abonnement Unibet Coolblue
pi_163713332
Etappe 11: Carcassonne - Montpellier, 162,5 km

Revel is een plaats waar vluchters vaak winnen en dat was tijdens de tiende rit niet anders. Een aantal renners reden weg op de Port d'Envalira en nog een aantal volgden in de afdaling. Het werd een kopgroep die je best majestueus mag noemen. Nog niet vaak zo'n sterke kopgroep gezien in een rit in de Tour. Sagan, Van Avermaet, Costa, Boasson Hagen, Matthews, Chavanel, Gallopin, Landa en ga zo maar door. Alleen maar grote namen en jongens met een behoorlijke erelijst. Het tekent Sagan toch wel weer dat hij tijdens zo'n rit in de aanval gaat. Prachtige renner. Hij wist zich lange tijd te sparen, maar in de finale trok hij het nog even op de kant en wist zo de kopgroep flink te decimeren. Enkele renners lieten zich verrassen en andere renners zijn simpelweg hopeloos zodra het om waaiers gaat. Er bleven zeven sterke renners over. Eigenlijk was alleen Dumoulin een vreemde eend in de bijt, die zou je toch eerder in de mongolenwaaier verwachten. Orica had nog drie man over en normaal zouden ze dat weten te verneuken. Bij Orica gaat iedereen normaal voor z'n eigen belang, maar tijdens deze rit was dat blijkbaar anders. Turbo Durbo deed wat hij het beste kan doen, met de ogen dicht op kop rammen. Toen hij klaar was met dat werk nam Impey het over. Hij probeerde een paar keer aan te vallen, maar kreeg het niet voor elkaar om Sagan ook maar enigszins in de problemen te brengen. Sagan pareerde alles en dat leek hij behoorlijk simpel te doen. Toch bleek in de sprint dat het niet echt simpel was geweest. Matthews, die niets had hoeven te doen, was nog een stuk frisser en wist zo zijn eerste rit in de Tour te winnen. Na Tom Dumoulin weer een renner die in alle grote rondes een rit heeft gewonnen. Uiteindelijk een prima overgangsrit waar niet veel meer van te verwachten viel. Na deze overgangsrit krijgen we een rit die bijna volledig vlak is. Weer eens een kans voor de sprinters. Zoveel kansen komen er niet meer, dus deze gaan ze grijpen. Dat geef ik je op een briefje.




In een van de grootste toeristische trekpleisters van Frankrijk zal de elfde rit vertrekken. Carcassonne, de middeleeuwse stad, doet alleen onder voor Parijs en Mont-Saint-Michel. De bekendste bezienswaardigheid is de citadel. De hele oude binnenstad is bijna volledig gerestaureerd en de vesting is zo'n beetje de beste en grootste gehouden vesting uit de middeleeuwen, in Europa tenminste. La Cité de Carcassonne is zeker de moeite van het bezoeken waard. Aangezien we deze Ronde van Frankrijk begonnen op Mont-Saint-Michel, zullen eindigen in Parijs en halverwege door Carcassonne komen kunnen we wel spreken van een haast overdreven toeristische editie. Carcassonne is veel meer dan de vesting alleen, het is tegenwoordig een stad met 47.000 inwoners. We bevinden ons een stuk ten zuidoosten van Revel, de finishplaats van de vorige rit, in het departement l'Aude. Het is niet zo lang geleden dat de Tour nog in deze stad was. Voor het laatst in 2014, toen in een rit die zou eindigen Bagnères-de-Luchon. Ook dat plaatsje hebben we tijdens deze Tour al gehad, gelukkig zijn ze niet zo van de herhaling in Frankrijk. De laatste keer dat er een rit eindigde in Carcassonne was tien jaar geleden, in 2006. De zege ging toen naar Yaroslav Popovych, het eeuwige talent dat uiteindelijk vrij geruisloos uit het profpeloton verdween dit jaar.



Dit is een rit voor de sprinters, toch krijgen we in het begin nog met een paar klimmetjes te maken. Van Carcassonne fietsen de renners naar het oosten en meteen begint de weg al een beetje op te lopen. Dit duurt zo'n beetje 14 kilometer, tot Caunes-Minervois. Een echte beklimming zit er niet in dit stuk, maar er zitten wel wat vervelende stroken tussen. Na Caunes-Minervois gaat het in licht dalende lijn verder tot de eerste beklimming van de dag. De renners rijden over een slecht en smallig weggetje door ruraal Frankrijk voor een aantal kilometer. Al snel komen ze weer op een wat betere weg terecht, die ze naar Siran brengt. Na Siran begint de weg al op te lopen en zijn er voorzichtig al een paar heuveltjes die beklommen moeten worden, hoewel de eerste echte klim van de dag pas een kilometer of acht verderop is. Na 34 kilometer passeren de renners Azillanet en begint de eerste klim van de dag echt. De Côte de Minerve is officieel 2,4 kilometer lang en 5,4% gemiddeld, maar officieus gezien is de beklimming toch wel een stukje langer. Na 38 kilometer komen de renners boven en tussen Azillanet en de top van de klim zit geen vlakke meter, dus eigenlijk is de beklimming vier kilometer lang. Na een korte doch simpele afdaling komen de renners uit in de middeleeuwse katharenvesting Minerve. Een bijzonder fraai dorpje, gebouwd op een rots. Schijnt een van de mooiste dorpen van Frankrijk te zijn.



De renners fietsen verder en komen langs nog wat dorpjes. Onder andere een dorpje dat Aigues-Vives heet. Gisteren kwamen ze ook al door een dorpje met dezelfde naam. Blijkbaar een populaire naam in Frankrijk. De dorpjes hier zijn eigenlijk allemaal wel mooi. Oude gebouwtjes, torentjes, leuke dingen. Het is een paar kilometer vlak, tot na ongeveer 54 kilometer het tweede klimmetje van de dag begint. De Côte de Villespassans is een beklimming van de vierde categorie, 2,3 kilometer lang en 4,5% gemiddeld. Totaal geen lastige klim. Na dit klimmetje loopt het nog even verder omhoog, tot het dorpje Villespassans. De renners blijven nog even op een plateau, tot ze afdalen richting Saint-Chinian, waar er een passage is na 66 kilometer. Als dit dorpje bereikt is hebben we het voornaamste klimwerk van de dag al lang en breed gehad. Vanaf dit moment is het praktisch volledig vlak. De renners rijden een beetje rond over het Franse platteland, met uitzicht op de uitlopers van het Centraal Massief. Veel gebeurt er niets. Over brede wegen wordt er koers gezet richting Montpellier. Af en toe wordt er een dorpje gepasseerd en tussendoor kunnen de coureurs vooral genieten van wat fraaie Franse natuur. De dorpjes in dit deel van Frankrijk zijn dan weer niet allemaal even fraai. Wel allemaal gebouwd op een heuveltje. Zo ook Murviel-lès-Béziers, dat na 78 kilometer wordt aangedaan.



Van Murviel-lès-Béziers gaat het verder over een brede weg richting Magalas, dat na 92 kilometer koers aan de beurt is. De renners passeren nog wat meer dorpjes, die er zowat allemaal hetzelfde uitzien. In sommige dorpen is de weg wat smaller, maar de weg tussen alle dorpjes is steeds breed. Hoewel de weg af en toe een beetje vals plat oploopt kunnen we wel stellen dat het nog steeds vlak is. Na 106 kilometer komen de renners door Alignan-du-Vent, ook weer zo'n dorpje op een heuveltje. Een paar kilometer verderop zullen ze door Pézenas fietsen en hier is na 113 kilometer de tussensprint van de dag. Een vlakke sprint, want we zitten nu op het laagste punt van de etappe. Buiten Pézenas begint de weg weer een beetje op te lopen, maar dat gaat behoorlijk geruisloos. De wegen blijven breed en goed. Wel zijn er nu wat open vlaktes, waardoor de wind eventueel een rol zou kunnen spelen. Spijtig genoeg duurt dit niet zo lang. Al snel komt er weer een bos. In dit bos staat ook een abdij, la Abbaye de Valmagne. De abij wordt niet echt meer gebruikt voor haar originele taak, het heeft een alternatieve functie gekregen. Een deel van de abdij is verbouwd tot een wijnkelder, waar de wijn die van de nabijgelegen wijngaarden afkomt wordt bewaard. Prima abdijtje dus, niks mis mee.



In de buurt van de abdij moeten de renners nog een kilometer of 35 afleggen tot de finish. Voorbij de abdij zijn er nog een paar korte stukjes waar het een beetje omhoog gaat, maar op dat na is dit een enorm makkelijke finish. Na 140 kilometer passeren de renners Montbazin en van dit dorpje gaat het bijna helemaal rechtdoor tot in Montpellier. Er zitten nog wel een heleboel rotondes in het parcours, maar verder komen ze tot het binnenrijden van Montpellier niets bijzonders meer tegen. Het terrein is wel behoorlijk open, dus een beetje wind zou het eventueel nog wel wat leuker kunnen maken. De renners rijden door nog wat dorpjes, maar de weg wordt nooit meer smal. Recht en breed, alleen wat veel rotondes. Op een kilometer of zes van de streep rijden de renners Montpellier binnen. Bij het binnenrijden van de stad slaan de renners bij een rotonde linksaf en mogen ze over de rondweg gaan rijden, wat een ongekende luxe. Anderhalve kilometer lang gaat het rechtdoor, tot de renners een afslag gaan nemen. De weg wordt hier een stuk minder breed, van twee banen gaan we naar een. We nemen hier de kant van de weg die je normaal niet mag nemen, technisch gezien is er sprake van spookrijden. De renners zitten weer op de brede rondweg, maar dit duurt slechts een paar honderd meter. Op iets meer dan drie kilometer van de streep nemen ze weer een uitrit en daar wordt de weg uiteraard wat minder breed. Daarna komen ze op de Avenue de la Liberté terecht, waar ze zich vast heel vrij voelen. Een kilometer lang gaat het rechtdoor, maar dan wordt er weer een afslag genomen. De weg wordt ook weer even wat smaller, maar honderd meter verderop wordt er weer een brede weg bereikt. We zitten nu op ongeveer twee kilometer van de finish en tot de finish gaat het rechtdoor. Er is nog een flauwe bocht, maar die is zo flauw dat het haast niet opvalt. In de slotkilometer gaat het bijna volledig rechtdoor. Wel is er nog een viaduct, waardoor de weg nog een paar meter oploopt.



De finish is voor het Altrad Stadium. Dit is het stadion van de lokale rugbyclub, Montpellier Hérault RC. Ook de lokale voetbalclub, Montpellier HSC heeft er een tijdje gespeeld, maar die spelen doorgaans in een iets groter stadion. Montpellier is een van de grootste steden van Frankrijk, met 270.000 inwoners. Het is de hoofdstad van het departement Hérault en het is ook een behoorlijk grote studentenstad. Zowat een kwart van de inwoners is student. Een stad met behoorlijk veel techneuten en ook nog eens een paar duizend onderzoekers. Slim stadje, bovendien een populaire plaats voor toeristen. We zitten dicht in de buurt van de Middellandse Zee en er is ook nog een vliegveld in de omgeving. Een stad die al ontzettend vaak is voorgekomen in de Tour, meer dan 30 keer. Een stad waar zowat altijd sprinters winnen. Enkele bekende namen op de erelijst zijn Andre Darrigade, Olaf Ludwig, Robbie McEwen, Mark Cavendish en Andre Greipel. Greipel is de laatste winnaar in Montpollier, in 2013 won hij in een massasprint voor Sagan, Kittel en Cavendish. Ze zijn er nu allemaal weer bij, dus de uitslag zou zomaar hetzelfde kunnen zijn. Toch hoeft een rit tussen Carcassonne en Montpellier niet altijd makkelijk te zijn. In 1951 was er ook een rit tussen deze twee steden en in dat jaar was het zo heet dat de grote favoriet, Fausto Coppi, helemaal bevangen raakte door de hitte en meer dan een half uur verloor, waardoor Hugo Koblet aan de haal kon gaan met de overwinning. Van extreme weersomstandigheden, zoals enorme hitte of een flinke wind, zullen we het nu ook moeten hebben wil deze rit een beetje spannend worden.



Extreme hitte zoals in 1951 gaan we niet krijgen. Wel wordt het warm, maar 27 graden is toch moeilijk heel extreem te noemen. Extreme wind gaan we misschien wel krijgen. Er wordt behoorlijk wat wind verwacht in Montpellier en omstreken. Rond het middaguur zou het windstoten geven van 30 km/h, met uitschieters naar 60 km/h. Windkrachtje of vijf, denk ik dan. Is best flink. Een zekere columnist is nu waarschijnlijk al rare dingen als 'hoooooeeeiiii' aan het twitteren. Toch wil ik niet meteen iedereen enthousiast maken. Het zou kunnen gaan waaien, maar het kan net zo goed enorm tegenvallen. Er zijn wat open stukken in het parcours, maar ook genoeg passages door bossen en dorpjes, waar de wind niet echt vrij spel heeft. Regenen gaat het in ieder geval niet doen. Geen kans op neerslag. Deze korte sprintersrit, die eventueel gered gaat worden door de wind, begint om 13:35. Na een kwartier rondrijden door Carcassonne is dan om 13:50 het depart réel. De aankomst wordt verwacht tussen 17:22 en 17:42. Zoals je ondertussen wel gewend zal zijn begint de uitzending gewoon om 14:10. Niks mis mee, voor die tijd zal er toch niets gebeuren.



