FOK!forum / Werk, Geldzaken, Recht en de Beurs / Studentchauffeur #206 | Met rode auto's
Irritatie100donderdag 12 februari 2015 @ 14:10
Welkom in het topic speciaal voor studentchauffeurs!

____________________________________________________________________________________________

Belangrijke regels voordat je post in dit topic!

-Noem geen (klant)namen, adressen, telefoonnummers, etc.!
Klantnamen zijn in dit geval de namen van de leasemaatschappijen en bedrijven waar wij de auto's brengen.
-Bij het plaatsen van foto's van auto's, wis dan het kenteken en enig ander dat gelinkt kan worden aan de klant uit met behulp van Paint o.i.d.
-Kijk uit met wat je zegt over klanten!
-Bedenk bij het posten van wat dan ook, dat Easyway zelf waarschijnlijk wel op de hoogte is van dit forum en dat je door vermelding van auto en overige ritinfo wellicht wel makkelijk te traceren bent.

Redenen en gedachten achter deze regels zijn te vinden in de post van zondag 20 februari 2011 22:04 uur..
____________________________________________________________________________________________

Wat is het?
Studentchauffeurs zijn -hoe kan het anders- studenten die -hoe kan het nogmaals anders- chauffeursdiensten uitvoeren. We maken onderscheid tussen twee functies: de hiker en de privéchauffeur. Gezien de meeste studentchauffeurs op dit forum voor EasyWay b.v. werken, is het topic ook wat toegespitst op dit chauffeursbedrijf.

Hiker
Als hiker transporteer je in opdracht van opdrachtgevers, lege auto's van en naar hun klanten. Opdrachtgevers zijn voornamelijk leasemaatschappijen, auto-importeurs en autoverhuurbedrijven. Een leuke en afwisselende job met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Je bent werkzaam vanuit je eigen woonplaats en je werkterrein is heel Nederland. Het werk is uitsluitend op werkdagen, niet in het weekend.
Bron: www.easyway.nl

Privéchauffeur
Als privé-chauffeur rijd je relaties in hun eigen, meestal zeer luxe auto, naar de diverse bestemmingen in het hele land of zelfs daarbuiten. Dit geeft hen de mogelijkheid om door te werken terwijl jij de zorg draagt voor een veilige reis van A naar B. De ritopdrachten zijn zeer divers en afhankelijk van het programma van de meneer of mevrouw achterin. Voorbeelden zijn: diverse bestemmingen door het hele land, woon- werkverkeer projecten, thuisbrengdiensten etc. Het is een zeer dienstverlenende functie waarbij er een groot beroep gedaan wordt op je verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit.

In deze functie sta je vaak in contact met directeuren en managers van bedrijven. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede rijvaardigheid, een goede representatie en correcte omgangsvormen zijn aspecten die wij als vanzelfsprekend achten.
Bron: www.easyway.nl

Waarom studenten?
Studenten zijn jong, en dus goedkoop. Daarnaast heeft de student een OV kaart waarmee hij (doordeweeks) gratis kan reizen. Dit scheelt een hoop OV kosten, waardoor de chauffeursdienst goedkoper kan worden uitgevoerd. Studenten zijn ook erg flexibel, waardoor ze makkelijk en vaak in te zetten zijn.

Sollicitatieprocedure
In de voorgaande topics werd vaak de vraag gesteld hoe het solliciteren in zijn werk gaat. Dit gaat bij EasyWay als volgt. Op de website vul je een sollicitatieformulier in. Je krijgt dan een bericht dat je op de wachtlijst staat en dat er contact met je zal worden opgenomen. Het is niet precies te zeggen hoe lang dat duurt. Bij de één duurt het een week, bij de ander twee maanden. Het hangt veelal af van de periode waarin je solliciteert en de regio waar je woont. aan het begin van het studiejaar heb je de meeste kans. Als je teruggebeld bent om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek, moet je éénmalig naar het hoofdkantoor in Breda komen. Nette kleding daarbij is wel een pre (een compleet pak is niet nodig, maar zorg in ieder geval voor een pantalon en net shirt). Na een kort gesprek moet je een rijtest ondergaan en krijg je een uitgebreide instructie. Meer info, hier. Na je sollicitatie, die in totaal zo'n 2 uur duurt, krijg je na een paar dagen een inlogcode voor de chauffeurssite. Daar kun je per dag opgeven of je wilt en kunt werken. Daarnaast kun je nog een opmerking plaatsen als je bijvoorbeeld vanuit een andere stad wilt werken. Meestal is het zo dat als je teruggebeld wordt, je eigenlijk al aangenomen bent. Of je moet je eerste indruk en rijtest wel heel erg verpesten. Het sollicitatieformulier vind je hier.

Kledingvoorschriften
Easyway heeft een vrij streng kledingbeleid. Dit betekent dat je je zou moeten kleden in overhemd en pantalon, met daaronder nette schoenen. Hikers houden zich hier echter niet altijd aan, want ze vinden een pantalon vaak overdreven. Wij adviseren je gewoon aan de regels van Easyway te houden!

FAQ: Veel gestelde vragen
Omdat het merendeel van de posters in dit topic werkt voor Easyway BV uit Breda, zijn de antwoorden gerelateerd aan dit bedrijf. Echter, de antwoorden kunnen wellicht ook worden toegepast op andere bedrijven.

SPOILER
Wanneer word je uitbetaald?
Je wordt rond de zestiende van elke maand uitbetaald over de maand ervoor (de 1e van de maand tot en met de 30e/31e). Daarnaast wordt je pas uitbetaald wanneer je het contract ondertekend samen met je loonheffingsformulier en je Verklaring Omtrent Gedrag hebt verstuurd en bij hun aangekomen is. Als dit gebeurd is wordt je loon met terugwerkende kracht uitgekeerd.

Krijg je altijd werk als je op beschikbaar staat?
De mate waarin je ingezet wordt is afhankelijk van de periode en de regio waaruit je beschikbaar bent. Het is dus nooit met zekerheid te stellen dat je elke dag dat je beschikbaar bent, ook daadwerkelijk ingezet zult worden. Tijdens de maandwissel is het over het algemeen wel drukker qua ritten, maar dit is niet gegarandeerd.

Is er werk in vakantieperiodes?
In de vakanties is er over het algemeen minder werk te verdelen over meer chauffeurs. Wederom is dit sterk regioafhankelijk. De ervaring leert dat je meestal wel kan werken, maar minder uren maakt of minder dagen wordt ingezet dan je normaal bent gewend.

Zijn er naast het transporteren van auto's ook nog andere werkzaamheden waarvoor je kan worden ingezet?
Ja, naast het transporteren van auto's kan je ingezet worden voor vestigingswerkzaamheden van een leasemaatschappij. Dit betekent dat je de gehele dag voor die maatschappij werkt. De werkzaamheden zijn, naast het brengen en ophalen van auto's, ook het schoonmaken en opnieuw rijklaar maken van auto's (denk hierbij aan controle vloeistoffen, bandenspanning, lampen en aftanken).

Daarnaast komt het incidenteel voor dat je ingezet kan worden voor bijvoorbeeld administratieve taken bij leasemaatschappijen. Of je dit wilt doen mag je zelf bepalen.

Wat is het kledingvoorschrift in de zomer?
Easyway wil dat je altijd representatief gekleed gaat. Dat wil zeggen dat je ook in de zomerperiode een pantalon met overhemd en nette schoenen draagt. Of je hier in de praktijk gehoor aan wilt geven is je eigen verantwoordelijkheid.

Kan ik ingezet worden in het weekend?
Het komt incidenteel voor dat er wel eens een auto moet worden getransporteerd in het weekend.

Wat moet ik doen als mijn OV niet geldig is?
Als je wordt ingezet en je OV-studentenkaart is niet geldig (bij werk in het weekend en gedurende de zomerperiode), dan moet je de OV-kosten zelf voorschieten. Je moet ervoor zorgen dat je alle bonnetjes/kaartjes bewaart. Je krijgt deze kosten met de uitbetaling van je salaris vergoed.

Help, ik moet tanken?
Enkele dagen nadat je officieel in dienst bent getreden, krijg je een tankpas van de ESSO Shell thuisgestuurd. Met deze pas kan je tanken op kosten van Easyway, zodat je niet zelf hoeft voor te schieten. Uiteraard mag je wel bij andere tankstations tanken, maar deze kosten moet je zelf voorschieten. Deze kosten worden dan vervolgens bij het uitbetalen van het volgende salaris vergoed (mits je alle bonnetjes hebt bewaard).

Kan ik nog een ritje krijgen op de dag dat ik gebeld word?
Als je beschikbaar was maar geen ritten hebt gekregen, kan je op de dag zelf nog gebeld worden voor zogenaamde spoedopdrachten. Dit zijn vaak één of twee ritjes die de dag ervoor nog niet bekend waren. Je mag zelf bepalen of je de spoedopdracht accepteert of weigert.

Kan ik ook halve dagen werken?
Ja, dat kan. Er zijn meerdere chauffeurs die bijvoorbeeld nog snel even voor of na college een ritje doen. Echter, je hebt de meeste kans op werk als je daadwerkelijk de hele dag beschikbaar bent.

Kan ik ook 's avonds ingezet worden?
Het kan voorkomen dat er een auto 's avonds moet worden getransporteerd. Gezien de openingstijden van de bedrijven waarvoor je rijdt, is het werk echter bijna uitsluitend overdag.
Tips-on-the-road
Mensen die uit het oosten des lands komen en de A1 pakken om daarna de A28 opgaan hebben vaak last van file bij die oprit bij Amersfoort. Als je bij die afslag nou doorrijdt naar Amersfoort Noord, daar erafgaat en weer teruggaat over de A1, dan pak je dat knooppunt van de andere kant. Nergens een file te bekennen, je kunt heerlijk doorkarren. Kreeg die tip laatst van m'n oom, dat ik daar zelf nog nooit op was gekomen. (thanks to Jorian29)

OV tips 'n tricks
quote:
Met welke treinen mag ik reizen met mijn Studenten OV-Chipkaart?

Met de Studenten OV-Chipkaart mogen studenten binnen Nederland reizen met alle treinen van NS Hispeed, behalve met Thalys en CityNightLine.
Reist u met Intercity direct, dan heeft u naast de Studenten OV-Chipkaart ook een papieren toeslagkaartje nodig.
(Bron: http://ow.ly/w6CqC)
Dit betekent dus dat je als student met je studenten OV gratis mag reizen met de ICE, let op: alleen BINNEN Nederland.

Must have apps
De apps die vrijwel onmisbaar zijn als studentenchauffeur.
Zoals zo vaak gezegd wordt, zorg ervoor dat je concentratie op de weg blijft en niet naar je telefoon gaat.
SPOILER
- 9292ov
DE app die je in het OV van A naar B brengt.

- NS reisplanner
Ongeveer hetzelfde als 9292ov, maar deze app verteld je ook op de minuut de vertragingen van de treinen, of en waar er storingen zijn en hoe lang dit duurt.

- Breng/Connexxion
Een app van de busvervoerder in je regio. deze app laat vrij snel zien waar de dichtstbijzijnde bushalte is en over hoeveel minuten de bus vertrekt, maar ook hier kan je je reis van A naar B plannen. Ik heb hier twee busvervoerders genoemd, maar hoogstwaarschijnlijk heeft de busvervoerder in jouw regio ook een eigen app.

- Flitsmeister
Mocht je nou echt te hard willen rijden, dan verteld deze app je waar de flitsers staan. Je kan hem gewoon op de achtergrond laten draaien en hij geeft een melding op je route wanneer er een flitser aan komt.

- Esso fuel finder
Voor de chauffeurs die nog een Esso tankpas hebben verteld deze app je waar de tankstations van Esso staan.

- Scanner pro
hiermee kan je je transportformulieren inscannen. ideaal om onderweg al je werk te doen, enige nadeel is dat de app vrij duur is. Maar er zijn verschillende goedkopere alternatieven.

- Ikenteken
De meest uitgebreide app om gegevens van je auto te checken.

- Waze
Een gratis navigatie die vrij weinig MB verbruikt.

- Skobbler
Ook een navigatie, maar deze is offline te gebruiken. De app zelf kost ¤1,69 en wil je de Nederlandse kaart erbij, dan ben je nog een extra ¤2,69 kwijt. Dus voor ¤4,38 heb je een uitstekende navigatie.
Filmpjes
SPOILER
EasyWay b.v.
Website: www.easyway.nl
Login: www.easyway.nl/login
Aantal chauffeurs: 1500 (per 19 september 2011)
Salaris: (>23) ¤9,95 en meer
Hikers: ja
Privéchauffeur: ja
Minimaal aantal jaren rijbewijs hiking en privéchauffeur: 6 respectievelijk 24 maanden.
Minimale leeftijd: 18
OV verplicht: Ja; week-OV
Flexibiliteit o.b.v. online beschikbaarheid
Overige eisen: Nette kleding (d.w.z. pantalon en overhemd) voor hikers en een compleet kostuum voor privéchauffeurs

Autoreset BV
Website: www.autoreset.nl
Login: http://www.autoreset.nl/aj-login.php
Aantal chauffeurs: rond de 2000, waarvan ongeveer een kwart studenten
Salaris: 19-21 jaar ¤6,08, 22 jaar ¤7,12, 23+ jaar ¤8,22
Hikers: ja
Privéchauffeur: ja
Minimaal aantal jaren rijbewijs hiking en privéchauffeur: 1 jaar
Minimale leeftijd: 19
OV verplicht: Ja; week-OV
Flexibiliteit o.b.v. online beschikbaarheid
Uitbetaling: wekelijks op vrijdag
Kleding: Representatief, d.w.z. donkere (spijker)broek en hemd. In de zomer zijn nette polo's ook toegestaan. Verboden zijn petjes, korte broeken en open schoenen

Overige chauffeursdiensten:
SPOILER
Chauffeurs die we regelmatig terugzien in dit topic:
Als vaste bezoekers meer dan 90 dagen niet meer actief zijn in dit topic worden ze uit de OP verwijderd.

Hikers
Amoeba, hiker regio Eindhoven (Autoreset)
Babananana, hiker regio Breda (Autoreset)
CruisinDen, hiker regio Amsterdam
Dalenbart, hiker regio Amersfoort
driekeerdrie, hiker regio Den Haag (Autoreset)
Drilboor, hiker regio Breda
Fleauris, hiker regio Rotterdam
Gehaktstaaf123, hiker regio Groningen
GrumpyCat, hiker regio Leiden (Easyway)
Hojdhopper, hiker regio Utrecht
ikveranderhemniet, hiker regio Utrecht en Leiden (Autoreset)
Jevl, hiker regio Eindhoven
Jorian29, hiker regio Arnhem/Ede
Jurgenov, hiker regio Amersfoort/Utrecht
KabouterKwebbel, hiker regio Apeldoorn
Kevindinhinho, hiker regio Zwolle
Kiprollade, hiker regio Rotterdam
Krotenkoker, hiker regio Rotterdam
Loxodonta, hiker regio Ede/Arnhem
ManScat, hiker regio Groningen (Autoreset)
Meneer_valk, hiker regio Maastricht
MG_13, hiker regio Amsterdam
Neerlands_Trots, hiker regio Utrecht (Autoreset)
Obama, hiker regio Amsterdam
OMGitsSander, hiker regio Ede/Arnhem (Autoreset)
Ordinateur, hiker regio Eindhoven (Autoreset)
Panthera, hiker regio Ede/Arnhem
qua111, hiker regio Leiden
RobinhoAjax, hiker regio Den Haag (Autoreset)
Rubenr3, hiker regio Groningen
Sarasi, hiker regio Groningen (Autoreset)
Schaafkaas, hiker regio Groningen
Solidberg, hiker regio Groningen
S-RS, hiker regio Groningen
stripe, hiker regio Groningen (Autoreset)
trolley, hiker regio Leeuwarden
underground1009, hiker regio Groningen (Autoreset)
Viezze, hiker regio Eindhoven
VogeltjeTwiet, hiker regio Den Bosch
Wave103, hiker regio Utrecht
wtr12, hiker regio Apeldoorn (Autoreset)
yosander, hiker regio Groningen (Autoreset)
zazzel, hiker regio Breda
Zuunigerd, hiker regio Zwolle

dery1990, ex-hiker regio Groningen
Enpe, ex-hiker regio Eindhoven
Franknfurter, ex-hiker regio Utrecht
irritatie100, ex-hiker en rode auto-bezitter regio Rotterdam
joppie_saus, ex-hiker en snoepautomatencoureur regio Groningen
LeTourdeFrance, ex-hiker regio Groningen
Maharbal, ex-hiker regio Leeuwarden
MuurStraat, ex-hiker regio Nijmegen
QuiCk01, ex-hiker regio Leiden

Privéchauffeurs
ColeJ, privéchauffeur regio Alkmaar/Noord-Holland
Dimitri_, privéchauffeur regio Breda
DrSnuggle, privéchauffeur regio Arnhem
invine, privéchauffeur regio Amsterdam
Jieuwst, privéchauffeur regio Nijmegen
Mothergoose, privéchauffeur regio Maastricht
Sjouveur, privéchauffeur regio Amersfoort/Utrecht
Thrasyllus, privéchauffeur regio Utrecht/Noord-Holland
Warchaser44, privéchauffeur regio Breda

RTS91, ex-privéchauffeur regio Utrecht

Taxichauffeurs
Dimitri_, regio Breda
Fiorano, ex-hiker regio Amersfoort. Tegenwoordig Regiotaxi Chauffeur regio Utrecht
Marco001, regio Uithuizen/Eemshaven

Voorgaande topics
Een overzicht van alle voorgaande topics is hier terug te vinden.

