abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 3 augustus 2015 @ 09:33:42 #151
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_154861404
Epische post! Volledig met je eens, en dan heb ik zelf een handicap :P
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 3 augustus 2015 @ 10:29:38 #152
416931 yats
(non) Average Joe
pi_154862441
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2015 23:35 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

Ten eerste:

Dat is heel erg dat meisjes in de prostitutie dienen te gaan omdat ze essentieels in het leven niet kunnen betalen; dat kan onderdak, levensmiddelen enzo zijn, maar dat is een studie even zeer.
Schaam op België, én Nederland, dat de studievoorziening zo slecht is, dat dit gebeurt.
Misschien zien mensen dat als een eigen keuze, maar kom op, wat is een "vrije keuze" als je kan kiezen tussen heel je leven fabriekswerk of sex met mannen van alle plumage om niet heel je leven in een fabriek aan de lopende band te staan??
Ook typisch van minderheidsgroepen om een andere minderheidsgroep als minderwaardig te zien en desnoods uit te buiten. Onderklasse kapt op Markkanen. Die roepen dan weer vrouwen na. In jouw geval; gehandicapten die vinden dat ze recht hebben op sex, ook als daar een andere minderheidsgroep wordt door ge-exploiteerd, vrouwen (vaak met beperkte middelen en niet zelden andere tegenslagen achter de kiezen) in dit geval.

Jij hebt echt een krom idee over wat prostitutie eigenlijk is als je spreekt van "spannende avondjes" en denkt dat die meisjes zo gewillig zijn. Het is een noodzaak, of het gebeurt zelfs onder dwang. Legalisering heeft pooierij en ontvoering van meisjes uit het Oostblok niet uitgeroeid, omdat er af en toe een oer-Hollands blond Willeke, jouw willeke doet. Maar goed, daarin ben je niet alleen. Veel mensen hebben daar geen beeld van, en vertikken zichzelf te onderwijzen over dergelijke onderwerpen.

Ten tweede; mannen die een jongere vrouw willen :r
Jij bent al naar het extreme toe, maar heb het ook wel gehad met mannen van pakweg 25 die dan zeggen dat ze een lief van 19-24 willen en gaan hollen van een vrouw die 30 is, want dan zou vijf à zes jaar wél een te groot verschil zijn, maar niet bij een tiener die pas uit het middelbaar komt :') Of 26 is al te "bedreigend" bij zulke mafkezen...
Hetzelfde geldt voor mannen die wel vrouw van een kop kleiner willen, maar een vrouw van amper vijf centimeter langer... Oh my God!!

Ten derde:
Nu ja, dat sluit aan op het tweede... Sorry heren, ik wil jullie niet allemaal over dezelfde kam scheren, maar het wordt tijd dat een heleboel mannen eens een realistisch beeld krijgen over hoe ze zelf zijn alvorens met een eisenpakket te komen zwaaien. En vrouwen (sorry als het als een veralgemening overkomt) moeten niet zo onzeker zijn. Ik heb zowaar de indruk dat mannen zichzelf beter en knapper inschatten, en vrouwen zichzelf slechter en lelijker.

Ik ben ervoor dat iedereen liefde verdient, maar kerel, serieus man... Get a fucking grip!
Geen idee hoe sommige mannen het in hun hoofd halen dat ze een jonge, slanke, weetikveel wat nog allemaal van voorkeuren, verdienen terwijl ze zélf op leeftijd en/of kalend en/of papbuik hebben en/of geen groot licht zijn en/of allerlei "gebreken" hebben. Bij jou zijn die gebreken dan nog aanzienlijk, me dunkt...

Je komt mij nogal typisch over voor een gehandicapte; zeuren dat je geen geld hebt, frustraties over dat geen vrouw je wil, maar ze wel willen claimen voor een "neukbeurtje" liefst herhaaldelijk en gratis, want ocherm, je bent toch zo gehandicapt. En je zo dan nog mogen eisen stellen, of zelfs meer, alsfo je een voorkeursbehandeling moet krijgen.

Sorry, ik ken een erg vitale, blinde jongeman, die op zijn 27e dus geen maagd meer is. Die kerel doet normaal en zit niet zo te kneuten. Die woont alleen, reist veel, is DJ,... maakt zelfs grapjes over dat hij een uitkering krijgt en niet wordt geschrapt omdat hij niet werkt, en zat leuke dingen doet, ipv mekkeren dat hij er niet mee naar de hoeren kan lopen.

Fair enough dat er mensen bestaan die afknappen op een handicap of andere lichaamsvormen zelfs bij mensen zonder handicap. Dat moeten zij weten! Getuigt van enige oppervlakkigheid ja, maar hoe ik gehandicapten vaak bezig hoor, en ik had wel eens los contact met een mollige heer die dat ook had... Het is gewoon heel de tijd zelf beklag van "niemand wil mij omdat ik gehandicapt/dik/whatever ben" maar dan voeren ze zelf geen reet uit. Die dikke man was zo fucking slecht in bed, en dan zeiken dat ik het "uitgemaakt" om zijn figuur, maar dan wel tegen heel de faculteit gaan zeiken wat hij allemaal lelijk en vies vond aan mijn lichaam. Dude...you're not in the place to do that! :')

En ja dus altijd beweren dat ze lief zijn en hun schoonheid vanbinnen zit :')

Ooit eens een darmoperatie in een veldhospitaal in de Sahara aanschouwd? Nee, schoonheid zit niet vanbinnen ;)
Ik wilde eigenlijk niet reageren aangezien je letterlijk hetzelfde doet als waar je ven van beschuldigd (al ben ik het met je eens dat hij realistischer moet worden) maar kon me door punt twee en drie niet inhouden.

