stroken waar het naar beneden loopt met een paar bochten die door de dichte begroeiing langs de kant van de weg lastig in te schatten zijn. Na 22,5 kilometer komen de renners aan op Col du Serre de Tourre en daar wordt de weg weer een stuk breder. Hier is een prachtig uitzicht over de omgeving, we zijn inmiddels aangekomen bij de Gorges de l'Ardèche. De kloof van de Ardèch is best mooi te noemen.



Toch kunnen de renners nog niet echt genieten van dit uitzicht. Er gaat namelijk een aantal kilometer naar beneden gereden moeten worden. De afdaling is niet lang, maar wel steil. Er ligt nieuw asfalt in de afdaling, dat maakt het allemaal wel wat aangenamer. Erg veel lastige bochten zitten er niet in, hoewel er wel een paar bochten zijn die iets moeilijker in te schatten zijn. Aan het begin van de afdaling rijden de renners door een mooi tunneltje en daarna krijgen ze te maken met een haarspeldbocht. Ondertussen hebben ze eigenlijk continu een prachtig uitzicht over de omgeving. Het gaat even een kilometer rechtdoor, daarna is er een stevige bocht naar rechts gevolgd door een flinke bocht naar links en dan is het dalen alweer gedaan. Na het dalen begint het bijna meteen weer omhoog te lopen. Heel lichtjes, maar toch. Helemaal vlak is het weer niet. De renners blijven langs de Ardèche fietsen en komen na 28 kilometer uit bij het derde tussenpunt van de dag, bij Pont d'Arc. Dit is een natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. De rotsen vormen een brug die bijna 60 meter lang is en 34 meter hoog. In de winter staat het water hier blijkbaar heel hoog en op die manier is in de loop der jaren deze natuurlijke boog uitgesleten. Het is in de omgeving van deze boog hypertoeristisch. Campings, hotelletjes en vooral heel veel mensen. Mensen vinden het ook leuk om hier te kanoën.



Na het derde tussenpunt moeten de erkende hardrijders nog een kleine tien kilometer afleggen tot de finish. Ze fietsen nog een aantal kilometer langs de Ardèche en de route blijft daarom prachtig. Links uitzicht op de rivier, waar je met een beetje geluk wat mensen in een kayak om kan zien slaan en rechts allerlei rotswanden langs de kant van de weg. De weg is wel bochtig en niet volledig vlak. Er zitten weer een paar stukken vals plat op de route. Richting Vallon-Pont-d'Arc is het wel weer wat vlakker. Dit dorp bereiken we na 31,5 kilometer en bij het binnenrijden slaan de renners bij de rotonde rechtsaf. Wel een brede bocht, prima te doen. Het gaat een kilometer rechtdoor, terwijl de weg al lichtjes omhoog begint te lopen. Op vijf kilometer van de streep is er een scherpe bocht naar rechts en gaan de renners op weg naar het slotklimmetje. Na deze bocht is het even vlak, iets meer dan een kilometer. Op 3,3 kilometer van de streep begint de klim naar La Caverne du Pont d'Arc. Het gaat in die laatste kilometers aan 5% omhoog, dat is na zo'n lastige tijdrit toch nog verdomd lastig. De weg is breed, maar wel heel erg bochtig. Het blijft draaien en keren tot op een paar honderd meter van de finish, pas dan gaat het wat langer rechtdoor. Na 37,5 kilometer zijn de renners boven en is de tijdrit gedaan.




In 1994 liepen een paar archeologen rond in de omgeving van Valon-Pont-d'Arc. Ze kwamen ergens op een steen een paar rode strepen tegen en dat was een duidelijk signaal dat ze iets moois op het spoor waren. Ze ontdenken de grotten van Chauvet. Achter een rotswand die duizenden jaren geleden was ingestord ontdekten ze een grote grot met enkele van de best bewaarde muurschilderingen ter wereld. De tekeningen bleken meer dan 36.000 jaar oud te zien, daarmee zijn deze tekeningen ook een stuk ouder dan andere tekeningen die zijn ontdekt in Frankrijk. De grot zelf is ook mooi, maar vooral de muurschilderingen vallen op. De tekeningen zijn ook best gedetailleerd en er komen veel verschillende diersoorten in voor. Zo kan je uit deze tekeningen afleiden dat er 36.000 jaar geleden blijkbaar ook leeuwen en neushoorns rondliepen in de Ardèche. Uiteraard is de grot na de ontdekking op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Een paar kilometer verder op is een exacte kopie van de grot gebouwd. Op zo'n prehistorische ontdekking komen uiteraard veel toeristen af en om te voorkomen dat deze toeristen alle muurschilderingen aan zouden tasten is besloten om ze de toegang tot de originele grotten te weigeren, maar de kopie is ook prachtig geworden. De modernste technieken zijn gebruikt, waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Helaas is er ook gekeken voor moderne architectuur, waardoor het geheel er wat lachwekkend uitziet. Ineens een paar hypermoderne gebouwen tussen de rotsen door. Er komt hier pas voor het eerst een Tourrit aan, maar dat is best logisch aangezien deze locatie pas sinds 2015 voor het publiek geopend is.



Het wordt tijdens deze rit heel warm. In Bourg-Saint-Andéol 26 graden en iets verderop in Vallon-Pont-d'Arc ook zoiets. Er is geen kans op neerslag, dus dat is dan wel weer gunstig. De wind kan weer een grote rol van betekenis gaan spelen. Het gaat vooral in de middag heel hard waaien, windkracht 6 wordt verwacht. De wind zal deels in de zij zijn en deels op de kop, maar niet vaak in de rug. Het gaat gedurende de dag ook steeds harder waaien, dus de jongens die vroeg starten zouden zouden een voordeel kunnen hebben. Hoewel de wind natuurlijk altijd onvoorspelbaar is, dus neem dit weerbericht niet te serieus. Het terrein is ook niet altijd open, het is lange tijd beschut. Toch ga je met windkracht 6 er altijd last van hebben en vooral als met tegenwind hebben vooral de kleine klimmertjes extra problemen. De eerste coureur, de nummer laatst in het klassement Sam Bennett, mag al heel vroeg aan de bak. Om 9:45, om precies te zijn. De laatste renner, gele trui Chris Froome, start om 16:39. Zijn finish wordt verwacht om 17:29, de organisatie houdt er dus rekening mee dat hij er 50 minuten over zou kunnen doen. De uitzending begint zoals altijd weer om 14:10.