Ja, dit wordt natuurlijk een massasprint. Als het daadwerkelijk hard gaat waaien een massasprint met een wat kleiner peloton, desalniettemin een massasprint. Zoals altijd in Montpellier. Het is voor de sprinters de eerste kans in een lange tijd. Al bijna een week geleden dat ze het nog eens mochten proberen.
1. Cavendish. Al drie ritten gewonnen, dan ben je voor de volgende massasprint ook de favoriet. Won ook al eens in Montpellier, dus hij kent dit stadje wel. Goed, hij werd in 2013 wel verslagen, maar dat kan de beste overkomen. Schijnt dat hij de afgelopen tijd wel een beetje ziekjes was. Braken op het fietsje en als eerste lossen, dat soort dingen. Daarnaast ook nog eens zijn lead-out kwijtgeraakt, Mark Renshaw. Dus eigenlijk is de kans best groot dat hij morgen helemaal niet wint, maar ik leef graag op het randje. Hij gaat gewoon net als vroeger weer zes ritten winnen in een Tour.
2. Kittel. Er zitten best veel supermarkten van de Lidl in Montpellier, dus het is een zekerheid dat Kittel het goed gaat doen. Helaas is de dichtsbijzijnde wel een aantal kilometer van de streep, dus een overwinning gaat daarom lastig worden.
3. Greipel. Is heel erg slecht bezig, maar kom op jongens. Een van de beste sprinters van de wereld. Het moet toch ooit gaan lukken? Een keer zal alles goed moeten vallen, het is niet zo dat hij er ineens niets meer van kan. In de Giro nog prima, in het begin van de Tour ook nog wel een beetje redelijk, maar de laatste sprints waren stuk voor stuk waardeloos. Moet toch weer een keer de stijgende lijn gaan pakken.
4. Sagan. Doet altijd mee in de sprint, zelfs als hij de dag ervoor nog met krachten heeft gesmeten in een lange ontsnapping. Hij moet ook wel meedoen, om punten te verzamelen voor de groene trui. In de buurt van de overwinning zal hij vermoedelijk niet komen, als hij al moeite heeft met Matthews in een vlakke sprint.
5. McLay. Dit Britse wielergodje in de dop doet het best aardig. Had eigenlijk niet zo gek veel van hem verwacht, maar hij was in de laatste massasprint zelfs derde. Doet het beter dan Groenewegen, om maar eens een willekeurige naam te noemen. Voordeel van McLay is dat hij zich behoorlijk goed door het peloton kan manoeuvreren, daarom maakt het niet zoveel uit dat zijn ploeg totaal ruk is. Kan wel weer een leuke ereplaats halen tijdens deze sprint, hoewel hij wel zware dagen heeft gehad. Kwam tijdens de vorige rit ook als een van de laatsten binnen. Hopelijk om krachten te sparen en niet omdat het vet van de soep is, anders sta ik weer voor joker.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163713349
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:11 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Wingsuit aan en naar boven zweven.
Deze kans moet Bokkema grijpen
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:20:39 #3
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163713381
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:19 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Deze kans moet Bokkema grijpen
Met die neus heeft hij wel veel luchtweerstand.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:20:46 #4
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713383
Tinkoff gaat beuken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713391
FEEST JAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_163713394
*O*
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:21:09 #7
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:21:28 #8
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163713404
giolippens twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:15:16 Over etappe van morgen: zelfs een finish in Carpentras zou overwogen worden als de wind te heftig is op Mont Ventoux. 05:00 uur beslissing reageer retweet
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:21:36 #9
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713407
Staf in de mongolenwaaier
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713413
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:21 schreef Slobeend het volgende:
Geen reeks?
Mods zijn weggewaaid in het TDF-subforum
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:22:18 #11
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713424
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:21 schreef Slobeend het volgende:
giolippens twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:15:16 Over etappe van morgen: zelfs een finish in Carpentras zou overwogen worden als de wind te heftig is op Mont Ventoux. 05:00 uur beslissing reageer retweet
Dan is de etappe gewoon vlak? :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713426
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:20 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Met die neus heeft hij wel veel luchtweerstand.
Moet hij achterstevoren op de fiets gaan zitten zodat z'n neus hetzelfde effect heeft als die punthelmen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:22:26 #13
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163713429
Paard
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:23:04 #14
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163713442
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:22 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan is de etappe gewoon vlak? :{
Kittel die de etappe naar de Ventoux wind
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:23:06 #15
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713444
Er is al een hoop af.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:23:13 #16
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163713445
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oja, da's nog zo'n Colombiaantje uit 1997. Die heeft al best wat koersjes gewonnen volgens mij.

Bijna al die Italianen die wel meedoen ken ik niet echt. Ja, Ravasi en dat soort jongens wel, maar ook een hoop kleine ploegjes met onbekende renners.
http://nuestrociclismo.co(...)23-colombiano-italia

Ik ken er ook maar heel weinig buiten de usual suspects. Ik zat vanochtend de startlijst door te spitten en stuitte op allerlei verdwaalde Colombianen die rijden voor onduidelijke ploegen als Monaco en Team Vejus. Juan Felipe Guzman en Brandon Rivera bijvoorbeeld. Rivera heb ik dan ooit eens toevallig van gehoord omdat hij Olympisch kampioen werd bij de jeugd, maar dat is ook al vier jaar geleden, of zo.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:23:43 #17
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163713450
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:22 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Moet hij achterstevoren op de fiets gaan zitten zodat z'n neus hetzelfde effect heeft als die punthelmen.
Het erge is wellicht dat ik daar nu een voorstelling van maak :').
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:23:43 #18
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713451
Zeker alleen alle b-renners er af?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:24:39 #19
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163713474
Cav op achterstand? Zie ploegen van Kittel, Greipel en Sagan werken...
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:24:51 #20
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713480
Wilco zit al in de mongolenwaaier zo te zien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713484
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:23 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Het erge is wellicht dat ik daar nu een voorstelling van maak :').
Hij zit vaak al dwars op z'n fiets dus die extra kwartslag maakt ook niet veel meer uit.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:25:26 #22
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:25:34 #23
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713496
Kelderman :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713498
Wilco god
pi_163713501
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wilco zit al in de mongolenwaaier zo te zien.
Prima.
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:25:54 #26
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713509
Lotto heeft weer ouderwets zitten pitten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:25:56 #27
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163713511
Waarom probeert Wilco zo furieus terug te komen? :')
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163713521
Kelderman laat zich morgen sowieso op flinke achterstand rijden, zegt hij zelf, dan kan hij het net zo goed vandaag ook al doen
pi_163713524
leek eerder dat die weer terug wilde komen na een lekke band of zo
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:26:37 #30
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163713531
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:26 schreef Marcoss het volgende:
Kelderman laat zich morgen sowieso op flinke achterstand rijden, zegt hij zelf, dan kan hij het net zo goed vandaag ook al doen
Dat dus
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:26:56 #31
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163713541
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:25 schreef Mani89 het volgende:
Waarom probeert Wilco zo furieus terug te komen? :')
Omdat het klassement niet belangrijk is en hij voor etappes gaat |:(
pi_163713542
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:26 schreef Max23 het volgende:
leek eerder dat die weer terug wilde komen na een lekke band of zo
Die indruk had ik ook.
pi_163713543
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:26 schreef Marcoss het volgende:
Kelderman laat zich morgen sowieso op flinke achterstand rijden, zegt hij zelf, dan kan hij het net zo goed vandaag ook al doen
Wordt wel een heel lange dag als je nu al op achterstand raakt hoor. Dan kun je beter gewoon sparen op de Ventoux.
pi_163713549
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:21 schreef Slobeend het volgende:
giolippens twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:15:16 Over etappe van morgen: zelfs een finish in Carpentras zou overwogen worden als de wind te heftig is op Mont Ventoux. 05:00 uur beslissing reageer retweet
Waar is Carpentras?
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:27:48 #35
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713556
Pinoow in de mongolenwaaier.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713558
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:27 schreef ratatat het volgende:

[..]

Waar is Carpentras?
Wikipedia zegt Frankrijk.
pi_163713559
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:27 schreef ratatat het volgende:

[..]