Allereerst is het niet zo vreemd dat mannen vaak een jongere vrouw willen. Andersom vallen de meeste vrouwen ook op mannen die (iets) ouder dan zijzelf zijn. Dat is echt niet raar en puur zoals de evolutie werkt. Immers, een oudere man heeft zijn zaakjes (vaak) beter op orde wat beter is voor eventueel nageslacht terwijl andersom een jongere vrouw een grotere kans heeft op gezond nageslacht. En ja, dat is grof geredeneerd, dat weet ik, maar is exact dezelfde gedachtengang als jij zelf gebruikt. Het enige waar je gelijk in hebt is dat je wel in dezelfde levensfase/op dezelfde golflijn moet zitten in een relatie en dat het bullshit is om iemand als ' bedreigend' te zien.

Voor wat betreft jouw derde punt, daar sla je de plank volledig mis. Jij zegt dat veel mannen een onrealistisch beeld van zichzelf hebben, inmiddels weet ik dat dit voor vrouwen net zo goed het geval is. Er zijn genoeg vrouwen die zichzelf enorm overschatten, net zoals er veel mannen zijn die dat doen. En andersom zijn er ook genoeg onzekere mannen. En ja, ik weet waarover ik praat.

Je komt op mij nogal kortzichtig en lichtelijk gefrustreerd over met deze post eigenlijk. Ik weet niet of dat jouw bedoeling was maar enige nuance zou je sieren.
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
  maandag 3 augustus 2015 @ 11:01:44 #153
405562 Erno-BE
Greatest virgin in the world
pi_154863031
Het kan ook zijn dat de ene persoon een tragere algemene en sociale ontwikkeling heeft waardoor een jongere partner meer voor de hand ligt. Of juist een snellere algemene en sociale ontwikkeling waarbij een oudere partner meer voor de hand ligt. Leeftijd is ook maar een getal. Maar als een van beide onder de 30 is dan is een leeftijdsverschil van 5 jaren echt het maximum. Ik ken meiden van 21 die een vriend van 28 hebben, ik vind dat verschil wel te groot. Maar als beide ermee instemmen heb ik er niks over te zeggen.
Uitspraak van 2016, gedaan op donderdag 17 maart 2016 @ 22:35:23:
Ik kies nooit voor de makkelijkste oplossing. Ik wil de top bereiken en gaan voor de premium girls, elke vrouw kunnen krijgen die IK zou willen.
  maandag 3 augustus 2015 @ 12:25:42 #154
446536 Wezentrijn
echoes in the dark
pi_154864542
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 10:29 schreef yats het volgende:

[..]

Ik wilde eigenlijk niet reageren aangezien je letterlijk hetzelfde doet als waar je ven van beschuldigd (al ben ik het met je eens dat hij realistischer moet worden) maar kon me door punt twee en drie niet inhouden.

Allereerst is het niet zo vreemd dat mannen vaak een jongere vrouw willen. Andersom vallen de meeste vrouwen ook op mannen die (iets) ouder dan zijzelf zijn. Dat is echt niet raar en puur zoals de evolutie werkt.

Voor wat betreft jouw derde punt, daar sla je de plank volledig mis. Jij zegt dat veel mannen een onrealistisch beeld van zichzelf hebben, inmiddels weet ik dat dit voor vrouwen net zo goed het geval is. Er zijn genoeg vrouwen die zichzelf enorm overschatten, net zoals er veel mannen zijn die dat doen. En andersom zijn er ook genoeg onzekere mannen. En ja, ik weet waarover ik praat.

Met die eeuwige theorie van evolutie (eveneens verwijzing naar oertijd en dierenrijk) blijven veel mensen hun gedrag verantwoorden, terwijl geschiedenis helemaal geen exacte wetenschap is, en de biologie meer dan genoeg voorbeelden heeft die dat tegenspreken.
Anderszijds vind ik die verwijzing nogal te pas en te onpas gebruikt. Om eigen gedrag te verantwoorden, wordt het aangehaald, maar naar anderen verwijzen we graag als beesten of niet zo ver op de evolutionaire ladder.

Als het met name evolutionair is, dan zou het geen excuus moeten zijn voor quasi pedogedrag (een man van 45 dient zich niet aangetrokken te voelen tot tieners, of die nu 17 zijn of net 18 en dus wettelijk onstrafbaar, dergelijke aantrekkingskracht is pedo, punt uit!). Evolutietheorie zou ons net moeten aanmoedigen om dergelijke zaken af te werpen, en in positieve zin laten evolueren.
Dat is al een groot deel gebeurd. Mensen zoals TS zitten niet meer in een circuskooi.
Ik ben geen fan van Eurosong en die vrouw met baard was een act, maar er zijn dus wel degelijk vrouwen met baarden. Ik was gechoqueerd hoeveel haat daarrond bestaat.

Als ik al zie hoeveel er wordt gebashed op schaamhaar op vrouwen, of nagenoeg alle vrouwen die niet rondborstig zijn, lange haren hebben enkel op het hoofd en voor de rest kaal en strak moeten zijn als een meisje van tien, en vooral door het soort mannen het gebeurd, maak ik me nogal zorgen, ja. En dat doet mij toch vermoeden dat mannen zich doorgaans beter voelen dan ze in werkelijkheid zijn.

Wat ik ook nogal frappant vind, is dat mensen je blijven complexen aanpraten en ondertussen beweren een laag zelfbeeld onaantrekkelijk is.
Zoals iedere tiener heb ik me wel eens slecht gevoeld omdat ik relatief kleine borsten heb, groot ben en brede schouders. Ik ben ook niet echt voor kleedjes, hakken, juwelen. Maar die complexen vind ik vooral aangepraat, doordat anderen daar commentaar op hadden. Ik ben zelfs nooit echt gepest geweest, maar als je toch wel vakker houthakker of manwijf wordt genoemd en meisjes willen je absoluut schminken voor de schoolfuif, voel je wel na een tijd een vorm van frustratie, ja.