Facilitair
SPOILER
Deze OP is hier te vinden.
Voor nieuwe chauffeurs:

SPOILER
Na je sollicitatie kan het even duren voordat je reactie krijgt. Geheel afhankelijk van je regio.

Ja de rijtest is enorm moeilijk ( :') ) maar stelt eigenlijk niet veel meer voor dan een rondje rijden waarbij je laat zien niet als een enorme debiel rond te karren

Tussen EW en AR is praktisch geen verschil

Ook wij weten niet hoeveel je uiteindelijk gaat werken, dit hangt geheel van jouw regio af en de drukte.

Voor spoedjes wordt jij gebeld door je werkgever, of ze zetten een berichtje op Facebook waar je zo snel mogelijk op kunt reageren

Ja, representatief betekent geen baard gewoon netjes verzorgd op pad gaan. Waarom? Omdat!

AR betaalt wekelijks uit. EW maandelijks, ergens tussen de 15e en de 25e van de maand.

Ja je moet achtien zijn, eerste jaars zijn(bij EasyWay) en over een week-OV beschikken voordat je gaat solliciteren.


[ Bericht 50% gewijzigd door Irritatie100 op 12-02-2015 17:46:02 ]
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 14:14
Met rode motoren ja.
Marco001donderdag 12 februari 2015 @ 14:19
quote:
14s.gif Op donderdag 12 februari 2015 13:44 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Weinig kans. Geldtekort enzo
onzinsmoes. Ik heb na morgen waarschijnlijk nog maar 20¤ op mijn rekening waar ik nog tot de 21e mee moet doen. En toch ga ik. :P
Viezzedonderdag 12 februari 2015 @ 14:19
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 12:24 schreef A_Valbuena het volgende:

[..]

Jullie zitten beiden hier in A'dam?
Ik woon in A'dam en toen ik daar drie uur geleden vertrok was het mooi weer.

Nu in :') Eindhoven :') en daar schijnt de zon ^O^
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 14:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:19 schreef Marco001 het volgende:

[..]

onzinsmoes. Ik heb na morgen waarschijnlijk nog maar 20¤ op mijn rekening waar ik nog tot de 21e mee moet doen. En toch ga ik. :P
Waarom de fuck bepaal jij waar ik mijn prioriteiten moet leggen?
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 14:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:19 schreef Viezze het volgende:

[..]

Ik woon in A'dam en toen ik daar drie uur geleden vertrok was het mooi weer.

Nu in :') Eindhoven :') en daar schijnt de zon ^O^
Zit je op de uni? Ik zit ergens in MF te wachten op een meeting in PAV om 15.45
underground1009donderdag 12 februari 2015 @ 14:25
Wel met zo'n helm Moebs :+ :D

aObmWQE_460s.jpg
Viezzedonderdag 12 februari 2015 @ 14:27
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:22 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Zit je op de uni? Ik zit ergens in MF te wachten op een meeting in PAV om 15.45
Ik zit te wachten in het prachtige paviljoen

Om me straks om te kleden en om 4 uur vroegtijdig het weekend in te luiden :D *O*
Marco001donderdag 12 februari 2015 @ 14:27
quote:
13s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:21 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Waarom de fuck bepaal jij waar ik mijn prioriteiten moet leggen?
Omdat jij er zelf blijkbaar nog niet over uit bent, ene keer zeg je zus, andere keer zo. ;)
VogeltjeTwietdonderdag 12 februari 2015 @ 14:28
Ik zit op het altijd mooie Nijenoord :7
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 14:28
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:27 schreef Viezze het volgende:

[..]

Ik zit te wachten in het prachtige paviljoen

Om me straks om te kleden en om 4 uur vroegtijdig het weekend in te luiden :D *O*
Daten? Ik kan wel vast naar PAV gaan.
Viezzedonderdag 12 februari 2015 @ 14:29
Kan, maar ik moet wel over ongeveer 30 minuten weg. Als je dat de moeite waard vindt, ik zit in de kantine met een Macbook en groene Heineken tas :P
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 14:29
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:27 schreef Marco001 het volgende:

[..]

Omdat jij er zelf blijkbaar nog niet over uit bent, ene keer zeg je zus, andere keer zo. ;)
Ik ga wel. Ik zei alleen dat ik geld nodig had en een kartsessie niet mijn laatste centen waard zijn. Dankjewel.
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 14:38
Nog een keer spammen dan maaaaarrrrr. *O*

DE KARTMEET

Zo. Blabla informatie en alles.

Wanneer: vrijdag 13 februari, om 19:00 & 19:45
Waar: Kartfabrique Utrecht, Westkanaaldijk 7
Wat: Duh, karten. Twee heats!
Wakostda: 25 euro totaal
Extra opties: Drankje achteraf?

-Sarasi (toeschouwer)
-Amoeba (als hij geen PMS heeft)
-Sjouveur (gedeeltelijk)
-Schaapje96
-Drsnuggle
-Irritatie100 (met roze occie)
-Wave103
-trolley
-Marco
-Vogeltje
-Bokkepoot
-Drilboor
-Dimitri_
-Schaafkaas
-BlackLining

Extra informatie:
Iedereen moet een ID-bewijs meenemen om de betaling via een pasje te kunnen doen. Gaarne aanwezig zijn rond 18:30 om op tijd te kunnen betalen (per persoon) en je om te kleden. De eerste heat start namelijk stipt om 19:00! Ik ben er waarschijnlijk rond 18:45, dus ik wil iedereen vragen om direct naar de balie te lopen en te melden dat je er bent en alvast te gaan betalen. Dit was de enige optie waarin we met z'n allen in dezelfde heat konden rijden en de enige optie voor 22:00, dus that's just how it is. :P

Het wordt vast toffff! *O*
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 14:56
Hoi :W

Ik ben nieuw in het hikerswereldje en ik vroeg me af, in wat voor soort auto's moet je veelal rijden?
Veel bijtellingsknallers? Of verschilt dat nogal?

En moet je ook nog veel lopen? Of is het OV vaak dekkend, dat nog nog 5 minuutjes moet lopen o.i.d.
Irritatie100donderdag 12 februari 2015 @ 15:00
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:38 schreef Sarasi het volgende:
Nog een keer spammen dan maaaaarrrrr. *O*

DE KARTMEET

Zo. Blabla informatie en alles.

Wanneer: vrijdag 13 februari, om 19:00 & 19:45
Waar: Kartfabrique Utrecht, Westkanaaldijk 7
Wat: Duh, karten. Twee heats!
Wakostda: 25 euro totaal
Extra opties: Drankje achteraf?

-Sarasi (toeschouwer)
-Amoeba (als hij geen PMS heeft)
-Sjouveur (gedeeltelijk)
-Schaapje96
-Drsnuggle
-Irritatie100 (met roze occie)
-Wave103
-trolley
-Marco
-Vogeltje
-Bokkepoot
-Drilboor
-Dimitri_
-Schaafkaas
-BlackLining

Extra informatie:
Iedereen moet een ID-bewijs meenemen om de betaling via een pasje te kunnen doen. Gaarne aanwezig zijn rond 18:30 om op tijd te kunnen betalen (per persoon) en je om te kleden. De eerste heat start namelijk stipt om 19:00! Ik ben er waarschijnlijk rond 18:45, dus ik wil iedereen vragen om direct naar de balie te lopen en te melden dat je er bent en alvast te gaan betalen. Dit was de enige optie waarin we met z'n allen in dezelfde heat konden rijden en de enige optie voor 22:00, dus that's just how it is. :P

Het wordt vast toffff! *O*
1: het is Octo
2: hij is rood
3: :{w
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 15:09
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:00 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

1: het is Octo
2: hij is rood
3: :{w
I smell lies.
Fioranodonderdag 12 februari 2015 @ 15:13
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:56 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Hoi :W

Ik ben nieuw in het hikerswereldje en ik vroeg me af, in wat voor soort auto's moet je veelal rijden?
Veel bijtellingsknallers? Of verschilt dat nogal?

En moet je ook nog veel lopen? Of is het OV vaak dekkend, dat nog nog 5 minuutjes moet lopen o.i.d.
Hoi, lees even de OP :)

Ja, veel Muesli gebakjes, Soms moet je een half uur lopen soms 1 minuut.
VogeltjeTwietdonderdag 12 februari 2015 @ 15:14
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 14:56 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Hoi :W

Ik ben nieuw in het hikerswereldje en ik vroeg me af, in wat voor soort auto's moet je veelal rijden?
Veel bijtellingsknallers? Of verschilt dat nogal?

En moet je ook nog veel lopen? Of is het OV vaak dekkend, dat nog nog 5 minuutjes moet lopen o.i.d.
Verschilt heel veel, maar hoofdzakelijk bijtellingsknallers ja. Niet dat daar iets mis mee is hoor :9
Lopen is wel een groot onderdeel van het werk, nogmaals het is heel verschillend bij verschillende klanten. Ik zou het indelen als 30% autorijden, 50% OV en 20% lopen.
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 15:15
quote:
99s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:13 schreef Fiorano het volgende:

[..]

Hoi, lees even de OP :)

Ja, veel Muesli gebakjes, Soms moet je een half uur lopen soms 1 minuut.
De OP. *wijst theatraal naar lege beginpost*
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 15:16
En weer een FOK!er gemeet. Nu jij nog Stripe. *)
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 15:21
quote:
7s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:16 schreef Amoeba het volgende:
En weer een FOK!er gemeet. Nu jij nog Stripe. *)
Dat je daar zo op kickt joh :') sta nou niet bepaald te springen om jou ergens tegen te komen
Marco001donderdag 12 februari 2015 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:21 schreef stripe het volgende:

[..]

Dat je daar zo op kickt joh :') sta nou niet bepaald te springen om jou ergens tegen te komen
Goed antwoord :P
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:14 schreef VogeltjeTwiet het volgende:

[..]

Verschilt heel veel, maar hoofdzakelijk bijtellingsknallers ja. Niet dat daar iets mis mee is hoor :9
Lopen is wel een groot onderdeel van het werk, nogmaals het is heel verschillend bij verschillende klanten. Ik zou het indelen als 30% autorijden, 50% OV en 20% lopen.
Nee dat is waar :P
Maar ik word ingezet in een bepaald deel van Nederland (waar dit bedrijf nog weinig hikers heeft).
Overgens lijkt het mij best spannend om de 1e auto op te halen :@
De hele gang van zaken doorkrijgen enzo :P
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 15:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:21 schreef stripe het volgende:

[..]

Dat je daar zo op kickt joh :') sta nou niet bepaald te springen om jou ergens tegen te komen
Dat komt door je autisme.
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 15:25
Krijg volgende week m'n nieuwe leaseauto, dus had verwacht misschien iemand van hier tegen te gaan komen (wordt thuis afgeleverd)....Maar hij wordt met de vrachtwagen gebracht :') .
Vraag me af wat daar het nut van is maar oké...
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 15:26
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:23 schreef SgtPorkbeans het volgende:

[..]

Nee dat is waar :P
Maar ik word ingezet in een bepaald deel van Nederland (waar dit bedrijf nog weinig hikers heeft).
Overgens lijkt het mij best spannend om de 1e auto op te halen :@
De hele gang van zaken doorkrijgen enzo :P
Ik ben de eerste keer vijf keer teruggelopen van de klant naar de auto, omdat ik weer iets was vergeten. Ging ik op m'n hakken al die trappen weer af. Meneer heeft flink gelachen. :')
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 15:26
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:23 schreef SgtPorkbeans het volgende:

[..]

Nee dat is waar :P
Maar ik word ingezet in een bepaald deel van Nederland (waar dit bedrijf nog weinig hikers heeft).
Overgens lijkt het mij best spannend om de 1e auto op te halen :@
De hele gang van zaken doorkrijgen enzo :P
Na een paar keer is de nieuwigheid er wel af en word je echt niet meer warm of koud van een ritje, tenzij je een hele hele dikke auto mag rijden natuurlijk.
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 15:26
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:26 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ik ben de eerste keer vijf keer teruggelopen van de klant naar de auto, omdat ik weer iets was vergeten. Ging ik op m'n hakken al die trappen weer af. Meneer heeft flink gelachen. :')
_O-
Dat zal mij ook wel overkomen :')
Op dat van die hakken na dan ;)
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 15:27
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:26 schreef stripe het volgende:

[..]

Na een paar keer is de nieuwigheid er wel af en word je echt niet meer warm of koud van een ritje, tenzij je een hele hele dikke auto mag rijden natuurlijk.
Dat is waar :P
Zo'n Tesla Model S lijkt mij echt een feestje om in te rijden :@
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 15:28
quote:
14s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:25 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Dat komt door je autisme.
Gaan we het daar weer op gooien :') door al dat autisme-geroep van jou kan het niet anders dan dat je zelf een ras-echte autist bent.
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 15:29
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:26 schreef SgtPorkbeans het volgende:

[..]

_O-
Dat zal mij ook wel overkomen :')
Op dat van die hakken na dan ;)
Ik voelde me echt een dufkut, maar die vent was heel chill. "Zolang jij het bent die steeds weer naar beneden moet..." _O- Na een paar ritjes zit het wel in je systeem, dan gaat het prima.
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 15:31
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:29 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ik voelde me echt een dufkut, maar die vent was heel chill. "Zolang jij het bent die steeds weer naar beneden moet..." _O- Na een paar ritjes zit het wel in je systeem, dan gaat het prima.
Ja dat geloof ik graag :P
Maar ook het opnemen van de schade, is ook iets wat je moet ''leren'' lijkt me.
Ik zal de 1e paar keer vast dingen missen :')
VogeltjeTwietdonderdag 12 februari 2015 @ 15:33
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:31 schreef SgtPorkbeans het volgende:

[..]

Ja dat geloof ik graag :P
Maar ook het opnemen van de schade, is ook iets wat je moet ''leren'' lijkt me.
Ik zal de 1e paar keer vast dingen missen :')
Zo moeilijk is het echt niet, gewoon goed uit je doppen kijken en je kunt beter teveel dan te weinig opschrijven.
trolleydonderdag 12 februari 2015 @ 15:35
Mijn eerste formulieren waar ik schade op moest noteren stonden vol met kruisjes. Nu, twee jaar later, zijn daar doorgaans nog maar twee of drie van over :+
DrSnuggledonderdag 12 februari 2015 @ 15:38
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:28 schreef stripe het volgende:

[..]