Pittig tijdritje. Een deel is voor de echte specialisten, die op de grote plaat kunnen stoempen. Een ander deel is dan juist weer wat meer voor de jongens die het van hun stuurmanskunst moeten hebben en minder van de pure kracht. De tijdrit is niet overdreven technisch, maar er zijn wel technische gedeeltes. Het is ook niet echt een klimtijdrit, maar er zitten wel twee echte klimmetjes in en tussendoor loopt het ook nog vaak omhoog. De wind kan ook nog z'n rol spelen, dus ik vind het eigenlijk een best lastig tijdritje om te voorspellen. Een aantal specialisten die wat vroeger starten kunnen best met de winst aan de haal gaan. Toch kunnen enkele jongens die voor de gele trui gaan ook een uitstekende tijdrit gaan rijden. Enfin, we doen maar weer eens een voorspelling waar niets van gaat kloppen.
1. Froome. Deze tijdrit heeft bijna de afstand van een marathon, dus dat zal onze atleet wel aanspreken. Nee, ik verwacht dat hij nu zo boos is dat hij iedereen helemaal de vernieling in gaat fietsen. Hij rijdt bijna altijd goede tijdritten, maar nu zal hij er extra op gebrand zijn om een goed resultaat te boeken. Denk dat hij al zijn concurrenten op een grote achterstand gaat zetten. Tenzij hij natuurlijk teveel last heeft van zijn blessures. In principe leek dat tijdens de rit mee te vallen, maar je weet nooit. Op het eind van de dag wel fermere tegenwind, maar deze jongen slingert z'n brommer gewoon aan en dan is er niets meer aan te doen.
2. Dumoulin. Tom is natuurlijk een god, maar wel een god die vaak tweede wordt. Vooral dit jaar, in een aantal tijdritten al nipt geklopt. In de Giro zat het mee, toen won hij nipt, maar verder heeft hij nog niet echt veel geluk gehad. Ik verwacht dat er tijdens deze tijdrit ook wel weer iemand zal zijn die toevallig net betere benen heeft of in betere omstandigheden mag rijden. In de tweede tijdrit van de Giro moest hij bijvoorbeeld door de regen, terwijl de jongens die vroeger waren gestart over droge wegen mochten. Zoiets zal het nu ook wel weer zijn. Ineens ferme tegenwind terwijl het vroeg op de dag nog goed te doen was.
3. Cancellara. Bezig aan zijn laatste Tour, maar tot nu toe niet zo opvallend. Een aantal keer als knecht in beeld gekomen en ook een paar halfslachtige pogingen gedaan om iets van een waaier te forceren, meer is het nog niet. We gaan nog naar Zwitserland, daar zal hij zich ook zeker willen laten zien. Deze rit zal hij echter ook niet laten lopen. Het tijdrijden gaat hem behoorlijk goed af dit jaar. Al een paar gewonnen, o.a. in de Tirreno. Een nieuwe overwinning wordt wel lastig, er zijn wat jongens die ik op papier hoger inschat. Hij start wel behoorlijk vroeg en dat kan in z'n voordeel zijn.
4. Dennis. Won vorig jaar de tijdrit in Utrecht en dit jaar ook al een paar tijdritten gewonnen. Heeft tijdens deze Tour nog niet veel laten zien, maar een tijdrit is altijd weer een ander verhaal. Hij staat ook heel ver achter in het klassement en daardoor mag hij vroeg starten. De wind zal waarschijnlijk nog niet zo hard waaien in de ochtend en omdat de wind niet vaak in de rug zal zitten is dat een voordeel.
5. I. Izagirre. Deze Baskische eindbaas fietst vooral in dienst van Quintana en Valverde, maar ik heb goede hoop dat hij zich tijdens deze rit eens echt mag laten zien. Ion heeft een geweldig jaar en al meerdere koersen gewonnen. Onder andere een lastige tijdrit in de Ronde van Zwitserland. Deze tijdrit is ook lastig, dus ik hoop toch nog wat Baskisch genot voorin de uitslag aan te kunnen treffen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163747076
Dumoulin extra snel dankzij 3D-pop

Tom Dumoulin staat vrijdag met een nieuw supersonisch tijdritpak aan de start van eerste race tegen de klok van deze Tour de France.

Het tricot is gemaakt aan de hand van een levensgrote en -echte pop van de Nederlander, die werd gefabriceerd door een 3D-printer.

Dankzij de pop kon Giant-Alpecin in samenwerking met de TU Delft de afgelopen periode gestaag sleutelen aan het pak. "Een wielrenner kun je niet wekenlang in een windtunnel neerzetten", aldus Daan Bregman van de het Sports Engineering Institute aan de TU Delft.

Door de pop konden beide partijen de afgelopen maanden verschillende materialen testen en het skin suit optimaliseren.

"Het gaat soms om fracties van secondes, zeker tijdens een tijdrit", liet regerend Nederlands kampioen tijdrijden Dumoulin weten. "Als een sneller pak al voor een klein beetje verbetering kan zorgen, kan dat het verschil maken."



Zelfs het gezicht van de pop lijkt op Tom Dumoulin.

Na de wonderbanden nu het supersonische pak. Dat kan niet meer fout.
pi_163747614
n dag met een diepe zwarte rand voor Frankrijk
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163747725
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 00:16 schreef TLC het volgende:
n dag met een diepe zwarte rand voor Frankrijk
afgelasting?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 00:21:59 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163747769
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 00:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

afgelasting?
Dat zou helemaal bij deze Tour passen, maar dat lijkt mij overdreven en ook juist een slecht signaal.

Maarja, Froome en Quintana zo matsen was ook overdreven en ook een slecht signaal. Ik sluit niets meer uit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163747825
Franse Justitie maakt schatting. 60 doden en 100+ gewonden. Wtf.
pi_163748006
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 00:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat zou helemaal bij deze Tour passen, maar dat lijkt mij overdreven en ook juist een slecht signaal.

Maarja, Froome en Quintana zo matsen was ook overdreven en ook een slecht signaal. Ik sluit niets meer uit.
Toen ze Waregem toch gingen rijden na Brussel werd gezegd dat zoiets alleen in Vlaanderen kon. We'll see. :{
pi_163748078
quote:
“For sure I put a lot of pressure on Dan,” Holm told CyclingTips. “If he is not going to finish top ten I will cut off his ears. I promise. He is going to be top ten, or I will be very angry.”
Brian kan de messen alvast gaan slijpen.

Gaat over het algemeen klassement, voor de duidelijkheid.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 00:33:45 #9
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163748135
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 00:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Toen ze Waregem toch gingen rijden na Brussel werd gezegd dat zoiets alleen in Vlaanderen kon. We'll see. :{
Tja, de organisatie heeft vandaag wel laten zien dat het totale amateurs zijn. Daar zou een nieuwe paniekreactie wel bij passen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 01:21:11 #10
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163749365
De Tour wacht op niemand, dit gaat gewoon door. Hooguit een minuut stilte ergens op de dag
pi_163750831
Zou Quintana voor het eerst ooit Valverde kunnen kloppen in een tijdrit? Of staat hij na vandaag eventueel achter zijn knecht in het klassement?
pi_163750866
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 00:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

afgelasting?
nee, maar ik denk een minuut stilte, en geen reclamekaravaan en geen huldiging aan het eind
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163750912
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 05:22 schreef TLC het volgende:

[..]

nee, maar ik denk een minuut stilte, en geen reclamekaravaan en geen huldiging aan het eind
En een rouwband bij veel renners verwacht ik.
sig verwijderd door FA
pi_163751009
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 06:15 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

En een rouwband bij veel renners verwacht ik.
Op een normale dag wel, maar in die tijdritten gaat het om secondes die ze met o.a. hun pak kunnen behalen. Rouwband lijkt me hier dan weer nadelig voor.
pi_163751022
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:06 schreef dogoe het volgende:

[..]

Op een normale dag wel, maar in die tijdritten gaat het om secondes die ze met o.a. hun pak kunnen behalen. Rouwband lijkt me hier dan weer nadelig voor.
Een bandje dat strak om je arm zit (en dus niet wappert) heb je geen nadeel van. Alleen Rasmussen zou het niet doen vanwege de 4 gram extra.
in a crowd you lose humanity
pi_163751035
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:10 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Een bandje dat strak om je arm zit (en dus niet wappert) heb je geen nadeel van. Alleen Rasmussen zou het niet doen vanwege de 4 gram extra.
Als ik gister zie wat voor een testen, ontwikkeling en precisie er achter dat pak van T. Dumoulin zit dan zou het me niet verbazen als een zo'n bandje wel degelijk invloed maakt. Aangezien elke plooi en ribbel in de windtunnel getest zijn.
pi_163751066
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:14 schreef dogoe het volgende:

[..]

Als ik gister zie wat voor een testen, ontwikkeling en precisie er achter dat pak van T. Dumoulin zit dan zou het me niet verbazen als een zo'n bandje wel degelijk invloed maakt. Aangezien elke plooi en ribbel in de windtunnel getest zijn.
Daar heb je een punt. Toch heb ik nog nooit een renner met geschoren armen gezien, wat wel gewoon tijdswinst oplevert.
in a crowd you lose humanity
pi_163751118
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:20 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Daar heb je een punt. Toch heb ik nog nooit een renner met geschoren armen gezien, wat wel gewoon tijdswinst oplevert.
Ze rijden doorgaans met lange mouwen, ook al is het 36 graden.
sig verwijderd door FA
  vrijdag 15 juli 2016 @ 07:56:19 #19
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163751345
Volgens Herman is het onduidelijk of ze vandaag überhaupt van start gaan.
pi_163752343
Het gaat door.
pi_163752593
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:06 schreef dogoe het volgende:

[..]

Op een normale dag wel, maar in die tijdritten gaat het om secondes die ze met o.a. hun pak kunnen behalen. Rouwband lijkt me hier dan weer nadelig voor.
Maar als iedereen die band heeft maakt dat toch niet uit?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163752813
http://www.cyclingpro.net(...)nza-della-cronometro

Hier de starttijden. De Molen vertrekt om 14:47. Mol om 16:30.
pi_163752844
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 07:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Volgens Herman is het onduidelijk of ze vandaag überhaupt van start gaan.
Zijn ze bang dat Froome teveel last heeft van de valpartij?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 09:55:38 #24
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163752845
Oh het begint dus echt nu al bijna, interessant :)

Ik verwacht veel van Mollema trouwens. Hij is in topvorm, en hij zal ongetwijfeld met zijn benen willen spreken na gisteren zo genaaid te zijn door de organisatie.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 09:59:58 #25
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163752925
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:55 schreef DecoAoreste het volgende:
Oh het begint dus echt nu al bijna, interessant :)

Ik verwacht veel van Mollema trouwens. Hij is in topvorm, en hij zal ongetwijfeld met zijn benen willen spreken na gisteren zo genaaid te zijn door de organisatie.
Mollema kon niet in slaap komen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:02:10 #26
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163752965
Starttijden om op te letten:

40 11:23:00 95 DENNIS Rohan AUS BMC RACING TEAM
53 11:49:00 3 KIRYIENKA Vasil BLR TEAM SKY
63 12:09:00 62 CANCELLARA Fabian SUI TREK - SEGAFREDO
123 14:09:00 185 MARTIN Tony GER ETIXX-QUICK STEP
142 14:47:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

181 16:12:00 141 RODRIGUEZ Joaquim ESP TEAM KATUSHA
182 16:15:00 184 MARTIN Daniel IRL ETIXX-QUICK STEP
183 16:18:00 21 ARU Fabio ITA ASTANA PRO TEAM
184 16:21:00 99 VAN GARDEREN Tejay USA BMC RACING TEAM
185 16:24:00 12 VALVERDE Alejandro ESP MOVISTAR TEAM
186 16:27:00 41 BARDET Romain FRA AG2R LA MONDIALE
187 16:30:00 61 MOLLEMA Bauke NED TREK - SEGAFREDO
188 16:33:00 11 QUINTANA Nairo Alexander COL MOVISTAR TEAM
189 16:36:00 209 * YATES Adam GBR ORICA-BIKEEXCHANGE
190 16:39:00 1 FROOME Christopher GBR TEAM SKY
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:06:45 #27
194695 franklop
Fran knock
pi_163753045
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:02 schreef DecoAoreste het volgende:
Starttijden om op te letten:

40 11:23:00 95 DENNIS Rohan AUS BMC RACING TEAM
53 11:49:00 3 KIRYIENKA Vasil BLR TEAM SKY
63 12:09:00 62 CANCELLARA Fabian SUI TREK - SEGAFREDO
123 14:09:00 185 MARTIN Tony GER ETIXX-QUICK STEP
142 14:47:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

181 16:12:00 141 RODRIGUEZ Joaquim ESP TEAM KATUSHA
182 16:15:00 184 MARTIN Daniel IRL ETIXX-QUICK STEP
183 16:18:00 21 ARU Fabio ITA ASTANA PRO TEAM
184 16:21:00 99 VAN GARDEREN Tejay USA BMC RACING TEAM
185 16:24:00 12 VALVERDE Alejandro ESP MOVISTAR TEAM
186 16:27:00 41 BARDET Romain FRA AG2R LA MONDIALE
187 16:30:00 61 MOLLEMA Bauke NED TREK - SEGAFREDO
188 16:33:00 11 QUINTANA Nairo Alexander COL MOVISTAR TEAM
189 16:36:00 209 * YATES Adam GBR ORICA-BIKEEXCHANGE
190 16:39:00 1 FROOME Christopher GBR TEAM SKY
Coppel? Izaguirre? :)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:07:57 #28
194695 franklop
Fran knock
pi_163753073
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 09:55 schreef DecoAoreste het volgende:
Oh het begint dus echt nu al bijna, interessant :)

Ik verwacht veel van Mollema trouwens. Hij is in topvorm, en hij zal ongetwijfeld met zijn benen willen spreken na gisteren zo genaaid te zijn door de organisatie.
Hij was gisteren wel erg optimistisch
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:09:36 #30
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163753110
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:06 schreef franklop het volgende:

[..]

Coppel? Izaguirre? :)
93 13:09:00 73 COPPEL Jérôme FRA IAM CYCLING
109 13:41:00 17 IZAGUIRRE INSAUSTI Jon ESP MOVISTAR TEAM

Al verwacht ik niet dat die serieus kans hebben om te winnen.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 15 juli 2016 @ 10:11:34 #31
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163753139
dnelissen twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 10:08:53 Een minuut stilte voor en na de koers, geen ceremonie en reclamekaravaan. #tdf16 reageer retweet
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:12:19 #32
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163753147
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:11 schreef Pino112 het volgende:
dnelissen twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 10:08:53 Een minuut stilte voor en na de koers, geen ceremonie en reclamekaravaan. #tdf16 reageer retweet
Prima. Als ze maar fietsen.
pi_163753179
Pinot is ziek en start vandaag niet. Jammer de Franse kampioen tijdrijden op zo'n dag zien glanzen was mooi geweest.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:15:39 #34
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753186
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 06:15 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

En een rouwband bij veel renners verwacht ik.
Dumoulin rijdt al in het zwart ;)
  FOK!fotograaf vrijdag 15 juli 2016 @ 10:17:16 #35
842 Zorro
Z
pi_163753212
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:15 schreef Columbiafan het volgende:
Pinot is ziek en start vandaag niet. Jammer de Franse kampioen tijdrijden op zo'n dag zien glanzen was mooi geweest.
Mijn hoop :(
Mijn pooltje is weer de Pinot vandaag.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163753226
Bodnar en Bookwalter de eerste interessante namen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 10:18:41 #37
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163753240
Pinot eruit, jammer voor de strijd om de bollentrui :(
pi_163753269
Die hele Tinkoff ploeg mag trouwens ook eens opgedoekt worden met die belachelijke NK truien.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:22:17 #39
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163753301
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:02 schreef DecoAoreste het volgende:
Starttijden om op te letten:

40 11:23:00 95 DENNIS Rohan AUS BMC RACING TEAM
53 11:49:00 3 KIRYIENKA Vasil BLR TEAM SKY
63 12:09:00 62 CANCELLARA Fabian SUI TREK - SEGAFREDO
123 14:09:00 185 MARTIN Tony GER ETIXX-QUICK STEP
142 14:47:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

181 16:12:00 141 RODRIGUEZ Joaquim ESP TEAM KATUSHA
182 16:15:00 184 MARTIN Daniel IRL ETIXX-QUICK STEP
183 16:18:00 21 ARU Fabio ITA ASTANA PRO TEAM
184 16:21:00 99 VAN GARDEREN Tejay USA BMC RACING TEAM
185 16:24:00 12 VALVERDE Alejandro ESP MOVISTAR TEAM
186 16:27:00 41 BARDET Romain FRA AG2R LA MONDIALE
187 16:30:00 61 MOLLEMA Bauke NED TREK - SEGAFREDO
188 16:33:00 11 QUINTANA Nairo Alexander COL MOVISTAR TEAM
189 16:36:00 209 * YATES Adam GBR ORICA-BIKEEXCHANGE
190 16:39:00 1 FROOME Christopher GBR TEAM SKY
Grmay onderschatten :'). Rijdt op zeker wel top 25.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 10:22:25 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163753304
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:09 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

93 13:09:00 73 COPPEL Jérôme FRA IAM CYCLING
109 13:41:00 17 IZAGUIRRE INSAUSTI Jon ESP MOVISTAR TEAM

Al verwacht ik niet dat die serieus kans hebben om te winnen.
Walgelijke post.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163753326
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Walgelijke post.
Zeker wat betreft Ion. Die rijdt te goed om hem zomaar uit te vlakken.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 10:24:48 #42
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163753330
http://live.tissottiming.com