Ik voel dat niet zozeer naar mezelf toe, want ik ben blij met mezelf. Ik vind mijn gespierde armen en schouders mooi en ik kon mijn ex-vriend een heel eind dragen, toen hij nog niet kon lopen. Als ik hoor van meisjes met een weelderige boezem hoe vervelend het kan zijn, prijs ik mezelf gelukkig.
En toch heb ik meermaals de ervaring gehad dat ik me helemaal niet heb goed te voelen in ijn vel, dat als ik er "vrouwelijker" zou uitzien meer succes (professioneel en relationeel) zou verdienen. Zo is het als het ware mijn eigen schuld dat mijn godbetert kreupele ex met beginnende buik en teruglopende haarlijn (wat voor mij dus niet uitmaakt) de benen neemt, want mijn borsten, mijn broeken, mijn combats, mijn lengte...

Ja, ik kan mezelf opwinden in de arrogantie van sommige mensen die mij (of andere mensen) kleineren omdat we er niet uitzien als (porno/hollywood) actrices. Ik vind dat mensen totaal niet in de plaats en het recht zijn zo te handelen, en zeker niet zoals TS zich een soort van "recht op sex" toe-eigenen en er van alle flagrante eisen aan verbinden.

Ik ga ook geen 18-jarige jongeman eisen voor een regelmatig neukbeeurtje en verwachten dat hij een grote piet heeft, maar voor de rest zich volledig scheert zodat het een jongetje van tien lijkt. Waarom verwacht TS, en een hoop andere venten dat dan wel van meisjes en vrouwen?

Fijn dat we zo ver zijn geëvolueerd te beseffen dat zwarten ook mensen zijn en geen primaten, en ook geen slaven meer (al gebeurd dat wel nog, vooral in de sex industrie). Kunnen we nu ook nog evolueren om meisjes en vrouwen niet als borsten en billen voor neukbeurtjes naar believen te zien?

Aanvankelijk maakte het mij niet zo uit of TS gehandicapt is of niet. Ik vond zijn beeld over prostitutie en vrouwen echt niet kosjer. Iedereen met die visie m/v, blank zwart, al dan niet gehandicapt zou dat eens moeten herzien, maar dan begint hij zélf over zijn handicap en te mekkeren dat het gratis zou moeten, want hij is gehandicapt en heeft het niet breed.

Kijk, ik wens iedereen aanvaarding, liefde en intimiteit toe. Maar niemand is een ander sex verplicht. Sorry, maar je hebt echt geen "recht" op sex en op een ander individu.
  maandag 3 augustus 2015 @ 12:38:10 #155
295640 aleco99
Niet uit 99
pi_154864779
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 12:25 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

Met die eeuwige theorie van evolutie (eveneens verwijzing naar oertijd en dierenrijk) blijven veel mensen hun gedrag verantwoorden, terwijl geschiedenis helemaal geen exacte wetenschap is, en de biologie meer dan genoeg voorbeelden heeft die dat tegenspreken.
Anderszijds vind ik die verwijzing nogal te pas en te onpas gebruikt. Om eigen gedrag te verantwoorden, wordt het aangehaald, maar naar anderen verwijzen we graag als beesten of niet zo ver op de evolutionaire ladder.

Als het met name evolutionair is, dan zou het geen excuus moeten zijn voor quasi pedogedrag (een man van 45 dient zich niet aangetrokken te voelen tot tieners, of die nu 17 zijn of net 18 en dus wettelijk onstrafbaar, dergelijke aantrekkingskracht is pedo, punt uit!). Evolutietheorie zou ons net moeten aanmoedigen om dergelijke zaken af te werpen, en in positieve zin laten evolueren.
Dat is al een groot deel gebeurd. Mensen zoals TS zitten niet meer in een circuskooi.
Ik ben geen fan van Eurosong en die vrouw met baard was een act, maar er zijn dus wel degelijk vrouwen met baarden. Ik was gechoqueerd hoeveel haat daarrond bestaat.

Als ik al zie hoeveel er wordt gebashed op schaamhaar op vrouwen, of nagenoeg alle vrouwen die niet rondborstig zijn, lange haren hebben enkel op het hoofd en voor de rest kaal en strak moeten zijn als een meisje van tien, en vooral door het soort mannen het gebeurd, maak ik me nogal zorgen, ja. En dat doet mij toch vermoeden dat mannen zich doorgaans beter voelen dan ze in werkelijkheid zijn.

Wat ik ook nogal frappant vind, is dat mensen je blijven complexen aanpraten en ondertussen beweren een laag zelfbeeld onaantrekkelijk is.
Zoals iedere tiener heb ik me wel eens slecht gevoeld omdat ik relatief kleine borsten heb, groot ben en brede schouders. Ik ben ook niet echt voor kleedjes, hakken, juwelen. Maar die complexen vind ik vooral aangepraat, doordat anderen daar commentaar op hadden. Ik ben zelfs nooit echt gepest geweest, maar als je toch wel vakker houthakker of manwijf wordt genoemd en meisjes willen je absoluut schminken voor de schoolfuif, voel je wel na een tijd een vorm van frustratie, ja.

Ik voel dat niet zozeer naar mezelf toe, want ik ben blij met mezelf. Ik vind mijn gespierde armen en schouders mooi en ik kon mijn ex-vriend een heel eind dragen, toen hij nog niet kon lopen. Als ik hoor van meisjes met een weelderige boezem hoe vervelend het kan zijn, prijs ik mezelf gelukkig.
En toch heb ik meermaals de ervaring gehad dat ik me helemaal niet heb goed te voelen in ijn vel, dat als ik er "vrouwelijker" zou uitzien meer succes (professioneel en relationeel) zou verdienen. Zo is het als het ware mijn eigen schuld dat mijn godbetert kreupele ex met beginnende buik en teruglopende haarlijn (wat voor mij dus niet uitmaakt) de benen neemt, want mijn borsten, mijn broeken, mijn combats, mijn lengte...

Ja, ik kan mezelf opwinden in de arrogantie van sommige mensen die mij (of andere mensen) kleineren omdat we er niet uitzien als (porno/hollywood) actrices. Ik vind dat mensen totaal niet in de plaats en het recht zijn zo te handelen, en zeker niet zoals TS zich een soort van "recht op sex" toe-eigenen en er van alle flagrante eisen aan verbinden.

