Chocolade is toch van zichzelf al vegan?quote:Op donderdag 25 februari 2016 10:52 schreef minilot het volgende:
De afgelopen weken alleen zelfgemaakte vegan chocolade op de kiek gezet, hier bestrooid met cacaonibs, gesuikerde pistache en blauwe snoepbolletjes.
[ afbeelding ]
Lekker was het wel!
Pure wel ja. Goed punt, niet aan gedachtquote:Op zaterdag 27 februari 2016 13:39 schreef computergirl het volgende:
[..]
Chocolade is toch van zichzelf al vegan?
Mjam!quote:Op zaterdag 27 februari 2016 13:34 schreef Isegrim het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Brioche gevuld met sinaasappeljam.
Kwam een filmpje tegen met een vlechttechniek, meteen ff getest.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 13:51 schreef n0a het volgende:
Mooi gevlochten Ise. Experiment voor de bakkerij?
hoeveel vlecht je er per uurquote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:17 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Kwam een filmpje tegen met een vlechttechniek, meteen ff getest.
Inclusief vormen enzo denk ik een stuk of 20 als ik alleen maar dat doe?quote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:45 schreef computergirl het volgende:
[..]
hoeveel vlecht je er per uur
Nachtje in de koeling.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 16:20 schreef computergirl het volgende:
Dan deed ik vast iets fout, want die boter maakte het bij mij een groot plakfeest
Drukdrukdruk. Kook echt veel te weinig de laatste tijd. Maar vandaag had ik een dagje vrij, dus ik ben eens gaan experimenteren. Voor het eerst in mijn leven tonijn gebakken. Vroeger wel een keer gegeten, maar die was helemaal droog gebakken. Altijd gedacht dat ik het helemaal niet lust, maar zo kort gebakken is het eigenlijk wel erg lekker.quote:Op zaterdag 20 februari 2016 13:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja maar, Minilot, Myraela, Stavromulabeta, Vinnypassy, NoralyZ, N0a, Zo-is-dat, Applemoose en alle anderen dan?
Woei, dat ziet er echt lekker uit! Leuke fotoquote:Op zaterdag 27 februari 2016 19:59 schreef Myraela het volgende:
[..]
Drukdrukdruk. Kook echt veel te weinig de laatste tijd. Maar vandaag had ik een dagje vrij, dus ik ben eens gaan experimenteren. Voor het eerst in mijn leven tonijn gebakken. Vroeger wel een keer gegeten, maar die was helemaal droog gebakken. Altijd gedacht dat ik het helemaal niet lust, maar zo kort gebakken is het eigenlijk wel erg lekker.
[ afbeelding ]
Dit was dus tonijn met sesam en wasabimayonaise.
Topcombi!quote:Op zaterdag 27 februari 2016 19:59 schreef Myraela het volgende:
[..]
Drukdrukdruk. Kook echt veel te weinig de laatste tijd. Maar vandaag had ik een dagje vrij, dus ik ben eens gaan experimenteren. Voor het eerst in mijn leven tonijn gebakken. Vroeger wel een keer gegeten, maar die was helemaal droog gebakken. Altijd gedacht dat ik het helemaal niet lust, maar zo kort gebakken is het eigenlijk wel erg lekker.
[ afbeelding ]
Dit was dus tonijn met sesam en wasabimayonaise.
Zouden die bestaan, dan? Volgens mij eet de meest kritische, nationalistische pastavreter dit graag.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 22:17 schreef vinnypassy het volgende:
Nu maar hopen dat hier geen Italianen komen die mijn fratsen afkeuren.
niet als zijn mammie het andrs klaarmaaktquote:Op zondag 28 februari 2016 02:14 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Zouden die bestaan, dan? Volgens mij eet de meest kritische, nationalistische pastavreter dit graag.
True ! Di Mama blijft heilig.quote:Op zondag 28 februari 2016 05:15 schreef computergirl het volgende:
[..]
niet als zijn mammie het andrs klaarmaakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |