abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 20 mei 2015 @ 23:47:39 #76
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_152808210
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 20 mei 2015 17:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat is echt heel erg vreemd, dat ze niet officieel als zijn dochter te boek staat, daar was destijds nog vrijwel niet aan te ontkomen als een kind binnen het huwelijk geboren was.
In Nederland staat zij niet op zijn GBA (om andere reden heb ik zijn GBA wel eens ingezien, volkomen legitiem en niet met de reden om een ander kind aan te treffen ofzo). In het land van herkomst weet ik niet. Lijkt mij eerlijk gezegd wel.
klerkje
  donderdag 21 mei 2015 @ 00:37:30 #77
422935 Myrr
Women don't owe you shit
pi_152809562
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 14:15 schreef Spiegelei het volgende:
Oh my, je kan gewoon testen online kopen joh! Nooit geweten. Nu eens kijken of dat een optie is.
Heeft een 'aanmeld'vader bij mijn zus ook gedaan idd. Binnen een week al uitslag, negatief helaas.

Voor haar (je vermoedelijke halfzus) zou het wel een en ander op kunnen lossen. Van dichtbij maak ik mee hoe kut het is als je niet weet wie je vader is, en als je vermoedelijke vader je niet eens wil kennen (wij weten ook wel wie het is, maar de klootzak reageerde niet. Zus wil niet zijn zoon lastigvallen, dus accepteert het en laat het er bij).

Hopelijk geeft het haar wat rust.

- Edit - Ah, was al uitgelegd.

[ Bericht 14% gewijzigd door Myrr op 21-05-2015 00:53:42 ]
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
WOMEN DONT OWE YOU SHIT
  vrijdag 22 mei 2015 @ 15:12:02 #78
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_152855594
Zo, test is binnen.
M'n vader is not amused en ineens is het heel misschien toch wel mogelijk maar hij dacht van niet.
Hij heeft haar als kind wel gezien of niet of.... Sodemieter...

Anyway, even lezen enzo en dan morgen pakketje/enveloppe op de bus voor haar en haar moeder.
klerkje
pi_152945193
registreer om deze reclame te verbergen
Succes! Hoop op duidelijkheid en dat je vader eerlijk antwoord zal geven.
  maandag 25 mei 2015 @ 15:01:47 #80
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_152945949
Tvp spannend...
Not all those who wander are lost.
  maandag 25 mei 2015 @ 20:40:57 #81
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_152955621
Het telefoongesprek met m'n vader ging van zijn kant over triviale zaken (straks komt ze geld claimen en dat soort shit). Ik ben daarop ontzettend uit m'n slof geschoten (wat vind je erger? Dat je mogelijk nog een dochter hebt of dat er geld bij je geclaimd gaat worden).

Nou ja einde van het verhaal was dat hij liever een persoonlijk gesprek wilde en het daarna laten rusten. Ik moet zeggen dat ik er wel een beetje klaar mee was. Maar goed, prima, dus afgesproken.

Na de chit chat ter zake gekomen; gezegd dat ik verhalen hoor dat het absoluut niet zijn dochter kan zijn, maar ook verhalen dat het absoluut wel zijn dochter is en verhalen dat het mogelijk is. Dat ik daar dus niet zoveel mee kan en dat ik gewoon zekerheid wil hebben. Dat de uitkomst mij niets uitmaakt, maar dat ik hem juist had gebeld om hem (nogmaals) de kans te geven om eventueel nog wat hierover te zeggen PLUS het belangrijkste. Ik ga die test doen, maar ik wil dat niet stiekem doen.

Hij begon maar dat ik absoluut geen contact met hen moet zoeken want hij kent haar (zijn ex) en dat is alleen maar ellende. (Ik heb niet eens contact met die moeder, maar goed). En ' kennen' is wat hij via via hoort. Nogmaals het kan allemaal waar, maar wederom, het zijn vérhalen. Ik hoor ze wel graag, want het geeft mij het gevoel dat ik het plaatje meer compleet kan krijgen.