Waar is Carpentras?
Frankrijk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163713564
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:27 schreef ratatat het volgende:

[..]

Waar is Carpentras?
Aan de voet, dus dan zou de hele klim eruit gaan.
pi_163713565
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:27 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wikipedia zegt Frankrijk.
GMTA
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:28:19 #40
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163713566
Kelderman zat nog achter de mongolenwaaier _O-
pi_163713567
Inderdaad nou en; Wilco gaat niet voor het klassement.
pi_163713570
Treurig Bora weer.
pi_163713579
Dag wilco. Stop er maar mee
pi_163713581
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:28 schreef Slobeend het volgende:
Kelderman zat nog achter de mongolenwaaier _O-
Prima hoor, kan ie nog meer tijd verliezen voor de Alpen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:28:44 #45
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713582
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:28 schreef Slobeend het volgende:
Kelderman zat nog achter de mongolenwaaier _O-
Zal wel op een kut moment lek hebben gereden ofzo
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713586
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:28 schreef Slobeend het volgende:
Kelderman zat nog achter de mongolenwaaier _O-
Ja logisch, die had of materiaalpech of een val
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:29:05 #47
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713587
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Zal wel op een kut moment lek hebben gereden ofzo
Nee, die is gewoon regelrecht uit het wiel gereden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713591
Frank ook erachter
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163713592
Te veel dorpjes en bochten wel.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:29:26 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163713596
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:28 schreef Slobeend het volgende:
Kelderman zat nog achter de mongolenwaaier _O-
Godverdomme heel Lotto nu terug laten zakken en op kop laten rijden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:29:38 #51
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713600
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:29 schreef Columbiafan het volgende:
Te veel dorpjes en bochten wel.
Klopt wel. In de finale wordt het beter.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713601
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:29 schreef franklop het volgende:
Frank ook erachter
Frank krijgt klop
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:31:56 #53
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163713641
Het zou best fijn zijn als dit gereekst wordt, zeg maar.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163713657
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:31 schreef Koffieplanter het volgende:
Het zou best fijn zijn als dit gereekst wordt, zeg maar.
De mods zijn allemaal Pokemon aan het vangen.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:33:29 #55
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163713660
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:31 schreef Koffieplanter het volgende:
Het zou best fijn zijn als dit gereekst wordt, zeg maar.
TDF mods kijken zelfs geen TDF.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:33:45 #56
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713662
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:33 schreef Slobeend het volgende:

[..]

TDF mods kijken zelfs geen TDF.
Nog altijd beter dan Nattekat
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:35:43 #57
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163713702
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:33 schreef Slobeend het volgende:

[..]

TDF mods kijken zelfs geen TDF.
Een van die drie nitwits heeft nota bene in het vorige topic gepost. Blauwe letters worthy die jongen.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:35:56 #58
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713708
Wielco kan beter vandaag 15 min verliezen en dan morgen leuke ontsnapping zoeken als Ventoux gedaan wordt. De twee dagen daarna heeft hij toch niks te zoeken
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:37:12 #59
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713736
Ik zie al drie renners van Lotto punt En El die de slag gemist hebben
pi_163713737
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:33 schreef Slobeend het volgende:

[..]

TDF mods kijken zelfs geen TDF.
Rustagg.
pi_163713752
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:37 schreef Leonos het volgende:

[..]

Rustagg.
Doe je werk Leo!
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:38:16 #62
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713754
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:38 schreef ratatat het volgende:

[..]

Doe je werk Leo!
Is dit de beroemde Leo Vogelzang?
pi_163713762
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:35 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wielco kan beter vandaag 15 min verliezen en dan morgen leuke ontsnapping zoeken als Ventoux gedaan wordt. De twee dagen daarna heeft hij toch niks te zoeken
Wielco kijkt in zijn teksten al uit naar de volgende rustdag, zet dus vooral niet te hoog in.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:39:09 #64
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163713767
Valle d'Aosta heeft gewoon een livestream dit jaar. #kijktipsvankoffieplanter
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:39:22 #65
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713772
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wielco kijkt in zijn teksten al uit naar de volgende rustdag, zet dus vooral niet te hoog in.
Aan ambities geen gebrek _O_
pi_163713785
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wielco kijkt in zijn teksten al uit naar de volgende rustdag, zet dus vooral niet te hoog in.
Gewoon verwachting van niveau 0 dan valt het misschien mee.
pi_163713789
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wielco kijkt in zijn teksten al uit naar de volgende rustdag, zet dus vooral niet te hoog in.
Hij is gewoon aan het pokeren.
Gino ♥
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:41:01 #68
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163713806
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:40 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Hij is gewoon aan het pokeren.
Hij moet ook gaan wielrennen, misschien dat het dan wat wordt...
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:41:39 #69
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713822
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:39 schreef Koffieplanter het volgende:
Valle d'Aosta heeft gewoon een livestream dit jaar. #kijktipsvankoffieplanter
Link.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713823
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:40 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Hij is gewoon aan het pokeren.
Hij zit nog midden in zijn rouwproces.
pi_163713825
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:39 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Gewoon verwachting van niveau 0 dan valt het misschien mee.
Wat 'ie ook zegt, het is toch niet goed.
"Mwah, ben niet zo goed"=> wat een watje, fietsen met je kutje
"Ik mik op een etappe" => whahaha, hij wint toch niet
"Ik ga voor het klassement"+> heeft toch een slechte dag, kan beter voor een etappe gaan.
in a crowd you lose humanity
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:41:52 #72
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713828
Trek trekt het op de kant haha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713834
w/
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:42:10 #74
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163713836
Het spel is op de wagen *O*
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:42:14 #75
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163713837
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163713841
De regie is best wel kut trouwens.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:43:06 #77
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713855
Het spel is op de wagen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713857
Jaaaaaa feest
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:43:08 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713858
Mooi beeld dit. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:43:16 #80
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713863
We gaan los
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:43:20 #81
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163713864
Waaiers O+
pi_163713865
Waaiers *O*
in a crowd you lose humanity
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:43:31 #83
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163713869
Molkema voor geel
Gino ♥
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:43:58 #85
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713874
Helikoptershots _O_
pi_163713875
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:41 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Wat 'ie ook zegt, het is toch niet goed.
"Mwah, ben niet zo goed"=> wat een watje, fietsen met je kutje
"Ik mik op een etappe" => whahaha, hij wint toch niet
"Ik ga voor het klassement"+> heeft toch een slechte dag, kan beter voor een etappe gaan.
Dat is waar.