[ Bericht 20% gewijzigd door Slobeend op 15-07-2016 10:30:16 ]
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:24:49 #43
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753331
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:15 schreef Columbiafan het volgende:
Pinot is ziek en start vandaag niet. Jammer de Franse kampioen tijdrijden op zo'n dag zien glanzen was mooi geweest.
De Gendt krijgt de bollentrui bijna in de schoot geworpen zo
pi_163753344
quote:
Dank, de Tourwebsite waarneming is echt heel kut.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:25:42 #45
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163753346
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Walgelijke post.
Ez nau gorroto duzu orain?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:27:15 #46
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163753367
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:24 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Zeker wat betreft Ion. Die rijdt te goed om hem zomaar uit te vlakken.
Ik geloof er niets van dat hij veel kans maakt met o.a. Dumoulin, Cancellara, Kiryienka en Froome op de startlijst. Hij is goed, maar er zijn gewoon beteren.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 15 juli 2016 @ 10:28:10 #47
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163753380
Pienjo :') Wat een kuttour voor hem.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:29:43 #48
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753405
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:25 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dank, de Tourwebsite waarneming is echt heel kut.
Ja, voor de eerste keer eigenlijk. Loopt zwaar achter en lijkt niet automatisch te verversen
pi_163753423
Benieuwd naar de tussentijd van Timmer
pi_163753431
Heel benieuwd naar Dumoulin, we gaan nu eigenlijk zien wat we straks in Rio kunnen verwachten.
pi_163753456
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:31 schreef Remzz het volgende:
Heel benieuwd naar Dumoulin, we gaan nu eigenlijk zien wat we straks in Rio kunnen verwachten.
Hij zegt zelf dat deze tijdrit niet veel zegt voor Rio, omdat het een tijdrit na 12 dagen in de tour is en ook omdat Rio nog vrij ver weg is.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163753463
Waarom doet Wiggans eigenlijk nooit meer mee
pi_163753465
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hij zegt zelf dat deze tijdrit niet veel zegt voor Rio, omdat het een tijdrit na 12 dagen in de tour is en ook omdat Rio nog vrij ver weg is.
Rio is nog ver, mooi gezegde.
pi_163753474
Tijdslimiet is 25 procent?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:34:36 #55
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163753481
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:34 schreef Columbiafan het volgende:
Tijdslimiet is 25 procent?
:Y Zou geen probleem mogen zijn
pi_163753488
Oh hij doet alleen baan voor rio
pi_163753500
119
TIMMER Albert
TEAM GIANT-ALPECIN
16:15.27

Lekker Alberto!
pi_163753504
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:30 schreef Joezi het volgende:
Benieuwd naar de tussentijd van Timmer
16.15 min

45 seconde langzamer dan gougeard
pi_163753517
Tissot live timing is wel een godsgeschenk.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 10:37:14 #60
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 10:37:45 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163753537
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:25 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ez nau gorroto duzu orain?
Bai, asko.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 15 juli 2016 @ 10:37:53 #62
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163753541
Gerrans DNS voor als dat nog niet bekend was
letourdata twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 10:36:16 Simon Gerrans won't start today's ITT stage, due to a broken collarbone after his crash yesterday. #TDF2016 reageer retweet
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:38:01 #63
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753543
Ondertussen staat in race center enkel en alleen Bennett nog als gepasseerde renner bij het 1ste tussenpunt...
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:38:06 #64
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163753545
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:33 schreef Joezi het volgende:
Waarom doet Wiggans eigenlijk nooit meer mee
Doet lekker rondjes rijden in het tweede van team sky, team wiggens.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  FOK!fotograaf vrijdag 15 juli 2016 @ 10:39:11 #65
842 Zorro
Z
pi_163753559
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:38 schreef Blik het volgende:
Ondertussen staat in race center enkel en alleen Bennett nog als gepasseerde renner bij het 1ste tussenpunt...
Misschien moet je een keer F5 doen :P
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:39:26 #66
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753565
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:38 schreef Blik het volgende:
Ondertussen staat in race center enkel en alleen Bennett nog als gepasseerde renner bij het 1ste tussenpunt...
Probleem is blijkbaar dat die niet automatisch ververst, maar dan nog loopt die achter
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:40:03 #67
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753574
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:39 schreef Zorro het volgende:

[..]

Misschien moet je een keer F5 doen :P
Normaal gesproken is dat niet nodig, bij alle etappes tot nu toe deed die automatisch verversen
  FOK!fotograaf vrijdag 15 juli 2016 @ 10:40:23 #68
842 Zorro
Z
pi_163753579
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:40 schreef Blik het volgende:

[..]

Normaal gesproken is dat niet nodig, bij alle etappes tot nu toe deed die automatisch verversen
Mooie site he :X
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:43:57 #69
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163753635
Bodnar gestart. Zal normaal gesproken de eerste serieuzere richttijd neerzetten.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:44:27 #70
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753642
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:40 schreef Zorro het volgende:

[..]

Mooie site he :X
Tot vandaag was ik best tevreden over de liveticker eigenlijk
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:45:54 #71
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753674
Gougeard gaat ook lekker
pi_163753704
Gougeard gaat op de brommer
pi_163753745
1.13 sneller dan Sieberg op tweede punt, netjes hoor
pi_163753765
Dat komt door mijn magie. Adoptierennergenot.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:52:16 #75
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163753784
Ion Izagirre zet inderdaad leuke resultaten neer in Romandie, Suisse, Parijs-Nice enz enz maar wanneer heeft hij top-10 gereden in een grote ronde?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:54:10 #76
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163753813
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:50 schreef Ajacied422 het volgende:
Dat komt door mijn magie. Adoptierennergenot.
zeer benieuwd naar grmay, die moet dit kunnen. Ik gok top25.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163753828
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:18 schreef noodgang het volgende:
Pinot eruit, jammer voor de strijd om de bollentrui :(
Kan Dumoulin er nog voor gaan.
pi_163753832
Breen gaat ook hard.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 10:55:57 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163753836
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:52 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ion Izagirre zet inderdaad leuke resultaten neer in Romandie, Suisse, Parijs-Nice enz enz maar wanneer heeft hij top-10 gereden in een grote ronde?
Zijn belachelijk goede tijdritten zijn pas van dit jaar. Voor die tijd af en toe een uitschieter maar nu constant goed.

Overigens heeft hij al eens een rit gewonnen in de Giro maar dat zal je vast niet bedoelen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163753840
Wagner :D _O-

Edit: Oh valse tussentijd.
pi_163753850
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:54 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

zeer benieuwd naar grmay, die moet dit kunnen. Ik gok top25.
top 100 zou knap zijn.
pi_163753870
Kom aan Dylan, concentratie
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:58:16 #83
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753877
Wagner 2 minuten sneller op 2de punt? LIjkt me een foutje, maar ze geven het toch aan op de liveticker

edit: toch vals, 29,27 ipv 26,36... :D
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:58:26 #84
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163753878
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zijn belachelijk goede tijdritten zijn pas van dit jaar. Voor die tijd af en toe een uitschieter maar nu constant goed.

Overigens heeft hij al eens een rit gewonnen in de Giro maar dat zal je vast niet bedoelen.
Dit jaar heeft ie flink wat gewonnen tov top-10 plaatsen vorige jaren, dat klopt.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:58:46 #85
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163753884
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:58 schreef Blik het volgende:
Wagner 2 minuten sneller op 2de punt? LIjkt me een foutje, maar ze geven het toch aan op de liveticker
3e tijd op 2e punt
pi_163753886
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zijn belachelijk goede tijdritten zijn pas van dit jaar. Voor die tijd af en toe een uitschieter maar nu constant goed.

Overigens heeft hij al eens een rit gewonnen in de Giro maar dat zal je vast niet bedoelen.
http://www.procyclingstat(...)sse_2016_Stage_8_ITT

Hier gooit hij toch wat figuren als Cancellara, Keldermerckx, Thomas, Van Garderen, Kieryenka, Bodnar op de grilplaat. Maandje terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 10:59:36 #87
62913 Blik
The one and Only!
pi_163753898
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:58 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

3e tijd op 2e punt
Ze gaven net 26.36 aan op 2de punt, op Tissot en racecenter. Maar is al gewijzigd nu
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:01:20 #88
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163753919
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

http://www.procyclingstat(...)sse_2016_Stage_8_ITT

Hier gooit hij toch wat figuren als Cancellara, Keldermerckx, Thomas, Van Garderen, Kieryenka, Bodnar op de grilplaat. Maandje terug.
Toegegeven, dat is knap. Maar ik moet nog zien of hij het ook hier kan.
pi_163753920
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:37 schreef Slobeend het volgende:
Gougeard gaat hard.
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:37 schreef Slobeend het volgende:
Gougeard gaat hard.
Bijna drie minuten sneller dan de huidige nummer 2 (5 zijn er gefinished)
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 15 juli 2016 @ 11:02:21 #90
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163753935
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:01 schreef Idisrom het volgende:

[..]

[..]

Bijna drie minuten sneller dan de huidige nummer 2 (5 zijn er gefinished)
5 gefinished? Welke timing gebruik je? Want op letour.fr zijn er nog 0 gefinished :P

Is het mogelijk dat je het punt op 28km bedoelde? :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163753971
Bennett is binnen
pi_163753974
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:02 schreef heywoodu het volgende:

[..]