Ik heb nogmaals gevraagd naar de omstandigheden omstreeks de verwekking. Hij zegt nu weer. Ja het is mogelijk, maar geen geen contact op want .....
Dus ik zeg, goh, je hebt tegen mamma en mij 30 jaar lang een ander verhaal opgehouden waaruit onomstotelijk bleek dat zij absoluut niet van jou kan zijn. En de laatste 2 x nu kan het ineens wel en heb je het helemaal niet meer over dat verhaal. Hoe kan dat?

Nou ja een echte reactie kwam er niet meer, want zijn vriendin moest zo nodig haar klep opendoen. Gaat zij ineens zeggen hoe en wat. Dus ik pissig want ik wil het van hem horen en als mijn vader het niet meer weet, ook prima. Dan zegt hij dat.
Nou dat vond zij niet en toen escaleerde het volledig. Ik ben weggegaan. Voordat ik daar de straat op stapte zei ik nog wel dat het mij absoluut niet kan schelen wat de uitslag ook is, en als hij zich iets niet kan herinneren dan kan hij dat ook zelf zeggen. Dat ik nooit meer daar zal komen (is haar huis, ik ben er 3x geweest ofzo) en dat ik haar nooit meer wens te spreken.

Ten slotte dat mijn vader er nog maar eens goed over moet nadenken en dat ik hem sowieso wel bericht over de uitslag.

Ik had geen verwachtingen van het gesprek, althans ik had verstandelijk gezien wel gedacht dat ik niet meer nieuwe info zou krijgen. Wel heb ik wat verhalen van anderen geordend en daar wilde ik zijn kant op horen. Had hij gezegd 'joh dat weet ik echt niet meer'. Dan was dat teleurstellend geweest maar oke daar hield ik wel heel erg rekening mee.

Wat ik hem telefonisch al heel duidelijk heb gemaakt is dat ik niet belogen wil worden. Dat vind ik het allerergste. Dat weet hij ook dondersgoed. Wanneer dingen destijds ands zijn gegaan dan goed of netjes is, daar kan ik best een eindje in meegaan. Maar dit? Vooral ook het schimmige verhaal van mijn familie naar mij en kennelijk ook naar hem toe. Dat is waar ik heel veel vraagtekens bij zetten het feit dat hij mijn vertrouwen al ernstig heeft geschaad in het verleden geven mij aanleiding aan zijn gebrekkige verhaal te twijfelen. Ook dat heb ik op die wijze benoemd in het telefoongesprek.

Ik ben nog nooit zo open en eerlijk geweest en ik krijg er een flutreactie van dat kutwijf voor terug. Nou oke prima. Zij is zijn keuze en dat is dan zo.

Denk wel dat de relatie vader - dochter (die er al niet meer was) nu ook voorgoed over is.

Ben hoe dan ook benieuwd naar de uitslag straks.
En dan vragen mensen mij: wat nou als zij geen dochter is van je vader, heb je dan geen spijt van hetgeen je overhoop hebt gehaald?

Mijn antwoord is dan: nee absoluut niet. Er wordt gewoon her en der gelogen. Oke, dat is zo. Maar er worden allerlei boude uitspraken gedaan, die (wanneer je dieper gaat vragen) maar heel wankel zijn. En daar word ik wantrouwig van. Dat is wat mij hierin steekt.

Dat zij niet in een heel fijn milieu heeft gezeten en wellicht nog steeds zit, daarvan ben ik mij bewust. En ook dat heb ik meerdere malen aan haar ook kenbaar gemaakt. Dat ik daarom heel terughoudend ben verder.

[ Bericht 0% gewijzigd door Spiegelei op 25-05-2015 20:46:33 ]
klerkje
pi_152956048
registreer om deze reclame te verbergen
Ik vind dat je het heel goed hebt aangepakt. Chapeau voor je kracht. Meen ik oprecht, respect voor je vastberadenheid enzo. Echt goed gewoon. Weet verder even niet wat ik moet zeggen behalve sterkte met alles, wat de uitkomst ook wordt
in ether
  maandag 25 mei 2015 @ 21:13:04 #83
442834 Uitgebloed
Geen rood kruis meer..
pi_152957005
Gefeliciteerd met je halfzus!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook hoi!
  donderdag 28 mei 2015 @ 09:52:54 #84
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_153032219
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 21:13 schreef Uitgebloed het volgende:
Gefeliciteerd met je halfzus!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou wat ik opmaak uit het verhaal is dat zijn vader terug kwam (ergens vandaan) en die vrouw zwanger was.
Wat volgens die vader niet van hem kan zijn.
Dat er nu wellicht een lichte twijfel is kan natuurlijk wel want ze waren immers getrouwd.

