Suiker wordt gemaakt in de fabriek, misschien denken ze daarom dat het slechter is dan honing en dadelsquote:Op donderdag 3 september 2015 08:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Nou, ben het wel met je eens dat het niet heel duidelijk was hoor!! Maar voor veel mensen is suiker suiker en andere zoetigheden iets anders..
Whoopsquote:Op donderdag 3 september 2015 20:30 schreef RobinOok het volgende:
Hahaha, ontzuiveringszout! Nergens!
Zuiveringszout haal ik bij de toko. De drogist heeft het ook.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijsmiddelen/
Ik denk dat daar ook wel naar gekeken werd, ga je voor de makkelijke oplossing met een siroop of weet je al je zoetheid uit fruit te halen.quote:Op donderdag 3 september 2015 08:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Nou, ben het wel met je eens dat het niet heel duidelijk was hoor!! Maar voor veel mensen is suiker suiker en andere zoetigheden iets anders..
Lekker he? Ik heb op jonge leeftijd al geleerd om die dingen te maken, dus heb ze nog nooit kant en klaar gekochtquote:Op donderdag 3 september 2015 21:31 schreef Erasmo het volgende:
Geïnspireerd door de Pita opdracht zelf ook eens Pita's gebakken. Eigenlijk verdomd makkelijk met normaal meel.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mijn AH heeft het ook. Stond bij de dieetproducten (denk: gluten vrij etc). Vanavond voor het eerst gespot.quote:Op donderdag 3 september 2015 20:30 schreef RobinOok het volgende:
Hahaha, ontzuiveringszout! Nergens!
Zuiveringszout aka natriumwaterstofcarbonaat, dubbelkoolzure soda, baksoda, E500, baking soda, sodium bicarbonate, sodium hydrogen carbonate, bread soda, cooking soda, bicarbonate of soda, (sodium) bicarb. haal ik bij de toko. De drogist heeft het ook.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijsmiddelen/
Heb mijn AH's afgestruind, niks bij de reguliere bakproducten, niks bij glutenvrij, niks in het zoutrek. Evenmin iets bij het toko/exotisch spul-rek. Jumbo had ook niks. Dan maar drogisterij en/of natuurwinkel (die hebben het sowieso wel, maar is ook niet om de hoek)quote:Op donderdag 3 september 2015 22:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Mijn AH heeft het ook. Stond bij de dieetproducten (denk: gluten vrij etc). Vanavond voor het eerst gespot.
Prima te doen ja, ga het voortaan mooi zelf maken. Was lui dus heb gewoon wat water, meel, gist, zout en een scheutje olie in de kitchenaid gedonderd tot het deeg niet zo heel plakkerig was, het uitgerold en in de oven geflikkerd tot ze bruin waren.quote:Op donderdag 3 september 2015 21:55 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Lekker he? Ik heb op jonge leeftijd al geleerd om die dingen te maken, dus heb ze nog nooit kant en klaar gekocht
Sommige dingen wist ik wel, maar leuk om te lezen.quote:Op dinsdag 8 september 2015 09:47 schreef computergirl het volgende:
Deze vond ik wel interessant:
http://www.culy.nl/inspir(...)lijk-nog-niet-kende/
quote:Deelnemer Francis Quinn, die The Great British Bake Off in 2013 won, heeft het record van meeste ingrediënten per gerecht ooit. Zij gebruikte maar liefst 124 ingrediënten in haar finale Showstopper: een bruidstaart met drie lagen, geïnspireerd op A Midsummer Night’s Dream.
quote:Op dinsdag 8 september 2015 09:47 schreef computergirl het volgende:
Deze vond ik wel interessant:
http://www.culy.nl/inspir(...)lijk-nog-niet-kende/
Dan gaan er veel spongecakes doorheenquote:18. Om te zorgen dat alle ovens goed werken, bakt een technisch team van de show een Victoria Sponge-cake in élke oven voordat het filmen begint.
Mogen ze wel een cameramannetje per tafel hebben, beetje minuten staan wachten tot de camera ready is to go?quote:21. Elke keer dat een deelnemer iets in of uit de oven wil halen, moet hij of zij een producer roepen zodat er direct een cameraman op af kan.
Ik vond het goor en ben die dag ook ziek geworden met darmklachten en koorts. Vast toeval, maar voor mij geen sodabread meerquote:Op dinsdag 8 september 2015 10:51 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ik weet niet of ik soda bread nu zo'n lekker brood vind. Het heeft zeker de crunchyness van een gistbrood, maar aan de smaak moet ik nog erg wennen. Het is wel easy peasy, mixen, shapen en bakken maar
Ik heb me serieus afgevraagd wat er dus met al die hoeveelheden bakwerk werd gedaan Dit dusquote:Nadat de jury stukjes hebben geproefd, mogen de cast en de kandidaten aanvallen. Wat er daarna nog over blijft, wordt in voorraaddoosjes gestopt en mogen de kandidaten meenemen naar hun hotel.
Ik had niet anders verwachtquote:Op dinsdag 8 september 2015 12:08 schreef PdeHoog het volgende:
Ik heb me serieus afgevraagd wat er dus met al die hoeveelheden bakwerk werd gedaan Dit dus
Ik heb het laatste sneetje ook maar weggegooid. Had letterlijk en figuurlijk mijn buik er vol van Het is ook qua vorm net een oversized scone.quote:Op dinsdag 8 september 2015 11:25 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik vond het goor en ben die dag ook ziek geworden met darmklachten en koorts. Vast toeval, maar voor mij geen sodabread meer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |