abonnement Unibet Coolblue
pi_150105136
ik ben 41
pi_150105278
Hi Bart,

Ik heb een documentaire gezien ooit over een meisje dat 20 orgasmes kreeg per dag, zonder enig seksuele aanleiding. Dit was op zijn zachts gezegd erg onprettig, evenals jouw aandoening lijkt mij. Nu was het zo dat een operatie haar kon helpen, gezien er iets niet goed zat bij haar onderbuik ergens in de buurt. Iets drukte steeds op haar clitoris ofzo waardoor ze continue klaarkwam.

Anyway, zoek die docu eens op en ga eens naar een specialist. Want volgens mij is heeft het een lichamelijke oorzaak en zou een (kijk)operatie niet eens zo gek zijn. Ik zou niet verbaasd zijn als iets steeds op je prostaat duwde oid.

Succes!
Oke.
pi_150105427
ik ben reeds in behandeling bij een uroloog hoor. (meerdere al gezien zelfs).
Maar het komt niet door fysieke stimulatie, en ik kom ook niet vanzelf klaar of zo. Was dat maar zo, klaarkomen verlicht het immers wel vaak, maar lukt gewoon zelden.
Maar ik ga zeker eens op zoek naar die docu.
pi_150105435
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 februari 2015 10:57 schreef Bart_X het volgende:
yep, we proberen er dus gewoon mee te leven...
We als in jij en je pener? Of ben je getrouwd/samen met iemand?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_150105469
ja, ik ben gelukkig getrouwd. Twee kinderen ook.
pi_150105529
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 februari 2015 10:31 schreef jatochneetoch het volgende:
Kun je die injecties niet mee naar huis krijgen, dat je zelf
brrr moet er niet aan denken om zelf zon naald in me leuter te steken :X
pi_150105826
het is geen aanrader... ik bespaar je de details. Maar toch was het in mijn geval een enorm gevoel van opluchting hoor. Ik was de eerste keer wel al bijna 12 uur hard.
  vrijdag 27 februari 2015 @ 11:39:09 #33
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_150106107
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 februari 2015 11:29 schreef Bart_X het volgende:
het is geen aanrader... ik bespaar je de details. Maar toch was het in mijn geval een enorm gevoel van opluchting hoor. Ik was de eerste keer wel al bijna 12 uur hard.
Daarom zou ik eens naar de huisarts gaan en vragen voor een kleine cursus verpleging 101.

Denk dat je een hoop op zou kunnen lossen met het zelf injecteren van je medicatie. Eventueel met psychologische begeleiding. Of anders je vrouw (of man, weet ik het).
pi_150106239
De procedure in het ziekenhuis is niet thuis (zelf) uit te voeren.
  vrijdag 27 februari 2015 @ 11:47:46 #35
435806 geert_realist
verknipt en verstrooit
pi_150106393
Ik kende het woord priapisme, maar moest even googlen wat het ook alweer was.
http://en.wikipedia.org/wiki/Priapism
quote:
There are two types of priapism: low-flow and high-flow; 80% to 90% of clinically presented priapisms are low flow disorders.[3] Low-flow involves the blood not adequately returning to the body from the penis. High-flow involves a short-circuit of the vascular system partway along the penis. Treatment is different for each type. Early treatment can be beneficial for a functional recovery.
Maar als ik het dus goed begrijp heeft het te maken met dat het bloed in de penis niet goed terug stroomt en daardoor dus in de erecte staat blijft. Is er wel eens een scan gemaakt om te kijken waar de oorzaak precies zit, ik bedoel of ze een defecte bloedvat oid kunnen vinden? Dit om te kijken of een operatie nut heeft of misschien een bloedvat kunnen transplanteren.
In de wiki stond ook dat medicijnen in de amfetamine klasse eventueel kunnen helpen, opzich moest ik daar ook aan denken gezien ik een recreatief gebruiker van speed ben geweest, en iedereen die speed gebruikt heeft weet wel wat dat met je piemel doet. Niet dat ik aanraad om aan de speed te gaan. :)
Maar als ik zo een beetje google(priapism treatment) merk ik dat de enige oplossing dus zo'n behandeling in het ziekenhuis is met medicatie of anders een operatie.
Ik ben politiek incorrect, zeg wat ik wil en ben een trotste racist! w/
pi_150106558
dat heb ik ook een keer gehad dat ik 2 dagen met een keiharde lul liep. oorzaak?mijn uroloog had een injectie geveven met androchat dat een overdosing was.ben toen naar het ziekenhuis geweesd om mijn lul uit te draineren.ik vond dit wel een pijnelijke ervaring wand 2 dagen met een stijve lul lopen is geen pretje :(
pi_150107448
Klopt allemaal Geert.
Daarom dat een operatie een optie is.
Hierbij zouden enkele bloedvaten verbreed worden om de terugstroom te verhogen. Er is geen defect bloedvat of zo, maar door de specifieke anatomie van mijn lid verloopt dit inderdaad iets moeilijker.
(niet dat ik raar gevormd ben of zo, maar et klinkt raar om dit zelf te omschrijven. Laat ons zeggen dat ik wat groter ben dan gemiddeld)

Het blijft echter een behoorlijk zware ingreep en is nooit risicoloos.

de acute ingreep in het ziekenhuis bestaat uit een drainage en een injectie met een vorm van adrenaline.
pi_150107576
maar het medische plaatje is me wel duidelijk...
het sociale aspect is veel moeilijker in te kleuren.
pi_150108020
Zoals bij zoveel aandoeningen zou er volgens mij, qua sociale aspect, wat beter mee om te gaan zijn wanneer er meer over bekend is.
Hoe moeilijk het ook is, ik zou zeggen praat erover. Gooi het eruit en laat mensen (vooral in je eigen omgeving) weten wat het is. Kennis over een bepaalde aandoening zorgt vaak voor meer begrip.
Begrijp dat dit wel een hele lastige is waar mensen sowieso niet makkelijk over praten, maar het is het enige advies wat ik, naast medische behandeling, kan bedenken.
Of je moet leren je er niks van aantrekken hoe andere je zien/over je denken en doen alsof er niks aan de hand is...maar dat moet je ook maar kunnen.

Misschien te pijnlijk, maar is het 'vastzetten' van je penis een optie zodat het niet zo zichtbaar is wanneer hij erect is?
pi_150108160
ja, tuurlijk doe ik dat wel, een broeksriem en een losse trui.
collega's denken dat ik vaak last heb van mijn rug en daarom vaak liever niet ga zitten... maar dat is gewoon te ongemakkelijk als mijn lid tegen mijn buik gegespt is.

Verder lukt dat 'me er niets van aantrekken' sommige dagen beter dan andere... andere dagen heb ik het gevoel dat iedereen het merkt.
En erover praten... Wanneer ik er met vrienden (mannen) over sprak, wordt er meestal wel wat mee gelachen in de aard van, dat heeft toch enkel voordelen etc...

Met vrouwen praten is beetje genanter. zover ben ik nog niet... het blijft een taboe he.
pi_150108312
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 februari 2015 12:36 schreef Bart_X het volgende:

Met vrouwen praten is beetje genanter. zover ben ik nog niet... het blijft een taboe he.
Taboes doorbreek je door het bespreekbaar te maken.
Hoe moeilijk het ook is, ik denk dat je op meer begrip kan rekenen dan je denkt.
pi_150108413
nou sekhmet,

jij bent een dame, zou je niet raar opkijken als een vriend je plots vertelt dat hij regelmatige hele dagen met een erectie rondloopt...
Bovendien ben ik ook bang dat ze er dan meer op gaan letten en het gaat opvallen
maar ergens zal je wel gelijk hebben natuurlijik
  vrijdag 27 februari 2015 @ 13:28:54 #43
435806 geert_realist
verknipt en verstrooit
pi_150109753
Sowieso is er over praten een goed iets, hoe vaker jij er over praat hoe makkelijker het wordt om er over te praten en hoe makkelijker jij er mee om kan gaan in bepaalde situaties. Of dit nou met je vrouw is, een dokter, psycholoog, een vriend of vriendin of bv op forums maakt niet uit, maar maak het bespreekbaar voor in ieder geval jezelf. Het is jammer dat je vrienden er wat lacherig over doen, maar dat is weer typisch stoere mannenpraat in een groep. Misschien als je een vriend apart neemt om er over te praten dat die dan wel serieus kan zijn.

Verder denk ik dat het ook geen kwaad kan om voor jezelf eens op te maken in hoeverre de klachten echt van invloed zijn op je leven om misschien eens af te wegen of je niet aan een operatie moet gaan denken. Ik kan me voorstellen dat je het zat wordt om om de zoveel tijd weer naar het ziekenhuis te moeten. Maar het is voor iemand die het niet heeft lastig in te schatten wat de invloed op je leven is en of je daarmee kan leven of niet en dat een operatie een redmiddel wordt.
Is het overigens iets wat je heel je leven zou blijven hebben of neemt het af als je ouder wordt?
Ik ben politiek incorrect, zeg wat ik wil en ben een trotste racist! w/
pi_150109845
het is pas een twee jaar geleden begonnen, het is dus ook niet te zeggen of het echt blijvend is.
een operatie is laatste optie.

in afwachting proberen we allerlei dingen die kunnen helpen
  vrijdag 27 februari 2015 @ 13:36:55 #45
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_150109951
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 februari 2015 12:46 schreef Bart_X het volgende:
nou sekhmet,

jij bent een dame, zou je niet raar opkijken als een vriend je plots vertelt dat hij regelmatige hele dagen met een erectie rondloopt...
Bovendien ben ik ook bang dat ze er dan meer op gaan letten en het gaat opvallen
maar ergens zal je wel gelijk hebben natuurlijik
Ik heb liever dat een vriend van me het verteld dan dat hij afspraken gaat afzeggen omdat hij ergens last van heeft waar ie niets aan kan doen...

En zo vreemd klinkt het niet, maar over lullen praten is ook niet perse taboe in mijn omgeving (Seksueel gericht of niet)
pi_150110005
ja cue, aardig van je om dat te zeggen. misschien moet ik er inderdaad wat opener over durven zijn.

al vond ik dit hier al een grote stap vanmorgen
pi_150110062
het is wel nog makkelijker om hier te typen met een erectie, dan er over spreken met iemand die tegenover je zit... geleidelijk aan opbouwen, dnek ik dan.
pi_150110762
Langer dan 4 uur een erectie, ik leerde dat dat gevaarlijk is?
pi_150110791
Er over praten heeft als voordeel dat je niet meer voortdurend op de hoede hoeft te zijn of iemand het ziet. Mochten ze het al zien, zullen ze er een stuk minder over oordelen.

Aan de andere kant moet je je wel van tevoren beseffen dat er achter je rug om aan de lopende band grappen gemaakt gaan worden. Zou dus wel goed nadenken over de kring waarin je het vertelt.
pi_150110793
ja, daarom moet ik som ook naar het ziekenhuis
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')