Die vader is dus (in zijn ogen) bedrogen door zijn vrouw en kwam dus erachter dat ze er meer mannen eropna hield (lijkt me niet dat ie dat vooraf wist).

Of het nu wel of niet zijn dochter is/kan zijn, je moet toegeven als je wordt bedrogen kan dat hard aan komen. Als het mij was gebeurt zou ik liever ook niet aan die periode herinnert worden en ook hard tegen haar moeder zeggen "krijg lekker de vinkentering".

En dat hij nu lichtjes twijfelt dat kan, want niet elke vrijpartij met je vrouw zou je je kunnen herinneren. En als het wel van hem is en stiekem weet ie dat, dan kan ik aan de ene kant zijn terughoudendheid en wantrouwen begrijpen want die dochter komt dan uit een relatie die niet prettig eindigde.
N/A
  donderdag 28 mei 2015 @ 15:28:27 #85
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_153041900
Doe nou eerst die test maar.
Not all those who wander are lost.
  donderdag 28 mei 2015 @ 15:35:10 #86
442834 Uitgebloed
Geen rood kruis meer..
pi_153042087
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2015 15:28 schreef Mishu het volgende:
Doe nou eerst die test maar.
Is ze al mee bezig. Ben benieuwd naar de uitslag en wat dat voor gevolgen heeft eigenlijk. Of het leidt tot een ruzie, of misschien wel tot opluchting voor haar vader.
Ook hoi!
  zaterdag 30 mei 2015 @ 18:48:53 #87
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_153107541
Ha, niet echt nieuws ofzo hier. Ik heb het deel voor de vermeende halfzus en haar moeder doorgestuurd en wacht af tot zij haar wattenstaafjes in dichtgeplakte envelopjes terug hebben gestuurd naar mij. Dan doen mijn moeder en ik ook de test en dan kan het geheel naar het lab.

Ik houd nog veel slagen om de arm hoor. Vermeende halfzus die voorgelogen is door moeder, of die uit is op geld ofzo (dat zal tegenvallen als dat de reden is!). Vader die gelijk had of liegt of ongelijk had maar dat niet wist. Familie die niet vermoeden had of er van wist, of verborgen hield. Weet ik het.

Het familielid dat mij eerder heeft gemaild, heeft deze week per app gereageerd op mijn uitgebreide mail dat hij ook weer zou mailen, maar dat ik echt heel erg moet oppassen met de vermeende halfzus. Want ze zou op mijn geld en nalatenschap uit zijn.... :') heb even duidelijk gemaakt dat zij van mij sowieso geen erfgenaam is. Mogelijk wel van mijn vader, maar dat het dan juist handiger is om dat nu te weten. Wil hij haar uitsluiten (voor de ene grijpstuiver) dan kan hij nu een testament maken natuurlijk. Dat heb ik m'n vader ook al gezegd. Bovendien is hij nu getrouwd met z'n nieuwe vlam dus wanneer hij eerst overlijdt zal dat feitelijk geen probleem zijn voor z'n vrouw. Ik en die vermeende dochter kunnen er dan toch niet bij.
Kortom: lesje basic Nederlands recht in Jip en Janneke Engels ( of is het dan John and Jane English) gegeven aan dat familielid.

Tot nu toe nog geen tweede mail gehad overigens. Dat verbaast me niet, ik mag al blij zijn als dat familielid 1x in de week op de app kijkt, laat staan snel mailt.