Ik ga ook geen 18-jarige jongeman eisen voor een regelmatig neukbeeurtje en verwachten dat hij een grote piet heeft, maar voor de rest zich volledig scheert zodat het een jongetje van tien lijkt. Waarom verwacht TS, en een hoop andere venten dat dan wel van meisjes en vrouwen?

Fijn dat we zo ver zijn geëvolueerd te beseffen dat zwarten ook mensen zijn en geen primaten, en ook geen slaven meer (al gebeurd dat wel nog, vooral in de sex industrie). Kunnen we nu ook nog evolueren om meisjes en vrouwen niet als borsten en billen voor neukbeurtjes naar believen te zien?

Aanvankelijk maakte het mij niet zo uit of TS gehandicapt is of niet. Ik vond zijn beeld over prostitutie en vrouwen echt niet kosjer. Iedereen met die visie m/v, blank zwart, al dan niet gehandicapt zou dat eens moeten herzien, maar dan begint hij zélf over zijn handicap en te mekkeren dat het gratis zou moeten, want hij is gehandicapt en heeft het niet breed.

Kijk, ik wens iedereen aanvaarding, liefde en intimiteit toe. Maar niemand is een ander sex verplicht. Sorry, maar je hebt echt geen "recht" op sex en op een ander individu.
Gefrustreerd much? Je gaat echt van de hak op de tak zonder enige structuur. Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

De onzekerheid spat er iig vanaf :')
  maandag 3 augustus 2015 @ 13:00:47 #156
432997 Ven1972
Man met humor
pi_154865224
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 12:25 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

Met die eeuwige theorie van evolutie (eveneens verwijzing naar oertijd en dierenrijk) blijven veel mensen hun gedrag verantwoorden, terwijl geschiedenis helemaal geen exacte wetenschap is, en de biologie meer dan genoeg voorbeelden heeft die dat tegenspreken.
Anderszijds vind ik die verwijzing nogal te pas en te onpas gebruikt. Om eigen gedrag te verantwoorden, wordt het aangehaald, maar naar anderen verwijzen we graag als beesten of niet zo ver op de evolutionaire ladder.

Als het met name evolutionair is, dan zou het geen excuus moeten zijn voor quasi pedogedrag (een man van 45 dient zich niet aangetrokken te voelen tot tieners, of die nu 17 zijn of net 18 en dus wettelijk onstrafbaar, dergelijke aantrekkingskracht is pedo, punt uit!). Evolutietheorie zou ons net moeten aanmoedigen om dergelijke zaken af te werpen, en in positieve zin laten evolueren.
Dat is al een groot deel gebeurd. Mensen zoals TS zitten niet meer in een circuskooi.
Ik ben geen fan van Eurosong en die vrouw met baard was een act, maar er zijn dus wel degelijk vrouwen met baarden. Ik was gechoqueerd hoeveel haat daarrond bestaat.

Als ik al zie hoeveel er wordt gebashed op schaamhaar op vrouwen, of nagenoeg alle vrouwen die niet rondborstig zijn, lange haren hebben enkel op het hoofd en voor de rest kaal en strak moeten zijn als een meisje van tien, en vooral door het soort mannen het gebeurd, maak ik me nogal zorgen, ja. En dat doet mij toch vermoeden dat mannen zich doorgaans beter voelen dan ze in werkelijkheid zijn.

Wat ik ook nogal frappant vind, is dat mensen je blijven complexen aanpraten en ondertussen beweren een laag zelfbeeld onaantrekkelijk is.
Zoals iedere tiener heb ik me wel eens slecht gevoeld omdat ik relatief kleine borsten heb, groot ben en brede schouders. Ik ben ook niet echt voor kleedjes, hakken, juwelen. Maar die complexen vind ik vooral aangepraat, doordat anderen daar commentaar op hadden. Ik ben zelfs nooit echt gepest geweest, maar als je toch wel vakker houthakker of manwijf wordt genoemd en meisjes willen je absoluut schminken voor de schoolfuif, voel je wel na een tijd een vorm van frustratie, ja.

Ik voel dat niet zozeer naar mezelf toe, want ik ben blij met mezelf. Ik vind mijn gespierde armen en schouders mooi en ik kon mijn ex-vriend een heel eind dragen, toen hij nog niet kon lopen. Als ik hoor van meisjes met een weelderige boezem hoe vervelend het kan zijn, prijs ik mezelf gelukkig.
En toch heb ik meermaals de ervaring gehad dat ik me helemaal niet heb goed te voelen in ijn vel, dat als ik er "vrouwelijker" zou uitzien meer succes (professioneel en relationeel) zou verdienen. Zo is het als het ware mijn eigen schuld dat mijn godbetert kreupele ex met beginnende buik en teruglopende haarlijn (wat voor mij dus niet uitmaakt) de benen neemt, want mijn borsten, mijn broeken, mijn combats, mijn lengte...

Ja, ik kan mezelf opwinden in de arrogantie van sommige mensen die mij (of andere mensen) kleineren omdat we er niet uitzien als (porno/hollywood) actrices. Ik vind dat mensen totaal niet in de plaats en het recht zijn zo te handelen, en zeker niet zoals TS zich een soort van "recht op sex" toe-eigenen en er van alle flagrante eisen aan verbinden.

Ik ga ook geen 18-jarige jongeman eisen voor een regelmatig neukbeeurtje en verwachten dat hij een grote piet heeft, maar voor de rest zich volledig scheert zodat het een jongetje van tien lijkt. Waarom verwacht TS, en een hoop andere venten dat dan wel van meisjes en vrouwen?

Fijn dat we zo ver zijn geëvolueerd te beseffen dat zwarten ook mensen zijn en geen primaten, en ook geen slaven meer (al gebeurd dat wel nog, vooral in de sex industrie). Kunnen we nu ook nog evolueren om meisjes en vrouwen niet als borsten en billen voor neukbeurtjes naar believen te zien?

Aanvankelijk maakte het mij niet zo uit of TS gehandicapt is of niet. Ik vond zijn beeld over prostitutie en vrouwen echt niet kosjer. Iedereen met die visie m/v, blank zwart, al dan niet gehandicapt zou dat eens moeten herzien, maar dan begint hij zélf over zijn handicap en te mekkeren dat het gratis zou moeten, want hij is gehandicapt en heeft het niet breed.

Kijk, ik wens iedereen aanvaarding, liefde en intimiteit toe. Maar niemand is een ander sex verplicht. Sorry, maar je hebt echt geen "recht" op sex en op een ander individu.
Ik las jouw topic aandachtig, maar je bent zoals je bent, met relatief kleine borsten, groot bent en brede schouders hebt, vind ik het niet zo erg. Ik ben vroeger ook wel eens gekleineerd door een leraar zodat hij tegen mij zegt dat ik nooit met een vrouw zou gaan neuken, waar slaat nou op! Ik blijf hoe dan ook mij zelf wat ook mensen negatief over mij oordelen of zeggen, volg ik altijd mijn eigen weg. En sommige mensen mogen wat ook zeggen wat ik hier van denk en hoe ik voor een bepaalde vrouwen voel, is hun eigen zaak en soms negeer ik hier ook mede-fokkers wat het ook voor rare reacties heeft geleverd op mij. Ik begrijp wat je ook hiermee bedoelt waar je ook van alles hebt meegemaakt in jouw leven met jouw ex-vriend. Als je maar gelukkig bent is toch mooi en geniet van jouw leven!
Humor, serieus en vrolijk!
  maandag 3 augustus 2015 @ 13:27:22 #157
446536 Wezentrijn
echoes in the dark
pi_154865742
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 12:38 schreef aleco99 het volgende:

[..]

Gefrustreerd much? Je gaat echt van de hak op de tak zonder enige structuur. Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

De onzekerheid spat er iig vanaf :')
Ik heb nu al twee keer je vraag affirmatief beantwoord en verklaard.
Ik schaam mij dan ook niet over frustraties. Eigenlijk zouden meer mensen dat moeten doen. Ik denk dat het ook veel mannen zou helpen om over hun seksuele frustraties te praten.

Mijn frustratie is niet te zijn wie ik ben, maar te ervaren dat ik me niet zou mogen goed voelen in mijn vel. Ik vind het heel erg frappant hoe er hier op het forum op allerlei uiterlijkheden van vrouwen wordt gebashed. Zelfs in realiteit heb je ook een vrijwel constante informatievloed en ongevraagde communicatie daarover. Zo is lingerie kopen voor mij telkens opnieuw een activiteit waar ik tegenop zie. De meeste A-cup beha's zijn push-up of hebben vullingen. Ik hoef die helemaal niet! Maar op die manier wordt er mij wel de hele tijd wijsgemaakt dat mijn borsten niet groot genoeg zijn, buitenom alle reclame en pornografie die mannen om de oren wordt gegooid waardoor ze idd een A-cup "geen tieten" vinden en mijn bovenbenen al dik. Ik heb in die zin vaak te doen met volle dametjes. Mogelijks hebben gehandicapte meisjes het nog moeilijker dan TS.
En vrouwen kunnen ook wel bijzonder hatelijk doen, in kledingwinkels of elkaar neerhalen om zelf beter in de markt te liggen. Zij noemen elkaar ook plank verwijzend naar eigen rondingen, of vinden zichzelf gezond en sportief, walgend wijzen naar de cellulitis van een ander.

In plaats van zulk gedrag te verantwoorden met evolutietheorie, wat overigens te betwisten valt, zou ik opteren om te zeggen dat we al ver zijn in beschaving, maar het nog beter kan en we daarin nog verder kunnen evolueren. Er is homosexualiteit, er is transsexualiteit, er zijn dikke dunne, gele, lange, korte, er zijn mensen met baarden en tegelijk vagina's, er zijn mannen met lang haar, mannen met borsten, er zijn mensen zonder armen of met dertien tenen,... Ik zie het als evolutie om dat alles te omarmen in plaats van "evolutie" en "natuur" te gebruiken om te verdelen en minder- en meerwaardig te creëren.
  Moderator maandag 3 augustus 2015 @ 13:37:26 #158
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_154865948
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 13:27 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

Ik heb nu al twee keer je vraag affirmatief beantwoord en verklaard.
Ik schaam mij dan ook niet over frustraties. Eigenlijk zouden meer mensen dat moeten doen. Ik denk dat het ook veel mannen zou helpen om over hun seksuele frustraties te praten.

Mijn frustratie is niet te zijn wie ik ben, maar te ervaren dat ik me niet zou mogen goed voelen in mijn vel. Ik vind het heel erg frappant hoe er hier op het forum op allerlei uiterlijkheden van vrouwen wordt gebashed. Zelfs in realiteit heb je ook een vrijwel constante informatievloed en ongevraagde communicatie daarover. Zo is lingerie kopen voor mij telkens opnieuw een activiteit waar ik tegenop zie. De meeste A-cup beha's zijn push-up of hebben vullingen. Ik hoef die helemaal niet! Maar op die manier wordt er mij wel de hele tijd wijsgemaakt dat mijn borsten niet groot genoeg zijn, buitenom alle reclame en pornografie die mannen om de oren wordt gegooid waardoor ze idd een A-cup "geen tieten" vinden en mijn bovenbenen al dik. Ik heb in die zin vaak te doen met volle dametjes. Mogelijks hebben gehandicapte meisjes het nog moeilijker dan TS.
En vrouwen kunnen ook wel bijzonder hatelijk doen, in kledingwinkels of elkaar neerhalen om zelf beter in de markt te liggen. Zij noemen elkaar ook plank verwijzend naar eigen rondingen, of vinden zichzelf gezond en sportief, walgend wijzen naar de cellulitis van een ander.

In plaats van zulk gedrag te verantwoorden met evolutietheorie, wat overigens te betwisten valt, zou ik opteren om te zeggen dat we al ver zijn in beschaving, maar het nog beter kan en we daarin nog verder kunnen evolueren. Er is homosexualiteit, er is transsexualiteit, er zijn dikke dunne, gele, lange, korte, er zijn mensen met baarden en tegelijk vagina's, er zijn mannen met lang haar, mannen met borsten, er zijn mensen zonder armen of met dertien tenen,... Ik zie het als evolutie om dat alles te omarmen in plaats van "evolutie" en "natuur" te gebruiken om te verdelen en minder- en meerwaardig te creëren.
Je opmerking dat een ouder iemand die op een 17 a 18 jarig iemand valt een pedo is slaat de plank faliekant mis flip.
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 3 augustus 2015 @ 13:38:12 #159
295640 aleco99
Niet uit 99
pi_154865971
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 13:37 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Je opmerkong dat een ouder iemand die op een forum 17 a 18 jarig iemand valt een pedo slaat de plank faliekant mis flip.
jup :P

wel een geweldig topic ^O^
  maandag 3 augustus 2015 @ 13:41:08 #160
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_154866048
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 11:01 schreef Erno-BE het volgende:
Het kan ook zijn dat de ene persoon een tragere algemene en sociale ontwikkeling heeft waardoor een jongere partner meer voor de hand ligt. Of juist een snellere algemene en sociale ontwikkeling waarbij een oudere partner meer voor de hand ligt. Leeftijd is ook maar een getal. Maar als een van beide onder de 30 is dan is een leeftijdsverschil van 5 jaren echt het maximum. Ik ken meiden van 21 die een vriend van 28 hebben, ik vind dat verschil wel te groot. Maar als beide ermee instemmen heb ik er niks over te zeggen.
Want jong staat gelijk aan minder algemene en sociale ontwikkeling en ouder staat gelijk aan veel algemene en sociale ontwikkeling?
All she wants and needs is just a little taste..
  maandag 3 augustus 2015 @ 14:06:47 #161
446536 Wezentrijn
echoes in the dark
pi_154866606
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 13:41 schreef Luxuria het volgende:

[..]

Want jong staat gelijk aan minder algemene en sociale ontwikkeling en ouder staat gelijk aan veel algemene en sociale ontwikkeling?
Ik zou stellen dat je algemene ontwikkeling relatief gelijk loopt met leeftijd, maar uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel. Sommige mensen hebben op hun jonge leeftijd al heel wat watertjes doorzwommen en anderen zijn op hun veertigste nog niet zelfstandig.

Ik vind het vooral een combinatie van alle aspecten. Het is maar wat raar als je zelf een teruglopende haarlijk hebt en niet meer strak in't pak zit, onverbloemd te geilen op tiener meiden. Maar ook een diepere aantrekkingskracht voelen naar iemands naïeviteit en onbezonnenheid heeft toch wel iets "misbruikends" vind ik.

Ik geloof dat er romantiek kan ontstaan tussen een vrouw van eind twintig met aanzienlijke levenservaring, en er zo uitziet, en een man in de veertiger jaren. Ook omgekeerd kan zeker, maar daar heb je weer de dubbele standaard dat de maatschappij er minder goed mee om kan. Dan zou een 30-jarige man plots beter wel iemand knap en jong van eigen leeftijd moeten hebben ipv een verlepte 42-jarige cougar van wel 12 jaar ouder, maar een meisje van 18 die pas van de middelbare school komt, no problem. En beschuldig die vooral niet van misbruik van haar naïeviteit en andere zaken die haar toch wel kwetsbaarder maken dan de voorgenoemde 42-jarige. Dan plots is het "op liefde staat geen leeftijd, en 12 is niet zo'n groot verschil.

In die zin vind ik dat het weinig uitmaak of iemand 17 en 11 maanden is of 18 en 3 dagen. Als je je als ouder persoon daartoe aangetrokken voelt, heb je wel pedo-neigingen, in de zin dat je toch wel aast op iets wat leeftijdsgenoten niet compatibel zou maken volgens jou. Dat kan gezond verstand zijn, haar op de tanden (of op andere plaatsen), of uiterlijke kenmerken die specifiek aan die leeftijd gebonden zijn.

Tieners zijn uiteraard geen kinderen, maar zitten wel in een leerproces aan sneltreinvaart. Zij kunnen misschien wel op 18 in bepaalde zaken een zelfstandig leven gaan leiden vanaf dan, maar het leerproces daarin is nog een heel eind. Iedereen heeft toch wel in de twintiger jaren of later momenten waarop hij/zij blij is geen achttien meer te zijn en veel wijzer en volwassener in het leven te staan.

Ik denk dat we pubers en jong adolescenten wel degelijk forum moeten geven en serieus nemen, zeker in sexuele en romantische ervaringen, maar alsjeblieft, zij zijn echt geen datingmateriaal voor mensen die het leerproces van de twintiger jaren al hebben doorlopen.
  Moderator maandag 3 augustus 2015 @ 14:08:09 #162
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_154866638
Wat wil je nou precies?
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 3 augustus 2015 @ 14:13:33 #163
295640 aleco99
Niet uit 99
pi_154866771
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 14:06 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

Ik zou stellen dat je algemene ontwikkeling relatief gelijk loopt met leeftijd, maar uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel. Sommige mensen hebben op hun jonge leeftijd al heel wat watertjes doorzwommen en anderen zijn op hun veertigste nog niet zelfstandig.

Ik vind het vooral een combinatie van alle aspecten. Het is maar wat raar als je zelf een teruglopende haarlijk hebt en niet meer strak in't pak zit, onverbloemd te geilen op tiener meiden. Maar ook een diepere aantrekkingskracht voelen naar iemands naïeviteit en onbezonnenheid heeft toch wel iets "misbruikends" vind ik.