5 gefinished? Welke timing gebruik je? Want op letour.fr zijn er nog 0 gefinished :P

Is het mogelijk dat je het punt op 28km bedoelde? :+
Het derde tussenpunt heet Pont-d'Arc, wat wel heel erg lijkt op de finishplaats, dus misschien vandaar de verwarring. Er is inderdaad nog niemand binnen.

Edit: en net op dat moment finisht Bennett.
pi_163753983
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:05 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Het derde tussenpunt heet Pont-d'Arc, wat wel heel erg lijkt op de finishplaats, dus misschien vandaar de verwarring. Er is inderdaad nog niemand binnen.
Bennett.

58:55
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 15 juli 2016 @ 11:05:51 #94
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163753986
Overigens zijn die tussenpunten wel erg goed gelegd, dat heb ik wel eens anders gezien. Mooi gelijk verdeeld over het parcours en op logische plekken :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163753994
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:04 schreef opperkleurder het volgende:
Bennett is binnen
Sjors _O_

Nee Sammetje natuurlijk :P
pi_163753996
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:02 schreef heywoodu het volgende:

[..]

5 gefinished? Welke timing gebruik je? Want op letour.fr zijn er nog 0 gefinished :P

Is het mogelijk dat je het punt op 28km bedoelde? :+
Ja sorry, je hebt gelijk.
pi_163754010
Bak geeft 48 tellen toe
pi_163754014
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:06 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ja sorry, je hebt gelijk.
neem een mok mokkaanse mokka c_/
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:08:03 #99
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754031
Wat een langzame tijden zeg. Parcours toch wel lastiger dan verwacht. Gaan dus niet boven de 45 gemiddeld komen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:08:59 #101
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163754042
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 10:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

http://www.procyclingstat(...)sse_2016_Stage_8_ITT

Hier gooit hij toch wat figuren als Cancellara, Keldermerckx, Thomas, Van Garderen, Kieryenka, Bodnar op de grilplaat. Maandje terug.
Puike tijdrit inderdaad, al was hij daar wel de kopman in plaats van dat hij nu moet werken voor Quintana. We zullen het zien
pi_163754046
Gougeard heeft goed ingedeeld tov Breen

2e punt. Breen 30 seconden sneller, 3e punt. Gougeard 28 seconden sneller.

Die wint dus in 12 minuten tijd een minuut.

Of Breen is gevallen, of helemaal ingestort
pi_163754062
Wat zal de winnaar rijden? 53 min ofzo?
pi_163754069
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:09 schreef Max23 het volgende:
Gougeard heeft goed ingedeeld tov Breen

2e punt. Breen 30 seconden sneller, 3e punt. Gougeard 28 seconden sneller.

Die wint dus in 12 minuten tijd een minuut.

Of Breen is gevallen, of helemaal ingestort
Of lek gereden
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:10:20 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163754072
Gougeard binnen, 54.27
pi_163754074
Gougeard 54:27.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:10:54 #107
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754081
Effe 2 minuten sneller dan de nr 2
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:10:55 #108
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754085
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:08 schreef Dale__Cooper het volgende:
Wat een langzame tijden zeg. Parcours toch wel lastiger dan verwacht. Gaan dus niet boven de 45 gemiddeld komen.
Tja, bijna 10km aan 4,5-5% gemiddeld en maar een hele korte afdaling.
pi_163754093
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:10 schreef Slobeend het volgende:
Breen heeft een klappie gehad.
Vast een mentale klap voor Breen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:11:42 #111
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163754103
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:11 schreef Max23 het volgende:

[..]

Tja, bijna 10km aan 4,5-5% gemiddeld en maar een hele korte afdaling.
Eigenlijk wel apart. Deze Tour 1 heuveltijdrit en 1 klimtijdrit, maar geen enkele vlakke.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:11:55 #112
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754108
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:11 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Vast een mentale klap voor Breen.
Of een valpartij, Breen damage.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:12:22 #113
62913 Blik
The one and Only!
pi_163754115
Zit nu al 6 minuten tussen voorlopige nummer 1 en laatste, en er zijn er pas 6 gefinished.

Ben benieuwd of die 25% echt geen issue gaat worden
pi_163754118
assekevin twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 00:38:53 @georgesquirino @chrisfroome @L_Jalabert @RMCsport Quintana on le disqualifie pas pour ca ? https://t.co/o9ez7KAU7A reageer retweet
Quintana hing gisteren na het incident ook maar even aan de brommer
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:12:33 #115
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163754123
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Of een valpartij, Breen damage.
Ik moest even nadenken :')
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 15 juli 2016 @ 11:12:58 #116
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163754130
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:12 schreef Max23 het volgende:
assekevin twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 00:38:53 @georgesquirino @chrisfroome @L_Jalabert @RMCsport Quintana on le disqualifie pas pour ca ? https://t.co/o9ez7KAU7A reageer retweet
Quintana hing gisteren na het incident ook maar even aan de brommer
Wel een veel te korte video om conclusies uit te trekken.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163754132
Gatto 15:34 op Punt 1
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:13:02 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_163754135
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:12 schreef Blik het volgende:
Zit nu al 6 minuten tussen voorlopige nummer 1 en laatste, en er zijn er pas 6 gefinished.

Ben benieuwd of die 25% echt geen issue gaat worden
25% op 50 minuten is 12,5 minuut. Zou wel moeten lukken toch.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:13:32 #119
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754139
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:12 schreef Max23 het volgende:
assekevin twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 00:38:53 @georgesquirino @chrisfroome @L_Jalabert @RMCsport Quintana on le disqualifie pas pour ca ? https://t.co/o9ez7KAU7A reageer retweet
Quintana hing gisteren na het incident ook maar even aan de brommer
Schandalig :o
pi_163754144
Bodnar 15:36
pi_163754151
Bodnar 15.36, vierde tijd.Is rustig begonnen.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:13:57 #122
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754152
Zit te wachten op 2e tussentijd Bodnar.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:15:08 #123
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754172
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wel een veel te korte video om conclusies uit te trekken.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 15 juli 2016 @ 11:15:25 #124
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163754182
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:15 schreef noodgang het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja, precies.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:16:00 #125
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754189
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, precies.
Daar houdt hij zich echt wel vast aan die motor, kan me geen reden bedenken waarom hij dat zou doen, anders dan meeliften
pi_163754203
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:16 schreef noodgang het volgende:

[..]

Daar houdt hij zich echt wel vast aan die motor, kan me geen reden bedenken waarom hij dat zou doen, anders dan meeliften
Hij heeft toch een tijdstraf gekregen gisteren van -7 seconden? :)
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:16:55 #127
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163754209
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:15 schreef noodgang het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
DQ lijkt me.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:17:00 #128
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754210
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:16 schreef rajknier het volgende:

[..]

Hij heeft toch een tijdstraf gekregen gisteren van -7 seconden? :)
Ohja :D
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:17:13 #129
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163754213
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:12 schreef Blik het volgende:
Zit nu al 6 minuten tussen voorlopige nummer 1 en laatste, en er zijn er pas 6 gefinished.

Ben benieuwd of die 25% echt geen issue gaat worden
25% van 50 minuten is 12,5 minuten wat totaaltijd oplevert van 62,5 minuten. Dat gaat geen issue worden
pi_163754222
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:15 schreef noodgang het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit is wel minder erg dan lopen zonder fiets, denk het ook ja
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:18:17 #131
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163754233
Het gebeurt bijna nooit dat er iemand buiten de tijd finisht in een tijdrit sowieso. De limieten zijn behoorlijk ruim. Volgens mij alleen een keer gebeurd toen in de ploegentijdrit, toen met King.
pi_163754243
Bodnar eerste tijd op punt 3.
pi_163754245
Is het 2e tussenpunt kapot?
pi_163754253
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:18 schreef DecoAoreste het volgende:
Het gebeurt bijna nooit dat er iemand buiten de tijd finisht in een tijdrit sowieso. De limieten zijn behoorlijk ruim. Volgens mij alleen een keer gebeurd toen in de ploegentijdrit, toen met King.
Aart Vierhouten.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163754255
Bodnar is nu op de brommer
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:19:48 #136
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163754258
De tijdwaarneming flipt hem, maar als het klopt gaat Bodnar als een trein.
pi_163754272
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:19 schreef baggerbaas het volgende:
Is het 2e tussenpunt kapot?
Vast afgesneden.
pi_163754287
Timmer ook binnen zonder melding van derde tussenpunt.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:21:22 #139
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754292
Ik dacht al, 2e tussenpunt gemist. Nu al bij 3e.

