Wij doen hetzelfde, alleen dan met water voorweken. volgende ochtend melk erbijquote:Op woensdag 21 oktober 2015 12:11 schreef sirdanilot het volgende:
Ik deed altijd de havermout al de dag vantevoren bij de melk gieten in mijn pannetje.
De volgende ochtend hoefde ik het dan alleen nog maar op te warmen.
Het resultaat is dan beter, want de havermoetvlokken zijn lekker 'plump' geworden en de pap is dikker. Als je het niet een nacht in de melk laat staan is het echt niet lekker.
Eigenlijk al een tijdje geen havermout meer op.
Ja dat kan ook maar ik vind het lekker als er een goede melk smaak aan zitquote:Op woensdag 21 oktober 2015 12:19 schreef Blik het volgende:
[..]
Wij doen hetzelfde, alleen dan met water voorweken. volgende ochtend melk erbij
Goede topickick weer, maar niet heusquote:Op vrijdag 5 mei 2017 02:47 schreef MCH het volgende:
Kijk eens HaverMoutKoekje, je hebt gewoon een naamtopic
Je mist alleen nog de walnotenquote:Op vrijdag 5 mei 2017 08:35 schreef DKS het volgende:
Hier ook overnight oats maar ik gebruik Griekse yoghurt, en honing en fruit.
Daar krijg ik jeuk van aan m'n tong, van alle soorten noten trouwensquote:
Havermout én yoghurt? Gatverredarre.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 08:35 schreef DKS het volgende:
Hier ook overnight oats maar ik gebruik Griekse yoghurt, en honing en fruit.
Droge havermout is toch niet te vreten man?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 14:20 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Havermout én yoghurt? Gatverredarre.
Het is of of, niet door mekaar !
Waarom dat nou weer?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 14:20 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Havermout én yoghurt? Gatverredarre.
Het is of of, niet door mekaar !
Nee je maakt de havermout pap met melk.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 14:22 schreef DKS het volgende:
[..]
Droge havermout is toch niet te vreten man?
Havermout is a l een pap (met melk) en dan ook nog pap achtige yoghrurt erbij is raar. Ook de zure smaak is raar in combinatie met de havermout. Havermout hoort namelijk niet zuur.quote:
'Jup ook erg lekker.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 17:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Koekjes mee bakken is de beste manier om havermout eetbaar te maken
Je hebt door dat je jezelf tegenspreekt?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 17:20 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
'Jup ook erg lekker.
Maar je kunt niet elke dag koekjes eten als ontbijt en wel elke dag havermoutpap.
Ik ben daar overigens mee gestopt, elke dag havermout, vind het te zwaar, te massief op mn maag.
Ik heb nooit gezegd dat pap beter is dan een boterham?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 17:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je hebt door dat je jezelf tegenspreekt?
Snap dat geadoreer voor pap nooit zo goed, waarom zou pap een beter ontbijt zijn dan bv een paar volkoren boterhammen met kaas of ham?
Zou het verschil wel eens willen zien met de boterhammen met jam of hagelslag waar half nederland mee ontbijt.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 17:25 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik heb nooit gezegd dat pap beter is dan een boterham?
Maar koekjes kun je niet elke dag als ontbijt eten. Te zoet en vet.
Er zijn heel veel mogelijkheden met havermout behalve koekjes. Waarom zou dat niet zo zijn?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 17:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zou het verschil wel eens willen zien met de boterhammen met jam of hagelslag waar half nederland mee ontbijt.
Maar goed, ik had het ook niet over ontbijten met havermout koekjes, maar erover dat het de enige manier is waarop het eetbaar is.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |