abonnement Unibet Coolblue
pi_155410375
De samenleving is op dit moment en in dit deel van de wereld een beetje overspannen als het gaat om gevoelens voor of seks met jonge tieners. In grote delen van de wereld word je met 13 gewoon volwassen geacht. Wat een kind is, wat een volwassene is, en wanneer je klaar bent voor seks, zijn wel degelijk dingen die cultureel bepaald zijn. Wat je aantrekkelijk vindt deels ook, maar niet helemaal. Dus dat dat ergens soms gaat schuren, verbaast me niet. Een paar decennia geleden werd er ook nog heel anders tegenaan gekeken in Nederland. Nu word je al bijna preventief gelyncht zodra je als man het onderwijs in wilt.

TS, volgens mij zijn er zeker heel veel mensen die dit tot op zekere hoogte herkennen. Als je zelf bang bent dat je het niet onder controle hebt of je er echt steeds aan blijft denken, zou ik er zeker wel met iemand over gaan praten. Juist als je je zorgen om iets gaat maken, kan het enorm in je hoofd blijven hangen en dat is gewoon vervelend, dan wordt het steeds groter in je gedachten. Het is alleen maar verstandig om er iets mee te doen voor het echt een probleem wordt.

Ik kan me voorstellen dat je dit liever niet met je partner bespreekt - fantaseren over een ander ligt al gevoelig, over jonge meisjes ook, en dan is het ook nog eens familie. Misschien kun je er wel met iemand anders over praten of een afspraak maken met een professional of een anonieme hulplijn bellen.
“I planned my death carefully, unlike my life, which meandered along from one thing to another, despite my feeble attempts to control it.”
― Margaret Atwood, Lady Oracle
pi_155411364
Gevoelens, verlangens en fantasieen staan los van het echt doen.
Als je gevoelens voor je nichtjes de overhand krijgen is het wel direct alarmerend.
Wat hierboven ook word gezegd is dus met een professional praten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')