Het overigens een fotootje van de envelop naar vermeende halfzus gestuurd en daarna zelf geen contact meer gezocht. zij ook niet met mij. Ze zegde toe haar helft van de test aan mij te betalen.vheb zelf gezegd dat ze best mag wachten tot ze mijn envelop binnen heeft (zou ik zelf namelijk ook minimaal doen). Dus ben benieuwd of ze me betaalt.
Doet ze dat niet en komt bijvoorbeeld die test ook niet retour, tja, dan heb je de schijn tegen denk ik.

We wachten af....toch? :)
klerkje
  zaterdag 6 juni 2015 @ 01:51:54 #88
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_153293885
Updateje: de test van haar en haar moeder zijn weer onderweg naar mij. En ik heb de helft van het bedrag van die test van haar ontvangen op mijn rekening. Dat pleit in ieder geval voor haar.
klerkje
  zaterdag 6 juni 2015 @ 01:54:42 #89
409579 LuDann
All the way
pi_153293922
Ik ben benieuwd naar de uitslag.
pi_153311827
Spannend! Ik heb het vanuit lurkstand gevolgd.

Netjes dat je mogelijke halfzus iig nog steeds haar woord houdt. Een totale onbekende natuurlijk en dan is het altijd maar de vraag hoe de zaken verder gaan.

Hoeveel tijd gaat er nog overheen zodra jij de envelop met jouw gegevens (incl die van je moeder) opstuurt?
  zondag 7 juni 2015 @ 12:47:51 #91
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_153323818
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juni 2015 22:16 schreef Lingue het volgende:
Spannend! Ik heb het vanuit lurkstand gevolgd.

Netjes dat je mogelijke halfzus iig nog steeds haar woord houdt. Een totale onbekende natuurlijk en dan is het altijd maar de vraag hoe de zaken verder gaan.

Hoeveel tijd gaat er nog overheen zodra jij de envelop met jouw gegevens (incl die van je moeder) opstuurt?
Ja, ik vind dat ook wel netjes. Het is inderdaad een volkomen vreemde met een niet zo'n fraai verleden. Ik wil niet zo'n gevalletje 'Dom Ei, dat zag je toch van 1000 km afstand al dat dat zaakje niet goed in elkaar steekt', aan de andere kant wil ik ook niet een cynische zure doos zijn die alles en iedereen altijd maar wantrouwt. In eerste instantie ga ik denk ik toch wel uit van de goedheid/goede bedoeling van de mens in het algemeen.

Ik heb de test hier besteld [url]http://http://www.dna-test.nl/dna-testen/broer-zus-testen.html[/url]
Er staat dat de uitslag binnen 7 werkdagen na terugontvangst van de monsters bekend zal zijn. Uiteraard heb ik voor de uitslag per e-mail gekozen. :D

Ik verwacht de enveloppe van haar voor het aankomende weekend terug te hebben. Dan zelf de testen doen en formuliertje ondertekenen en dan op de bus. Ik heb de retourenveloppe voor het lab al ontvangen en dat zit kennelijk in Engeland. Geen idee hoelang dat weer gaat duren. Maar goed, deze maand moet de uitslag wel bekend zijn.
klerkje
pi_153336187
Wat is de reden dat je moeder die test ook doet? Zij is toch (zeker weten?) niet de dochter van je moeder?
Of nu ik dit zo type is het om vast te stellen dat de familiebanden voor jou kloppen. jij met je moeder en zij met haar moeder?
  zondag 7 juni 2015 @ 21:39:37 #93
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_153337082
Spannend..
Not all those who wander are lost.
  zondag 7 juni 2015 @ 22:26:19 #94
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_153338758
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 21:16 schreef Lingue het volgende:
Wat is de reden dat je moeder die test ook doet? Zij is toch (zeker weten?) niet de dochter van je moeder?
Of nu ik dit zo type is het om vast te stellen dat de familiebanden voor jou kloppen. jij met je moeder en zij met haar moeder?
Het meetesten van de moeders is niet noodzakelijk, maar het minimaal meetesten van 1 moeder maakt de uitslag nog betrouwbaarder, zo is mij verteld door de DNA man. Ach en haar moeder wil meewerken en mijn moeder ook dus ach wel ja. Doen we dat toch! :D

Overigens zei de DNA man ook dat de test met alleen de vermeende halfzussen ook een goed resultaat geeft. Het is dus niet zo (als het goed is dan) dat de uitslag veel te raden over zal laten zeg maar. Tja ik heb verder geen verstand van DNA, dus ik ga er maar vanuit dat dit klopt zo.
klerkje
pi_153338866
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 22:26 schreef Spiegelei het volgende:

[..]

