abonnement Unibet Coolblue
pi_175519293
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 december 2017 19:18 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Doorwerken is sowieso een probleem. Er is werkloosheid en bedrijven willen geen ouderen aannemen.

Het is 1 groot toneelstuk om sociale zekerheden verder af te breken, alleen maar omdat het kan en ten behoeve van winstmaximalisatie.
Waar true. En as we speak laten we dat gebeuren. De werkende klasse wordt langzaam maar heel zeker tot op het bot afgekloven. Er is genoeg geld. Alleen willen ze dat liever voor henzelf. En die "ze" trekken aan de touwtjes dus die machinatie lukt heel goed. Uitstekend zelfs. En wij zagen het niet gebeuren. Enkel in retrospectief. Maar dan zijn de schuldigen reeds lang dood. En wij ook. Enkelen konden dat navertellen, die Crime of the Century.


Dit clipje visualiseert m.i. best goed wat er mis is- en gaat. Met een fijn muziekje daarbij ook nog.

[ Bericht 8% gewijzigd door Bart2002 op 05-12-2017 23:55:38 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_175519476
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 23:52 schreef -mosrednA het volgende:
Ik vraag me af.

Gezien het omslagstelsel verdien ik als "jongere generatie" geld waarvan een deel terugkomt in de vorm van uitbetaling van de pensioenen.

Als ik inplaats daarvan gewoon 1x in de week een uur of 2 bepaalde zorgtaken op me neem voor ouderen, dan is dat toch goedkoper? Voor mijn portemonnee en die van de gepensioneerde (bespaard immers op zorkosten).
"Besparen" op zaken treft altijd weer de hardste werkers en tevens minst verdienenden. We dienen te besparen door degenen zonder toegevoegde waarde aan het systeem uit te faseren. En dat zijn niet geheel toevallig de grootverdieners. Op dat gebied valt veel meer te halen. De parasieten verdelgen.

Je moet niet vergeten dat elke "besparing" in verkeerde zakken belandt. Een "manager" bespaart door mensen te ontslaan. Opdat er steeds voldoende voor hem en zijn soorgenoten (zij die aan de touwtjes trekken...) overblijft van al dat gratis geld. Andere kunstjes beheersen ze niet. Dat gaat goed tot de koek op is en zij weer een deurtje verder gaan. Waar zij dan weer warm onthaald worden. Nivelleren is voor hen inderdaad een feestje.

[ Bericht 3% gewijzigd door Bart2002 op 06-12-2017 00:18:08 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')