BodnarGod
pi_163754299
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:15 schreef noodgang het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Quintana :W
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:22:02 #141
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163754304
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:17 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

25% van 50 minuten is 12,5 minuten wat totaaltijd oplevert van 62,5 minuten. Dat gaat geen issue worden
Ik denk eigenlijk dat er weinig renners langzamer gaan eindigen dan Bennett. Dat is een gehavende lichtgewicht sprinter.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:22:13 #142
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163754311
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:18 schreef DecoAoreste het volgende:
Het gebeurt bijna nooit dat er iemand buiten de tijd finisht in een tijdrit sowieso. De limieten zijn behoorlijk ruim. Volgens mij alleen een keer gebeurd toen in de ploegentijdrit, toen met King.
De Etxebarria's in 2003. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:22:59 #143
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163754324
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:22 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik denk eigenlijk dat er weinig renners langzamer gaan eindigen dan Bennett. Dat is een gehavende lichtgewicht sprinter.
Toch al 6 renners die trager zijn dan Bennett :P Waarvan Howard het bont maakt met bijna 2 minuten trager
pi_163754329
Breen heeft klappen gehad op het tweede gedeelte van de tijdrit zeg.
pi_163754334
Breen verliest een kleine minuut op de meet.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:23:20 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163754340
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:15 schreef noodgang het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit moet minstens een tijdstraf opleveren.

Maarja, dat moest dat van Froome ook.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163754347
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:19 schreef marcodej het volgende:

[..]

Aart Vierhouten.
In klimtijdritten in de Giro ook wel. Hunter ook wel eens buiten tijd in een TT toen hij een zitvlakblessure had.
pi_163754356
Wagner 54:52, lol.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:24:55 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163754371
Mathieu Heijboer is blij _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:26:54 #150
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163754409
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:24 schreef Ajacied422 het volgende:
Wagner 54:52, lol.
Kan bijna niet kloppen

Laatste tussenpunt 1 min 50 sec achter en aan finish 15 sec over. Dan is hij als een gek laatste heuvel opgereden

Edit: tijd hersteld: +3 minuten op Gougeard
pi_163754420
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:26 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Kan bijna niet kloppen

Laatste tussenpunt 1 min 50 sec achter en aan finish 15 sec over. Dan is hij als een gek laatste heuvel opgereden
Ja gecorrigeerd naar 57:40
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 15 juli 2016 @ 11:28:07 #152
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163754438
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:16 schreef noodgang het volgende:

[..]

Daar houdt hij zich echt wel vast aan die motor, kan me geen reden bedenken waarom hij dat zou doen, anders dan meeliften
Ik heb de seconden daarvoor en daarna niet gezien, wellicht probeert hij een val te voorkomen. Beeld is echt veel te kort om puur op basis daarvan straffen uit te delen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:29:05 #153
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754488
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dit moet minstens een tijdstraf opleveren.

Maarja, dat moest dat van Froome ook.
Quintana is de boel gewoon bewust aan het belazeren en heeft er voordeel van. Froome had er geen voordeel van en was gewoon blinde paniek. Quintana is al gematst door de hele situatie, anders had hij al veel verder achtergestaan.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:36:59 #155
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754603
Volgens mij is de timer er mee gestopt hier ;(
pi_163754609
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:36 schreef noodgang het volgende:
Volgens mij is de timer er mee gestopt hier ;(
Hier ook, al 10 min bijna
pi_163754618
Ik was altijd wat meer voor Quintana, maar dat is wel voorbij nu. Geef mij dan Froome maar, heb nog steeds vraagtekens bij zijn prestaties, maar hij zorgt in ieder geval voor spektakel.
pi_163754688
Dennis 46 sec sneller dan Bodnar bij punt 1.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:42:16 #159
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754710
Dennis rap bezig :o
pi_163754711
Denk dat Dennis en Bodnar goede referentie tijden kunnen zijn wanneer ze beide aan de meet zijn
pi_163754715




De goede oude tijd _O_.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:43:17 #162
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163754737
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:37 schreef Shaar12 het volgende:
Ik was altijd wat meer voor Quintana, maar dat is wel voorbij nu. Geef mij dan Froome maar, heb nog steeds vraagtekens bij zijn prestaties, maar hij zorgt in ieder geval voor spektakel.
Volgens een bepaalde user hier moeten we wachten op de derde week.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163754741
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:42 schreef Dennism het volgende:
Denk dat Dennis en Bodnar goede referentie tijden kunnen zijn wanneer ze beide aan de meet zijn
Indeling lijkt mij cruciaal bij deze tijdrit. Eerste tussenpunt hoeft nog niet veel te zeggen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:43:42 #164
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163754747
Bodnar 1:50 sneller dan Gougeard aan de meet.
pi_163754814
Kiryienka ook bijna van start.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163754833
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:43 schreef Felagund het volgende:

[..]

Indeling lijkt mij cruciaal bij deze tijdrit. Eerste tussenpunt hoeft nog niet veel te zeggen.
Daarom ook aan de meet :)
pi_163754845
Dennis 14.50 is wel sterk zeg
pi_163754875
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:48 schreef Columbiafan het volgende:
Dennis 14.50 is wel sterk zeg
Die heeft wel een hele tour kunnen sparen volgens mij, kan me heugen dat ik hem deze tour verder al iets heb zien doen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:51:35 #169
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163754915
26:40 voor Dennis bij het 2de punt. Al bijna 2 minuten sneller dan Gogaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163754939
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:51 schreef Mani89 het volgende:
26:40 voor Dennis bij het 2de punt. Al bijna 2 minuten sneller dan Gogaar.
Dat wordt een kanontijd.
pi_163754947
Wagner, deed die mee?
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_163754948
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:52 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dat wordt een kanontijd.
Al weten we geen tussentijd van Bodnar daar
pi_163754954
Je zal Dennis maar in je scoritoteam hebben _O_
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:53:55 #174
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163754966
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:53 schreef rajknier het volgende:

[..]

Al weten we geen tussentijd van Bodnar daar
Bodnar was op het 3de punt anderhalve minuut sneller.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:54:09 #175
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163754976
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:53 schreef opperkleurder het volgende:
Je zal Dennis maar in je scoritoteam hebben _O_
Dan heb je nog niet veel puntjes gesprokkeld
pi_163754977
Hoe zit het met de tijdslimiet?
pi_163754984
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:53 schreef rajknier het volgende:

[..]

Al weten we geen tussentijd van Bodnar daar
Bodnar is 1.30 sneller dan Gougeard bij het derde tussenpunt, dus waarschijnlijk is Dennis ook een stuk sneller dan Bodnar.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163754992
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:54 schreef Shaar12 het volgende:
Hoe zit het met de tijdslimiet?
25% toch? Lijkt mij dat het geen probleem wordt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163754995
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:55 schreef Felagund het volgende:

[..]

25% toch? Lijkt mij dat het geen probleem wordt.
Dat lijkt me ook geen probleem dan inderdaad :)
pi_163754999
15.16 voor Albasini
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:55:31 #181
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163755002
Albasini 2e tussentijd bij eerste punt
pi_163755019
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:53 schreef opperkleurder het volgende:
Je zal Dennis maar in je scoritoteam hebben _O_
Hij zit in mijn team.
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 11:57:18 #183
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163755042
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:54 schreef Felagund het volgende:

[..]

