abonnement Unibet Coolblue
pi_160197728
Vinnypassy! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 27 februari 2016 @ 13:34:19 #127
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160256935






Brioche gevuld met sinaasappeljam.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160257055
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2016 10:52 schreef minilot het volgende:


De afgelopen weken alleen zelfgemaakte vegan chocolade op de kiek gezet, hier bestrooid met cacaonibs, gesuikerde pistache en blauwe snoepbolletjes. :')

[ afbeelding ]

Lekker was het wel! *)
Chocolade is toch van zichzelf al vegan?
pi_160257120
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 13:39 schreef computergirl het volgende:

[..]

Chocolade is toch van zichzelf al vegan?
Pure wel ja. Goed punt, niet aan gedacht *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_160257123
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 13:34 schreef Isegrim het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Brioche gevuld met sinaasappeljam.
Mjam! :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_160257321
Mooi gevlochten Ise. Experiment voor de bakkerij?
  zaterdag 27 februari 2016 @ 14:18:50 #132
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160257952
Frozen frambozenyoghurt voor het toetje van morgen. Potverdrie wat is dat lekker zeg. :9

  zaterdag 27 februari 2016 @ 15:17:34 #133
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160259041
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 13:51 schreef n0a het volgende:
Mooi gevlochten Ise. Experiment voor de bakkerij?
:Y Kwam een filmpje tegen met een vlechttechniek, meteen ff getest. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160259624
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 15:17 schreef Isegrim het volgende:

[..]

:Y Kwam een filmpje tegen met een vlechttechniek, meteen ff getest. :)
hoeveel vlecht je er per uur :7
  zaterdag 27 februari 2016 @ 16:01:19 #135
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160259941
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 15:45 schreef computergirl het volgende:

[..]

hoeveel vlecht je er per uur :7
Inclusief vormen enzo denk ik een stuk of 20 als ik alleen maar dat doe?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160260061
Valt me nog mee, is het niet vreselijk lastig vlechten met plakkerig deeg ?
  zaterdag 27 februari 2016 @ 16:17:45 #137
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160260266
Neuh, briochedeeg vormt juist heel fijn. Soort zachte PlayDoh.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160260327
Dan deed ik vast iets fout, want die boter maakte het bij mij een groot plakfeest
  zaterdag 27 februari 2016 @ 16:22:08 #139
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160260362
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 16:20 schreef computergirl het volgende:
Dan deed ik vast iets fout, want die boter maakte het bij mij een groot plakfeest
Nachtje in de koeling. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160263822
Er komen weer lekkere dingen voorbij ^O^
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
pi_160265254
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 februari 2016 13:40 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja maar, Minilot, Myraela, Stavromulabeta, Vinnypassy, NoralyZ, N0a, Zo-is-dat, Applemoose en alle anderen dan?
Drukdrukdruk. Kook echt veel te weinig de laatste tijd. Maar vandaag had ik een dagje vrij, dus ik ben eens gaan experimenteren. Voor het eerst in mijn leven tonijn gebakken. Vroeger wel een keer gegeten, maar die was helemaal droog gebakken. Altijd gedacht dat ik het helemaal niet lust, maar zo kort gebakken is het eigenlijk wel erg lekker.



Dit was dus tonijn met sesam en wasabimayonaise.
pi_160268131
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 19:59 schreef Myraela het volgende:

[..]

Drukdrukdruk. Kook echt veel te weinig de laatste tijd. Maar vandaag had ik een dagje vrij, dus ik ben eens gaan experimenteren. Voor het eerst in mijn leven tonijn gebakken. Vroeger wel een keer gegeten, maar die was helemaal droog gebakken. Altijd gedacht dat ik het helemaal niet lust, maar zo kort gebakken is het eigenlijk wel erg lekker.

[ afbeelding ]

Dit was dus tonijn met sesam en wasabimayonaise.
Woei, dat ziet er echt lekker uit! Leuke foto :)
Is dat zo?
  zaterdag 27 februari 2016 @ 22:17:05 #143
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160270123
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 19:59 schreef Myraela het volgende:

[..]

Drukdrukdruk. Kook echt veel te weinig de laatste tijd. Maar vandaag had ik een dagje vrij, dus ik ben eens gaan experimenteren. Voor het eerst in mijn leven tonijn gebakken. Vroeger wel een keer gegeten, maar die was helemaal droog gebakken. Altijd gedacht dat ik het helemaal niet lust, maar zo kort gebakken is het eigenlijk wel erg lekker.

[ afbeelding ]

Dit was dus tonijn met sesam en wasabimayonaise.
Topcombi!

Vandaag en morgen weer een driegangenmenu op het programma. Vandaag Italiaans

1) Mijn versie van caprese (zaadjes van de tomaat gemengd met extra vierge olijfolie en sjalot)
2) Risotto a la Milanese
3) Mijn versie van tiramisu. Mascarpone-vanille-roomcrème op een soort kletskopcrumble, sinasroom, rum-spongecake en koffiegelei met wat cacaopoeder.
Helaas was de koffiegelei niet heel erg geslaagd: niet sterk genoeg van smaak en te weinig gelatine, dus te slap. Dit was de eerste keer dat ik geen recept volgde vwb gelatine en ik was te laat om te proefdraaien, dus dan krijg je dit. Gelukkig was het verder wel lekker.







Nu maar hopen dat hier geen Italianen komen die mijn fratsen afkeuren.
  zaterdag 27 februari 2016 @ 22:20:33 #144
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160270256
Waarom ben jij niet ergens chefkok? Of ben je dat ook?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160270380
Ik vind jouw bordopmaak altijd zo knap. :D Ik kom nooit verder dan iets op een bord kwakken.
  zaterdag 27 februari 2016 @ 22:28:06 #146
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_160270527
Thanks :) Ben gewoon hobbykok. Wil er wel wat mee gaan doen, maar ik denk liever als restauranteigenaar omdat ik het managen dat ik nu doordeweeks doe ook veel te leuk vind. En qua opmaak: gewoon hoofd leeg maken en doen quasi-nonchalant maar met een gedachte doen wat je leuk vind. Dat werkt bij mij wel. ;)
pi_160270595
Jeetje wat een heerlijks weer hier!

Leuke foto met de tonijn zo! :D

En weer drie zulke mooie gangen! Knap vind ik t, timing voor drie gangen én zulke opmaak, dat doe ik je niet zo makkelijk na en al helemaal niet zo vaak :Y)
pi_160275889
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 22:17 schreef vinnypassy het volgende:

Nu maar hopen dat hier geen Italianen komen die mijn fratsen afkeuren.

Zouden die bestaan, dan? Volgens mij eet de meest kritische, nationalistische pastavreter dit graag.
pi_160276999
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2016 02:14 schreef Skeletor. het volgende:

[..]

Zouden die bestaan, dan? Volgens mij eet de meest kritische, nationalistische pastavreter dit graag.
niet als zijn mammie het andrs klaarmaakt :P
pi_160277829
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2016 05:15 schreef computergirl het volgende:

[..]

niet als zijn mammie het andrs klaarmaakt :P
True :D ! Di Mama blijft heilig.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')