abonnement Unibet Coolblue
pi_149386825
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 13:40 schreef julian6 het volgende:

[..]

Bij een man geld hetzelfde. Hoezo ligt het ingewikkelder?
Een man die op mannen valt kan zichzelf ook vergelijken met z'n bedpartner. Als hetero doe je dat niet echt. Jij bent een man en zij is een vrouw. Dus het is niet zo dat de een betere schouders, biceps of lul heeft dan de ander. Er is geen onderlinge identificatie. Fysieke zaken spelen een grote rol tussen mannen.
pi_149386913
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 13:49 schreef Groepfunder het volgende:

[..]

Terugslagen horen erbij. Je hebt het één dag volgehouden. Als je het niet had geprobeerd, had je die dag niet gehad. Zoek hulp/begeleiding en geef de moed niet op. Als je hier niet gelukkig van wordt, dan moet je het proberen te veranderen. Jij bent de enige die dat kan.
Er was een tijd dat ik het langer volhield. Maximaal 2 maanden. Maar nu heb ik er vaak geen zin meer in. Even heb ik dan een moment waarop ik me weer voorneem het anders te doen, en daarna kom ik er dan al snel van terug. Toen ik dit topic opende was mijn vraag serieus, maar nu ben ik er eigenlijk alweer klaar mee. Uiteindelijk kan ik mijn seksuele gevoelens toch niet onderdrukken, en wordt het alleen maar een eindeloze strijd }:|
pi_149403852
Google is 'Nofap challenge' ;)
pi_149750010
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 februari 2015 11:55 schreef Nabreski het volgende:

[..]

Geen last? Is dat niet ook gewoon een excuus? Herkenbaar hoor.
Nee niet echt een excuus i guess. Er zijn gewoon maanden dat je je kut voelt als je porno kijkt en soms totaal niet. En ik ruk max 5/6 per week. Dus ik weet nou niet of je het een verslaving kan noemen.
pi_149751269
Gewoon lekker door gaan naarmate dat je ouder wordt lukt het steeds minder, en dan verlang je terug aan die tijd dat het zaad er al uitspoot als een vrouwtje met haar kont wiebelt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')