Ik geloof dat er romantiek kan ontstaan tussen een vrouw van eind twintig met aanzienlijke levenservaring, en er zo uitziet, en een man in de veertiger jaren. Ook omgekeerd kan zeker, maar daar heb je weer de dubbele standaard dat de maatschappij er minder goed mee om kan. Dan zou een 30-jarige man plots beter wel iemand knap en jong van eigen leeftijd moeten hebben ipv een verlepte 42-jarige cougar van wel 12 jaar ouder, maar een meisje van 18 die pas van de middelbare school komt, no problem. En beschuldig die vooral niet van misbruik van haar naïeviteit en andere zaken die haar toch wel kwetsbaarder maken dan de voorgenoemde 42-jarige. Dan plots is het "op liefde staat geen leeftijd, en 12 is niet zo'n groot verschil.

In die zin vind ik dat het weinig uitmaak of iemand 17 en 11 maanden is of 18 en 3 dagen. Als je je als ouder persoon daartoe aangetrokken voelt, heb je wel pedo-neigingen, in de zin dat je toch wel aast op iets wat leeftijdsgenoten niet compatibel zou maken volgens jou. Dat kan gezond verstand zijn, haar op de tanden (of op andere plaatsen), of uiterlijke kenmerken die specifiek aan die leeftijd gebonden zijn.

Tieners zijn uiteraard geen kinderen, maar zitten wel in een leerproces aan sneltreinvaart. Zij kunnen misschien wel op 18 in bepaalde zaken een zelfstandig leven gaan leiden vanaf dan, maar het leerproces daarin is nog een heel eind. Iedereen heeft toch wel in de twintiger jaren of later momenten waarop hij/zij blij is geen achttien meer te zijn en veel wijzer en volwassener in het leven te staan.

Ik denk dat we pubers en jong adolescenten wel degelijk forum moeten geven en serieus nemen, zeker in sexuele en romantische ervaringen, maar alsjeblieft, zij zijn echt geen datingmateriaal voor mensen die het leerproces van de twintiger jaren al hebben doorlopen.
Open anders ff een eigen topic ofzo. Dit is al de 3e keer dat je zo'n zwetsverhaal ophangt en off-topic gaat.

Dit topic is er namelijk om een lekker, geile, net 18-jarige studente te vinden met dubbel-D die de slagroombus van TS even leeg moet komen ketsen met regelmaat. Mocht er iemand aan deze eisen voldoen gelieve te melden via dm en dan kan ik het goedkeuren :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Welke zou je gratis willen neuken TS?
pi_154867710
Lekkere geile Libelle zomerweek vrouwkes *O*
  maandag 3 augustus 2015 @ 15:01:51 #165
446536 Wezentrijn
echoes in the dark
pi_154867809
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 12:38 schreef aleco99 het volgende:

Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 14:13 schreef aleco99 het volgende:

Dit is al de 3e keer dat je zo'n zwetsverhaal ophangt en off-topic gaat.

|:(
  maandag 3 augustus 2015 @ 15:04:22 #166
405562 Erno-BE
Greatest virgin in the world
pi_154867862
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 14:13 schreef aleco99 het volgende:

[..]

Open anders ff een eigen topic ofzo. Dit is al de 3e keer dat je zo'n zwetsverhaal ophangt en off-topic gaat.

Dit topic is er namelijk om een lekker, geile, net 18-jarige studente te vinden met dubbel-D die de slagroombus van TS even leeg moet komen ketsen met regelmaat. Mocht er iemand aan deze eisen voldoen gelieve te melden via dm en dan kan ik het goedkeuren :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Welke zou je gratis willen neuken TS?
Dit topic kan beter dicht. TS heeft al genoeg backfire gehad en alle vrouwen onder de 35 zijn geen realistische optie voor TS. Klaar ermee.
Uitspraak van 2016, gedaan op donderdag 17 maart 2016 @ 22:35:23:
Ik kies nooit voor de makkelijkste oplossing. Ik wil de top bereiken en gaan voor de premium girls, elke vrouw kunnen krijgen die IK zou willen.
  Moderator maandag 3 augustus 2015 @ 15:18:19 #167
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_154868159
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:01 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

[..]

|:(
De vraag blijft staan hoor. Even je frustratie opzij zetten.
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 3 augustus 2015 @ 15:27:26 #168
295640 aleco99
Niet uit 99
pi_154868374
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:01 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

[..]

|:(
:')
  maandag 3 augustus 2015 @ 15:27:45 #169
295640 aleco99
Niet uit 99
pi_154868383
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:18 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

De vraag blijft staan hoor. Even je frustratie opzij zetten.
echt hé...
  Moderator maandag 3 augustus 2015 @ 15:32:27 #170
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_154868506
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:27 schreef aleco99 het volgende:

[..]

echt hé...
Ze begrijpt het niet of wil het niet begrijpen, schijnbaar vanwege een of andere frustratie over het feit dat ze breedgeschouderd is en niet van de jurkjes is of weet ik veel wat maar dat haar gehandicapte, kalende ex-vriend er tussenuit is gegaan vanwege een ander ofzo.

Dus eigenlijk is het pure misplaatste verhevenheid van haar want uit alles blijkt dat het haar dwars zit dat haar gehandicapte ex-vriend, die eigenlijk blij zou moeten zijn met haar omdat hij als gehandicapt iemand natuurlijk nooit een beter iemand zou kunnen vinden (wat neerkomt op enorm neerkijken op hem), het gore lef heeft gehad om er met iemand anders vandoor te gaan.

:') 8)7
Breitling - Instruments for Professionals
pi_154869069
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:04 schreef Erno-BE het volgende:

[..]

Dit topic kan beter dicht. TS heeft al genoeg backfire gehad en alle vrouwen onder de 35 zijn geen realistische optie voor TS. Klaar ermee.
Hij luistert toch niet naar het commentaar en eventuele tips :')
  maandag 3 augustus 2015 @ 16:05:38 #172
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_154869359
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:32 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ze begrijpt het niet of wil het niet begrijpen, schijnbaar vanwege een of andere frustratie over het feit dat ze breedgeschouderd is en niet van de jurkjes is of weet ik veel wat maar dat haar gehandicapte, kalende ex-vriend er tussenuit is gegaan vanwege een ander ofzo.