Het meetesten van de moeders is niet noodzakelijk, maar het minimaal meetesten van 1 moeder maakt de uitslag nog betrouwbaarder, zo is mij verteld door de DNA man. Ach en haar moeder wil meewerken en mijn moeder ook dus ach wel ja. Doen we dat toch! :D

Overigens zei de DNA man ook dat de test met alleen de vermeende halfzussen ook een goed resultaat geeft. Het is dus niet zo (als het goed is dan) dat de uitslag veel te raden over zal laten zeg maar. Tja ik heb verder geen verstand van DNA, dus ik ga er maar vanuit dat dit klopt zo.
Ah ok. Naja, blijft sowieso spannend zoiets. Ben benieuwd.
Maakt het je nog steeds niet uit wat de uitslag is? Lijkt het je misschien toch ok om contact te gaan hebben als uit de uitslag blijkt dat je een halfzus hebt?
  zondag 7 juni 2015 @ 22:31:05 #96
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_153338952
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 22:28 schreef Lingue het volgende:

[..]

Ah ok. Naja, blijft sowieso spannend zoiets. Ben benieuwd.
Maakt het je nog steeds niet uit wat de uitslag is? Lijkt het je misschien toch ok om contact te gaan hebben als uit de uitslag blijkt dat je een halfzus hebt?
Voor de relatie met mijn vader maakt de uitslag mij niet uit.
Voor een eventuele relatie met haar wel. Zijn we niets dan wens ik haar veel succes en klaar. Zijn we halfzussen dan sluit ik verder contact niet uit, maar dat wil ik wel voorzichtig aanpakken vanwege het onbekende en ja vooral vanwege haar verleden.
klerkje
pi_153339047
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 22:31 schreef Spiegelei het volgende:

[..]

Voor de relatie met mijn vader maakt de uitslag mij niet uit.
Voor een eventuele relatie met haar wel. Zijn we niets dan wens ik haar veel succes en klaar. Zijn we halfzussen dan sluit ik verder contact niet uit, maar dat wil ik wel voorzichtig aanpakken vanwege het onbekende en ja vooral vanwege haar verleden.
Heb je nog wat van je vader vernomen nadat je daar bent langs geweest? En hoe heb je tot nu toe alles ervaren?
Ja precies, lijkt mij logisch. Je gaat dan iemand toelaten die je totaal niet kent en een verleden die niet helemaal ok is.
sorry voor alle vragen :+, stukje interesse en nieuwsgierigheid.
  zondag 7 juni 2015 @ 23:38:25 #98
442834 Uitgebloed
Geen rood kruis meer..
pi_153341268
Ik lees dat er van 4 mensen DNA is afgenomen: de twee moeders en de twee dochters.

Wilde paps zn DNA niet afstaan?
Ook hoi!
pi_153341789
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 12:39 schreef Spiegelei het volgende:
Ben gewoon benieuwd waarom dat belangrijk kan zijn, never mind: jij je zin: dat wil ik niet zeggen.
Wellicht zou het een land kunnen zijn waar zij niet meer wil wonen, en het makkelijker is om naar Nederland te komen als haar biologische vader hier zit?

Geen idee of dat zo zou kunnen werken hoor ...
"Pools are perfect for holding water"
pi_153341988
quote:
0s.gif Op maandag 18 mei 2015 09:54 schreef Tja..1986 het volgende:

[..]

Nou, dan toch maar een DNA-test doen. Ik zou het wel zelf regelen en niet door haar laten regelen. Want met die info die je van familie hebt gekregen zou ik haar (in ieder geval voorlopig) niet vertrouwen.
Want ze zou maar eens het goede DNA ergens vandaan toveren om te kunnen vervalsen dat ze de zus van TS is?
"Pools are perfect for holding water"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')