Wagner is 1.30 sneller dan Gougeard bij het derde tussenpunt, dus waarschijnlijk is Dennis ook een stuk sneller dan Bodnar.
Deze post klopt niet. Bedoel je Bodnar ipv Wagner?
  vrijdag 15 juli 2016 @ 11:57:55 #184
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163755059
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Deze post klopt niet. Bedoel je Bodnar ipv Wagner?
Ik denk het wel Slob.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163755062
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:57 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Deze post klopt niet. Bedoel je Bodnar ipv Wagner?
Ja, ik bedoelde Bodnar. :') Hersenkronkel.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163755076
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:58 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ja, ik bedoelde Bodnar. :') Hersenkronkel.
Eenmaal Wagner, altijd Wagner.
pi_163755109
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:58 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Eenmaal Wagner, altijd Wagner.
het grappige. Bodnar is ook een pizzamerk in Micronesie.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_163755110
Wanneer gaan we live?
pi_163755130
Dennis nog maar 34s voor op Bodnar bij punt 3
pi_163755131
Vroege starten van Dennis kan een groot voordeel zijn. Vaak wakkert de wind toch wat aan in de middag.
Demain, on roule
pi_163755133
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:00 schreef opperkleurder het volgende:
Wanneer gaan we live?
14.10, Tony M. start 14.09
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:02:36 #192
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163755144
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:01 schreef Mykonos het volgende:
Vroege starten van Dennis kan een groot voordeel zijn. Vaak wakkert de wind toch wat aan in de middag.
Dat is vandaag ook de verwachting.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163755170
Bodnar in ieder geval sterk ingedeeld, al zal Dennis nog wel sneller zijn aan de finish
pi_163755211
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:03 schreef Marcoss het volgende:
Bodnar in ieder geval sterk ingedeeld, al zal Dennis nog wel sneller zijn aan de finish
hoeft natuurlijk niet, die laatste paar km omhoog schijnen aardig verraderlijk, als er niet goed is ingedeeld kan je mogelijk best wat laten liggen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:05:36 #195
62913 Blik
The one and Only!
pi_163755214
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 11:31 schreef dogoe het volgende:

[..]

Quintana is de boel gewoon bewust aan het belazeren en heeft er voordeel van. Froome had er geen voordeel van en was gewoon blinde paniek. Quintana is al gematst door de hele situatie, anders had hij al veel verder achtergestaan.
Je weet helemaal niet waar dit gebeurde, misschien is dit wel precies na het moment dat die stil moest staan vanwege de opstopping en lift die mee om weer op gang te komen.
pi_163755224
Kiryenka valt tegen.
pi_163755241
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:06 schreef opperkleurder het volgende:
Kiryenka valt tegen.
De meeste teleurstellende wereldkampioen TT ooit.
pi_163755258
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:05 schreef Blik het volgende:

[..]

Je weet helemaal niet waar dit gebeurde, misschien is dit wel precies na het moment dat die stil moest staan vanwege de opstopping en lift die mee om weer op gang te komen.
Quintana heeft helemaal niet stil hoeven staan doordat hij nog achter de groep yates aan kwam rijden.
pi_163755267
Albasini 3de bij punt 2.
pi_163755271
15.12 voor Cummings
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:09:28 #201
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163755281
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:06 schreef opperkleurder het volgende:
Kiryenka valt tegen.
Heeft dit jaar alleen maar slechte tijdritten gereden, dus hij rijdt eerder volgens verwachting.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163755286
Kiry neemt een snipperdag
pi_163755288
Cance van start
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:09:58 #204
62913 Blik
The one and Only!
pi_163755294
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:08 schreef dogoe het volgende:

[..]

Quintana heeft helemaal niet stil hoeven staan doordat hij nog achter de groep yates aan kwam rijden.
Dat is helemaal niet waar, zijn gewoon beelden zelfs van dat Quintana daar even stil staat en nog bij de groep zit
pi_163755305
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:07 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

De meeste teleurstellende wereldkampioen TT ooit.
En het zou me eigenlijk niet eens verbazen als hij geen fatsoenlijke tijdrit rijdt dit jaar, maar wel weer wereldkampioen wordt.. (of in ieder geval podium rijdt)
pi_163755415
Dennis uiteindelijk 51 seconden sneller aan de finish, sterk laatste deel dan
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:17:14 #207
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163755424
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:16 schreef Marcoss het volgende:
Dennis uiteindelijk 51 seconden sneller aan de finish, sterk laatste deel dan
Dennis heeft vooral bergop dus tijd gepakt.
pi_163755434
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:17 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dennis heeft vooral bergop dus tijd gepakt.
Dan moet Froome nog sneller kunnen.
pi_163755440
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:08 schreef dogoe het volgende:

[..]

Quintana heeft helemaal niet stil hoeven staan doordat hij nog achter de groep yates aan kwam rijden.
Quintana zat op dat punt nog bij de groep yates. Het kan zelfs goed zijn dat hij het contact met dat groepje heeft verloren omdat hij daar even stil moest gaan staan.
pi_163755443
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:16 schreef Marcoss het volgende:
Dennis uiteindelijk 51 seconden sneller aan de finish, sterk laatste deel dan
Ik denk wel dat Dumoulin deze tijdrit nog gaat winnen.
pi_163755499
Ben wel benieuwd of Porte en Froome nog enige last gaan hebben van die val van gister. Zo niet dan gaat Froome hier toch best een slag kunnen slaan denk ik
pi_163755509
Cummings eerste tijd bij punt twee!
Demain, on roule
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:21:49 #213
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163755510
Cummings :o
pi_163755528
Cummings in CM hebben _O_
pi_163755539
Wtf, die Cummings joh :D
pi_163755551
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:23 schreef Marcoss het volgende:
Wtf, die Cummings joh :D
Die stort nog in.
pi_163755566
Cance 4 seconden langzamer dan Cummings bij punt 1 (en dus veel langzamer dan Dennis)
pi_163755567
Cancellara opent ruim een halve minuut langzamer dan Dennis in 15.16
Demain, on roule
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:26:06 #219
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163755600
Wat een beest die Cummings. Die heeft weer een aantal dagen in de bus gebivakkeerd.
pi_163755610
Is het nog ergens online te volgen?
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  Redactie Sport vrijdag 15 juli 2016 @ 12:27:30 #222
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163755615
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:22 schreef Max23 het volgende:
Cummings in CM hebben _O_
Ik ook :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163755621
Roosen netjes 5de nu
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:28:17 #224
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163755647
Kyrienka die er zijn pet naar gooit, treurig. Met die trui om je schouders moet je eigenlijk altijd vol gaan (zeker in de TDF).
pi_163755649
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:28 schreef Slobeend het volgende:
Gaat de wind nog draaien vandaag?
Ja, de wind gaat waarschijnlijk veranderen, maar de geleerden zijn het er nog niet over eens of de eerdere of latere starters daar nu voordeel van hebben :P
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:30:51 #227
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163755665
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:28 schreef Slobeend het volgende:
Gaat de wind nog draaien vandaag?
http://www.yr.no/place/France/Rhône-Alpes/Vallon-Pont-d'Arc/hour_by_hour.html

Wind lijkt de hele dag uit NNO te komen
pi_163755666
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:26 schreef Slobeend het volgende:
Wat doet Cummings allemaal joh.
10,5 km in 11.05, die vliegt echt :D
pi_163755686
Ik ben n beetje benieuwd hoe ze dat bij de avondetappe doen als ze bij de rebus Cummings willen doen

*hihihihi* :@
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163755690
Nu opeens weer 30 seconden achter Dennis bij punt drie...
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:32:26 #231
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163755694
Cummings nu weer een halve minuut achter Dennis bij het 3de punt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163755719
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:26 schreef Chiappucci het volgende:
Wat een beest die Cummings. Die heeft weer een aantal dagen in de bus gebivakkeerd.
Ik was gister wel teleurgesteld dat hij niet in de laatste bus zat.
pi_163755720
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:32 schreef Mani89 het volgende:
Cummings nu weer een halve minuut achter Dennis bij het 3de punt.
Rare indeling dan.
pi_163755723
Cummings dertig tellen achter Dennis bij het voorlaatste punt.
pi_163755726
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:32 schreef Mykonos het volgende:
Nu opeens weer 30 seconden achter Dennis bij punt drie...
Bij Breen was er ook zo'n raar verloop. En bij sommige renners is er überhaupt geen tussentijd opgenomen op punt 2.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163755733
Oliveira vliegt
pi_163755734
Nelson Oliveira nu met de snelste openingstijd :D
Demain, on roule
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:34:34 #239
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163755736
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:33 schreef opperkleurder het volgende:
Cummings dertig tellen achter Dennis bij het voorlaatste punt.
Bedankt Hans.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:34:59 #240
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:35:40 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163755757
Als Oliveira al gaat vliegen kan ik niet wachten op de Izagirre's.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163755770
Oh ja, Oliveira rijdt ook mee deze Tour.
pi_163755782
Dat parcours maakt het wel interessant en onvoorspelbaar. Oliveira opent gewoon 50 seconden sneller dan Cancellara! Maar nu is de vraag of hij dat kan volhouden op de vlakkere stukken.
Demain, on roule
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:37:51 #244
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163755803
Albasini en Cummings zijn beide helemaal kapot gegaan na het tweede tussenpunt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:37:55 #245
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163755805
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:36 schreef Chiappucci het volgende:
Oh ja, Oliveira rijdt ook mee deze Tour.
Heeft al best veel kopwerk gedaan hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163755823
Cance 30 seconden achter Dennis bij punt twee.
Demain, on roule
pi_163755824
quote:
Diskwalificeren is de enige optie.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_163755829
Denk dat de tijd van Cummings bij punt 2 niet helemaal klopt..
pi_163755831
De nieuwe Canyon kan zich meten met de Lapierre, op de voet gevolgd door Bianchi.
pi_163755851
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:38 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Diskwalificeren is de enige optie.
Ik zou hem nog een tijdbonus van 10 seconden geven, omdat hij niet langs die motor kon.
pi_163755869
Kyrijenka maakt zijn titel als slechtste wereldkampioen tijdrijden sinds Grabsch weer volledig waar.
pi_163755880
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:07 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