Dus eigenlijk is het pure misplaatste verhevenheid van haar want uit alles blijkt dat het haar dwars zit dat haar gehandicapte ex-vriend, die eigenlijk blij zou moeten zijn met haar omdat hij als gehandicapt iemand natuurlijk nooit een beter iemand zou kunnen vinden (wat neerkomt op enorm neerkijken op hem), het gore lef heeft gehad om er met iemand anders vandoor te gaan.

:') 8)7
En waarschijnlijk is haar gehandicapte, kalende ex-vriend er vandoor gegaan met een 18-jarig meisje :+
All she wants and needs is just a little taste..
  maandag 3 augustus 2015 @ 16:25:49 #173
432997 Ven1972
Man met humor
pi_154869813
Welke zou je gratis willen neuken TS?
[/quote]

Misschien een goed uitziende vrouw die echt met mij graag wil doen (uit haar vrijwilligheid) en als het klikt tussen ons wil ik met haar verder een vriendschap op te bouwen, (als ze vrijgezel is) uitgroeien tot een liefdesrelatie. Maar ik heb wel oogje voor oudere vrouwen die goed uit zien! Dus jonge vrouwen zijn ook van harte welkom. Dus kortom ben ik niet te veeleisend meer. Ik heb dus mijn horizon een beetje uitgebreid.
Humor, serieus en vrolijk!
  maandag 3 augustus 2015 @ 16:27:00 #174
446536 Wezentrijn
echoes in the dark
pi_154869851
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 16:05 schreef Luxuria het volgende:

[..]

En waarschijnlijk is haar gehandicapte, kalende ex-vriend er vandoor gegaan met een 18-jarig meisje :+
Mijn ex was niet kalend hoor en hij is er ook niet vandoor met een 18-jarige. Wel is enige realiteitszin hem ook vreemd geworden nadat hij is beginnen optrekken met tuig. Kort omschreven als geen verantwoordelijkheid, nachtjes stappen waarin ze vrouwen als vlees waar ze recht op hebben behandelen en dan kankeren over hoe de Belgische vrouwen van tegenwoordig te veel op hun strepen staan. Een van hen heeft inderdaad zo'n arm kind in't Oostblok gaan halen, maar die trekt nu ook al te veel met vriendinnen op in plaats van thuis het huisvrouwtje te wezen.

De onvrede (over de relatie en gaandeweg ook met mijn uiterlijk en persoonlijke interesses) van mijn ex is toegenomen naarmate hij meer met hen optrok. Uiteraard niet leuk dat een relatie van vijf jaar in een paar maand me op die manier uit handen is genomen. Frustraties daarrond ga ik zeker niet ontkennen.

Doch, ik had al een bakermat voor mijn mening over prostitutie en hoe andere zaken zich afspelen. Ik heb het altijd raar gevonden dat mannen, bv met een handicap, het dan maar met een prostituee moesten doen. Ik vind dat zowel neerkijken op gehandicapten als prostituees.
Ik zou die visie eerder willen onder de loep nemen, dan mensen zoals TS aan te praten dat hij enkel recht heeft op een prostituee of een ander soort vrouw die als zielig of tweederangs wordt beschouwd, bv cliché van een mollige, gescheiden dame, of een andere gehandicapte.

Of die gedachtengang voortkomt uit frustratie? Deels wel, maar ik zie dat toch persoonlijk meer vruchten afwerpen en respectvoller naar alle partijen toe.
  maandag 3 augustus 2015 @ 16:32:36 #175
432997 Ven1972
Man met humor
pi_154869985
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 16:27 schreef Wezentrijn het volgende:

[..]

Mijn ex was niet kalend hoor en hij is er ook niet vandoor met een 18-jarige. Wel is enige realiteitszin hem ook vreemd geworden nadat hij is beginnen optrekken met tuig. Kort omschreven als geen verantwoordelijkheid, nachtjes stappen waarin ze vrouwen als vlees waar ze recht op hebben behandelen en dan kankeren over hoe de Belgische vrouwen van tegenwoordig te veel op hun strepen staan. Een van hen heeft inderdaad zo'n arm kind in't Oostblok gaan halen, maar die trekt nu ook al te veel met vriendinnen op in plaats van thuis het huisvrouwtje te wezen.

De onvrede (over de relatie en gaandeweg ook met mijn uiterlijk en persoonlijke interesses) van mijn ex is toegenomen naarmate hij meer met hen optrok. Uiteraard niet leuk dat een relatie van vijf jaar in een paar maand me op die manier uit handen is genomen. Frustraties daarrond ga ik zeker niet ontkennen.

Doch, ik had al een bakermat voor mijn mening over prostitutie en hoe andere zaken zich afspelen. Ik heb het altijd raar gevonden dat mannen, bv met een handicap, het dan maar met een prostituee moesten doen. Ik vind dat zowel neerkijken op gehandicapten als prostituees.
Ik zou die visie eerder willen onder de loep nemen, dan mensen zoals TS aan te praten dat hij enkel recht heeft op een prostituee of een ander soort vrouw die als zielig of tweederangs wordt beschouwd, bv cliché van een mollige, gescheiden dame, of een andere gehandicapte.

Of die gedachtengang voortkomt uit frustratie? Deels wel, maar ik zie dat toch persoonlijk meer vruchten afwerpen en respectvoller naar alle partijen toe.
Zou je ook liefde delen met een gehandicapte man of niet? Ik denk dat heel veel gehandicapte mannen toch wel eens speciale hoer op bezoek kunnen krijgen, er zijn speciale bureau's die voor bestemd zijn. Ik vind het echt niet zo kunnen, want het is toch liefde zonder gevoel... klinkt wel raar vind ik. Seks hoort bij de liefde die voor 2 persoon bestemd is waar ze op elkaar verliefd zijn geraakt of getrouwd met elkaar zijn. Zo hoort het, vind ik.
Humor, serieus en vrolijk!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')