Komt natuurlijk ook doordat hij weinig charisma en geen vlotte babbel heeft.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:44:07 #87
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713879
José en Wuyts over de mongolenwaaier. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:44:07 #88
236410 MaleDuck
Wees altijd lief voor een eend
pi_163713880
Waar is Kelderman!!!
<a href="http://allergenenhardloper.wordpress.com/" rel="nofollow" target="_blank">Hardlopen zonder gluten, melk, ei, pinda...</a>
pi_163713881
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:43 schreef Tjacka het volgende:
Molkema voor geel
Zou humor zijn.
Dan is opeens iedereen blij als morgen de Ventoux eruit valt.
in a crowd you lose humanity
pi_163713882
Jose: Waarom ik bij de mongolenwaaier?
pi_163713887
Mongolenwaaier
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:44:24 #92
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713888
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:44 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Zou humor zijn.
Dan is opeens iedereen blij als morgen de Ventoux eruit valt.
Nee hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:44:41 #93
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:44:48 #94
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713900
Als Bokkema in geel komt ga ik bier halen
pi_163713903
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:43:36 Janken van geluk hoor. Dit is de hemel. #waaiers reageer retweet
pi_163713908
Thijs gaat los op twitter hoor.
Gino ♥
pi_163713909
Er moeten nu renners herkend en geduid worden. Met andere woorden: je kunt nu het beste Sporza inschakelen.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163713911
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:44 schreef Frozen-assassin het volgende:
Als Bokkema in geel komt ga ik bier halen
kan ik alvast mijn adres doorgeven?
pi_163713926
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:43:05 WaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaiiiiiiierrrrrrrrsssssssss reageer retweet
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:45:51 #100
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163713930
Even gezapt naar de Belg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163713932
Bora volledig gelost?
pi_163713934
Kelderman moet helemaal niet vooraan zitten. Die moet gewoon gelost worden. Anders zijn zijn kansen de rest van de Tour nihil.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:46:06 #103
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713940
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:45 schreef Columbiafan het volgende:
Bora volledig gelost?
Gelukkig wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163713944
Die Sunfield is echt niet goed hoor.
pi_163713947
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:44 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Zou humor zijn.
Dan is opeens iedereen blij als morgen de Ventoux eruit valt.
Nee.

Na Dumoulin in de Vuelta en Dumoulin/Kruijswijk in Giro hecht ik wat minder waarde aan een dagje leiderstrui.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:46:34 #106
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163713951

:D
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:46:34 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163713952
Genot, het breekt weer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:46:38 #108
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713954
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:45 schreef TheArt het volgende:
Kelderman moet helemaal niet vooraan zitten. Die moet gewoon gelost worden. Anders zijn zijn kansen de rest van de Tour nihil.
LottoNL leest helaas niet mee hier
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:47:03 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163713972
RIP koplopers
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:47:04 #110
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163713974
Ik vrees met grote vreze.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163713983
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:38 schreef ratatat het volgende:

[..]

Doe je werk Leo!
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:38 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Is dit de beroemde Leo Vogelzang?
Het lukt me niet :')
Hulptroepen zijn ingeroepen!
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:47:58 #112
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714001
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:47 schreef Leonos het volgende:

[..]

[..]

Het lukt me niet :')
Hulptroepen zijn ingeroepen!
Wacht even, je bent mod, maar je weet niet hoe je je taken uit moet voeren?

Genot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:48:01 #113
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163714005
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik vrees met grote vreze.
Erviti loodst je held er doorheen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:48:21 #114
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714011
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wacht even, je bent mod, maar je weet niet hoe je je taken uit moet voeren?

Genot.
Doet mij denken aan stijn.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:48:35 #115
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714016
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:48 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Erviti loodst je held er doorheen
ImanolN1Fan, sinds de Ronde.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:48:39 #116
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714019
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wacht even, je bent mod, maar je weet niet hoe je je taken uit moet voeren?

Genot.
Ik zou solliciteren als wielerverslaggever bij de NOS
pi_163714020
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:48 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Doet mij denken aan stijn.
Waar is stijn?
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:48:58 #118
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714024
Motor denkt er nog langs te kunnen :') Ga gewoon weg
pi_163714028
quote:
Waar kan ik deze foto liken
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:49:10 #120
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714032
quote:
7s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:48 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Ik zou solliciteren als wielerverslaggever bij de NOS
Bij de NOS hebben ze liever mensen zonder verstand van zaken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:49:12 #121
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714034
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:48 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waar is stijn?
Pokemon Go!.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163714045
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wacht even, je bent mod, maar je weet niet hoe je je taken uit moet voeren?

Genot.
Voor alles een eerste keer he. jou OP was de eerste keer vast ook niet zo mooi als nu.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:50:01 #123
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714053
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:49 schreef Leonos het volgende:

[..]

Voor alles een eerste keer he. jou OP was de eerste keer vast ook niet zo mooi als nu.
Zal vast een handleiding zijn achter schermen
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:50:02 #124
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714054
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Bij de NOS hebben ze liever mensen zonder verstand van zaken.
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:47 schreef Leonos het volgende:

[..]

[..]

Het lukt me niet :')
Hulptroepen zijn ingeroepen!
pi_163714058
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:49 schreef Leonos het volgende:

[..]

Voor alles een eerste keer he. jou OP was de eerste keer vast ook niet zo mooi als nu.
Jij bent een rare mod
Gino ♥
pi_163714066
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:49 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Pokemon Go!.
Matig.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:50:59 #127
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714073
Volgens Herbert breken Nederlandse talenten niet door omdat ze niet door wind kunnen fietsen _O_
pi_163714075
Voorsprong loopt weer op. T gaat weer wat langzamer in t peloton.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:51:20 #129
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714082
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:49 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Waar kan ik deze foto liken
https://twitter.com/NOSwielrennen/status/753223888503508992

quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

Matig.
Neem aan dat er een storing is in Leiden dat hij nu niet online is.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163714087
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
Volgens Herbert breken Nederlandse talenten niet door omdat ze niet door wind kunnen fietsen _O_
Dat is het nadeel als je in een land woont waar het bijna nooit serieus waait.
pi_163714088
Waar ik altijd zo bang voor ben is bijvoorbeeld dat Quintana wel meezit maar dan lek rijdt. Dat zou echt de doodsteek zijn
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:51:47 #132
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714090
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:51 schreef Scorpion_17 het volgende:
Voorsprong loopt weer op. T gaat weer wat langzamer in t peloton.
Toch denk ik dat ze het niet gaan redden vandaag (de kopgroep dan).
in a crowd you lose humanity
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:51:47 #133
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714091
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
Volgens Herbert breken Nederlandse talenten niet door omdat ze niet door wind kunnen fietsen _O_
Volgens Sunfields zijn alle 'ollanders daar toch baas in
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:51:55 #134
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714095
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:51 schreef Scorpion_17 het volgende:
Voorsprong loopt weer op. T gaat weer wat langzamer in t peloton.
Beschutting nu, zal zo wel weer los gaan
pi_163714110
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:51 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

https://twitter.com/NOSwielrennen/status/753223888503508992

[..]

Neem aan dat er een storing is in Leiden dat hij nu niet online is.
Niks aan de hand in Leiden! :)
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:52:50 #136
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714116
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:51 schreef napoleonfour het volgende:
[..]

Neem aan dat er een storing is in Leiden dat hij nu niet online is.
Stijn is al sinds twaalven weg, waarnaartoe vertelde hij me niet.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:52:54 #137
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 15:53:05 #138
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163714126
Iedereen terug lijkt me
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:53:18 #139
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714129
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:52 schreef Leonos het volgende:

[..]

Niks aan de hand in Leiden! :)
Misschien kan Stijn je helpen met reeksen.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163714130
Maar het zal echt een wanvertoning zijn als ze morgen de Ventoux schrappen :')
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:53:27 #141
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714132
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:53 schreef Mexicanobakker het volgende:
Iedereen terug lijkt me
groepje Matthews zal er nog wel achter zitten.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:53:35 #142
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714136
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:52 schreef Slobeend het volgende:
Mclay kan dit niet dus.
Valt ook te betwijfelen hoe goed hij nog is. Werd een paar dagen geleden ongeveer allerlaatste.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:53:45 #143
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714141
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:52 schreef Slobeend het volgende:
Mclay kan dit niet dus.
Waar zit die dan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:54:01 #144
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714148
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:53 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Waar zit die dan?
Op een fiets
pi_163714149
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:53 schreef Leonos het volgende:
Maar het zal echt een wanvertoning zijn als ze morgen de Ventoux schrappen :')
Lekker met 100kpu de ventoux op fietsen is inderdaad een goed idee.
Gino ♥
pi_163714151
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:53 schreef Leonos het volgende:
Maar het zal echt een wanvertoning zijn als ze morgen de Ventoux schrappen :')
Zou doodzonde zijn, maar ja, wij hoeven geen verantwoording af te leggen als er ongelukken gebeuren. De ASO wel.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:54:21 #147
62913 Blik
The one and Only!
pi_163714155
Was dat vdb2 achterin?
  FOK!fotograaf woensdag 13 juli 2016 @ 15:54:23 #148
842 Zorro
Z
pi_163714157
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:54 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Lekker met 100kpu de ventoux op fietsen is inderdaad een goed idee.
Da's snel :o :o
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163714164
Sky gaat rijden
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:54:35 #150
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714165
Tom Steels is megadik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714168
quote:
6s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:54 schreef Zorro het volgende:

[..]

Da's snel :o :o
Voor de wind hé
Gino ♥
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:54:48 #152
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714171
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:54 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Lekker met 100kpu de ventoux op fietsen is inderdaad een goed idee.
Ja toch?
http://speld.nl/2016/07/0(...)etmotor-op-voorwiel/
in a crowd you lose humanity
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:55:06 #153
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714177
Wind speelt een cruciale rol bij waaiers. - Tom Steels
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163714186
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:54 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Zou doodzonde zijn, maar ja, wij hoeven geen verantwoording af te leggen als er ongelukken gebeuren. De ASO wel.
Zoals met Sjonnie bedoel je?
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:56:25 #155
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714202
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:55 schreef Koffieplanter het volgende:
Wind speelt een cruciale rol bij waaiers. - Tom Steels
Gaat diep deze
pi_163714203
Wat een mooi beeld
pi_163714237
Skybots
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 15:58:54 #158
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714244
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:53 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Waar zit die dan?
Hij kwam net terug uit de mongolenwaaier.
pi_163714252
Sep leeft op.
pi_163714257
Ik snap niet bepaald dat Vanmarcke en Lindeman zelf voorin blijven zitten en zich totaal niet bekommeren om Groenewegen. Alsof ze het zelf nu even gaan afmaken.
  woensdag 13 juli 2016 @ 15:59:58 #161
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714260
Erkende hardrijders voorin _O_
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:00:37 #162
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714267
De Roos is ook nog voorin aan het shinen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163714268
Best leuke etappe nu al.
Gino ♥
pi_163714271
"Als Quintana niet achterin zit, dan zit hij voorin!"

Was getekend, Herbert.

Tegeltjesuitspraak weer. :') _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_163714275
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:01 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
"Als Quintana niet achterin zit, dan zit hij voorin!"

Was getekend, Herbert.

Tegeltjesuitspraak weer. :') _O_
Of in het midden
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:01:37 #166
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714277
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:59 schreef TheArt het volgende:
Ik snap niet bepaald dat Vanmarcke en Lindeman zelf voorin blijven zitten en zich totaal niet bekommeren om Groenewegen. Alsof ze het zelf nu even gaan afmaken.
Wijnants zal wel bij Groenewegen zitten.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:01:52 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714280
Froome doet zelf mee :D
pi_163714281
Dijkstra en Ducrot zien Roosen aan voor Kelderman :')
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:02:08 #169
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714285
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:01 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Wijnants zal wel bij Groenewegen zitten.
Die zag ik volgens mij een tijd geleden bij Matthews zitten. Oftewel, een paar minuten achter het peloton.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:02:22 #170
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714292
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:01 schreef Frozen-assassin het volgende:
Froome doet zelf mee :D
Beetje raar wel, eigenlijk.
in a crowd you lose humanity
pi_163714296
4 TLJ mannen voorin.
pi_163714298
Groenewegen rond positie 60
pi_163714306
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:02 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Beetje raar wel, eigenlijk.
Maar wel mooi.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:03:19 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714311
Weinig Movistar voorin
pi_163714321
Buchmann en Sepulveda ver achteraan.
pi_163714327
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:03 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Maar wel mooi.
Hij lijkt wel bezig met een charmeoffensief
Gino ♥
pi_163714328
Valverde is een meesterknecht
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:04:37 #178
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714331
Goed zo Piti.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:05:31 #179
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714339
Dunt wel elke keer flink uit.
in a crowd you lose humanity
pi_163714342
raykerckhoffs twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:04:35 Noteer kilometer 40 en 24 voor de finish! #waaiers #TDF2016 reageer retweet
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:05:59 #181
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714343
Zitten nog wel wat sprinters bij
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:06:22 #182
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714347
Majka onderuit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:06:23 #183
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163714348
Chute
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 16:06:26 #184
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163714349
CHUTE
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163714350
Chute
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:06:46 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714354
Winner ook onderuit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:06:54 #187
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714356
SJUUT
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:06:59 #188
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714357
Gelukkig het is Anacona.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714361
Boel lam leggen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:07:21 #190
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714362
Majka ook onderuit
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:07:37 #191
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714365
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:06 schreef Mani89 het volgende:
Gelukkig het is Anacona.
Ik wilde al met spullen gooien.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:08:05 #192
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714372
Doortrekken Sep!
pi_163714374
We zijn 5 uur binnen
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:08:51 #194
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714379
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:08 schreef Maver24 het volgende:
We zijn 5 uur binnen
Lijkt me niet, ze moeten nog 53 km.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 16:09:31 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163714386
Waar is MEINTJES?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163714395
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:09 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar is MEINTJES?
Op zijn fiets in Frankrijk
pi_163714404
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:08 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Lijkt me niet, ze moeten nog 53 km.
Ze rijden 60 aan het uur
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:11:00 #198
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:11:02 #199
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714409
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:10 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

In Frankrijk
Je moet ook zeggen dat ie op een fiets zit
pi_163714415
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:10 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