Gaan we het daar weer op gooien :') door al dat autisme-geroep van jou kan het niet anders dan dat je zelf een ras-echte autist bent.
Ik vind het jammer dat je morgen niet kan, ik denk dat het reuze gezellig wordt als jij er ook bij bent! :D
DrSnuggledonderdag 12 februari 2015 @ 15:44
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:25 schreef Blue_note het volgende:
Krijg volgende week m'n nieuwe leaseauto, dus had verwacht misschien iemand van hier tegen te gaan komen (wordt thuis afgeleverd)....Maar hij wordt met de vrachtwagen gebracht :') .
Vraag me af wat daar het nut van is maar oké...
Van welk lease bedrijf krijg jij je auto geleverd? Misschien dat zij nog niet helemaal overtuigd zijn van het nut van een hiker.
Irritatie100donderdag 12 februari 2015 @ 15:44
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:35 schreef trolley het volgende:
Mijn eerste formulieren waar ik schade op moest noteren stonden vol met kruisjes. Nu, twee jaar later, zijn daar doorgaans nog maar twee of drie van over :+
Herkenbaar :D
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 15:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:44 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Van welk lease bedrijf krijg jij je auto geleverd? Misschien dat zij nog niet helemaal overtuigd zijn van het nut van een hiker.
Als je alle 26 letters van de Nederlandse taal bij elkaar pakt, noemen we dat ook wel het.....bet ;). Die dus.
Ze nemen overigens een voorloopauto van 6t mee terug.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2015 15:49:35 ]
DrSnuggledonderdag 12 februari 2015 @ 15:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:48 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Als je alle 26 letters van de Nederlandse taal bij elkaar pakt, noemen we dat ook wel het.....bet ;). Die dus.
Ze nemen overigens een voorloopauto van 6t mee terug.
Vreemd dat die geen hiker hebben genomen, doen ze altijd dacht ik...
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 15:58
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:35 schreef trolley het volgende:
Mijn eerste formulieren waar ik schade op moest noteren stonden vol met kruisjes. Nu, twee jaar later, zijn daar doorgaans nog maar twee of drie van over :+
Hehe :@
Ik denk dat ik daar ook nog een boel van ga zetten :7
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 15:59
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:56 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Vreemd dat die geen hiker hebben genomen, doen ze altijd dacht ik...
Mss zijn ze bang dat ze 'm in de poeier rijden. Leverdatum is nl al 6x uitgesteld :D
bokkepootdonderdag 12 februari 2015 @ 16:08
Ik weet niet of ik er morgen bij ga zijn. Mijn auto drinkt een beetje koelvloeistof. Zal wel een pakking zijn. Ik ga wel een andere auto proberen te regelen maar weet niet of het lukt }:|
underground1009donderdag 12 februari 2015 @ 16:17
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:59 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Mss zijn ze bang dat ze 'm in de poeier rijden. Leverdatum is nl al 6x uitgesteld :D
Dat moet dan wel een goeie zijn, wat mag het wezen, een mooie Duitser? :P
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 16:27
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 16:17 schreef underground1009 het volgende:

[..]

Dat moet dan wel een goeie zijn, wat mag het wezen, een mooie Duitser? :P
Neuh dat valt helaas wel mee. Een Golf 1.6 TDI DSG Business R edition. De werkgever gaf me weinig keus helaas ;). En hiervoor een Focus, Megane, 308, A3 sportback en V40 als voorloper gehad :D....Dus ben wel benieuwd naar deze...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2015 16:27:33 ]
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 16:35
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 16:27 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Neuh dat valt helaas wel mee. Een Golf 1.6 TDI DSG Business R edition. De werkgever gaf me weinig keus helaas ;). En hiervoor een Focus, Megane, 308, A3 sportback en V40 als voorloper gehad :D....Dus ben wel benieuwd naar deze...
Waarom een DSG als ik vragen mag :o
Nu heb ik er 1x mee mogen rijden en het is retesnel en soepel, maar toch :@
Of sta je veel in de file :P
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 16:37
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 16:35 schreef SgtPorkbeans het volgende:

[..]

Waarom een DSG als ik vragen mag :o
Nu heb ik er 1x mee mogen rijden en het is retesnel en soepel, maar toch :@
Of sta je veel in de file :P
Dat laatste idd ja...
BlackLiningdonderdag 12 februari 2015 @ 16:38
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 16:35 schreef SgtPorkbeans het volgende:

[..]

Waarom een DSG als ik vragen mag :o
Nu heb ik er 1x mee mogen rijden en het is retesnel en soepel , maar toch :@
Of sta je veel in de file :P
Daarom dus :+
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 16:42
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 16:38 schreef BlackLining het volgende:

[..]

Daarom dus :+
En dat ook :). Ik vind het sowieso in de file ((vanaf )eindhoven-amsterdam in de spits is geen pretje)ideaal. Maar het rijdt ook een stukje minder inspannend.

Ik rij 2x per week naar kantoor (enkele reis 220km) en vind het dan lekker om net voor de spits terug te kunnen rijden, en alleen maar te hoeven sturen, remmen en gas te geven .

Heb een tijdje in een 320d automaat gereden maar helaas is dat in deze tijden niet meer te verkopen richting de klanten van mijn bedrijf (al kom ik daar nooit). Daarom nu stapje kleiner. Geen probleem mee eigenlijk, kan het wel begrijpen.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2015 16:44:02 ]
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 16:42 schreef Blue_note het volgende:

[..]

En dat ook :). Ik vind het sowieso in de file ((vanaf )eindhoven-amsterdam in de spits is geen pretje)ideaal. Maar het rijdt ook een stukje minder inspannend.

Ik rij 2x per week naar kantoor (enkele reis 220km) en vind het dan lekker om net voor de spits terug te kunnen rijden, en alleen maar te hoeven sturen, remmen en gas te geven .

Heb een tijdje in een 320d automaat gereden maar helaas is dat in deze tijden niet meer te verkopen richting de klanten van mijn bedrijf (al kom ik daar nooit). Daarom nu stapje kleiner. Geen probleem mee eigenlijk, kan het wel begrijpen.
Mijn vader rijdt ook elke dag zo'n 200km van en naar zijn werk, daarvoor neemt hij ook dikwijls een kar mee met dikke lading. Hij zweert bij een automaat, terwijl ik toch liever zelf schakel :@
Maar in de file is een automaat dan weer stukken handiger.
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 16:49
Tegenwoordig zie ik persoonlijk geen voordeel meer in een handbak.
Tenzij je op het circuit o.i.d zou gaan racen.
BlackLiningdonderdag 12 februari 2015 @ 16:56
Doe mij ook maar een automaat hoor. Mits DSG of variant dan, Franse automaten zijn een drama. Dan schakel ik zelf wel.

Op de motor moet ik er overigens niet aan denken. Maar in de auto, heerlijk.
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 17:06
Schakelen. O+ De enige automaat waar ik fan van ben is die in de BMW. Maar dan nog schakel ik liever zelf.
underground1009donderdag 12 februari 2015 @ 17:14
De DSG van m'n Jetta vorige week was niet gek, die van de xc60 vond ik niet zo. Blij dat m'n vader de handbak heeft :) Toyota Auris vind ik nog wel gaan met de automaat maar daar is ook nauwelijks handgeschakeld vergelijkingsmateriaal van :P
Drowzzdonderdag 12 februari 2015 @ 17:19
Ik schakel ook wel :p file of niet, file wat met de koppeling spelen, huppa
Schaafkaasdonderdag 12 februari 2015 @ 17:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 17:14 schreef underground1009 het volgende:
Toyota Auris vind ik nog wel gaan met de automaat maar daar is ook nauwelijks handgeschakeld vergelijkingsmateriaal van :P
Ik ben geen fan van CVT's, met dat irritante constante geloei van de motor tijdens het optrekken.
Liefst heb ik een handbak, maar een DSG (of vergelijkbaar) is ook prima. Maar goed, ik sta dan ook niet dagelijks in de file. :+
Fioranodonderdag 12 februari 2015 @ 17:35
Handbak, by far. DSG is dan nog wel een redelijk alternatief.

Overigens vind ik een oude Yank met automaat wel heerlijk rijden, die gasten snappen het principe van automaat tenminste. Gewoon 3 versnellingen en een Overdrive.
yosanderdonderdag 12 februari 2015 @ 17:43
DSG
Irritatie100donderdag 12 februari 2015 @ 17:46
DSG > handbak > overige automaten
jurgenovdonderdag 12 februari 2015 @ 18:02
Morgen Heerlen-Nijkerk, mag dus 's ochtends eerst 3 uur ov'en. :')
SgtPorkbeansdonderdag 12 februari 2015 @ 18:04
Doe mij ook maar een lekker ''sportief pookje'' , ik vind rijden met een automaat toch wat saai :@
yosanderdonderdag 12 februari 2015 @ 18:13
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:02 schreef jurgenov het volgende:
Morgen Heerlen-Nijkerk, mag dus 's ochtends eerst 3 uur ov'en. :')
Gelukkig is ov je tweede naam
SPOILER
:')
jurgenovdonderdag 12 februari 2015 @ 18:15
quote:
9s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:13 schreef yosander het volgende:

[..]

Gelukkig is ov je tweede naam
SPOILER
:')
:') ___!
Ach, filmpje er bij, komt goed. :D
Exorbitantesdonderdag 12 februari 2015 @ 18:25
Echt een kutrit gekregen :'). Ik mag om 3 uur in de middag beginnen om een uurtje te rijden naar een dorp in niemandsland. Om dan 3 uur te moeten ov'en. Ik moet ook 2 buurtbussen bellen morgen (een uur van te voren).

Iemand ervaring hiermee?
trolleydonderdag 12 februari 2015 @ 18:34
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:25 schreef Exorbitantes het volgende:
Echt een kutrit gekregen :'). Ik mag om 3 uur in de middag beginnen om een uurtje te rijden naar een dorp in niemandsland. Om dan 3 uur te moeten ov'en. Ik moet ook 2 buurtbussen bellen morgen (een uur van te voren).

Iemand ervaring hiermee?
Ik heb één keer een belbus/buurtbus moeten bellen ja, dit heb ik gewoon de avond van tevoren gedaan, zodat ik dat in ieder geval niet meer kon vergeten :P
Dimitri_donderdag 12 februari 2015 @ 18:45
Iemand van hier geselecteerd voor het EW formule 1 project?
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 18:47
What the fuk alweer niet gebeld. Ik word suïcidaal.
Exorbitantesdonderdag 12 februari 2015 @ 18:50
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:34 schreef trolley het volgende:

[..]

Ik heb één keer een belbus/buurtbus moeten bellen ja, dit heb ik gewoon de avond van tevoren gedaan, zodat ik dat in ieder geval niet meer kon vergeten :P
Heb gebeld alvast. Moet ook contant betalen (ov niet geldig, want geen particulier bedrijf). Zal ik 2.50 EW gaan lastig vallen met declaraties hmm..
trolleydonderdag 12 februari 2015 @ 18:53
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:50 schreef Exorbitantes het volgende:

[..]

Heb gebeld alvast. Moet ook contant betalen (ov niet geldig, want geen particulier bedrijf). Zal ik 2.50 EW gaan lastig vallen met declaraties hmm..
Klopt ja, ik moest toen geloof ik ¤3,00 betalen. Al is het 'maar' drie euro, zeker weten dat ik dat toen gedeclareerd heb. Ik ga dat soort dingen mooi niet uit m'n eigen zak betalen.
VogeltjeTwietdonderdag 12 februari 2015 @ 18:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:50 schreef Exorbitantes het volgende:

[..]

Heb gebeld alvast. Moet ook contant betalen (ov niet geldig, want geen particulier bedrijf). Zal ik 2.50 EW gaan lastig vallen met declaraties hmm..
Natuurlijk, dat geld schiet je immers gewoon voor.
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 18:55
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:50 schreef Exorbitantes het volgende:

[..]

Heb gebeld alvast. Moet ook contant betalen (ov niet geldig, want geen particulier bedrijf). Zal ik 2.50 EW gaan lastig vallen met declaraties hmm..
Kun je weer mooi een pizza van halen.

Ah nice, morgen Eindhoven - Meerkerk, kan ik nog mooi even het middagcollege meepikken.

[ Bericht 7% gewijzigd door Amoeba op 12-02-2015 19:00:55 ]
Exorbitantesdonderdag 12 februari 2015 @ 18:59
Jullie hebben ook gelijk. Het gaat om het principe ;)
johnson555donderdag 12 februari 2015 @ 18:59
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:26 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ik ben de eerste keer vijf keer teruggelopen van de klant naar de auto, omdat ik weer iets was vergeten. Ging ik op m'n hakken al die trappen weer af. Meneer heeft flink gelachen. :')
Vijf keer teruglopen? Dan ben je wel een echte debiel aangezien 't maar een formulier Is die je moet afwerken van boven naar.beneden.

Ik wacht al op de ridders die haar gaan.beschermen :')
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 19:03
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:59 schreef johnson555 het volgende:

[..]

Vijf keer teruglopen? Dan ben je wel een echte debiel aangezien 't maar een formulier Is die je moet afwerken van boven naar.beneden.

Ik wacht al op de ridders die haar gaan.beschermen :')
Want je wist nog niet dat Sarasi totaal ongeschikt is voor dit werk? Overduidelijk een X-chromosoompje te veel.

Ik wacht met je mee.
yosanderdonderdag 12 februari 2015 @ 19:04
Wil iemand het filmen als het morgen escaleert? Popcorn verzorg ik zelf wel.
johnson555donderdag 12 februari 2015 @ 19:06
quote:
7s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:03 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Want je wist nog niet dat Sarasi totaal ongeschikt is voor dit werk? Overduidelijk een X-chromosoompje te veel.

Ik wacht met je mee.
Gezellig samen wachten :')

Nee oke iedereen maakt fouten maar vijf keer teruglopen naar een klant vind ik wel erg. Hoe kan je uberhaupt vijf keer iets vergeten van een voorgekauwen formulier :D
trolleydonderdag 12 februari 2015 @ 19:08
quote:
7s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:04 schreef yosander het volgende:
Wil iemand het filmen als het morgen escaleert? Popcorn verzorg ik zelf wel.
Had je zelf maar moeten komen.
kweenie1donderdag 12 februari 2015 @ 19:10
Jullie gaan weer heerlijk hard met posten :+
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 19:12
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 15:28 schreef stripe het volgende:

[..]

Gaan we het daar weer op gooien :') door al dat autisme-geroep van jou kan het niet anders dan dat je zelf een ras-echte autist bent.
Ik heb er een neus voor. En jij stinkt er naar.
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 19:14
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:59 schreef johnson555 het volgende:

[..]

Vijf keer teruglopen? Dan ben je wel een echte debiel aangezien 't maar een formulier Is die je moet afwerken van boven naar.beneden.

Ik wacht al op de ridders die haar gaan.beschermen :')
Mijn garmin zat er nog in, de houder van mijn garmin, toen de sleutel laten liggen en toen de kentekenpapieren nog. Eerlijk gezegd twijfelde ik uiteindelijk zelfs op ik 'm op slot had gedaan, dus dat heb ik even geprobeerd. Hij was op slot, dus toen ben ik gewoon verder gelopen. :')

Ja, beetje debiel, ik was zenuwachtig en ik ben een beetje een chaoot. So what. :7
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 19:18
quote:
7s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:12 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Ik heb er een neus voor. En jij stinkt er naar.
Wat zou het toch grappig zijn als wij elkaar ooit eens tegenkomen en gewoon aardig met elkaar staan te praten en er dan achter komen dat jij Amoeba bent en ik Stripe.

Stond trouwens woensdag met een gozer bij de bushalte dicht bij NL in Grun, was dat iemand van hier?
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 19:19
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:18 schreef stripe het volgende:

[..]

Wat zou het toch grappig zijn als wij elkaar ooit eens tegenkomen en gewoon aardig met elkaar staan te praten en er dan achter komen dat jij Amoeba bent en ik Stripe.

Stond trouwens woensdag met een gozer bij de bushalte dicht bij NL in Grun, was dat iemand van hier?
Je zou me herkennen aan een paarse chino. Viezze heeft 'm gespot vandaag.
johnson555donderdag 12 februari 2015 @ 19:23
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:14 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Mijn garmin zat er nog in, de houder van mijn garmin, toen de sleutel laten liggen en toen de kentekenpapieren nog. Eerlijk gezegd twijfelde ik uiteindelijk zelfs op ik 'm op slot had gedaan, dus dat heb ik even geprobeerd. Hij was op slot, dus toen ben ik gewoon verder gelopen. :')

Ja, beetje debiel, ik was zenuwachtig en ik ben een beetje een chaoot. So what. :7
haha een beetje chaotic? :p lijkt meer alsof je een presentatie voor 500 man moest wegen met alles vergeten :P
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 19:30
quote:
10s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:23 schreef johnson555 het volgende:

[..]

haha een beetje chaotic? :p lijkt meer alsof je een presentatie voor 500 man moest wegen met alles vergeten :P
Nieuwe baan, zenuwachtig, kan gebeuren toch. :')
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 19:54
quote:
14s.gif Op donderdag 12 februari 2015 19:19 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Je zou me herkennen aan een paarse chino. Viezze heeft 'm gespot vandaag.
De lucky basterd
#ANONIEMdonderdag 12 februari 2015 @ 20:38
Mijn eerste rit was een Fiat 500. Alles ging soepel, totdat ik 'm ging afleveren en ik niet wist hoe het dak dichtmoest :')

Die had de cp bij het ophaaladres namelijk opengedaan en ik kon me echt niet meer herinneren hoe. Gelukkig moest ik afleveren bij een andere showroom.
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 20:39
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 20:38 schreef Schaapje96 het volgende:
Mijn eerste rit was een Fiat 500. Alles ging soepel, totdat ik 'm ging afleveren en ik niet wist hoe het dak dichtmoest :')

Die had de cp bij het ophaaladres namelijk opengedaan en ik kon me echt niet meer herinneren hoe. Gelukkig moest ik afleveren bij een andere showroom.
Ik heb morgen ook weer zo'n ellendig kut apparaat.
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 20:41
Mijn eerste rit was een dikke Audi A6 Sportline. De hele rit met een grote glimlach gereden en dacht toen echt de beste baan van de wereld te hebben. Toen begonnen de Ups en 107's
A_Valbuenadonderdag 12 februari 2015 @ 20:55
Morgen locatiewerk bij de grote A in amsterdam zuidoost. Mag dus weer me stropdas uit de kast halen _O-. Hopen dat ik niet weer van die saaie Franse auto's krijg als vorige keer :')
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 21:28
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 20:41 schreef stripe het volgende:
Mijn eerste rit was een dikke Audi A6 Sportline. De hele rit met een grote glimlach gereden en dacht toen echt de beste baan van de wereld te hebben. Toen begonnen de Ups en 107's
Die van mij echt zo'n basic spoedrit. Best - Breukelen in een Astra. Kon de terugreis nog zelf betalen ook wegens geen OV.
DrSnuggledonderdag 12 februari 2015 @ 22:00
quote:
0s.gif Op donderdag 12 februari 2015 18:45 schreef Dimitri_ het volgende:
Iemand van hier geselecteerd voor het EW formule 1 project?
Gegevens zijn doorgestuurd, bij jou ook?
stripedonderdag 12 februari 2015 @ 22:11
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 21:28 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Die van mij echt zo'n basic spoedrit. Best - Breukelen in een Astra. Kon de terugreis nog zelf betalen ook wegens geen OV.
Heb je dat niet teruggekregen? Of was het je eigen schuld?
Dimitri_donderdag 12 februari 2015 @ 22:35
Tweede keer deze week Amoeba jaloers maken:

"Oh, dus je moet me morgenvroeg ook weer ophalen? Neem de auto dan maar mee hoor!"

A7 voor de deur staan. :7
Dimitri_donderdag 12 februari 2015 @ 22:41
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 22:00 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Gegevens zijn doorgestuurd, bij jou ook?
Idem! Ben benieuwd wat eruit komt.
DrSnuggledonderdag 12 februari 2015 @ 23:06
quote:
7s.gif Op donderdag 12 februari 2015 22:41 schreef Dimitri_ het volgende:

[..]

Idem! Ben benieuwd wat eruit komt.
Inderdaad, eerst maar eens zien wie er morgen sneller is. Ik baal er nog steeds van dat jij toen voor mij eindigde. :'(
Dimitri_donderdag 12 februari 2015 @ 23:19
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 23:06 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Inderdaad, eerst maar eens zien wie er morgen sneller is. Ik baal er nog steeds van dat jij toen voor mij eindigde. :'(
Moge de beste winnen!
leander93donderdag 12 februari 2015 @ 23:20
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 00:44 schreef VogeltjeTwiet het volgende:

[..]

Ah, Operation Repo ritten voor dat bedrijf uit Oss/Geldrop. Schijnt dat zij leasen zonder BKR toetsing.
Jup, is altijd afwachten hoe dat gaat of wat je zal aantreffen gaat, tot nu toe eigenlijk zonder problemen of moeilijk-doenerij(gelukkig). Kan ook anders uitpakken lijkt me... vandaar ook mijn vraag, was benieuwd naar de ervaringen van andere.

Heb ook een keer een BMW moeten halen bij een sleepbedrijf in A'dam. daar aangekomen, doet dat de hele ding het niet. "Ja, daarom staat ie ook hier" volgens de mensen van het bedrijf. Zelfde wagen naar buiten gezet omdat het dak misschien kon storen met de GPS van de startonderbreker, nog niks. Uiteindelijk naar huis gestuurd en de wagen de volgende dag achter op vrachtwagen terug, bleek uiteindelijk toch gewoon de startonderbreker te zijn die gewoon zat te kutten met het GPS signiaal. Als ik nog 10 minuten had gewacht, had de auto het gewoon gedaan.

ohja, en rode auto's +1 ^O^
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 23:32
quote:
16s.gif Op donderdag 12 februari 2015 22:35 schreef Dimitri_ het volgende:
Tweede keer deze week Amoeba jaloers maken:

"Oh, dus je moet me morgenvroeg ook weer ophalen? Neem de auto dan maar mee hoor!"

A7 voor de deur staan. :7
:@ ritje maken? Echt zo'n mooie wagen is dat. En die rooie maar fappen op 500's en Mini schroot. :')
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 23:34
quote:
1s.gif Op donderdag 12 februari 2015 22:11 schreef stripe het volgende:

[..]

Heb je dat niet teruggekregen? Of was het je eigen schuld?
Weekend OV. Ik loog bij de sollicitatie, ik zei week OV maar had weekend OV. Moest het nog omzetten.
Sarasidonderdag 12 februari 2015 @ 23:43
quote:
11s.gif Op donderdag 12 februari 2015 23:32 schreef Amoeba het volgende:

[..]

:@ ritje maken? Echt zo'n mooie wagen is dat. En die rooie maar fappen op 500's en Mini schroot. :')
Mini's! :D En Fiat 500'jes. O+
Amoebadonderdag 12 februari 2015 @ 23:57
Rooie waggies
64725923.jpg
Drowzzvrijdag 13 februari 2015 @ 00:09
quote:
16s.gif Op donderdag 12 februari 2015 22:35 schreef Dimitri_ het volgende:
Tweede keer deze week Amoeba jaloers maken:

"Oh, dus je moet me morgenvroeg ook weer ophalen? Neem de auto dan maar mee hoor!"

A7 voor de deur staan. :7
Mooooi is dat haha, en de buren maar denken...
Wave103vrijdag 13 februari 2015 @ 05:24
Zo, even slaap pakken om morgen 100% topfit die kart in te stappen :7 :7
Wave103vrijdag 13 februari 2015 @ 05:29
Cantus organiseren was een groot succes, behalve dat er iemand door de ruit gevlogen is :'(
DrSnugglevrijdag 13 februari 2015 @ 07:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 05:29 schreef Wave103 het volgende:
Cantus organiseren was een groot succes, behalve dat er iemand door de ruit gevlogen is :'(
En dat was jij zeker?

En ik heb vrij slecht geslapen dus mocht ik een slechte tijd neerzetten dan wil ik dat al als excuus gaan gebruiken. 😇
kweenie1vrijdag 13 februari 2015 @ 08:08
Nou heren(en dames) vanavond is de meet dan eindelijk :D Veel plezier, jammer dat ik moet gaan carnavallen. Zal niet aan jullie denken :+
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 09:01
In dat geval heb ik ook slecht geslapen. In alle andere gevallen heb ik goed geslapen.
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 09:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 08:08 schreef kweenie1 het volgende:
Nou heren(en dames) vanavond is de meet dan eindelijk :D Veel plezier, jammer dat ik moet gaan carnavallen. Zal niet aan jullie denken :+
Mietje. Vanavond karten, morgen beginnen aan carnaval. 8-)
kweenie1vrijdag 13 februari 2015 @ 09:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 09:02 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Mietje. Vanavond karten, morgen beginnen aan carnaval. 8-)
Dit mietje is gister begonnen(nouja eigenlijk vrijdag, maar tot donderdag weer rust dus dat telt niet) met carnavallen en zit nu weer heerlijk college te volgen ^O^
Gaat nog best redelijk
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 09:32
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 09:28 schreef kweenie1 het volgende:

[..]

Dit mietje is gister begonnen(nouja eigenlijk vrijdag, maar tot donderdag weer rust dus dat telt niet) met carnavallen en zit nu weer heerlijk college te volgen ^O^
Gaat nog best redelijk
Wel naar college, maar even twee uur komen karten is teveel gevraagd? :'(
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 10:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 09:32 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Wel naar college, maar even twee uur komen karten is teveel gevraagd? :'(
Reed jij nou vanavond door naar Brabant?
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 10:13
quote:
7s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 10:09 schreef Dimitri_ het volgende:

[..]

Reed jij nou vanavond door naar Brabant?
Ik heb drie lifters en mijn moeders auto, dus ik ga morgen met de trein naar Brabant. :)
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 10:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 10:13 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ik heb drie lifters en mijn moeders auto, dus ik ga morgen met de trein naar Brabant. :)
Ah oké! Wat een gereis. :+
Waar vier je carnaval?
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 10:15
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 10:14 schreef Dimitri_ het volgende:

[..]

Ah oké! Wat een gereis. :+
Waar vier je carnaval?
Ach, kan ik morgen in de trein nog even leren voor mijn herkansingen van volgende week. De RuG houdt geen rekening met carnaval. :') En Oeteldonk. *O*
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 11:00
Ik faalde hard. Ik sprak zo'n hiker stereotype bij de bushalte, bleek het geen hiker te zijn. 😒
Exorbitantesvrijdag 13 februari 2015 @ 11:08
quote:
9s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:00 schreef Amoeba het volgende:
Ik faalde hard. Ik sprak zo'n hiker stereotype bij de bushalte, bleek het geen hiker te zijn. 😒
Hiker check:
Pantalon, ja?
Nette schoenen, ja?
Schoudertas, ja?
Bushalte, ja?

Bonus voor de Fok!-versie:
Oordopjes, ja?
Autistisch, ja?
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 11:09
Schoudertas. :') De enige eckte check is transportformulieren. En als ik twijfel zeg ik gewoon "Hoi! *insert small talk* Wat doe jij in deze uithoek?" Kom je er vanzelf achter.
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 11:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:08 schreef Exorbitantes het volgende:

[..]

Hiker check:
Pantalon, ja?
Nette schoenen, ja?
Schoudertas, ja?
Bushalte, ja?

Bonus voor de Fok!-versie:
Oordopjes, ja?
Autistisch, ja?
Hij had een rugzak, nette schoenen en een chino. Bushalte in Meerkerk. Ik schaam mij niet.
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 11:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:09 schreef Sarasi het volgende:
Schoudertas. :') De enige eckte check is transportformulieren. En als ik twijfel zeg ik gewoon "Hoi! *insert small talk* Wat doe jij in deze uithoek?" Kom je er vanzelf achter.
Alsof autisten praten. :')
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 11:17
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:15 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Alsof autisten praten. :')
Dat bedoel ik. Zegt 'ie niks terug, is het een hiker van Fok! ^O^
Exorbitantesvrijdag 13 februari 2015 @ 11:18
Rugtas O+

Met deze kou draag ik btw ook geen overhemden. Gewoon dikke truien, houd mijn jas altijd aan bij CP dus niets te zien.
trolleyvrijdag 13 februari 2015 @ 11:19
Meerkerk is wel 99% hiker bij de bushalte ja. Waarschijnlijk zit ie gewoon nog in de ontkenningsfase, en mijdt ie ieder contact met collega's :P
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 11:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:18 schreef Exorbitantes het volgende:
Rugtas O+

Met deze kou draag ik btw ook geen overhemden. Gewoon dikke truien, houd mijn jas altijd aan bij CP dus niets te zien.
Overhemd en een colbert of een dik vest. Jas houd ik toch altijd aan. :')
Exorbitantesvrijdag 13 februari 2015 @ 11:28
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:25 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Overhemd en een colbert of een dik vest. Jas houd ik toch altijd aan. :')
Ja of een vest inderdaad. Vaak sta je >30 minuten te bibberen op een station, dus beter goed voorbereid.
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 11:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:18 schreef Exorbitantes het volgende:
Rugtas O+

Met deze kou draag ik btw ook geen overhemden. Gewoon dikke truien, houd mijn jas altijd aan bij CP dus niets te zien.
Ja, dat dacht ik ook een keer. Maar in de auto trek ik m'n jas altijd uit. Halverwege kwam ik erachter dat ik een Jack Daniels shirt aan had, toen heb ik toch die jas maar weer aangedaan. :') Dus ik let er altijd wel een beetje op .
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 11:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:31 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ja, dat dacht ik ook een keer. Maar in de auto trek ik m'n jas altijd uit. Halverwege kwam ik erachter dat ik een Jack Daniels shirt aan had, toen heb ik toch die jas maar weer aangedaan. :') Dus ik let er altijd wel een beetje op .
Sloerie!
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 11:49
Vergeet je ID-kaart niet
Fioranovrijdag 13 februari 2015 @ 11:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:31 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ja, dat dacht ik ook een keer. Maar in de auto trek ik m'n jas altijd uit. Halverwege kwam ik erachter dat ik een Jack Daniels shirt aan had, toen heb ik toch die jas maar weer aangedaan. :') Dus ik let er altijd wel een beetje op .
Serious, een Jack Daniels shirt? Ik had je hoog zitten...
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:49 schreef Sarasi het volgende:
Vergeet je ID-kaart niet
Alsof iemand ooit zijn rijbewijs thuis laat. :')
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 12:02
quote:
99s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 11:52 schreef Fiorano het volgende:

[..]

Serious, een Jack Daniels shirt? Ik had je hoog zitten...
Ja, een Jack Daniels shirt. Met een rits over de gehele rug. Iedereen heeft guilty pleasures. :{w
BlackLiningvrijdag 13 februari 2015 @ 12:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:02 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ja, een Jack Daniels shirt. Met een rits over de gehele rug. Iedereen heeft guilty pleasures. :{w
:')
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 12:05
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:04 schreef BlackLining het volgende:

[..]

:')
Jij hebt human nature kleding, dus geen recht van spreken hier. :')
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 12:15
quote:
16s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:05 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Jij hebt human nature kleding, dus geen recht van spreken hier. :')
Een Jack Daniels shirt is natuurlijk wel het toppunt. Inb4 paarse broek huilboys
Irritatie100vrijdag 13 februari 2015 @ 12:39
Sowieso whisky. Ik zeg altijd dat ik het naar hout vind smaken.
"ja dan heb je een goede te pakken."
Nou, dan kan ik met alle overtuiging zeggen dat ik het bocht vind.
Drilboorvrijdag 13 februari 2015 @ 12:50
Jack Daniels shirt .... Die draag je alleen als je een breezersletje van 14 bent die in de kroeg of disco probeert te komen die 16/18+ zijn.
Fioranovrijdag 13 februari 2015 @ 12:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:02 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ja, een Jack Daniels shirt. Met een rits over de gehele rug. Iedereen heeft guilty pleasures. :{w
Godver :'(. Dat is echt MBO sletten niveau

quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:39 schreef Irritatie100 het volgende:
Sowieso whisky. Ik zeg altijd dat ik het naar hout vind smaken.
"ja dan heb je een goede te pakken."
Nou, dan kan ik met alle overtuiging zeggen dat ik het bocht vind.
Jack Daniels is niet te zuipen qua Whiskey. Je moet juist een zachte hebben, beetje honing achtig. Rokerig smaakje, dat is lekker.
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 13:20
b556adae-69df-4f29-b1e2-a06f09bd8f0d_zps90330233.jpg

acb89675-736c-45bf-940a-1b8736d68930_zps6e6a5da2.jpg

Mooie kleur, donkergroen.
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 13:38
quote:
99s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:51 schreef Fiorano het volgende:

[..]

Godver :'(. Dat is echt MBO sletten niveau

[..]

Jack Daniels is niet te zuipen qua Whiskey. Je moet juist een zachte hebben, beetje honing achtig. Rokerig smaakje, dat is lekker.
Sorryyyy. Ik heb 'm bijna nooit aan, alleen weleens met stappen, maakt dat nog wat goed? :'(
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 13:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 13:38 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Sorryyyy. Ik heb 'm bijna nooit aan, alleen weleens met stappen, maakt dat nog wat goed? :'(
Nee.
kweenie1vrijdag 13 februari 2015 @ 13:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 09:32 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Wel naar college, maar even twee uur komen karten is teveel gevraagd? :'(
Sorry ;( , als de volgende meet niet tijdens carnaval valt ben ik wel aanwezig :Y
Exorbitantesvrijdag 13 februari 2015 @ 14:09
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 13:20 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

Mooie kleur, donkergroen.
Op je tweede foto is kenteken zichtbaar. Wel leuk zo'n diesel met 204 pk. Prijs valt wel mee.

En heb je een foto van het interieur? Ben wel benieuwd naar wat je voor deze prijs krijgt? :P
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 14:11
Maandag Lampegat - Schoenlapperslaand - Oeteldonk per carnavalsprius en prinsenmegane
Irritatie100vrijdag 13 februari 2015 @ 14:32
Deze arbeider heeft straks 4 dagen weekend en gaat géén carnaval vieren. Goede leef.
yosandervrijdag 13 februari 2015 @ 15:30
Carnaval :r zelfs in Zwolle ontkom je er niet aan. Ik wil dit weekend gewoon een biertje kunnen drinken zonder mezelf in een pak te hoeven hijsen :(
Viezzevrijdag 13 februari 2015 @ 15:42
quote:
13s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 15:30 schreef yosander het volgende:
Carnaval :r zelfs in Zwolle ontkom je er niet aan. Ik wil dit weekend gewoon een biertje kunnen drinken zonder mezelf in een pak te hoeven hijsen :(
Haten op carnaval :')

Ik hoorde trouwens dat ze in de Bommel niet aan carnaval doen. Maar goed, daar wil je jezelf sowieso al niet vertonen :+
yosandervrijdag 13 februari 2015 @ 15:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 15:42 schreef Viezze het volgende:

[..]

Haten op carnaval :')

Ik hoorde trouwens dat ze in de Bommel niet aan carnaval doen. Maar goed, daar wil je jezelf sowieso al niet vertonen :+
Carnaval vieren ze maar lekker onder de rivieren :{w
In Zwolle had je voorheen altijd wel een kroeg waar geen carnaval werd gevierd, maar die is nu pleitte :(
trolleyvrijdag 13 februari 2015 @ 16:00
Het einde van mijn anonimiteit hier op FOK! is bijna nabij ;(
VogeltjeTwietvrijdag 13 februari 2015 @ 16:05
Ik ben rond 18:15 op station Maarssen, moet er nog iemand meerijden naar de kartfabrique? Anders ga ik nl meteen door
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 16:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 16:00 schreef trolley het volgende:
Het einde van mijn anonimiteit hier op FOK! is bijna nabij ;(
T.
stripevrijdag 13 februari 2015 @ 16:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 16:00 schreef trolley het volgende:
Het einde van mijn anonimiteit hier op FOK! is bijna nabij ;(
Zorgen jullie wel even voor een groepsfoto?

Veel plezier allemaal, mogen de beste winnen.
trolleyvrijdag 13 februari 2015 @ 16:31
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 16:05 schreef Amoeba het volgende:

[..]

T.
:')14.gif
Fioranovrijdag 13 februari 2015 @ 16:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 13:38 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Sorryyyy. Ik heb 'm bijna nooit aan, alleen weleens met stappen, maakt dat nog wat goed? :'(
"omdat ie zo lekker makkelijk uitgaat met doe rits"

SPOILER
sorry, deze moest ik even maken :)
johnson555vrijdag 13 februari 2015 @ 17:02
quote:
99s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 12:51 schreef Fiorano het volgende:

[..]

Godver :'(. Dat is echt MBO sletten niveau

[..]

Jack Daniels is niet te zuipen qua Whiskey. Je moet juist een zachte hebben, beetje honing achtig. Rokerig smaakje, dat is lekker.
Advies in combinatie met zo n dikke sigaar? altijd al willen doen :@ :D
Irritatie100vrijdag 13 februari 2015 @ 17:23
Ik moet mijn excuses maken aan de mensen die ik een lift terug naar Rotterdam zou geven. Ben weliswaar net even door de wasstraat gereden, maar ik was te lui om te stofzuigen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Irritatie100 op 13-02-2015 17:28:51 ]
#ANONIEMvrijdag 13 februari 2015 @ 17:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:23 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik moet mijn excuses maken aan de mensen die ik een lift terug naar Rotterdam zou geven. Ben weliswaar net even door de wasstraat gereden, maar ik was te lui om te stofzuigen.
Gast 💁

Nee prima hoor, volgens mij was ik vorige x vergeten milkshake bekers eruit te halen haha. Kon moeders niet echt waarderen.

Maar wie zie ik om 18:17 op utrecht?
Ik heb een blauw witte tas, blauwe jas en roze puma's :)
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 17:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:23 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik moet mijn excuses maken aan de mensen die ik een lift terug naar Rotterdam zou geven. Ben weliswaar net even door de wasstraat gereden, maar ik was te lui om te stofzuigen.
:D
DrSnugglevrijdag 13 februari 2015 @ 17:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:26 schreef Schaapje96 het volgende:

[..]

Gast 💁

Nee prima hoor, volgens mij was ik vorige x vergeten milkshake bekers eruit te halen haha. Kon moeders niet echt waarderen.

Maar wie zie ik om 18:17 op utrecht?
Ik heb een blauw witte tas, blauwe jas en roze puma's :)
Dan zal je mij wel treffen, zwarte jas, spijkerbroek, gewone schoenen, kan niet missen... :')
bokkepootvrijdag 13 februari 2015 @ 17:36
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:23 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik moet mijn excuses maken aan de mensen die ik een lift terug naar Rotterdam zou geven. Ben weliswaar net even door de wasstraat gereden, maar ik was te lui om te stofzuigen.
Ik zeg niets :X modder zit 3 hoog..
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 17:38
20150213_173546_zpsagosnp88.jpg

Onderweg met de heer Pils!
#ANONIEMvrijdag 13 februari 2015 @ 17:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:33 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Dan zal je mij wel treffen, zwarte jas, spijkerbroek, gewone schoenen, kan niet missen... :')
Ik ga wel aan iedereen vragen of ze naar Maarssen gaan :P
Irritatie100vrijdag 13 februari 2015 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:38 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

Onderweg met de heer Pils!
Wacht. Zie ik nou goed dat jullie met dat hok dat zichzelf auto noemt op de LINKERbaan rijden??
Wave103vrijdag 13 februari 2015 @ 17:46
Ik loop ook zo op Utrecht CS rond :D Allemaal met de Bokkepoot-expres?
bokkepootvrijdag 13 februari 2015 @ 17:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:46 schreef Wave103 het volgende:
Ik loop ook zo op Utrecht CS rond :D Allemaal met de Bokkepoot-expres?
Ik ben trouwens met een zwart iets met modder. Een auto durf ik het niet meer te noemen :')
Irritatie100vrijdag 13 februari 2015 @ 17:51
Ik ben een broodje aan het nuttigen langs de A20 vlak voor Gouda.
Fioranovrijdag 13 februari 2015 @ 17:56
Ik heb nu pauze bij de BK bij de Meern. Iemand in de buurt?
DrSnugglevrijdag 13 februari 2015 @ 18:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:46 schreef Wave103 het volgende:
Ik loop ook zo op Utrecht CS rond :D Allemaal met de Bokkepoot-expres?
Ik iig wel, spoor 5a wordt onze pre-meet :D
DrSnugglevrijdag 13 februari 2015 @ 18:12
Ik sta nu onder vak H op spoor 5a, ik zie nog geen roze pumas...?
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 18:16
Schiet eens op! Drilboor en ik zijn al ingecheckt. :)
bokkepootvrijdag 13 februari 2015 @ 18:23
Ik moet eerst mijn verdwaalde fokkers vinden ;)
OMGitsSandervrijdag 13 februari 2015 @ 18:30
Maandag in een rode ^^ V40 van Nijverdal naar Barneveld. Woon zelf in Ede.. 35 minuten lopen.. + 2 uur OV. Dat adres in Barneveld is ook waardeloos qua OV. Moet daar waarschijnlijk 45 min. wachten op de bus.. Kom zo wel aan m'n uren zullen we maar zeggen.
Fleaurisvrijdag 13 februari 2015 @ 18:47
NIet toevallig een van de adressen vlakbij treinstation Barneveld Noord? Vanaf dat station kom je met de Valleilijn direct in Ede.
Sarasivrijdag 13 februari 2015 @ 19:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 16:59 schreef Fiorano het volgende:

[..]

"omdat ie zo lekker makkelijk uitgaat met doe rits"

SPOILER
sorry, deze moest ik even maken :)
Nou nee, omdat het zwart is en dus niet doorschijnt als er bier overheen gaat. :')

Ik zit overigens heerlijk chill in het café te kijken naar jullie bikkels in de kou. :7

SPOILER
Godverdomme ik wil ook meedoen. :'(
A_Valbuenavrijdag 13 februari 2015 @ 20:26
En, wie is er eerste geworden?! :P

Vandaag voor de eerste keer in Groningen geweest, was wel ff doorrijden vanaf amsterdam. Die weg vanaf Almere (?) is toch wel echt chill, heletijd 130 rijden enz. Ritjes voor maandag ook binnen, weer dat tering end lopen in fucking amstelveen pffffff. Voor een VW Caddy ;( Retour Almere, dus mag twee keer dat end lopen ;(

-O-
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 20:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 20:26 schreef A_Valbuena het volgende:
En, wie is er eerste geworden?! :P

Vandaag voor de eerste keer in Groningen geweest, was wel ff doorrijden vanaf amsterdam. Die weg vanaf Almere (?) is toch wel echt chill, heletijd 130 rijden enz. Ritjes voor maandag ook binnen, weer dat tering end lopen in fucking amstelveen pffffff. Voor een VW Caddy ;( Retour Almere, dus mag twee keer dat end lopen ;(

-O-
Dimitri, maar hij had een A7.
trolleyvrijdag 13 februari 2015 @ 21:24
Stripe, we hebben je wel gemist.
BlackLiningvrijdag 13 februari 2015 @ 22:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 17:38 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

Onderweg met de heer Pils!
Wat moet die Smart op de linkerbaan :?


Was gezellig heren, dames en Moebs 8-)
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 22:59
Stripe zijn avond:


2e5f5c5998_1379517092_IMG_3193__list-noup.jpg
Schaafkaasvrijdag 13 februari 2015 @ 23:11
Was gezellig vanavond! 't zijn net mensen, die fokkers. :D
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 23:18
20150213_205639_zpstnowznhw.jpg

Fok!kers gonna Fok! :6
trolleyvrijdag 13 februari 2015 @ 23:19
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:18 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

Fok!kers gonna Fok! :6
_O- _O_
BlackLiningvrijdag 13 februari 2015 @ 23:33
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:18 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

Fok!kers gonna Fok! :6
:D _O_
#ANONIEMvrijdag 13 februari 2015 @ 23:39
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:18 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

Fok!kers gonna Fok! :6
Daar hoor jij niet bij natuurlijk he :P
stripevrijdag 13 februari 2015 @ 23:43
quote:
7s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 22:59 schreef Amoeba het volgende:
Stripe zijn avond:


[ afbeelding ]
Was erg gezellig.
Dimitri_vrijdag 13 februari 2015 @ 23:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:39 schreef Schaapje96 het volgende:

[..]

Daar hoor jij niet bij natuurlijk he :P
O-) O-)
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 23:50
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:18 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

Fok!kers gonna Fok! :6
Disclaimer: ik sta niet op deze foto.
Amoebavrijdag 13 februari 2015 @ 23:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:43 schreef stripe het volgende:

[..]

Was erg gezellig.
Deze klassieker niet kunnen waarderen. :')

A.s. donderdag is een Woodstock meeting in Eindhoven. Eenieder die daarvan houdt is welkom.
stripevrijdag 13 februari 2015 @ 23:59
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:50 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Disclaimer: ik sta niet op deze foto.
Dat had ik al gezien. Geen paarse chino te bekennen. Wanneer is de volgende meet?
Dimitri_zaterdag 14 februari 2015 @ 00:01
20150213_235616_zpsmh6yg9a_edit_1423868365691_zps1ygabtcc.jpg

En de uitslag van de eerste heat. Van de tweede heb ik niet. Iemand anders?
Amoebazaterdag 14 februari 2015 @ 00:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 23:59 schreef stripe het volgende:

[..]

Dat had ik al gezien. Geen paarse chino te bekennen. Wanneer is de volgende meet?
Ik had een rood motorpak aan. Te veel werk om dat uit te trekken. :')
OMGitsSanderzaterdag 14 februari 2015 @ 00:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 18:47 schreef Fleauris het volgende:
NIet toevallig een van de adressen vlakbij treinstation Barneveld Noord? Vanaf dat station kom je met de Valleilijn direct in Ede.
Jawel, maar die bus rijdt maar 1x in 't uur. En die redt ik niet vanwege een vaste tijd wanneer ik de auto moet ophalen. Dus dan wordt het een half uur lopen of twee bussen pakken op een vage manier. Maar ben bang dat het lopen wordt.
Fioranozaterdag 14 februari 2015 @ 01:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 februari 2015 18:30 schreef OMGitsSander het volgende:
Maandag in een rode ^^ V40 van Nijverdal naar Barneveld. Woon zelf in Ede.. 35 minuten lopen.. + 2 uur OV. Dat adres in Barneveld is ook waardeloos qua OV. Moet daar waarschijnlijk 45 min. wachten op de bus.. Kom zo wel aan m'n uren zullen we maar zeggen.
.
Hoelaat ben je in Barneveld?
Sarasizaterdag 14 februari 2015 @ 01:00
"Joh, doe maar geen groepsfoto, hoef niet met m'n hoofd op Fok!"

Vijf minuten later... }:| :*
Schaafkaaszaterdag 14 februari 2015 @ 01:06
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 februari 2015 00:01 schreef Dimitri_ het volgende:
[ link | afbeelding ]

En de uitslag van de eerste heat. Van de tweede heb ik niet. Iemand anders?
5yyfig.jpg
underground1009zaterdag 14 februari 2015 @ 01:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 februari 2015 01:00 schreef Sarasi het volgende:
"Joh, doe maar geen groepsfoto, hoef niet met m'n hoofd op Fok!"

Vijf minuten later... }:| :*
Troost je, je staat er leuk op hoor! :D :+

Volgende meet ben ik van de partij :)
BlackLiningzaterdag 14 februari 2015 @ 02:01
Ik zie het probleem niet. Mijn hoofd valt mooi buiten de groepsfoto :+
SoftTeezaterdag 14 februari 2015 @ 05:48
quote:
Wat een cutiess! :*
DrSnugglezaterdag 14 februari 2015 @ 06:56
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 februari 2015 01:06 schreef Schaafkaas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dankje!! :) :D
Amoebazaterdag 14 februari 2015 @ 10:42
Wel een beetje een saaie top 3. :')
Marco001zaterdag 14 februari 2015 @ 11:10
Vind het wel vaag, 2e heat was ik bijna 4 seconden sneller dan in de eerste . maar het was wel tof. :) alleen jammer van die opstopping in heat2.

Nu even een tijdje in een Opel corsa rondkarren. 308 heeft een kapotte distributieketting :(
trolleyzaterdag 14 februari 2015 @ 11:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 februari 2015 11:10 schreef Marco001 het volgende:
Vind het wel vaag, 2e heat was ik bijna 4 seconden sneller dan in de eerste . maar het was wel tof. :) alleen jammer van die opstopping in heat2.

Nu even een tijdje in een Opel corsa rondkarren. 308 heeft een kapotte distributieketting :(
Eentje maar? Ik heb drie keer stil gestaan in een opstopping }:| Maar desondanks wel sneller dan de eerste heat ^O^
kweenie1zaterdag 14 februari 2015 @ 20:31
Ziet er inderdaad gezellig uit op de telefoon :X

Nee vind het wel oprecht jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar toch had ik m'n carnavalsavond van gister niet willen missen. Nu weer verder in m'n charmander pak naar de kroeg van het dorp. Alaaf :9
Dimitri_zaterdag 14 februari 2015 @ 20:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 februari 2015 20:31 schreef kweenie1 het volgende:
Ziet er inderdaad gezellig uit op de telefoon :X

Nee vind het wel oprecht jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar toch had ik m'n carnavalsavond van gister niet willen missen. Nu weer verder in m'n charmander pak naar de kroeg van het dorp. Alaaf :9
Ah joh, gisteravond om 12 uur stond ik ook vrolijk weer in de kroeg hoor, carnaval te vieren.
OMGitsSanderzaterdag 14 februari 2015 @ 23:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 februari 2015 01:00 schreef Fiorano het volgende:

[..]

.
Hoelaat ben je in Barneveld?
Rond 4 uur.
joppie_sauszondag 15 februari 2015 @ 12:45
Lekker begin, Cambuur _O_
underground1009zondag 15 februari 2015 @ 17:02
Eagles :D
trolleyzondag 15 februari 2015 @ 17:10
Wat een waardeloze uitslagen dit weekend :')
SoftTeezondag 15 februari 2015 @ 18:09
Liever voetbal kijken dan de hele dag moeten lezen over het gebrek aan vrouwelijke input in de Romeinse literatuur. Heb uit verveling de laatste 30 topics doorgelezen. :')
yosanderzondag 15 februari 2015 @ 18:11
PEC ;( :'( :( :')
Viezzezondag 15 februari 2015 @ 22:09
quote:
8s.gif Op zondag 15 februari 2015 18:11 schreef yosander het volgende:
PEC ;( :'( :( :')
Amoebazondag 15 februari 2015 @ 22:11
quote:
0s.gif Op zondag 15 februari 2015 18:09 schreef SoftTee het volgende:
Liever voetbal kijken dan de hele dag moeten lezen over het gebrek aan vrouwelijke input in de Romeinse literatuur. Heb uit verveling de laatste 30 topics doorgelezen. :')
Mooi. Samenvatting?
SoftTeezondag 15 februari 2015 @ 22:41
quote:
14s.gif Op zondag 15 februari 2015 22:11 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Mooi. Samenvatting?
Te weinig meets.
Amoebazondag 15 februari 2015 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zondag 15 februari 2015 22:41 schreef SoftTee het volgende:

[..]

Te weinig meets.
Mis, ze vielen samen. Het feest van Stripe zijn moeder en de kartmeet zijn normaliter de populairste meets.
trolleyzondag 15 februari 2015 @ 23:01
quote:
7s.gif Op zondag 15 februari 2015 22:57 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Mis, ze vielen samen. Het feest van Stripe zijn moeder en de kartmeet zijn normaliter de populairste meets.
Ik vraag me eigenlijk af hè .. Stel, stel nou, dat we binnen nu en een - laten we zeggen - half jaar weer zo'n prachtige kartmeet hebben, zou Stripes' moeder dan weer jarig zijn? :D
SoftTeezondag 15 februari 2015 @ 23:29
Hij heeft toch twee moeders? :P
Amoebazondag 15 februari 2015 @ 23:49
Alleen ik mag Stripe afzeiken omdat hij onze weddenschap verloor. Waarom kiezen jullie niet iemand anders? Amoeba ofzo, hij is eraan gewend.

Tenzij je valse aannames hebt. In dat geval lach ik je uit.
A_Valbuenamaandag 16 februari 2015 @ 07:40
Ennnn we mogen weer een halfuur gaan lopen (lees doodvriezen) in Amstelveen voor een clio :')
Drilboormaandag 16 februari 2015 @ 08:55
Godverdomme, eindelijk ben ik thuis en is er een spoedje uit Nijmegen op de Easyway facebook, kan ik amper lopen omdat ik gisteren door mijn enkel ben gegaan.
SoftTeemaandag 16 februari 2015 @ 09:48
Al gebeld voor morgen *O*
Redelijk nieuwe A4 van Amsterdam - Rotterdam en een Clio daarna naar Almeeere! Ik hou van Almere. En van Audi's. En pas om 9 uur beginnen :D :D .
stripemaandag 16 februari 2015 @ 10:25
quote:
7s.gif Op zondag 15 februari 2015 22:57 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Mis, ze vielen samen. Het feest van Stripe zijn moeder en de kartmeet zijn normaliter de populairste meets.
quote:
10s.gif Op zondag 15 februari 2015 23:01 schreef trolley het volgende:

[..]

Ik vraag me eigenlijk af hè .. Stel, stel nou, dat we binnen nu en een - laten we zeggen - half jaar weer zo'n prachtige kartmeet hebben, zou Stripes' moeder dan weer jarig zijn? :D
Conclusie: jullie hebben allemaal de leukste meet van het jaar gemist, namelijk de verjaardag van mijn moeder. Bij zijn is meemaken jongens *O*
Marco001maandag 16 februari 2015 @ 10:30
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 09:48 schreef SoftTee het volgende:
Al gebeld voor morgen *O*
Redelijk nieuwe A4 van Amsterdam - Rotterdam en een Clio daarna naar Almeeere! Ik hou van Almere. En van Audi's. En pas om 9 uur beginnen :D :D .
Almere....... Heb serieus nog maar 1x meegemaakt dat daar de zon scheen toen ik er langs kwam.
A_Valbuenamaandag 16 februari 2015 @ 10:45
Kut almere, enige positieve daar is dat het ov chill is geregeld.

Past trouwens een VW caddy maxi in de garage bij a @ veluwezoom?
DrSnugglemaandag 16 februari 2015 @ 10:51
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 10:30 schreef Marco001 het volgende:

[..]

Almere....... Heb serieus nog maar 1x meegemaakt dat daar de zon scheen toen ik er langs kwam.
Ik rij er straks weer langs, de vooruitzichten zijn goed, dus hopelijk rij ik er wel met een mooi zonnetje langs.

Iemand trouwens straks heel, heel toevallig in Lelystad? Anders vraag ik of ik ff de auto mee mag nemen naar Bataviastad! :s)
SoftTeemaandag 16 februari 2015 @ 10:59
De senioren van AR maken mijn dag daar altijd goed :P 'jij was toch het meisje met die vieze auto vorige keer?'
jurgenovmaandag 16 februari 2015 @ 11:05
Ligt het aan mijn telefoon of werkt de EW website niet helemaal lekker? :P
DrSnugglemaandag 16 februari 2015 @ 11:13
quote:
1s.gif Op maandag 16 februari 2015 11:05 schreef jurgenov het volgende:
Ligt het aan mijn telefoon of werkt de EW website niet helemaal lekker? :P
bij mij werkt het prima, via laptop en telefoon geen problemen.
#ANONIEMmaandag 16 februari 2015 @ 11:38
Site doet het bij mij ook gewoon. Blijkbaar stond ik beschikbaar vandaag. Wakker gebeld worden na carnaval door EW :'(
Officiermaandag 16 februari 2015 @ 12:23
Wanneer betaald EW uit? Is dat niet rond deze dagen?
Ben benieuwd hoeveel loonheffing pakt
Amoebamaandag 16 februari 2015 @ 12:38
Ook nog even een A3 naar Almere gescoord. :7
#ANONIEMmaandag 16 februari 2015 @ 12:41
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 12:23 schreef Officier het volgende:
Wanneer betaald EW uit? Is dat niet rond deze dagen?
Ben benieuwd hoeveel loonheffing pakt
Jaa denk vanmiddag en anders morgenochtend :)
DrSnugglemaandag 16 februari 2015 @ 13:02
Rond de 17e word er uitbetaald.

En wat is de snelweg van Utrecht naar Almere en verder naar Lelystad toch een drama. Alleen maar heuvels, de klant is maar gestopt met schrijven. :')
jurgenovmaandag 16 februari 2015 @ 14:11
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 11:13 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

bij mij werkt het prima, via laptop en telefoon geen problemen.
Uiteindelijk maar snel ff andere browser gedownload :')
Spoedje Gorinchem-Leeuwarden nu, wordt een latertje.
yosandermaandag 16 februari 2015 @ 14:44
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 13:02 schreef DrSnuggle het volgende:
Rond de 17e word er uitbetaald.

En wat is de snelweg van Utrecht naar Almere en verder naar Lelystad toch een drama. Alleen maar heuvels, de klant is maar gestopt met schrijven. :')
Als je bij Emmeloord vanuit Joure de bocht uitkomt op de A6 vlieg je letterlijk door de lucht. Wat een heuvel zit er daar in het wegdek :').
trolleymaandag 16 februari 2015 @ 14:55
quote:
10s.gif Op maandag 16 februari 2015 14:44 schreef yosander het volgende:

[..]

Als je bij Emmeloord vanuit Joure de bocht uitkomt op de A6 vlieg je letterlijk door de lucht. Wat een heuvel zit er daar in het wegdek :').
Die is awesome ja! Uit de bocht op de linkerbaan blijven rijden met 130 :D
Marco001maandag 16 februari 2015 @ 15:01
quote:
10s.gif Op maandag 16 februari 2015 14:44 schreef yosander het volgende:

[..]

Als je bij Emmeloord vanuit Joure de bocht uitkomt op de A6 vlieg je letterlijk door de lucht. Wat een heuvel zit er daar in het wegdek :').
Haha, Zeker 2 heuveltjes vlak achter elkaar? :P
yosandermaandag 16 februari 2015 @ 15:02
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 14:55 schreef trolley het volgende:

[..]

Die is awesome ja! Uit de bocht op de linkerbaan blijven rijden met 130 :D
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 15:01 schreef Marco001 het volgende:

[..]

Haha, Zeker 2 heuveltjes vlak achter elkaar? :P
Ja :P
En inderdaad lekker links blijven en gassen :D
underground1009maandag 16 februari 2015 @ 15:04
Vandaag ook wel weer dagje wel gehad hoor :') Bij m'n ophaaladres was 's ochtends iemand voor/namens VWL een nieuwe auto voor de berijder van mijn te rijden auto komen brengen.
De auto die ik moest hebben zou naar NL moeten, waarvan iemand ook 's ochtends de auto had geïnspecteerd. De man van VWL had echter ook maar even mijn auto, die naar NL moest, meegenomen :') Dus toen ik daar rond twaalven aankwam, was het van oh, de auto is al meegenomen. De paniek sloeg echter toe toen de CP zich bedacht dat diegene van VWL was en niet van NL :') Hebben ze die man opgebeld, die ondertussen bij Harderwijk reed, en hem terug laten komen.

Vraag me af of die man ook voor AR werkte :P het was een senior. Overigens in lelijke afgetrapte leren instappers die ik niet als representatief voor onze functie zou zien, en met een spijkerbroek aan. Bovendien was het eerste wat hij zei bij binnenkomst niet iets in de trant van excuses, maar of er iemand hem wel even een slinger naar het station kon geven :')
Marco001maandag 16 februari 2015 @ 15:25
quote:
10s.gif Op maandag 16 februari 2015 15:02 schreef yosander het volgende:

[..]

[..]

Ja :P
En inderdaad lekker links blijven en gassen :D
Ik ken meer mensen die dol zijn op die heuveltjes. :P Reed er eigenlijk altijd netjes rechts, zoals het hoort.
Amoebamaandag 16 februari 2015 @ 15:34
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 15:04 schreef underground1009 het volgende:
Vandaag ook wel weer dagje wel gehad hoor :') Bij m'n ophaaladres was 's ochtends iemand voor/namens VWL een nieuwe auto voor de berijder van mijn te rijden auto komen brengen.
De auto die ik moest hebben zou naar NL moeten, waarvan iemand ook 's ochtends de auto had geïnspecteerd. De man van VWL had echter ook maar even mijn auto, die naar NL moest, meegenomen :') Dus toen ik daar rond twaalven aankwam, was het van oh, de auto is al meegenomen. De paniek sloeg echter toe toen de CP zich bedacht dat diegene van VWL was en niet van NL :') Hebben ze die man opgebeld, die ondertussen bij Harderwijk reed, en hem terug laten komen.

Vraag me af of die man ook voor AR werkte :P het was een senior. Overigens in lelijke afgetrapte leren instappers die ik niet als representatief voor onze functie zou zien, en met een spijkerbroek aan. Bovendien was het eerste wat hij zei bij binnenkomst niet iets in de trant van excuses, maar of er iemand hem wel even een slinger naar het station kon geven :')
Denk dat hij voor VWL zelf werkt, anders had hij wel een transportopdracht voor die andere wagen.
yosandermaandag 16 februari 2015 @ 15:38
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 15:25 schreef Marco001 het volgende:

[..]

Ik ken meer mensen die dol zijn op die heuveltjes. :P Reed er eigenlijk altijd netjes rechts, zoals het hoort.
Meestal als ik er rij, zit het rechts nog vol met vrachtwagens en bejaarden :P
vinnegymaandag 16 februari 2015 @ 15:52
Hallo hallo,

ik zal me eerst even introduceren. Ik ben "vinnegy". Nu bijna een jaar in dienst van EW regio Groningen. In het begin als hiker, wat zeer goed beviel. afgelopen oktober gebeld door EW of ik niet privé-chauffeur wilde worden. Heel erg getwijfeld of ik het wel moest doen. De welbekende nadelen afgewogen tegen de schaarse voordelen t.o.v. de hiker functie. Uiteindelijk besloten om het wel te proberen, met de gedachten: "ik kan altijd terug". Het beviel toch niet erg goed. Vooral het gedeelte dat er iemand steeds meekijkt had ik nogal onderschat.
Dus ik 2 maanden terug Easy Way mailen, of ik misschien weer hiker kon worden. helaas was hun antwoord dat het niet mogelijk was, omdat hiker een doorgroei-functie was en ze hadden al anderen aangenomen etc. bla bla bla.

Nou zou ik van jullie als ervaren EW'ers en AR'ers graag wat advies willen. Wat denken jullie, Zijn mogelijkheden om mn hikerbaantje weer terug te krijgen? Misschien stop ik anders wel bij EW. Ik dacht anders kan ik nog bij AR solliciteren, maar ik meen mij te herinneren dat ik een concurrentie/relatie beding heb getekend?
trolleymaandag 16 februari 2015 @ 16:25
Morgen met een Caddy naar Breda :')
DrSnugglemaandag 16 februari 2015 @ 16:29
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 15:52 schreef vinnegy het volgende:
Hallo hallo,

ik zal me eerst even introduceren. Ik ben "vinnegy". Nu bijna een jaar in dienst van EW regio Groningen. In het begin als hiker, wat zeer goed beviel. afgelopen oktober gebeld door EW of ik niet privé-chauffeur wilde worden. Heel erg getwijfeld of ik het wel moest doen. De welbekende nadelen afgewogen tegen de schaarse voordelen t.o.v. de hiker functie. Uiteindelijk besloten om het wel te proberen, met de gedachten: "ik kan altijd terug". Het beviel toch niet erg goed. Vooral het gedeelte dat er iemand steeds meekijkt had ik nogal onderschat.
Dus ik 2 maanden terug Easy Way mailen, of ik misschien weer hiker kon worden. helaas was hun antwoord dat het niet mogelijk was, omdat hiker een doorgroei-functie was en ze hadden al anderen aangenomen etc. bla bla bla.

Nou zou ik van jullie als ervaren EW'ers en AR'ers graag wat advies willen. Wat denken jullie, Zijn mogelijkheden om mn hikerbaantje weer terug te krijgen? Misschien stop ik anders wel bij EW. Ik dacht anders kan ik nog bij AR solliciteren, maar ik meen mij te herinneren dat ik een concurrentie/relatie beding heb getekend?
Je hebt een concurrentiebeding getekend van, even zo uit mijn hoofd, 6 maanden. Wat je kan doen is die periode uitzitten en dan ergens anders proberen. Of je houdt dit baantje als PC, je hebt een beter baantje dan de gemiddelde student. ;)
vinnegymaandag 16 februari 2015 @ 16:40
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 16:29 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Je hebt een concurrentiebeding getekend van, even zo uit mijn hoofd, 6 maanden. Wat je kan doen is die periode uitzitten en dan ergens anders proberen. Of je houdt dit baantje als PC, je hebt een beter baantje dan de gemiddelde student. ;)
thnx voor je reactie. Zeker een beter baantje dan de gemiddelde student. Ik dacht misschien kan ik ze een beetje onder druk zetten. zeggen dat ik PC niet meer zie zitten en dreig op te stappen. Dat het voor hun ook niet voordelig is als ik weg ga: zij maken natuurlijk ook kosten als ze iemand moeten aannemen. Denk je dat het zin heeft? of voor mij 10 anderen en die kosten is voor hun geen reden om mij te willen houden
DrSnugglemaandag 16 februari 2015 @ 16:43
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 16:40 schreef vinnegy het volgende:

[..]

thnx voor je reactie. Zeker een beter baantje dan de gemiddelde student. Ik dacht misschien kan ik ze een beetje onder druk zetten. zeggen dat ik PC niet meer zie zitten en dreig op te stappen. Dat het voor hun ook niet voordelig is als ik weg ga: zij maken natuurlijk ook kosten als ze iemand moeten aannemen. Denk je dat het zin heeft? of voor mij 10 anderen en die kosten is voor hun geen reden om mij te willen houden
Met bluffen ga je het niet redden denk ik, ze hebben zo'n grote toe- en uitstroom dat ze het echt niet erg vinden als jij weg wil.
Dus om je vraag te beantwoorden: voor jou 10 anderen ;)
QuiCk01maandag 16 februari 2015 @ 16:58
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 16:40 schreef vinnegy het volgende:

[..]

thnx voor je reactie. Zeker een beter baantje dan de gemiddelde student. Ik dacht misschien kan ik ze een beetje onder druk zetten. zeggen dat ik PC niet meer zie zitten en dreig op te stappen. Dat het voor hun ook niet voordelig is als ik weg ga: zij maken natuurlijk ook kosten als ze iemand moeten aannemen. Denk je dat het zin heeft? of voor mij 10 anderen en die kosten is voor hun geen reden om mij te willen houden
Dat laatste, maar het is wel fucking kinderachtig van EW om je niet weer ff onder hikers te zetten. :r
vinnegymaandag 16 februari 2015 @ 17:14
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 16:58 schreef QuiCk01 het volgende:

[..]

Dat laatste, maar het is wel fucking kinderachtig van EW om je niet weer ff onder hikers te zetten. :r
hmmm.... oke. Ja idd. Niet echt veel aan te doen dus.
Viezzemaandag 16 februari 2015 @ 17:20
Dat concurrentiebeding moet je echt maling aan hebben hoor, ik zou ik jouw geval gewoon bij AR gaan werken als dat mogelijk is.

Vandaag eerste stagedag gehad. Tering wat is dat zwaar, de hele dag op kantoor naar je scherm zitten te turen :'( Kan natuurlijk ook wat met carnaval te maken hebben :+
Fioranomaandag 16 februari 2015 @ 17:27
Moet je ff checken met dat concurrentiebedding. Er is daar per 01.01.15 het 1 en ander aan veranderd. Moet echt bewijsbaar zijn wat dan zo concurrent gevoelig en oid
Viezzemaandag 16 februari 2015 @ 17:31
Sowieso zijn er van allerlei eisen voor een concurentiebeding in werking treedt volgens mij, maar joppie weet daar meer over denk ik. Daarnaast verwacht ik niet dat EW je gaat aanklagen, als ze er al achter komen.
Fioranomaandag 16 februari 2015 @ 17:51
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 17:31 schreef Viezze het volgende:
Sowieso zijn er van allerlei eisen voor een concurentiebeding in werking treedt volgens mij, maar joppie weet daar meer over denk ik. Daarnaast verwacht ik niet dat EW je gaat aanklagen, als ze er al achter komen.
Neuh, als je het niet als een gek op Facebook zet ( JA EINDELIJKE WEG BIJ DIE KUT EW, NU LEKKER NAAR AR WOEHOOEEEE) zou ik gewoon bij AR solliciteren.
Viezzemaandag 16 februari 2015 @ 17:55
Alsof het ze ook maar iets interesseert :') De hikeromgeving is zo lek als een mandje, heb ze daar wel eens op gewezen maar er is niks aan gedaan, dus als je alle klanten van EW wilt weten hoef je niet eens een oud werknemer in dienst te nemen
Amoebamaandag 16 februari 2015 @ 18:24
Morgen wel echt een zaadrit. Een Transit vol met HPX3 hars van Geldrop naar Sittard.

Diegene die zonder Google de klant raadt gaat door voor de broodrooster.
stripemaandag 16 februari 2015 @ 19:07
quote:
9s.gif Op maandag 16 februari 2015 18:24 schreef Amoeba het volgende:
Morgen wel echt een zaadrit. Een Transit vol met HPX3 hars van Geldrop naar Sittard.

Diegene die zonder Google de klant raadt gaat door voor de broodrooster.
Heb wel even gegoogled om het juiste lidwoord van broodrooster te vinden, maar de en het kan allebei.
De broodrooster vind ik alleen heel raar klinken.
Malletmaandag 16 februari 2015 @ 19:18
quote:
0s.gif Op maandag 16 februari 2015 17:55 schreef Viezze het volgende:
Alsof het ze ook maar iets interesseert :') De hikeromgeving is zo lek als een mandje, heb ze daar wel eens op gewezen maar er is niks aan gedaan, dus als je alle klanten van EW wilt weten hoef je niet eens een oud werknemer in dienst te nemen
Dat systeem was 4 jaar geleden al van voor de oorlog.. Toen waren ze al bezig met het bouwen van een nieuwe omgeving. Als je je inlogomgeving lang liet openstaan dan kwam er zo'n time out waardoor je daarna gewoon alle documenten kon zien die bijvoorbeeld ook privéchauffeurs krijgen XD. Zal nog wel hetzelfde zijn.
johnson555maandag 16 februari 2015 @ 19:30
Sowieso bagger systeem
Amoebamaandag 16 februari 2015 @ 21:41
quote:
1s.gif Op maandag 16 februari 2015 19:07 schreef stripe het volgende:

[..]

Heb wel even gegoogled om het juiste lidwoord van broodrooster te vinden, maar de en het kan allebei.
De broodrooster vind ik alleen heel raar klinken.
Zullen we Skypen?
DrSnuggledinsdag 17 februari 2015 @ 09:45
Jeeeej, salaris is binnen. Leuk bedrag weer :)
Viezzedinsdag 17 februari 2015 @ 09:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 09:45 schreef DrSnuggle het volgende:
Jeeeej, salaris is binnen. Leuk bedrag weer :)
Inderdaad ^O^ En volgens mij klopt het gewoon :o
Drowzzdinsdag 17 februari 2015 @ 10:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 09:45 schreef DrSnuggle het volgende:
Jeeeej, salaris is binnen. Leuk bedrag weer :)
Haha Nice, vorige maand maar 2x weg geweest dus t valt weer mee
trolleydinsdag 17 februari 2015 @ 10:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 09:45 schreef DrSnuggle het volgende:
Jeeeej, salaris is binnen. Leuk bedrag weer :)
Hier ook een lekker salaris weer ja :s)
stripedinsdag 17 februari 2015 @ 10:30
quote:
7s.gif Op maandag 16 februari 2015 21:41 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Zullen we Skypen?
Denk je dat ik daar vrolijk van ga worden?
yosanderdinsdag 17 februari 2015 @ 10:40
Nog een wisselritje Groningen - Strijen gekregen. Lekker kilometers maken :D
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 10:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 10:30 schreef stripe het volgende:

[..]

Denk je dat ik daar vrolijk van ga worden?
Zou je autisme dat aankunnen is eerder de vraag.
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 10:53
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 10:40 schreef yosander het volgende:
Nog een wisselritje Groningen - Strijen gekregen. Lekker kilometers maken :D
Ik heb mezelf echt genaaid. Stond dat de bus van x.x:30 een belbus was en de volgende kwam pas om x.x+1:00 (x ∈ N/24N), dus ik aanvaard de wandeling richting het station, komt de bus 5 minuten later toch. En sinds ik al de hele week last van voet, knie en heup heb kon dit er ook wel bij. :')


'lekker kilometers maken'

Serieus lijk net een vrouw maar het is echt niet goed. :'(
stripedinsdag 17 februari 2015 @ 10:58
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 10:48 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Zou je autisme dat aankunnen is eerder de vraag.
Mijn autisme, in welke mate die aanwezig moge zijn, zal jouw gezicht (zelfs op een scherm) nooit aankunnen.

grgr
SoftTeedinsdag 17 februari 2015 @ 11:00
Ik doe met je mee, amoeba, heb net een half uur rondjes gereden rond ring Rotterdam, begreep geen fuck van de navigatie. Gelukkig heb ik geen haast. :')
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 11:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:00 schreef SoftTee het volgende:
Ik doe met je mee, amoeba, heb net een half uur rondjes gereden rond ring Rotterdam, begreep geen fuck van de navigatie. Gelukkig heb ik geen haast. :')
Ja maar jij zit in de auto. Ik crepeerde bij iedere stap die ik moest zetten.
CitroenFrancedinsdag 17 februari 2015 @ 11:04
Zo ik leef hier ook weer eens :). Salaris is idd gestort en wachten op een spoedje... Gisteren trouwens 210 km gereden in een nieuwe Peugeot 108, alleen toen ik uitstapte leek ik een opa.
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 11:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 10:58 schreef stripe het volgende:

[..]

Mijn autisme, in welke mate die aanwezig moge zijn, zal jouw gezicht (zelfs op een scherm) nooit aankunnen.

grgr
Ik neig nu zelfs naar een diagnose Down Syndroom.
stripedinsdag 17 februari 2015 @ 11:32
quote:
11s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:05 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Ik neig nu zelfs naar een diagnose Down Syndroom.
Ik begin wel een beetje moe te worden van deze loze gesprekjes. Ik stop :Y
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 11:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:32 schreef stripe het volgende:

[..]

Ik begin wel een beetje moe te worden van deze loze gesprekjes. Ik stop :Y
K
Drilboordinsdag 17 februari 2015 @ 11:34
Stripe, kom anders morgen avond ook gezellig even langs joh.
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 11:36
Alsof Stripe weg mag van het feest. :') Neeee joh.
stripedinsdag 17 februari 2015 @ 11:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:34 schreef Drilboor het volgende:
Stripe, kom anders morgen avond ook gezellig even langs joh.
Waar
Drilboordinsdag 17 februari 2015 @ 11:42
040 eindje gramma jeweet
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 11:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:41 schreef stripe het volgende:

[..]

Waar
Huize Moebs. 👽
DrSnuggledinsdag 17 februari 2015 @ 12:57
quote:
9s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:04 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Ja maar jij zit in de auto. Ik crepeerde bij iedere stap die ik moest zetten.
Nog steeds last van het karten? en je reed niet eens zo hard! :')
Dimitri_dinsdag 17 februari 2015 @ 13:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 12:57 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Nog steeds last van het karten? en je reed niet eens zo hard! :')
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 13:18
Ja dat was m'n hand wegens krampachtig knijpen in het stuur.
ManScatdinsdag 17 februari 2015 @ 13:43
Vandaag toch nog een rit gekregen. Groningen - St. Jacobiparochie :') in een VW Tiguan. Prima wagen verder. Vond het wel opmerkelijk, er zaten Duitse kentekenplaten (uit München) op de auto.

[ Bericht 0% gewijzigd door ManScat op 17-02-2015 17:23:01 ]
Schaafkaasdinsdag 17 februari 2015 @ 13:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 12:57 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Nog steeds last van het karten? en je reed niet eens zo hard! :')
Ik had gisteren serieus nog een blauwe plek van vrijdagavond. :')
Sjouveurdinsdag 17 februari 2015 @ 14:07
Hebben jullie trouwens ervaring met dat radar systeem in Volvo's? Ik heb sinds dat ik terug ben uit de US eigenlijk alleen nog maar Volvo's moeten rijden en 3 daarvan hadden zo'n radar aan boord die in de gaten houdt of je dood gaat of niet. Bij 2 daarvan werkte het systeem erg slecht waarbij het soms op willekeurige moment ging piepen en schreeuwen enzo. :')
Schaafkaasdinsdag 17 februari 2015 @ 14:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 14:07 schreef Sjouveur het volgende:
Hebben jullie trouwens ervaring met dat radar systeem in Volvo's? Ik heb sinds dat ik terug ben uit de US eigenlijk alleen nog maar Volvo's moeten rijden en 3 daarvan hadden zo'n radar aan boord die in de gaten houdt of je dood gaat of niet. Bij 2 daarvan werkte het systeem erg slecht waarbij het soms op willekeurige moment ging piepen en schreeuwen enzo. :')
Wel eens Volvo's gereden met zo'n systeem, maar nooit iets van gemerkt.
Viezzedinsdag 17 februari 2015 @ 14:28
Alleen een keer gemerkt toen ik naast iemand zit. Ging een paar keer af, en helaas ook terecht :')
Drowzzdinsdag 17 februari 2015 @ 16:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 14:28 schreef Viezze het volgende:
Alleen een keer gemerkt toen ik naast iemand zit. Ging een paar keer af, en helaas ook terecht :')
Huh ging er iemand dood? :+
Fioranodinsdag 17 februari 2015 @ 16:38
Kreeg een mailtje voor een Hiker functie direct voor de leasemaatschappij. Misschien leuk voor iemand hier? Zie spoiler.

SPOILER
Beste T&E’er,

Wij hebben voor één van de grootste leasemaatschappijen in Nederland een hele mooie vacature binnen gekregen.

Je gaat namelijk aan de slag als HIKER voor dit bedrijf.



Als hiker zorg jij ervoor dat de leaseauto vanaf de leasemaatschappij naar de klant wordt gebracht. Bij het bedrijf krijg jij een uitgebreide uitleg over de auto. Dit zal gaan over de motor die in de auto ligt en over alle functies die de auto heeft. Deze uitleg zal jij aan de klant moeten geven wanneer je de auto aflevert.

Vanaf de klant zal jij met het openbaar vervoer naar een nieuwe klant gaan om eventueel een auto op te halen en deze naar de leasemaatschappij te brengen. Het kan ook zijn dat je vanaf de klant naar de leasemaatschappij gaat om een nieuwe auto te halen en naar de klant te brengen.

WIJ ZOEKEN

Mannen en/of dames die vanaf medio januari minimaal 2 volle doordeweekse dagen (overdag) beschikbaar zijn. (vaste dagen hoeft niet perse, dus ideaal bij wisselende roosters).
Minimaal 19 jaar en uiteraard de beschikking over een rijbewijs.
Voldoende ervaring hebben met het rijden van een auto.
De beschikking over een OV jaarkaart (harde eis)
Momenteel een HBO studie volgend (harde eis), doorstroom vanuit MBO wordt helaas niet aangenomen. (bewijs van inschrijving wordt gevraagd)
De beschikking over een pak (kleur maakt niet uit, zolang het een representatief pak is)
Zeer representatief voorkomen (geen zichtbare tattoo’s en/of piercing en geen onnatuurlijke haarkleur, geen opgeschoren haar, etc.)

SOLLICITEREN

Indien jij voldoet aan de voorwaarden, of ken jij iemand die voldoet aan de voorwaarden dan ontvangen wij graag het volgende:

1. CV
2. Motivatiebrief
3. Foto van jezelf, mogen meerdere foto’s zijn, liefst ook een pasfoto

ARBEIDSVOORWAARDEN

Hieronder staat het salaris wat jij (exclusief reserveringen) gaat verdienen. Dit betekent dat jij over dit bedrag nog reserveringen, dit is vakantiegeld en vakantie-uren, krijgt. De reserveringen krijg jij per jaar uitbetaald, dit bouw je namelijk op. Je kan de reserveringen ook opvragen en eerder uitbetaald krijgen..

Onder de exclusieve bedragen staat het bedrag wat jij inclusief per uur zou gaan verdienen. Let op, dit is niet het bedrag wat jij per uur krijgt uitbetaald!

Exclusief reserveringen, dit krijg je per uur uitbetaald!

19 jaar - ¤ 5,00
20 jaar - ¤ 5,86
21 jaar - ¤ 6,90
22 jaar - ¤ 8,09
23 jaar - ¤ 9,52

Inclusief reserveringen, dit krijg jij niet per uur uitbetaald! Dit krijg jij uiteindelijk uitbetaald wanneer jij je vakantiegeld en uren krijgt uitbetaald of opvraagt!

19 jaar - ¤ 5,96
20 jaar - ¤ 6,99
21 jaar - ¤ 8,23
22 jaar - ¤ 9,64
23 jaar - ¤ 11,35

Na 26 gewerkte weken (vanaf juli 2015) ga je ongeacht leeftijd echter 11.62 euro per uur verdienen.

Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

Het T&E Team
Drilboordinsdag 17 februari 2015 @ 16:46
Haha lol,geen opgeschoren haar.
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 16:52
quote:
99s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 16:38 schreef Fiorano het volgende:
Kreeg een mailtje voor een Hiker functie direct voor de leasemaatschappij. Misschien leuk voor iemand hier? Zie spoiler.

SPOILER
Beste T&E’er,

Wij hebben voor één van de grootste leasemaatschappijen in Nederland een hele mooie vacature binnen gekregen.

Je gaat namelijk aan de slag als HIKER voor dit bedrijf.



Als hiker zorg jij ervoor dat de leaseauto vanaf de leasemaatschappij naar de klant wordt gebracht. Bij het bedrijf krijg jij een uitgebreide uitleg over de auto. Dit zal gaan over de motor die in de auto ligt en over alle functies die de auto heeft. Deze uitleg zal jij aan de klant moeten geven wanneer je de auto aflevert.

Vanaf de klant zal jij met het openbaar vervoer naar een nieuwe klant gaan om eventueel een auto op te halen en deze naar de leasemaatschappij te brengen. Het kan ook zijn dat je vanaf de klant naar de leasemaatschappij gaat om een nieuwe auto te halen en naar de klant te brengen.

WIJ ZOEKEN

Mannen en/of dames die vanaf medio januari minimaal 2 volle doordeweekse dagen (overdag) beschikbaar zijn. (vaste dagen hoeft niet perse, dus ideaal bij wisselende roosters).
Minimaal 19 jaar en uiteraard de beschikking over een rijbewijs.
Voldoende ervaring hebben met het rijden van een auto.
De beschikking over een OV jaarkaart (harde eis)
Momenteel een HBO studie volgend (harde eis), doorstroom vanuit MBO wordt helaas niet aangenomen. (bewijs van inschrijving wordt gevraagd)
De beschikking over een pak (kleur maakt niet uit, zolang het een representatief pak is)
Zeer representatief voorkomen (geen zichtbare tattoo’s en/of piercing en geen onnatuurlijke haarkleur, geen opgeschoren haar, etc.)

SOLLICITEREN

Indien jij voldoet aan de voorwaarden, of ken jij iemand die voldoet aan de voorwaarden dan ontvangen wij graag het volgende:

1. CV
2. Motivatiebrief
3. Foto van jezelf, mogen meerdere foto’s zijn, liefst ook een pasfoto

ARBEIDSVOORWAARDEN

Hieronder staat het salaris wat jij (exclusief reserveringen) gaat verdienen. Dit betekent dat jij over dit bedrag nog reserveringen, dit is vakantiegeld en vakantie-uren, krijgt. De reserveringen krijg jij per jaar uitbetaald, dit bouw je namelijk op. Je kan de reserveringen ook opvragen en eerder uitbetaald krijgen..

Onder de exclusieve bedragen staat het bedrag wat jij inclusief per uur zou gaan verdienen. Let op, dit is niet het bedrag wat jij per uur krijgt uitbetaald!

Exclusief reserveringen, dit krijg je per uur uitbetaald!

19 jaar - ¤ 5,00
20 jaar - ¤ 5,86
21 jaar - ¤ 6,90
22 jaar - ¤ 8,09
23 jaar - ¤ 9,52

Inclusief reserveringen, dit krijg jij niet per uur uitbetaald! Dit krijg jij uiteindelijk uitbetaald wanneer jij je vakantiegeld en uren krijgt uitbetaald of opvraagt!

19 jaar - ¤ 5,96
20 jaar - ¤ 6,99
21 jaar - ¤ 8,23
22 jaar - ¤ 9,64
23 jaar - ¤ 11,35

Na 26 gewerkte weken (vanaf juli 2015) ga je ongeacht leeftijd echter 11.62 euro per uur verdienen.

Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

Het T&E Team
Tientje wedden dat het Athlon is?
Schaafkaasdinsdag 17 februari 2015 @ 16:52
Onnatuurlijke haarkleuren zijn dus ook niet representatief.

*kuch Sarasi kuch*
Drowzzdinsdag 17 februari 2015 @ 16:59
Iemand al werk voor morgen? :+
Fioranodinsdag 17 februari 2015 @ 17:04
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 16:52 schreef Amoeba het volgende:

[..]

Tientje wedden dat het Athlon is?
Zou maar zo kunnen, ik ga er niet op solliciteren iniedergeval

quote:
10s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 16:52 schreef Schaafkaas het volgende:
Onnatuurlijke haarkleuren zijn dus ook niet representatief.

*kuch Sarasi kuch*
:Y :Y :Y _O- _O- _O-
trolleydinsdag 17 februari 2015 @ 17:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 16:59 schreef Drowzz het volgende:
Iemand al werk voor morgen? :+
Oosterstreek - Buitenpost - Amersfoort. Twee keer een Clio :P
ludovicodinsdag 17 februari 2015 @ 17:13
quote:
99s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 16:38 schreef Fiorano het volgende:
Kreeg een mailtje voor een Hiker functie direct voor de leasemaatschappij. Misschien leuk voor iemand hier? Zie spoiler.

SPOILER
Beste T&E’er,

Wij hebben voor één van de grootste leasemaatschappijen in Nederland een hele mooie vacature binnen gekregen.

Je gaat namelijk aan de slag als HIKER voor dit bedrijf.



Als hiker zorg jij ervoor dat de leaseauto vanaf de leasemaatschappij naar de klant wordt gebracht. Bij het bedrijf krijg jij een uitgebreide uitleg over de auto. Dit zal gaan over de motor die in de auto ligt en over alle functies die de auto heeft. Deze uitleg zal jij aan de klant moeten geven wanneer je de auto aflevert.

Vanaf de klant zal jij met het openbaar vervoer naar een nieuwe klant gaan om eventueel een auto op te halen en deze naar de leasemaatschappij te brengen. Het kan ook zijn dat je vanaf de klant naar de leasemaatschappij gaat om een nieuwe auto te halen en naar de klant te brengen.

WIJ ZOEKEN

Mannen en/of dames die vanaf medio januari minimaal 2 volle doordeweekse dagen (overdag) beschikbaar zijn. (vaste dagen hoeft niet perse, dus ideaal bij wisselende roosters).
Minimaal 19 jaar en uiteraard de beschikking over een rijbewijs.
Voldoende ervaring hebben met het rijden van een auto.
De beschikking over een OV jaarkaart (harde eis)
Momenteel een HBO studie volgend (harde eis), doorstroom vanuit MBO wordt helaas niet aangenomen. (bewijs van inschrijving wordt gevraagd)
De beschikking over een pak (kleur maakt niet uit, zolang het een representatief pak is)
Zeer representatief voorkomen (geen zichtbare tattoo’s en/of piercing en geen onnatuurlijke haarkleur, geen opgeschoren haar, etc.)

SOLLICITEREN

Indien jij voldoet aan de voorwaarden, of ken jij iemand die voldoet aan de voorwaarden dan ontvangen wij graag het volgende:

1. CV
2. Motivatiebrief
3. Foto van jezelf, mogen meerdere foto’s zijn, liefst ook een pasfoto

ARBEIDSVOORWAARDEN

Hieronder staat het salaris wat jij (exclusief reserveringen) gaat verdienen. Dit betekent dat jij over dit bedrag nog reserveringen, dit is vakantiegeld en vakantie-uren, krijgt. De reserveringen krijg jij per jaar uitbetaald, dit bouw je namelijk op. Je kan de reserveringen ook opvragen en eerder uitbetaald krijgen..

Onder de exclusieve bedragen staat het bedrag wat jij inclusief per uur zou gaan verdienen. Let op, dit is niet het bedrag wat jij per uur krijgt uitbetaald!

Exclusief reserveringen, dit krijg je per uur uitbetaald!

19 jaar - ¤ 5,00
20 jaar - ¤ 5,86
21 jaar - ¤ 6,90
22 jaar - ¤ 8,09
23 jaar - ¤ 9,52

Inclusief reserveringen, dit krijg jij niet per uur uitbetaald! Dit krijg jij uiteindelijk uitbetaald wanneer jij je vakantiegeld en uren krijgt uitbetaald of opvraagt!

19 jaar - ¤ 5,96
20 jaar - ¤ 6,99
21 jaar - ¤ 8,23
22 jaar - ¤ 9,64
23 jaar - ¤ 11,35

Na 26 gewerkte weken (vanaf juli 2015) ga je ongeacht leeftijd echter 11.62 euro per uur verdienen.

Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

Het T&E Team
Ik ben geïnteresseerd in die job, een pak is dus wel verplicht in deze gehele sector? Ik vind dat ergens vreemd eerlijk gezegd aangezien je een groot deel op jezelf werkt. Okay in dit verhaal moet je ook uitleg geven over de auto aan een zakelijke klant dat is wel een ander verhaal. Is een stropdas vereist?

2 volle werkdagen per week is niet haalbaar. Studenten hebben ook contacturen en hoorcolleges. Op dit moment ben ik wel vrij op de dinsdag en veel dagen heb ik dan wel in de ochtend dan wel in de middag tijd.
Fioranodinsdag 17 februari 2015 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 17:13 schreef ludovico het volgende:

[..]

Ik ben geïnteresseerd in die job, een pak is dus wel verplicht in deze gehele sector? Ik vind dat ergens vreemd eerlijk gezegd aangezien je een groot deel op jezelf werkt. Okay in dit verhaal moet je ook uitleg geven over de auto aan een zakelijke klant dat is wel een ander verhaal. Is een stropdas vereist?

2 volle werkdagen per week is niet haalbaar. Studenten hebben ook contacturen en hoorcolleges. Op dit moment ben ik wel vrij op de dinsdag en veel dagen heb ik dan wel in de ochtend dan wel in de middag tijd.
Nou mailen kan naar sollicitatie@tene.nl

Nou je doet je kleren niet voor jezelf aan heh, dat doe je voor de klant voor wie je werkt. Die wil gewoon een representatief figuur hebben. Stropdas is bij EW/AR niet vereist bij deez geen idee.

2 Dagen is makkelijk haalbaar, als je maar wil. Kun je het niet opbrengen/is het niet voor je mogelijk, dan moet je niet solliciteren.
Drowzzdinsdag 17 februari 2015 @ 17:18
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 17:09 schreef trolley het volgende:

[..]

Oosterstreek - Buitenpost - Amersfoort. Twee keer een Clio :P
Jij wel weer he... Jij hebt ook altijd vrij trouwens :+
ludovicodinsdag 17 februari 2015 @ 17:21
quote:
99s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 17:17 schreef Fiorano het volgende:

[..]

Nou mailen kan naar sollicitatie@tene.nl

Nou je doet je kleren niet voor jezelf aan heh, dat doe je voor de klant voor wie je werkt. Die wil gewoon een representatief figuur hebben. Stropdas is bij EW/AR niet vereist bij deez geen idee.

2 Dagen is makkelijk haalbaar, als je maar wil. Kun je het niet opbrengen/is het niet voor je mogelijk, dan moet je niet solliciteren.
Maar gaan werkdagen van 9 - 5 of kan het dus ook van 12-5 en van 9 - 1 bijvoorbeeld?
yosanderdinsdag 17 februari 2015 @ 17:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 14:07 schreef Sjouveur het volgende:
Hebben jullie trouwens ervaring met dat radar systeem in Volvo's? Ik heb sinds dat ik terug ben uit de US eigenlijk alleen nog maar Volvo's moeten rijden en 3 daarvan hadden zo'n radar aan boord die in de gaten houdt of je dood gaat of niet. Bij 2 daarvan werkte het systeem erg slecht waarbij het soms op willekeurige moment ging piepen en schreeuwen enzo. :')
Ja, bij mij zei de auto dat ik een kopje koffie moest drinken :P
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 17:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 16:59 schreef Drowzz het volgende:
Iemand al werk voor morgen? :+
Ik.

Eindhoven - Den Haag
Voorburg - Purmerend

Makkelijk dagje. :)
trolleydinsdag 17 februari 2015 @ 17:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 17:18 schreef Drowzz het volgende:

[..]

Jij wel weer he... Jij hebt ook altijd vrij trouwens :+
Ze vinden mij lief bij EW O+

En ja, half jaartje studievertraging dus alleen maar paar tentamens af en toe :7
yosanderdinsdag 17 februari 2015 @ 17:39
Dat was me het dagje wel. 530km in 6 uur gereden incl. wissel, file en de nodige humanitaire stoppen :P

Ook voor het eerst tol moeten dokken in Nederland :+
Amoebadinsdag 17 februari 2015 @ 17:41
Fipo