abonnement Unibet Coolblue
pi_420378
Ik had ook het gevoel dat we genaaid werden, heel sterk. Dat Beau erop voorbereid was, was mij in ieder geval heel duidelijk. Geen enkele verbazing..

Ik heb bij de streamverslagen nog gemeld dat de camera eerder op de avond over het hek heen filmde. Daar zag ik toen Esther en Bart staan, met scripts in hun handen. Ik dacht: als Bart nu in de uitzending het huis binnenstormt onder het mom van "ik ben soldaat en kom jou weghalen" dan is dat dus definitief bewezen in scene gezet, want ik heb ze immers zien oefenen op de streams. Maar Bart is niet binnen gekomen, dus dat maakt me weer aan het twijfelen.

Het is in ieder geval entertainment, prachtige tv, eindelijk krijg ik het ultieme Big-Brother gevoel weer. Wat dat betreft is Veronica geslaagd in hun opzet: het heeft gewerkt.

dat waren nog eens tijden...
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 00:23:57 #27
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_420575
Ik heb een heel dubbel gevoel over deze uitzending (en de laatste twee weken BB). Tuurlijk was het smullen vanavond, maar aan de andere kant ben ik er zeker na deze uitzending stellig van overtuigd dat we hier collectief genaaid worden. De makers hebben natuurlijk ook gezien wat een suf zooitje het was en moesten iets doen om wat actie te brengen. Dus: Enter Ed!
Het probleem is alleen dat ik er een ontzettende hekel aan heb om in de maling te worden genomen. Hadden ze nou gewoon gezegd dat Ed een acteur is die het huis zou ingaan om de bewoners een beetje uit hun tent te lokken, alá. Maar nu blijven ze maar doen alsof het echt is, terwijl het er toch i.m.h.o heel dik bovenop ligt dat dit allemaal spel is. Alleen dat huilen al van hem!!!
Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  vrijdag 27 oktober 2000 @ 01:07:02 #28
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_420798
quote:
Op 26 oktober 2000 23:30 schreef Tinkerbell het volgende:
Die akelige top 5 meneer (hoe heet ie) beweerd vanavond al voor de 2e keer dat Annet uit de Achterhoek komt

Man, ga eens opnieuw je topografie leren!

Ze komt uit Twenthe


Tussen alle verontwaardiging dreigt deze zinsnede verloren te gaan! En het is een van de mooiste die ik vanavond, na deze legendarische uitzending, ben tegengekomen. Gaarne aandacht hiervoor!!!
Ben te zaai voor een signature
pi_420819
quote:
Op 27 oktober 2000 01:07 schreef Roache_ het volgende:
Tussen alle verontwaardiging dreigt deze zinsnede verloren te gaan! En het is een van de mooiste die ik vanavond, na deze legendarische uitzending, ben tegengekomen. Gaarne aandacht hiervoor!!!
Neem je nou mij in de maling?
Naast alle toestanden van vanavond (de adrenaline stroomt nog volop!) was ik hier zeer verontwaardigd over
pi_420858
Tjee, ik ben blij dat ik de video aan had staan en ik Fok kan lezen, was niet thuis vanavond en heb toch echt wat gemist
  Redactie Frontpage vrijdag 27 oktober 2000 @ 09:50:58 #31
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_421231
Was dat wel zijn vrouw? Vond haar beetje nep met die grote bril met 0,1 sterkte.
pi_421240
Ja, de kijkcijfers.....

Big Brother haalde gister een kijkdichtheid van 7,7 dit betekend dat er 1108800 (1,1 miljoen) mensen keken, dit is een record voor dit seizoen!!

| You should have no expectation of privacy! |
pi_421465
Denken ze eindelijk van hem verlost te zijn, blijft ie nog even een tijdje.
Het halve publiek wil dat ie verkast, zijn medebewoners zijn hem ook liever kwijt dan rijk en meneer Ed wordt in zijn ego gekrenkt.
Deze man heeft duidelijk geen capaciteiten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')