De meeste teleurstellende wereldkampioen TT ooit.
Op basis van vorig jaar was het wel terecht hoor. Vorig jaar in tijdritten van langer dan 25 kilometer: 1, 1, 2, 4, 1, 1
pi_163755923
Dumoulin maar 21ste op eerste tussenpunt :N
pi_163755937
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:43 schreef opperkleurder het volgende:
Dumoulin maar 21ste op eerste tussenpunt :N
Grappenmaker.
pi_163755942
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:43 schreef opperkleurder het volgende:
Dumoulin maar 21ste op eerste tussenpunt :N
Best netjes voor Sam.
pi_163755947
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:43 schreef opperkleurder het volgende:
Dumoulin maar 21ste op eerste tussenpunt :N
:')
pi_163755999
Cummings 43 seconden achter Dennis. Oliveira levert ook al weer in
pi_163756011
26.28 voor Nelson, 12 seconden nog op Dennis.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:47:41 #259
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756021
Kiryienka 9 minuten sneller dan Dennis aan de finish.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:48:12 #260
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756033
Oh alweer aangepast.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163756039
Cancellara gaat iig niet winnen.
Demain, on roule
pi_163756065
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:48 schreef Mykonos het volgende:
Cancellara gaat iig niet winnen.
Valt een beetje tegen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:50:07 #263
62913 Blik
The one and Only!
pi_163756088
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:48 schreef Mykonos het volgende:
Cancellara gaat iig niet winnen.
Had ik ook niet verwacht, te heuvelachtig voor hem denk ik.
pi_163756100
Denk dat Cance nog maar 1 doel heeft deze Tour, maandag meezitten en winnen
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:57:53 #265
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756275
Oliveira, mafketel
pi_163756281
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:57 schreef noodgang het volgende:
Oliveira, mafketel
Snelste bij punt 3.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 12:58:45 #267
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:58:49 #268
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756296
Boasson 2de bij eerste punt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 12:59:47 #269
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163756323
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 12:58 schreef Mani89 het volgende:
Boasson 2de bij eerste punt.
Oja kut, die gast kon ook nog tijdrijden. Is ook zo. :')
pi_163756336
Dumoulin als 19de binnen.
pi_163756352
Wind speelt een grote rol, dat kan invloed hebben op de dagoverwinning.

Zeer grote verschillen zijn mogelijk, ik denk dat Froome twee minuten pakt op Nairito.
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:00:48 #272
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756354
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:00 schreef opperkleurder het volgende:
Dumoulin als 19de binnen.
Best netjes nog!
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:01:23 #273
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756370
TrekSegafredo twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 13:00:30 Unfortunately Edward Theuns was involved in a crash. He's being taken to the hospital now. We will keep you updated. #TDF2016 reageer retweet
pi_163756387
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:01 schreef noodgang het volgende:
TrekSegafredo twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 13:00:30 Unfortunately Edward Theuns was involved in a crash. He's being taken to the hospital now. We will keep you updated. #TDF2016 reageer retweet
:'(
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:02:57 #275
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756407
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:01 schreef noodgang het volgende:
TrekSegafredo twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 13:00:30 Unfortunately Edward Theuns was involved in a crash. He's being taken to the hospital now. We will keep you updated. #TDF2016 reageer retweet
Gelukkig niet opgesteld vandaag.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:03:08 #276
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756413
R_R springt nu een gat in de lucht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163756415
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:01 schreef noodgang het volgende:
TrekSegafredo twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 13:00:30 Unfortunately Edward Theuns was involved in a crash. He's being taken to the hospital now. We will keep you updated. #TDF2016 reageer retweet
Triest voor hem na zo'n goed Tourdebuut.
pi_163756434
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:02 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Gelukkig niet opgesteld vandaag.
ikke ikke ikke en Edward kan stikken. :{w
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:05:34 #279
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756473
Fabian anderhalve minuut achter Dennis Rohan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:06:25 #280
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756492
Coppel is de volgende specialist die zo gaat vertrekken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:06:42 #281
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756498
Jan Barta 4de bij het eerste tussenpunt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163756529
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:06 schreef Mani89 het volgende:
Coppel is de volgende specialist die zo gaat vertrekken.
Die gaat een coppelkoers rijden
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:10:08 #283
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163756583
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:03 schreef Mani89 het volgende:
R_R springt nu een gat in de lucht.
Jij niet dan?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163756589
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:01 schreef noodgang het volgende:
TrekSegafredo twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 13:00:30 Unfortunately Edward Theuns was involved in a crash. He's being taken to the hospital now. We will keep you updated. #TDF2016 reageer retweet
Ik hou bijkans niemand meer over in mijn toerploeg !
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163756619
Oliveira snelste tijd nu. 10 sec sneller
pi_163756622
Is hier zeker al voorbijgekomen, quintana die valssspeelde?
pi_163756633
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:11 schreef skysherrif het volgende:
Is hier zeker al voorbijgekomen, quintana die valssspeelde?
Nee, vertel
pi_163756642
Nelson Loliveira
pi_163756645
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:11 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Nee, vertel
https://www.facebook.com/wielerupdate/videos/1093583997383214/

Quintana hangt gewoon aan de wagen :') krijgt er 7 seconden cadeau voor
pi_163756654
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:12 schreef skysherrif het volgende:

[..]

https://www.facebook.com/wielerupdate/videos/1093583997383214/

Quintana hangt gewoon aan de wagen :') krijgt er 7 seconden cadeau voor
Schandalig, dank voor het delen
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:13:39 #291
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756670
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij niet dan?
Ja, ik ook.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:14:24 #292
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756700
Jongens ik ben zo even naar de supermarkt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163756708
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:14 schreef Mani89 het volgende:
Jongens ik ben zo even naar de supermarkt.
Neem je ook iets voor mij mee?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:14:55 #294
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163756712
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:14 schreef Mani89 het volgende:
Jongens ik ben zo even naar de supermarkt.
Ik ook. Wat een toeval.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:15:32 #295
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163756728
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:14 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Neem je ook iets voor mij mee?
Ik kan maar 6 Corona meenemen, en die zijn allemaal voor mij.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:15:43 #296
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_163756734
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:11 schreef opperkleurder het volgende:
Oliveira snelste tijd nu. 10 sec sneller
Hoe is die ineens zo goed geworden? :o
pi_163756743
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:13 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Schandalig, dank voor het delen
Lul :p
pi_163756747
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik kan maar 6 Corona meenemen, en die zijn allemaal voor mij.
Ik zag gisteren op tv iemand die dagelijks 5 tot 7 halve liters zware cider naar binnen goot.
pi_163756758
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 13:12 schreef skysherrif het volgende:

[..]

https://www.facebook.com/wielerupdate/videos/1093583997383214/

Quintana hangt gewoon aan de wagen :') krijgt er 7 seconden cadeau voor
Zag het net ook voorbij komen. Dat de tijden van Froome en Porte worden gecorrigeerd snap ik nog wel maar. Dat Quintana 7 seconden cadeau krijgt terwijl hij ook gediskwalificeerd had kunnen worden is echt een schande.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 13:17:59 #300
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163756789
Nelson Oliveira wat?
  Moderator vrijdag 15 juli 2016 @ 13:19:49 #301
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163756834
Hagen 3e
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')