In Frankrijk
Op een fiets waarschijnlijk.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:11:49 #201
62913 Blik
The one and Only!
pi_163714418
geen grote namen in 2de groepje (sprinters/kopmannen)
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:11:54 #202
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714420
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:10 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Ze rijden 60 aan het uur
Nu niet.
in a crowd you lose humanity
pi_163714423
Als ik Groenewegen was zou ik niet meedoen bij deze tussensprint, zo vlak voor de finish.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163714432
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:12 schreef Scorpion_17 het volgende:
Als ik Groenewegen was zou ik niet meedoen bij deze tussensprint, zo vlak voor de finish.
Groenewegen heeft aan geen enkele tussensprint meegedaan deze tour...
pi_163714457
Wat bazelt Thijs nu weer voor onzin? :D
Gino ♥
pi_163714458
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:11 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Nu niet.
Straks wel
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:15:47 #207
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714472
Gelukkig zit Rolland voorin. Goed gedaan Vaughters.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:15:58 #208
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714476
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:14 schreef Tjacka het volgende:
Wat bazelt Thijs nu weer voor onzin? :D
Als het waait is Thijs rijp voor het gesticht
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:16:06 #209
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714477
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:11 schreef Slobeend het volgende:
Mclay zit er nu wel.
Heb jij aandelen in Mclay?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714482
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:15 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Als het waait is Thijs rijp voor het gesticht
Thijs is altijd rijp voor het gesticht.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:17:17 #211
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714493
Howard voor de rode rugnummers? ;(
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:18:21 #212
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714517
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Heb jij aandelen in Mclay?
Het is mijn adoptiekind.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:19:04 #213
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714529
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Het is mijn adoptiekind.
Ah ok.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:20:48 #214
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714558
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Het is mijn adoptiekind.
Die van mij is vandaag gevallen.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:21:52 #215
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714576
Tomgod in beeld :D
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:21:59 #216
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714581
Bijna op 40 kilometer van de streep. Spannend hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:22:35 #217
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714591
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bijna op 40 kilometer van de streep. Spannend hoor.
Op puntje van m'n stoel nu
pi_163714597
Volgens Ray gaat het bijna los, zal dus wel niks gebeuren.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:23:04 #219
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714600
José denkt ook dat het Kelderman is.
pi_163714602
Wielco nu op kop _O_
pi_163714610
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:23 schreef Slobeend het volgende:
José denkt ook dat het Kelderman is.
Dit is ook Wilco op kop van het peloton.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:24:46 #222
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714629
Gaas op beide knieen is van Wilco
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:26:01 #223
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714655
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:23 schreef TheArt het volgende:

[..]

Dit is ook Wilco op kop van het peloton.
Kwam er net ook achter ja.

Theuns :{.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:26:24 #224
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714662
Waarom werkt FDJ zo hard? Zijn geen bergpunten meer te halen
pi_163714664
Cav gaat dit gewoon met de vingers in de neus winnen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:26:56 #226
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714671
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:26 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Kwam er net ook achter ja.

Theuns :{.
Theuns in de mongolwaaier?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714676
"Kietel"
pi_163714678
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:26 schreef Columbiafan het volgende:
Cav gaat dit gewoon met de vingers in de neus winnen.
Cav is wel de meester van de waaieretappes inderdaad.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:27:14 #229
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714680
Het valt dus stil op het moment dat het volgens Ray moest gebeuren.

Dan nog liever tweets van Thijs.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163714683
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Theuns in de mongolwaaier?
Die is zo hard gevallen vandaag
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:27:23 #231
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714685
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Theuns in de mongolwaaier?
Ja. Kijk je geen Sporza?
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:27:28 #232
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714687
Waarom moest ik 40km van de aankomst noteren van Ray?
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:27:39 #233
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714690
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:27 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja. Kijk je geen Sporza?
Ik let niet echt op.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714693
Ray zoekt een strook met rugwind uit
pi_163714700
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:27 schreef Koffieplanter het volgende:
Waarom moest ik 40km van de aankomst noteren van Ray?
Ray snapt er geen kut van. Waar wel van eigenlijk?
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:28:09 #236
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714705
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:27 schreef showtimer het volgende:
Ray zoekt een strook met rugwind uit
Ray is een idioot
pi_163714706
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het valt dus stil op het moment dat het volgens Ray moest gebeuren.

Dan nog liever tweets van Thijs.
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:55:19 Lazer op met die toren in beeld. Het is koers! reageer retweet
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:23:02 Komende 20 km veel draaien en keren. Laatste 20 alle kans om opnieuw waaiers te trekken. reageer retweet
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:29:14 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714724
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:28 schreef Max23 het volgende:

[..]

thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:55:19 Lazer op met die toren in beeld. Het is koers! reageer retweet
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:23:02 Komende 20 km veel draaien en keren. Laatste 20 alle kans om opnieuw waaiers te trekken. reageer retweet
Ja, bedankt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 juli 2016 @ 16:29:23 #239
335263 freaky40
pi_163714726
Morgen dus de hel op Mt. Ventoux
Allemaal cabaretteketet!
pi_163714734
Thijs :')
Ray :')
Maduc :')
Herbert :')

Ik mis Mart ;(
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_163714737
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:29 schreef freaky40 het volgende:
Morgen dus de hel op Mt. Ventoux
Of helemaal geen Ventoux.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:29:54 #242
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714740
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:29 schreef freaky40 het volgende:
Morgen dus de hel op Mt. Ventoux
Nee, want het is te gevaarlijk dus ze rijden misschien de helft van de klim maar, en misschien zelfs helemaal niet
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 juli 2016 @ 16:30:12 #244
335263 freaky40
pi_163714742
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:29 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Of helemaal geen Ventoux.
Waarom niet?
Allemaal cabaretteketet!
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:30:18 #245
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714743
Koers?
pi_163714747
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:29 schreef freaky40 het volgende:
Morgen dus de hel op Mt. Ventoux
Ik vrees dat het niet doorgaat :'(
Maja, veiligheid gaat voor.
The only way you can be original, is to be yourself.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:30:27 #247
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714748
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:30 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Waarom niet?
Omdat #hoeeeeeeeijjjjjjj
pi_163714750
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:30 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Waarom niet?
Omdat het te gevaarlijk kan worden met die wind.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 juli 2016 @ 16:30:42 #249
335263 freaky40
pi_163714759
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:28 schreef Max23 het volgende:

[..]

thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:55:19 Lazer op met die toren in beeld. Het is koers! reageer retweet
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:23:02 Komende 20 km veel draaien en keren. Laatste 20 alle kans om opnieuw waaiers te trekken. reageer retweet
Wat een dwaas die Thijs.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163714765
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:28 schreef Max23 het volgende:

[..]

thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 15:55:19 Lazer op met die toren in beeld. Het is koers! reageer retweet
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:23:02 Komende 20 km veel draaien en keren. Laatste 20 alle kans om opnieuw waaiers te trekken. reageer retweet
Inderdaad

thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:11:25 Quintana moet zijn uppie door de wind naar voren rijden. reageer retweet
Gino ♥
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:31:12 #251
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714771
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:29 schreef Slobeend het volgende:
Mclay zit er gewoon al bij Wuyts.
Waarom rijden ze dan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:31:30 #252
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714778
raykerckhoffs twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:59 Op deze hoogvlakte zou je toch iets mogen verwachten... #waaiers reageer retweet
Haha.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:31:59 #253
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714784
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:31 schreef Koffieplanter het volgende:
raykerckhoffs twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:59 Op deze hoogvlakte zou je toch iets mogen verwachten... #waaiers reageer retweet
Haha.
Ray is verstandelijk gehandicapt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:32:09 #254
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714787
Thijs heeft helemaal goed gezien dat dit een perfecte rit is voor Kwintana om tijd te pakken. Klimmen ligt hem namelijk niet zo
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:32:17 #255
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163714790
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Waarom rijden ze dan.
Geen flauw idee. Ik zag em toch echt voor die tussensprint.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:32:47 #256
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163714801
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Waarom rijden ze dan.
De 28e plek van Sepulveda is in gevaar.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:33:18 #257
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163714809
quote:
7s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:32 schreef Sheffield het volgende:
Thijs heeft helemaal goed gezien dat dit een perfecte rit is voor Kwintana om tijd te pakken. Klimmen ligt hem namelijk niet zo
Dat zegt 'ie toch niet?
Zijn tweet sloeg er op dat Quintana net door de wind naar voren reed. Dus dat 'ie dat zelf moest doen en er geen ploegmaat was die het voor hem deed.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:33:36 #258
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163714813
Laffe tosti's. Gewoon weer een massasprint dus.
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 16:33:43 #259
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163714816
Froome wint de tour als ze de Ventoux niet rijden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163714817
Zal ik eens wat zeggen? Deze etappe heeft een muis gebaard.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:34:08 #261
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163714827
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:33 schreef Scorpion_17 het volgende:
Zal ik eens wat zeggen? Deze etappe heeft een muis gebaard.
Deze Tour*
pi_163714833
Waar is de wind
Gino ♥
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:34:41 #263
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714836
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:34 schreef Tjacka het volgende:
Waar is de wind
Moet je even naar buiten gaan
pi_163714838
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:34 schreef Tjacka het volgende:
Waar is de wind
Wind kun je niet zien.
pi_163714845
Nu gebeurd er niks meer tot aan de massasprint?
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:35:20 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714853
Matthews hoort de vraag niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:35:29 #267
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163714857
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:34 schreef Maver24 het volgende:
Nu gebeurt er niks meer tot aan de massasprint?
jawel
pi_163714863
De
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:34 schreef Maver24 het volgende:
Nu gebeurd er niks meer tot aan de massasprint?
De laatste 20 kilometer gaat het los volgens Thijs en Ray.
pi_163714871
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:34 schreef Maver24 het volgende:
Nu gebeurd er niks meer tot aan de massasprint?
Volgens Thijs zijn de laatste 20 km erg geschikt voor waaiers. Dus daar hopen we dan maar op.
pi_163714875
'did you came'

Pffff
pi_163714877
Matthews heeft geen schijn van kans in Qatar.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:36:44 #272
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714878
Ik zou nog sneller praten.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163714892
MerijnCasteleyn twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:57 Krijgen net technische info v Tourorganisator ASO vr morgen: voorlopig aankomst op top, niet aan Chalet Reynard. Voorlópig, zeggen ze erbij. reageer retweet
pi_163714898
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:37 schreef Houtenbeen het volgende:
MerijnCasteleyn twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:57 Krijgen net technische info v Tourorganisator ASO vr morgen: voorlopig aankomst op top, niet aan Chalet Reynard. Voorlópig, zeggen ze erbij. reageer retweet
Feest.
pi_163714900
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:37 schreef Houtenbeen het volgende:
MerijnCasteleyn twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:57 Krijgen net technische info v Tourorganisator ASO vr morgen: voorlopig aankomst op top, niet aan Chalet Reynard. Voorlópig, zeggen ze erbij. reageer retweet
Dat zou genot zijn
Gino ♥
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:38:09 #276
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714901
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:37 schreef Houtenbeen het volgende:
MerijnCasteleyn twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:57 Krijgen net technische info v Tourorganisator ASO vr morgen: voorlopig aankomst op top, niet aan Chalet Reynard. Voorlópig, zeggen ze erbij. reageer retweet
Enige en juiste beslissing
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:38:13 #277
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714904
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:37 schreef Houtenbeen het volgende:
MerijnCasteleyn twitterde op woensdag 13-07-2016 om 16:27:57 Krijgen net technische info v Tourorganisator ASO vr morgen: voorlopig aankomst op top, niet aan Chalet Reynard. Voorlópig, zeggen ze erbij. reageer retweet
Wacht maar tot ze Cancellara hebben gesproken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:38:16 #278
62913 Blik
The one and Only!
pi_163714906
Wat een lelijke vent is die Dan Martin eigenlijk, maar dat maakt die goed met sympathiek zijn :D
pi_163714912
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:38 schreef Blik het volgende:
Wat een lelijke vent is die Dan Martin eigenlijk, maar dat maakt die goed met sympathiek zijn :D
Het is dan wel weer een verschrikkelijke renner.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:38:50 #280
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714915
Het is koers.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163714931
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het is koers.
Lazer op met die toren.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:39:31 #282
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714932
Jaaaaaaa
pi_163714939
De Wuyts is geen fan van Zakarin volgens mij
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:40:04 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714943
W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714950
WaaaaaaaaaaaaaaaAAAAIers
Gino ♥
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:40:16 #286
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163714951
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:39 schreef showtimer het volgende:
De Wuyts is geen fan van Zakarin volgens mij
Het is ook een gevaar op wielen
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:40:21 #287
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714952
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:39 schreef showtimer het volgende:
De Wuyts is geen fan van Zakarin volgens mij
Omdat hij zich niet terug liet zakken om VDB2 terug te brengen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163714955
aaier?
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_163714956
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:40 schreef Mani89 het volgende:
W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-W-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:40:31 #290
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714958
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:38 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wacht maar tot ze Cancellara hebben gesproken.
_O- Heb je die The Secret Pro gelezen?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163714963
Hooiman
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:40:49 #292
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163714967
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:33 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dat zegt 'ie toch niet?
Zijn tweet sloeg er op dat Quintana net door de wind naar voren reed. Dus dat 'ie dat zelf moest doen en er geen ploegmaat was die het voor hem deed.
oh
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:40:55 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163714970
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:40 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

_O- Heb je die The Secret Pro gelezen?
Nee, linkje?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 16:41:06 #294
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163714974
Blok erop nu weer ineens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:41:11 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163714980
Goed accent
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 16:41:12 #296
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163714982
Zakarin krijgt de wind van voren van Wuyts. Lulhannes is het.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:41:13 #297
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163714984
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:41:16 #298
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163714987
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:40 schreef Aguero het volgende:

[..]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:41:29 #299
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163714991
Er gebeurt weer helemaal geen ene kut, kap eens me blij te maken met dode mussen.
pi_163715009
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 16:41 schreef DecoAoreste het volgende:
Er gebeurt weer helemaal geen ene kut, kap eens me blij te maken met dode mussen.
Het gebeurt straks.
  woensdag 13 juli 2016 @ 16:43:44 #301
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163715040
quote:
_O-
quote:
Stage 9 in the Pyrenees was such a hard stage, everyone was just fucked. We hit that Category 2 climb [Côte de la Comella], and there was more gruppetto than normal. Fabian Cancellara [Trek-Segafredo] was there, it was his first time in the gruppetto at this Tour, and of course he wants to control it. He was telling everyone “just slow down,” and it was like, dude, we don’t have that much time. We have 37 minutes to get to the finish. We can’t slow down. Then he wants to speed up, and then he’s going too hard.

Then Matti Breschel [Cannondale-Drapac] comes up to him and told him “Slow down, you idiot, we don’t need to go this hard.” This is in the last 5km, and we had 20 minutes, so we knew we were good. And Cancellara still wants to be a hero on the front. Breschel just exploded, threw his bottle on the ground, then threw his glasses. I’ve never seen Breschel like that.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')